Onsdag 7 Januari bowling med ina och sen en sväng med mats(Y)

-
Tjeenare :)

Idag har jag varit med ina, dagen började hemma tidigt, vaknade mot min vilja vid 8-tiden och sen dess har jag väl fixat mig mera eller mindre framtill 11. Vid 12 tiden kom ina och vi begav oss till bowlinghallen D:D: . Vi tog några serier och spelade, Det gick asdåligt för mig som vanligt, men Med lite fotografering då o då blev bowlingtimmen en helt okej timme på dagen. Helt klart en bra början på en bra dag. Efter ett tag led timmen mot sitt slut och det var dags för oss att träffa mats. vi mötte honom vid busscentrum och stog väl där i ngn halvtimme, en halvtimme räckte för att frysa fast både ben och fötter. Så vi gick runt litegranna, Efter ett väldans tjat begav vi oss till Maxi, och De var nog min räddning, de var iskallt ute och mina kinder va så röda satt man skulle se fel på mina kinder och tomtens röda kappa. ajaj iaf så ... på vägen till Mxi såg vi en illrosa Julgran på toppen av ett höghus. Den julgranen var värre än nice. Väl inne på maxi så köpte vi massa godis, och madde den dumma ungen tog bara lite rommerska bågar så vi fick gå in o köpa en påse med bara bågar i (Y) Efter ett tag så slummrade ina till och vi bestämmde att gå hem till oss o kika på em riktig myys-film...
Efter filmen fick de lov o dra, de tråkmånsarna -.-  PÅ kvällen vart det att dra ut med ina pina och gå ut o gå. Riktigt Häärligt!(Y)
Meen mindre härligt är att mina Stortå strejkar, hela stortån är svullen som en getröv och de blöder nonstopp -.- . DET är mindre härlig.
Förresten var vi in en sväng i Ishallen och kikade på hockey(Y). HOBBY<3 Hedemora - Borlänge. borlänge MOSADE verkligen hedemora. ojojo. Men de va kul och kika! :D:D.

Men puss på denhära dagen och hoppas på att den kommer i repris(Y)<33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0