Lördag 17 Januari -09

Shaaa :)

- Dagen har varit helt okej. Vaknade ganska så sent, men de vara bara för att jag skulle få sova ut.
 ...Tyckte mamma o pappa. ;)
Vaknade ungefär vid 8 tiden och gick upp i jaketen på den försvunnde Nässprayen... Hittade den och gick och la mig igen. Och serrigöst, jag kan inte klarar mig utan nässpray... Varje natt mellan 2- 3 vaknar jag av att jag inte får nå luft, och går upp och tar nässprayen och somnar snabbt om igen. På en vecka förbrukar jag nog minst en spray "flaska" . Och det är MKT. Och snart bör jag nog uppsöka läkare, för det har mera blivit en drog, än ett hjälpmedel/medicin.
Jag överdoserar den också... Har jag märkt, eftersom att flaskan gämt är slut efter en vecka-.- .
Nog om mina behov.

Fixade mig och åkte in till västerås. :) handlade lite saker, och så. Kikade på alla möjliga sportbutiker efter ett par Tränings Tights, har letat i snart ett halvår -.- . Men hittade inga.. "/ . Och just nu behöver jag extra många tränings tröjor, och byxor. Så nästa vecka blir det nog en tur runt stan och kika. Haha, Och syrran köpte som en tok. Och hon som klagar på att jag köper mkt -.- .
Efter några timmar åkte vi hem.
Genast satte jag igång med matten som skulle vara klar. Och tänka sig, Det gick oerhört snabbt för mig, med Chris Browns Cd på minimal volym rusade jag igenom hela 6 Sidor! :O
Och serrigöst, DEt är mera än vad jag presterar i skolan under två veckors tid. Man skanske ska ta och börja plugga hemma ;)? Haha!
senare på kvällen vart det promenad med Bill och bull, Och jag tror att syrran va med ut o fotade, men är inte så säker på om det var denna helg. Men sak samma, här är några bilder iaf ;)


Och Egentligen skulle Alexander med ut och gå  ( :O ) Och jag ba :
OMG.


Och jag tror att dettta är en bra början på ngt oerhört bra.
Faktist.


Men saksamma, god Natt! // Betty

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0