4 Januari -09

Go Dagens (:

- I väntan på att mina tår ska återuppfå sitt liv igen, tänker jag skriva lite smått om hur dagen var:)
Urs, vaknade första gången vid 9-10 tiden för att sussi skulle upp då. Men efter ett tag somnade jag:D och tur var väl det, annars skulle jag blivit asgrinigXD och de skulle leda till att resten av familjen Johansson skulle bli det^^. Fast oftast är jag inte grinig, jag kan nog inte för jag har nog inte lärt mig... Sånna saker lär man sig i småbarnsålder och jag är ju lite smått större än det... men jag tror jag klarar mig^^ . Iaf, andra gången jag vankade var en timme efter, då gick jag upp... men först en snabb titt på telefinken. På den skinande nyligen rengjorda diskplayen lyste en ikon för " missat samtal" 04.58, Dolt Nummer. Mmmmh! Asså jag tror nog alla med Dolt Nummer dras till mig-.- Det känns så iaf, alltid äre ngn som ringer och stör -.-  spelar ingen roll vilken tid det är på dygnet. Och jag börjar tröttna. Verkligen, aldrig kan man få sova ifred utan att ngn dumm fisk ska ringa och låta som en halt höna och flåsa o skrika som en döende Vrålapa.
Till det posetiva, jag kan också ringa på dolt nummer(Y)

Hahah, När jag vart klar åkte vi till Västerås. Handade lite försenade Julklappar(Y). Och så. En sväng förbi de väldoftande godishyllorna på Ica Maxi, och så klart... Kunde jag och madde inte hålla oss för frestelserna. Så de blev både ett o annat. Hela helgen har gått ut på att trycka i sig en massa godis, Godis som jag egentligen skulle ha ätit UNDER året. Ja det är rätt så mkt det. men snart ska jag sluta, jag lovar! I februari iaf ska jag börja med Godisförbudet igen... Och denhära gången ska jag hålla det(Y).
Efter ica åkte vi hem och hämmtade hoppiga Bill & Bull. Var ute i nogon timme, Om de inte hade vait för de kalla vädret hade vi säkert varit ute nu. Men som sagt, ingen klarar sig i -15 mmiusgrader inte. Så vi gick hem med dem. Nu sitter jag här framför datan ch försöker tina upp. Det går inte så bra, mina fötter har änn inte återfått ditt liv. Snart ska jag ringa någon heting o hoppas att dess värme strälar ända ´hit :)

Glada Istapps pussar på er.<33 // Betty

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0