Kkkkaos

Betty springer runt och skriker What the fuck och "försöker" prata engelska med pappa.
Samtidigt springer hon mellan väskgaderoben och hennes egna och försöker komma på en bra lösning till "klädproblemet". (jenny, om du ser detta i tid... ryck in och cocha mig!!!)
Detta kommer inte sluta bra. Klockan är ställd på 05.30. Dahlander imorgon. God Natt.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fin blogg :D

2010-08-17 @ 21:45:55
URL: http://jessicaaaz.blogg.se/
Postat av: PEETRA

SV; jaa, jag med :D ja gör så, men såg idag att de klippt i reklamen nu så ibland visar dom den klippta och ibland den hela :(

2010-08-17 @ 23:10:39
URL: http://petralovisaeriksson.blogg.se/
Postat av: Monkey

vad kul! jag vet inte vilken skola du ska börja på men min skola var en av de 3e största i sverige så den största skillnaden var att man träffade så många människor på raster hela tiden och det var jättekul att träffa nya vänner ;) Många av mina vänner gick inte på min skola, men vi höll kontakten ändå genom att ses på helgen eller kvällar och så.Sedan tyckte jag att plugget var tuffare på gymnasiet, det var mer att studera in till prov osv, så det gäller verkligen att ligga i. Och jag vet inte hur det kommer vara för er sedan men om några år kommer man inte få chansen att plugga upp sina betyg så mitt råd till dig är att plugga r*ven av dig haha så att du får jättebra betyg ifall du sen skulle behöva det i framtiden även om du inte vet vad du skulle vilja bli, för att sedan komma in på en universitetsutbildning. För jag tror inte att man förstod då hur tufft det kan vara att komma in på en utbildning. Så ge järnet ;)

2010-08-17 @ 23:36:26
URL: http://www.monkeypig.se
Postat av: toves träningsblogg

men boka in en tid och få lika fina naglar som mig :)

2010-08-18 @ 19:00:01
URL: http://tovestraningsblogg.blogg.se/
Postat av: Cindy'Nham

bara så du vet det går inte att kommentera inlägget ovanför :* <3 men du är självklart skit fin på bilden! :D:Dsv:

haha, helt okey snacka om att jag blev skit trött. första dagen avklarad och första prov typ eller diagnos ahahah du då? :) <3

2010-08-18 @ 20:51:56
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

Sv: Vad härligt, jag blir så glad för din skull! Kul att höra att du blev så nöjd och att allting verkar så himla bra :D Undeberbart ju!Skön inställning ska man ha, tycka skolan är roligt och bry sig om den är viktigt för man går dit varje dag! Man får tänka på det positiva och vända allt till något bra, man kan ju inte gå och sura över att man inte gilalr skolan lixom :) Bara gilal läget och det är faktiskt väldigt kul!Ha en fortsatt härlig kväll!

2010-08-18 @ 21:00:26
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0