2 Januari :) -08

Tjeeenare! ;D

- Ååååh, Fyy va kallt de är! Funderar på att ta en riktig Paus^^ Kankse gå i ide, de vore ngt :)  Nu sitter jag iaf och skriver lite. Det kanske också kallas paus? :) Men ide kan man ju inte gå i nu.. Lite sent ute ^^ men jag kan planera till nästa år!:D Det skulle väl vara något? :)  De kallas "att vara i god tid" ;). Vilket jag aldrig är ... Heheh. Men jag har faktist lovat mig själv att jag ska vara i god tid, men men, vi får se hur det blir med det.... ;)

Dagen:
-
Dagen har varit otroligt Soft, Vaknade ca 4 av en Mardrömm^^.... OoohYees! Jag drömmer ALDRIG mardrömmar, men nu kom de en... De är säkert den dära Martins & Sussis fel, det Måste vara deras fel. Helt klart. Ska snart Ringa honom o skälla ut honom;). Heheh, Jaaa när man är rätt så vaken och solen inte ens gått upp och alla andra sover då finns det inte så mkt att göra, Alternativen va bara att försöka sova igen eller att kika på alla underbara mess man fått under de senaste dagarna. Jaaa efter en dryg halvtimme somnade jag igen och vaknade inte förs 11, Mmmh Lovely. När jag legat och dragit mig i drygt en timme, gick jag upp. Fixade mig, Käkade frulle och packade. Efter ett tag åkte vi till Västerås/Surahammar. När vi kom fram packade vi upp och så, Efter det vart det åh gå ut med bill & Bull, Lååååångpromenad. Mmmmh Lovely! Asså jag är nog riktigt beroende av långpromenader... En dag utan och jag känner mig king kong-fet^^ ;). 
Om jag måste erkänna det så vare nog jag som gick mest, Joo ni läste rätt. Bill & Bull brukar vara lite lata på vintern, sååå jaaa ...jag fick gå o konka på 8 ben till. Drygt. och när vi kom till Rest. Skämmde Sussi & madde bort de med massa Finskorpor-.- . vilket de inte var förjänta av.  Efter några timmar gick vi hem. Och nu sitter jag här, framför den enorma skärmen och skriver. Snart ska jag ringa Martin, och fixa mig....


Hare bäst
Brännheta Kyssar // Betty.<3! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0