Lyfta sig själv i håret

Fastän min kalender är så full att man inte ens kan urskilja meningarna ska jag göra mitt yttersta för att hinna med så mycket som möjligt innan sommarlovets slut.
- Alltså, hur konstigt det än låter så har jag inte, förs nu (Precis en vecka kvar) fattat att sommarlovet snart är slut, history, finito.
Jag pallar mentalt inte med läxor varje dag, 3 prov i veckan i ca 20 veckors tid. För det är tjugo veckor kvar på året, exakt tjugo veckor. 52-32=20. Enkel matematik. Och på det allt BT jobb.
Jag vet att jag kan, om jag vill, men någonstans måste faktist gränsen gå. (även om man vill hamna i 300 klubben är det inte värt att lägga alla vakna timmar på läxläsning och förstöra sig själv så mentalt)
Känner mig både fysiskt och psykiskt sliten efter nians vårtermin och ett till vilo lov på 10 veckor hade inte skadat.

Fast jag får lyfta mig själv i håret för att få det att funka. Skolliv + Träning, nära och kära och jobb.En bild från i våras.

Kommentarer
Postat av: natta

jahaaa ser man på :D hitta du massa fint också?

2010-08-11 @ 21:33:54
URL: http://natalies.se
Postat av: moa asball carlberg

jag har haft myskväll hos min syster :) btw, ASK ME ANYTHING, allt från ointressanta frågor till snusk & kärlek! Hur gammal vad jag när jag förlorade oskulden? Ja, det kan du ta reda på - ställ en fråga i min frågestund, NU! :D

2010-08-11 @ 22:19:17
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Tony Björktorp

Jag fotar alla, men fotar inte alltid gratis pga att jag måste få saker gå runt som tex slitage osv :)

2010-08-12 @ 00:17:14
URL: http://www.bjorktorpfoto.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0