Onsdag 14 Januari

Ciaooo!

- Jag tror allvarligt talat att jag gjort "7-vaknandet" till en rutin :O
Och det är verkligen ILLA! Så illa att man skulle kunna kalla det självmord. Okej, Det var en ren överdrift... Men ngt åt det hållet.
Kom till skolan och började dagen med En nypa Español. Dagen rullade på perfekt. Bara det att de gick lite sissådär med OBL:en.
Jag har kommit på en GENIALISK plan! Vi ska ju filma och hålla på och så tänkte jag att vi kunde göra en TRÄNINGVIDEO! Ja, ni läste rätt;D
Men problemet ligger inte i att vi inte har utrustning och tid, platts och allt de dära^^
Felet är bara att ingen vill ställa upp^^. Bara, Jag.... Fredrik var mest skepptisk mot det hela och envisades med att vara kamera man, fast man behöver väl ingen kamera man när man gör en enkel träningsvideo? ^o) eller?
Markus, han kunde åh ställa upp som kameraman... Men han skulle bara veta hur PERFEKT han skulle passa in i videon, rosa badräkt och tights under! och någolunda gamla spettbant här och var:/
var faktist runt och frågade alla killar i OBL:gruppen^^ Emil, han sa nästan ja... Tror jag?
Och Fredrik, han sa ja direkt ... men ågrade sig genast när han fick veta vad det var han nyligen gått med på. Resten var lite halvborta... Och sa väl inte så mkt. (De planerar för en actionfilm) Men sj tkr jag att mitt förslag:
Träningsvideo var bättre.(Y) Med god marginal.

Innerst inne skulle jag helst av allt bli klar med Tidningen, men just nu känns den önskan orealistisk. Ingen lägger ner ett piss på den, alla bara försvinner ner till animeringsrummet eller bildsalen... Och sj sitter man där i mörkret, skriver på som en tok.
Efter OBL:en vart det att åka hem, och göra sig klar för träning. (Y).
Träningen gick utomordentligt, och nu har jag jättelik Rump-sträcknings-ont(Y). Man får hoppas på de bästa och inte ge upp, fast de gör oerhört ont.

KNIP och kram // Betty<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0