Fredag!

... Och jag är avgrundstrött!
Det är rätt tur att Fysikproven oftast läggs på fredagar, för hur hade det gått med en zombieliknande klass runt strykande i längorna? Inte okej...

I skrivande stund ser jag på hur man gör paraplyn och tortillas på "How it's made" och ska väl snart hoppa in i duschen. Den hära dagen har verkligen sugit musten ur mig. Just därför ska jag lägga mig tidigt.
Hoppas John Blund skänker mig mycket sömn - det behövs för att jag ska kunna reparera mig tills imorgondagens hårda pluggschema. Varje gång jag vaknar med en mild hjärnblödning (Kennets benämning på ngt oförklarligt som händer i hjärnan, typ som när alla IQ:n bara ramlar bort), vilket ofta inträffat nu för tiden så tänker jag "Lov snart Betty, det klarar du" och det mantrat passerar snart sitt bäst före datumet och jag kom och tänka på hur det blir i framtiden, om jag en dag faktist vaknar och känner att läxböcker står mig upp till halsen Hur satan gör jag då?
Ibland önskar jag att jag tagit tillvara på de tillfällena jag hade i grundskolan och övat upp min stresstålighet. För jag lever knappt de två sista veckorna innan loven. Jag är död och all information bara sipprar ut ur det andra örat.
Oj, nu tappade jag bort poängen, jag får skylla på min enorma trötthet och tacka för mig.
Mot duschen.... ZzZzZZzzzZZZZzz.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0