Tisdag 12 Januari 09

Bagarmosse!

- Dagen har varit ganska bra, förutom att jag börjar vakna vid sju tiden varje dag^^. Och det är ju ett kolsvart minustecken det. Vaknade somsagt sju, och fick lov att rusa igenom badrummet och hoppa över frullen och packningen och allt! .... Och när jag kom fram till skolan va jag inte ett dugg sen -.-
senare fick jag reda på att jag skulle stå i kiosken med Kim, och de blev väl som de var bestämmt. Kioskdagen gick hyffsat galant! Kim var riktigt duktig och arbetsam :). Fast inte när vi skulle tömma soptunnorna... De första gick helt galant, men de 2 sista kunde han inte ta -.-.... Efter ett tags stor gräl vann jag ;) Och han fick lov att tömma de sista två ;D.
Efter skolan vart det hem och plugga? jo jag tror att de va så:P
Efter ngn timme gick det bara inte längre ,så jag åkte och tränade. Helt okej gick det... Efter det vart det hem och mysa med en stor fet histoie bok i famnen (Y).
Och där sätter jag punkt för denna dag. :)


Jag har tänkt på en sak...
- Joo, Jag har kommit på, att man aldrig är ensam. Iaf inte jag, Visst... Ibland hemma ja DÅ äre TOMT. Men när man är ute och går... Eller går "ensam" i korridorerna i skolan, då känns det alltid som om det är ngn som vandrar brevid, eller tätt bakom. Eller, när jag är ute med bill och Bull i Vintermörkret. Kännslan går bara inte att beskriva, De är ngt man måste uppleva helt sj.
Men...
Eller så kanske de bara är jag som inbillar mig hela tiden?
-Kanske det?
Men de känns verkligen inte som det. Sen lovet har jag haft TUR i de mesta, och jag brukar aldrig ha tur.
Och nu helt plöttsligt, har jag tur med allt.

Inbillning?
jaja.

Spökliga kramar // Betty<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0