Tisdag 27 Januari 09

.Spara energi

- För att den ska räcka längre.
Energijackten idag. :)


Idag bar det av till Framtidsmuseet. För A B C D skulle på energi jakt ;)
Allt började lite tråkigt, en massa "klipp" och såå... Hur man skulle ta vara på energin och stuffs. Men efter ett tag vart de grupp-gruppering. Man kände direkt vilken otrolig chans man hadde att vinna, Laget bestog av:
 Jag, Lavmoo, Sandra, Klara?, Öhman, Eric, Markus, Rallemurre, Volkan & Inga flera... tror jag X). Jovars! Rickard... Men men,

Självklart vart det jag och Sandra som skulle göra sökningen i "Mörka Gången"  ... Vilket inte vart så bra, för vi skrek båda... fast vi hade en ficklampa... Heheh, Men annars gick sökningen rätt bra, Bättre Duo blev de med Klara?
... Och den sista stationen va vi då sämst på X) Alla bara handflörtade med varandra för att de skulle hitta gångarna... Och efter ca halva tiden så fick vi grajs på hur laburinten fungerade och de började skickas bollar i 140. Lavmoo va ju vår lagkapten och när han skulle upp på scenen och reprensentera vårt lag,  vart man ju såklart lite sugen på äpplen. Letade energiskt och kom på att det låg i lavmoos väska... Samma stund jag kom på det plockade Lavmoo upp äpplet ist för en boll... för våra va slut... Hehe, Han va KLART bäst!
de slutade med en 3:djeplatts... Men vivart nöjda ändå. :)

KOm ooch tänka på en sak...
Vare ngn som såg på dokumentären igår som gick på 5:an som handlade om flera människor som va "hälften träd, hälften Människa" ... HEMSKT säger jag bara.
Man klagar oftast på att allt ser fel ut på en själv. Det känner alla till.
Men de man borde tänka på är:
Att huvudsaken är att man är frisk och mår hyffsat bra,
Dokumentären har förändrat mitt sätt att se på "Tillvaron". Faktist
Nästa gång jag säger ngt ska jag tänka efter och ägna en tanke åt "trädmänniskan".

Jaja, Hela friska Pussar // Betty

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0