Onsdag 28 Januari -09

Slalom för hela slanten!


- Skolan och så... Och efter skolan vart det att vara med Linda för att lära mig åka slalom O.o
Haha, först vare bara tänkt att vi skulle myysa hemma hos henne och typ dricka varmchoklad och sjunga singstar... Men efter ett tag kom vi på att jag skulle med på Friluftsdagen och behövde låna Skidor. Så vi vankade upp för den rostiga stegen upp till den dammiga vinden. och Fann ett perfekt par. Problemet kom när vi skulle föra ner skidorna, Trappen var så rostig och gnällig satt man inte trodde att den skulle hålla. Men klart den gjorde det. Allt gick fin fint, jag testade skidorna och de passade perfekt!:D
Efter ett tag gick vi och sjöng singstar. Haha.
Och efter ytterligare ett tag vart vi så trötta så vi fick hitta på ngt uppfriskande. Så vi klädde på oss och begav oss ut, Först Skulle vi göra några skidspår runt huset,. Men efter ett tag vankade vi ner till "mördarbacken".
Men först en snabb visit hemma hos Victor som skulle intyga att vi inte drömmde;). Han trodde inte sina ögon när han såg mig i Skidor och full utrustning. Haha, minen asså...!
Efter ett bra tag kilade vi vidare mot backen. När vi kom fram fick jag kalla kårar som rann ner för ryggen. Backen va 17 Brantare än va jag kunde minnas, Och NU  va jag as rädd. Efter ett bra tag försvann rädslan och tävlingsinstinkten började sakta men säkert att framarta. Jag skulle ju trotts allt slå Martin i Slalom. ;)
Gång efter gång, Falll efter Fall.
 Men jag gav mig inte.
Efter ett tag började allt gå åt rätt håll.
Jag började kunna styra och svänga... Och allt gick asbra!
Men plöttsligt bara åkte jag ner i världens fart, glömde "struta" och svänga för den delen, allt bara gick så fort, Och Linda Min PT hade glömt lära mig bromsa. Några få Cm från Älven/ Ån hamnade jag,....
HAHA! de va så himla Läskigt!
Och Kul.
Men efter den gången vart jag nära på att ge upp.
Men efter ett bra tag var jag på skidorna igen ...
Hela dagen vart så himla bra!
vid 6-7 tiden kilade jag hem för att käka och sätta på mig andra kläder. För jag och Boberg Skulle ut och gå. haha! :D

Promenaden gick lätt as bra. den led mot sitt slut och vi kilade in på Maxi för att köpa Choklad som belöninng för den kort korta promenaden :)
BTW, Nu är betty Igång! Hon ska träna och träna och träna! till hon blir bättre än Martin O.o :D

Heta Kyssar // Betty<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0