En lista om... mig

Det var länge sen jag hade mycket tid för bloggandet, så nu tar jag en andningspause från livet och uppdaterar lite.
Visste ni de här om mig?

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Längesen - Petter ft. Veronica Maggio, och alla Melissa Horns låtar, fast de är multilåtar, lyssnar alltid på de oavsett. Eller Come Home med One Republic.

 

Beroende av:

Ost, choklad, musik, cerat, lotion och att träna. Internet.

 

Vem behöver du mest just nu:

Just nu behöver jag inte någon, men däremot skulle jag behöva lite mod och självförtroende så jag känner mig säker inför tävlingen. 

 

Vad tror folk om dig?

Om man bara skulle se mig på stan, skulle man nog kanske få svaga bitchvibbar för jag vet att min gång kan vara lite målmedveten och liksom "påsträckt" om ni förstår, och lika är det väl i gymmet när jag lyfter, då är jag stenfokuserad men när man hör mig öppna munnen tror jag att man får uppfattningen att jag bara är en glad, nyfiken och hjälpsam person. 

 

Stämmer det?
Det vill jag tro i alla fall

 

Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är så glad jämt och peppande, framåt liksom. För min garderob haha! Fysiskt är det alltid samma visa: lena gudomliga, långa ben, min hy och min rumpa och mina armar. Och innan jag blekte ombré så fick jag alltid komplimanger för mitt mjuka hår. Men det är ju ett minnne blott...

 

Brukar du skratta för dig själv?
Ofta och högljutt om jag får en flashback av något roligt. Haha, främlingar måste tro att jag är galen! 

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Ska ni ha förfest någonstans eller köttar ni krogen direkt? ^^

 

Nästa mål i ditt liv:
Mitt stora mål nu är väl att göra en kanonbra tävling så vi förhoppningsvist hamnar på pallen. Inte för min egen skull, eller jo visst, men jag vill så gärna visa för laget att de valde rätt ersättare. 
Annars är väl nästa stora mål att flytta hemifrån och börja plugga, skaffa hund och förhoppningsvist få ett intressantare jobb.

 

Hur svarar du i mobilen?
Jag har alltid svarat "Johansson!" och det skulle vara konstigt att byta inledningsfrasen, undrar hur det blir om jag gifter mig...

 

Vem ringde dig senast?
Adambooi.

 

Antal timmar sömn inatt:
Nu för tiden sover jag alltid minst 12 timmar om dagen hahaha.

 

Tycker du om din pappa?
Ja jag tycker om min pappa väldigt mycket! Han är bäst! Och rolig och en riktig kämpe.

 

Brukar du komma i tid?
Naah, jag är nog en tidsoptimist så jag kommer alltid på minuten. Men om det är viktiga saker så som möten, tandläkarbesök, intervjuer mm är jag alltid där långt innan.

 

När mår du bra?
När jag får till det där perfekta tajmingen i tyngdlyftningen, när jag ser en fin solnedgång, när jag sitter i Annas säng och hinkar te, efter att jag spikat ett skitsvårt prov, när jag sitter i Adams bil och syskonen skrattar åt/med honom, när jag borrar in min allergiska näsa i något djurs mjuka päls. Och när jag hittat ett riktigt fynd i affären. Då mår jag bra.

 

Hur känner du dig nu?
Lite orolig av någon anledning. Fast mest bakis på livet, har ju precis kommit hem från Thailand och inte riktigt hittat mina rutiner än, kroppen ömmar varenda gång efter ett pass och mina händer hann bli så mjuka att de blöder varenda pass för att jag vill tillbaka till den form jag var i innan jag åkte. Och det går ju inte riktigt efter en semester. Annars känner jag mig bara sugen på tunna saltade chips. Eller kex och ost. 

 

Vanligaste färg på dina kläder:
Jag visste att den här frågan skulle dyka upp! Just nu är min garderob en enda regnbåge, från benvit till marinblått och limegrönt. Men om jag absolut måste välja en så är det nog rosa. eller jeanstyger.

 

Var du aktiv i skolan?
Ja, i högstadiet var jag duktig som fan och var något MVG ifrån 300 klubben men på gymnasiet var det svårare, mer tänkande och mer eget ansvar och deffenitivt mer matte, fysik & kemi - som jag inte var så där jätte bra på eller intresserad av. Men min klass var ju alldeles för underbar för att lämna så jag gick väl inte ut med MVG i alla ämnen som jag hade kunnat om jag valt en annan linje, men jag gick iaf ut med fler MVG:n än andra betyg. Inte toppbetyg, men inte långt ifrån.

 

Favoritdryck på morgonen:
Mjölk! Kall röd mjölk, åh härre Gud vad gott!

 

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Det beror väldigt på, men runt 23-01 någonstans.

 

Är du blyg?
Nee, det vill jag nog inte påstå. 

 

 

Sysslar du med någon idrott:
Ja, tyngdlyftning. Alla jag möter brukar alltid säga att man inte kan tänka sig det när man ser mig, vilket kan vara bra. Eller jag har vant mig. För då kan man ju alltid överraska människor med sin styrka! ;)

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, det kallas blixtförälskelse. Men jag tror även att det är väldigt väldigt sällsynt.

 

Är du bortskämd?
Ja det skulle jag vilja påstå. Jag har ett fint liv, är oftast frisk, har mat på bordet, tak över huvudet och två jobb. Jag kan göra vad jag vill, när jag vill. Shoppa, äta, resa dit jag vill. 

 
Åh, på tal om resa, ett litet vykort från Thailand för någon vecka sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0