torsdag

Jag och Adam sitter och spånar idéer på hur vår framtida lägenhet ska se ut, hemmabiosystem med HQ rojektor och surraundsystem, stort matbord, en walk-in-closet (som Adam vill dela med mig *mindre nöjd min*), fyra hamstarar som svarar för bostadens elanvändning, en stor och luftig säng med ett tillhörande täcke med extra tyngd och så, hur mysigt låter inte det?

Annars kollar vi på trassel, filmen är faktist riktigt bra. Snart ska vi plugga lite innan vi tuffar vidare mot Kupolen, Adam har räknat med en ekonomisk konkurs ikv...

Nu ska jag och Adam mysa vidare, (läs plugga vidare)


Det skär i hjärtatWhat Are Words

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then their done
When it's love
Yeah, you say them out loud, those words
They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent
Just from me and now know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight And I'm gonna be by your side
{ From: http://www.elyrics.net/read/c/chris-medina-lyrics/what-are-words-lyrics.html }
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then their done
When it's love
Yeah, you say them out loud, those words
They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Ajajajajjajaj... typ

Jag har piss ont i nacken av allt datasittande. Det känns som om den när som helst ska gå av, så jag ska väl avsluta min kväll och beställa massage av Madde. Imorgon väntar en utmanande dag, Adam och jag ska utföra en idrotts uppgift och sedan, som grädde på moset blir det shoooooppping! Hösgt på listan står ett par beiga chinos, och svettband. PRoblemet är bara att få Adam lika engagerad i shoppandet som jag... Kan bli svårt ;) Får klura på det under nattens dvala.
Time to sleep.

Bieber fiver

Jag tror jag smäller av!
Det första jag hör när jag éntrar hemmet är Justin Bieber. Hans sånger sätter liksom igång kräkrefelxen, om ni förstår vad jag menar... Bättre blir det inte för att jag i nästa sekund hör hur en hög, nästan gäll röst sjunger med i hans låtar. Prickar varje ton. Vers. Sussi. 
Det är hemskt när man bor med två småttingar som smittats utav Biber-viruset... I feel sorry for them. Så jag ska vara uppe med tuppen imorgon och handla ett botemedel! 
(De tycker tom att han är SNYGG) ... och då har det gått för långt.
I morse hade jag en fruktansvärd mardröm. Jag drömmde om en blommig gris som förföljde mig och fick nakna +60:are att klä ut sig till playboys och förfölja mig. Sedan sprang jag i år och dar. Tills jag nådde hissen i mitt hus, och där var grisen igen. Urs, sedan precis när grisen skulle attakera mig ringde Adams väckarklocka. 
Adam skrattade bara åt mig och när jag steg ut ur huset var jag lika rädd som i drömmen.
Annars har vi tränat, och kollat på en väldigt intressant film om insekter. Dagen har minst sagt varit härlig - med bortsett från den dära mardrömmen...
Nu måste jag plugga! mossi mossi.


Det har deffenitift gått för långt när syskonen lyssnar på bieber, tycker han är snygg OCH kan samtliga texter... Bieber-influensan säger jag bara...

I still believe... noot

Har en liten träningssvakla just nu. Får liksom lite dåligt samvete över att jag uteslutit träningen. Fast som tur är har jag Adam, och tillsammans ska vi skriva kärlekshistoria på ett litet udda sätt. Friskis och Svettis pass, fast, på Adams trägolv... 
I kväll har jag mycket att uträtta, har blivit omåttligt ambitiös efter utvecklingssamtalet.
This is my to-do-list under kvällen:
  1. Biologi
  2. SV - bokrecension
  3. SP - Glosor - konversationsbladet
Så, nu ska jag sätta igång. ...Och drömma om att jag förhoppningsvist ser ut såhär till sommaren:

Utvecklingssamtal - check

Utvecklingssamtalet som jag hade nyss gick galant. Någonting som däremot inte gått lika bra är den dära satans överrenskommelsen med rektorn som jag ska fixa angående treornas utspark. Är festarrangör och ordförande inom området på min skola och jag kan väl med handen på hjärtat säga att jag rent utsagt sugit och inte tagit min roll på största allvar. Treorna ska ju för tusan gå ut snart och vad passar bättre än en utspark? Nothing. Så jag ska fixa det och se till att mina mannar håller sig till budgeten - vilket inte är så troligt. Hehe. Men vi ska göra allt för att göra det.

Nu ska jag se till att jag packar ordentligt och kommer iväg till Adam.
Han har lovat att laga mat med mig. :)Fast först kanske det blir lite fika...

Måndag

Hey Fellas!

Jag lever, har varit lite frånvarande under de senaste dagarna pga militärutbildning i Uppsala, som förövrigt var riktigt bra och rolig. Vi hade sjukvårdsutbildning och fick lära oss en massa om sjukvård. Bårbärning och radarsystem. 

Idag har jag och Adam varit och fönstershoppat, jag övertalade nämnligen Adam att tänka över sitt köp. 
Hehe, sedan har vi dansat, yepp ni läste rätt. Adam och jag HAR faktist dansat idag. Han är grym. Och jag en stolt flickvän. 
Sedan har en kvällspromenad också uträttats. Nu ska vi snart träna på vårt idrottspass. Adam värmer upp och det är en fin fröjd för ögat.
Nu måste jag dra om vi ska hinna sova i natt. Go natt! :D

Shit

Sitter och skriver en recention, samtidigt som jag letar sommarjobb och samtidigt som musens laserstråle stöter in i Adams kvarglömda suddrester. Klockan börjar springa iväg och imorgon ska jag iväg till Uppsala igen, kommer vara grön från topp till tå och ha sjukvårdsutbildning.
Är grymt taggad, men än så länge bara i tankarna. Har trotts min planeringsfetisch inte förberett N Å G O N T I N G!!!
(Panik) Så jag ska väl prioritera det... Och hålla tummarna för att min trötthet inte ställer till alltför många misärer när jag kommer fram (och inser att jag inte har en enda vettig sak med mig).
Nu måste jag kila, så att inte Adam blir arg på mig för att jag är för trött. Hehe, förekommer faktist.
God natt!

En bra dag

Slutar såhär:

Lönebesked och leverans till klassens studentfix. Hur bra som helst!

Destination: pluggbänken

kos

G'day mates!

Solens strålar har lite svårt att orientera sig fram till mig idag, Samuel har nämnligen isolerat hela gröna rummet (vårt hemklassrum) och det känns ju lite meningslöst... Ska gå och banka vett i honom senare.

Snart blire mattestuga, yippiii!

Lite roligt är det väl när man hittar sin pojkvän på detta viset, inbrott kanske?


My love

Heey Fellas!
Dagen har varit väldigt mysig, fin och blöt.
Adam och jag tog en välförtjänt sovmorgon i morse och till följd av det missade vi nästan bussen. Och vad blir man när man stressar? Blöt. Väl framme i skolan satte vi igång med Biologin, hela atmosfären var helt förtrollad och mysig, jag tror vi aldrig jobbat så effektivt och tyst utan lärare förut. Efter det vart det en mindre god lunch, engelska och en rätt bra spanskalektion. På vägen hem var det strålande sol, och enligt mig finns det få saker som är så fina som när solens koncentrerade strålar värmer ens ryggtavla och man hand i hand strosar igenom byn Adam bor i. 

Nu sitter vi mätta och belåtna och ska strax fixa allt plugg. Och en till märklig sak som hände idag var att Adam lagade mat. Riktig god mat också... Framsteg och två vuxenpoäng till honom.

Nej, nu måste jag plugga vidare. Puss och k

Något ni bara inte får missa!Är min artikel om studentresor. Tips och en tragisk historia. Klappat och klart!

Bara att klicka in här.

here we go again

Jag sitter och dregglar över några frukostbilder... Och jag som är en sådan människa som inte ens gillar frukost. Hatar är en mer korrekt benämning. Men dena blogg gör mig riktigt sugen på frulle alltså!
Här hittar du bloggen! MUMS!

I dag har det blåst så fruktansvärt i Säter att jag nästan, blåst bort. Det känns så kostigt att vara sex styckena i klassen. Liksom som om en viktig del fattas... Någon som säger Betty Banan och ler så där barnsligt sött. Och. Någon som immiterar ett perfekt bilbrummel-ljud i konstant utsträckning.

I skolan har vi sysslat med lite matte, gymträning, klassbokföring, studentplanering och olika epoker på svenskan. En relativt bra dag! Eller jaa, super bra då. Jag tror jag ska bli revisor när jag blir stor, eller varför inte ekonom!?
I allafall. Snart kommer Adam hit och då lär jag vara klar med min recention och essä... Back to work!


Gosa

Hellu hellu.

Sitter och kikar på Top Model... Och förbannar mig över den dära satans reklamen.
Hur som helst har jag varit och tränat, tränade på tom mage så det känndes som om lunchen var på väg upp all the time. And that's was realy nasty...
Nu lyssnar jag på lite pepp musik. Har faktist trixat till min utbildning och gjort den mer "Bettsig" så nu är ju målöstglad. Vilket känns härligt eftersom att gymnasiets största börda var det dära, och nu har den omprogramerats.
Förövrigt känner jag mig sådär sprudlande nyförälskad. Helt upp över öronen förälskad är jag!
Och den kännslan är så förbannat härlig!
måste sova, nattii :DRight now

 


Mama told me when I was young

Puuuh!

Nu har jag äntligen blivit klar med studentrese repotaget! Det känns rätt bra faktist, om inte alldeles finemang! Känner mig lite ringrostig på det området eftersom att jag numera för det mesta bara skriver krönikor och krönikeartiklar.... But I made it!

Eftersom att jag känner mig så upprymd och energirik tänkte jag slutföra svenskakrönikan - jag får bara hoppas på att klockan inte hinner bli för mycket bara! Nu måste jag dra, puss och k!Bjuder på lite balinformation.

En till hunny i min skjortsamling

Wollibolli fellas!
Solen skiner bort gårdagens tunga snötäcke och gräsmattornas gula nyans kikar försiktigt fram. Och hur underbart är inte det!? Har gjort ett tappert försök med fysikboken men den vill liksom inte sammarbeta så jag gick och satte mig här istället. I hopp om att artikelskrivandet ska gå bra och att svenskakrönikan ska bli klar...
I dag har jag strosat runt på Västerås centrums gator och kollat in lite vårkläder! Hade förväntat mig måttligt med folk, men det var tusan fullsmockat överallt. I vårruschen hittade jag iallafall en skjorta.
199:- /Lindex
Och nu känns tiden inne för lite jobb. Over and out.

T to the abbe

Halli hallå!

Det är äntligen fredag och jag spenderar den med en nachopåse... och fysikboken uppslagen. Funny huh?
Madde håller på att total såga mig och påminna mig om mina otroligt oorginella posers jag körde på modevisningen förra året... I samband med det slänger hon in lite tips på hur modellerna gör på tv. (De kollar typ på något fashion program.)
Idag känner jag mig inte bra, la ned hela mitt liv i går kväll på matten och idag gjorde jag världens största tabbe.

Har tänkt göra klart några rester jag har som bestraffning för mitt tillfälliga hjärnsläpp på matteprovet. OCh lägga mig tidigt så jag kan plugga på intensivt imorgon...

Eftersom att jag saknar mitt charmtroll så pass mkt så får ni en fin fin bild.
Såja. mycket bättre.

Nu blir det Varning för barn! Hajdå

Suck, för blocket

Det blev inte som jag tänkte, fastnade när jag skulle passera datan. Och nu, ja nu sitter jag och kikar efter en häst på blocket... Åh, varför fick inte jag börja rida när jag var liten?


Geometri hela kvällen, punkt slut

God kväll!

Jag börjar få dålig syn så jag sitter och anstränger ögonen till max när jag skriver det här. Skärmen är liksom en halvmeter bort... Ilandsproblem...
Har precis käkat hemmagjord pizza, det är så underbart gott.
Innan det gjorde jag en intervju och satt och spånade ideér om kommande skolprojekt med Marcus och Samuel. Så med andra ord har min eftermiddag varit rätt effektiv. Dundereffektiv.

Snart ska jag gå och duscha för att sedan gå och råplugga matte. Jag har nämnligen två vad imorgon. Med Kim och Marcus. Om jag slår de blir jag så nära miljonär man kan komma. typ. Så jag tänkte ge mitt självförtroende en rejäl skjuts framåt och slå de imorgon - därför ska jag koppla bort hela omvärlden. Bara matteboken och jag.
Det låter väl ganska realistiskt va?

OCh nu till någonting annat. Min syster Sussi har kommit på en alldeles "Ypperlig ide" enligt henne. Hon har kommit på ett effektivt sätt att odla krasse på...Skämt och sido. Sussi har bara odlat krassse på traditionellt sätt. Fast det hade ju varit kul om tangentborde fick sig ett lyft.


Tidig morgon

Wollibolli!
Världen är så fantistiskt fin 06.03 på morgon. Så stillsam, så rogivande.
Gick i alla fall upp runt sex och packade ihop mina idrottsgrejer sedan gick jag till stan tjugo i sju. Centrum är rätt mysigt på morgonen, ungdomsfri och hela miljön känns så främmande. Efter en tids väntan rullade 5:an in.
När jag kom in till Gustafs tog jag en PW upp till Adam som blev rätt förvånad över att jag stod utanför hans dörr.
Hans min var priceless.
Nu sitter jag i skolan och skriver på min svenskauppsats. Snart blir det tantjumpa på skoltid, hur BRA är inte det?!
Måste dra, Tjillevippen!

erimitar snart

Hej hej HEJ!

Har precis satt i mig en mega måltid sjömansbiff. Pappa och tider är ingen bra kombination, men när han väl gör alltidng från grunden blir det magiskt. Och sent...
Nu är jag lite irriterad pga den sena måltiden och det hektiska schemat så jag ska gå och stänga in mig på rummet. Utöva lite aggrinsioner.
DESSUTOM, finns det ingen som kan sjunga lika bra som Bruno Mars. Alla covers på "Just the way you are" är U to the S L A. USLA.
Jag får typ migrän varje gång jag hör en cover.

Nu ska jag eremita mig. Men slänger upp en bild på mitt nyinköpta linne. SHOBRENi får ursäkta min otroooliga lathet. Men tvättstugeljuset var så attraktivt.
H&M ynka 99:- för silkeslen kvalité. Feeet Cred till H&M för det.


M

Mmm, onsdag.
Solstrålar orienterar sig fortfarande in till mig där jag sitter i mitt rum. 17.20. Veronicas ljuva stämma hörs i högtalarna som för tillfället hoppar runt. Samtidigt kikar jag på bussresos. Ska åka och överraska Adam imorgon.

Den dära biologilektionen tar snart kol på mig. Att starta en onsdagsmorgon med en tre timmarslektion är ju helt ogenomtänkt. Galet.
Men dagen fick ett bra slut ändå. Ska nämnligen ta ett härligt fotbad snart. Sedan tar jag tag i intervjun och matten.
Linnet får ni se när batteriet laddat klart.


a

Haloo!

Termometern har uppmätt 8 grader i solen och hur skönt är inte det på en skala?
IDag har jag i alla fall gjort en PP-presentation som gick sämre än sämst, dansat lite (vi blev mest smutsiga under strumporna), och sedan pluggat några mattetal.
Nu har jag kekat lite pesto och ska snart bege mig till Friskis.

Ikväll blir det pluggkväll med Adam och tidig tapp (läggdags på militärspråk) Hur skönt?

Nu måste jag kila anyway. Bye

In this

Sitter och skryter lite om mitt rea-sinne för Adam. Han blev förbryllad över att jag lyckades hitta ett par löpartights i perfekt material och passform åt honom. Hans pappa är lite putt över att han inte fick några och planerar att sno byxorna. När som helst.

I dag har det varit en bra dag. Idag på träningen bildade jag en nilen mellan tuttarna. Det svalkade skönt.
På matten fixade jag det mesta och jag lyckades hålla mig borta från hala områden... DESSUTOM fyndade jag ett svart linne på kupolen som ändå tog hem priset för bästa händelsen för idag. Kan visa imorgon då jag troligen har tillgång till kamera.

Nu tänker jag ta hand om mina små fossingar, förbereda de för klackar igen. Har inte gått i höga klackar sedan en evighet... Tänkte att jag kunde få tillbaka benhinneinflammationen som förra vintern om jag gick som vanligt.

MEn nu måste jag förbereda mitt powerpoint projekt tills imån!
Over and out.


right now

Jag sitter och analyresrar sönder min omgivning. Alla ljud som uppstår när klassen jobbar, gnatar, tjatar och svär över felaktiga svar. En stol som skrapar i rummets högra del, Brobäck som knappar på sin miniräknare samtidigt som han klagar på att jag ska räkna ist för skriva, Samer och Adam som tjaffsar om vem som hade rätt svar på en komplicerad uppgift. Frans som leker likt ett småbarn med miniräknaren, björns otåliga vridningar i skinnsoffan och Kims fenetiska skrivande och hans ojämna sifferskrivning hörs. Någon flyttar ett bord i OP längan ovanför. Någon smäller upp sitt skåp två meter ut i korridoren. Någon som sväljer allt annat än ljudlöst.

tiotusen meter upp ser jag allt så klart

Sitter med min svenskabok uppslagen på uppslaget " Tio tips för talare "
på dataskärmen syns fem flikar med veckis logga och Veronica MAggios "Jag kommer" vilka saker tror ni jag lägger mest koncentration på?
Annars har jag tagit tummen ur röven och packat in mitt hår i en fet inpackning . Det var välbehövligt och typ en evighet sedan sist. Nu ska jag göra liite nyttigheter (läs ta min dagliga dos choklad). Snaart i Borlänge. 
Kiss kiss

från 600 till 50 ynka kronor

Här är den übermysigatröjan och överdragningsbyxorna jag köpte idag!
Jag är helt förälskad i materialet på tröjan det är så gosigt och mjukt och priset på byxorna smorde fint i plånboken!
Ynka 50 kronor fick jag ge för de och normalpriset låg på 600:- (!!!!!) och 299:- för tröjan med mysgaranti.
- Jag har kommit underfund med att jag nu förtiden allt oftare köper saker beroende på priset... Förr kunde jag köpa det första bästa jag såg men nu är det mer känna, snegla på priset, kolla ursprung och sedan kolla på priset igen och sedan känna sönder varje sömm. ... Jag kanske borde gör någonting åt mitt sjuka beteende... heheh.

Nåväl. Idag skiner solen inte igenom molnen - en av andledningarna till varför det går åt pipsvängen med min läx-lista... Hehe, men jag knatar på. Ska plugga effektivt den sista biten innan vi åker hem till Borlänge igen så jag kan lägga mig med gott samvete i kväll.
Nästa vecka börjar en hektisk tid så ni får ha överseende med att bloggen inte kommer uppdateras så mycket, men helt död kommer den inte vara. Livstecken kommer när du minst anar det.

Over and out.
SOLSIDAN ÄR LIVSFARLIGT!

Har ni någon gång fastnat (läs averkat hela säsongen) framför solsidan och "glömt" göra super-viktiga-läxor?
- Det har jag gjort iallafall!


Sitter och spånar på lite ideer och pluggupplägg för veckan... Det går sådär och jag börjar bli irriterad.
Samtidigt hör jag hur TV står på ettan och visar Melodifestivalen. Jag har på senaste år blivit allergisk mot Melodifestivalen. allergisk mot Stress. Allergisk mot hala underlag. Och allergisk mot spanskalektioner...
Det är inte okej alltså. Samtidigt som jag innifrån går sönder pga allt läxläsande och skolförberedelse som tar upp all vaken tid så kan jag inte sluta längta tills studenten. ALLA går runt med sina vita vackra mössor! Och det vill jag också göra.
Så, nu ska jag bita ihop och hoppas på att jag också kommer dit någon vacker dag i framtiden. Men i den här takten kommer jag knappt till sommarlovet... Have to go!
KAn ge er en sneak peak på vad jag har att sysselsätta mig under morgondagen, KUUL med versaler...

Tre grader varmt

HAAAJ!

Vi har nyss fått veta att vi måste ha minst fyra prov i fysik och matte innan lovet och 4 prov efter lovet för att hinna med kurserna. Och dessa åtta prov är bara inräknade i matte och fysiken... FÅR JAG DÖ NU?!
I helgen har jag räknat ut att jag exakt har 12 timmar på mig att vila ut - under hela helgen, restene av timmarna ska jag plugga, äta och skita lite...
Tuffhelg.se

Trotts dessa negativa nyheter fick jag VG på Biologiprovet - vilket gjorde min dag... helg.
Nu måste jag fira vinsten, soloo!
Priset får bli en rejäl lässtund innan den intensiva pluggningen kör igång ;)

Torsdag afternoon

Mossi moss!

Det är torsdag idag och jag kan inte fatta hur fort dagarna går! Nyss var det liksom måndag och redaktionsmöte...
Idag har jag lekt med Adam, lagat lite mat och åkt lite buss. Nu sitter jag i hans säng och pluggar på min svenska grej. Adam själv sitter vid skrivbordet och skriver frenetiskt...

Nu måste jag gå om honom i textlängd! Vi hörs imorgon. Sov gott!

Sitter hemma hos Adam och pluggar lite. Ikväll blir det tidig kvällning. Gonatt!

Uppe igen

Hallloooo amigos
Jag kännde att dvalbeslutet inte var det bästa. Hade bara en liten svacka...
Nu mår jag hur bra som helst igen. Spenaten till lunch gav mig liksom magiska krafter.

I eftermiddag står mattestuga och fri fritid så jag tänkte klämma in Adam där. Det blir säkert en bra eftermiddag!
MEn nu måste jag återgå till min powerpoint presentation. (Typ det mest tråkigaste som finns, men det är bara att bita ihop och ta sig igenom. )
Jag räknar dagarna... bara 94 dagar kvar till sommarlovet! WOHO, taggad eller vad?

No

I dag är jag lite pang på röbetan. Ingen hälsning och ingen passande rubrik...
Sussi kollar på Glee, de sjunger Just the way you are och det gör hela situationen ännu mer deprimerande.

Det skulle vara sol och drömmiskt varmt. Precis som det var förra onsdagen. Men istället avtar det fina vädret runt lunch och ett helt *#5%4 snömoln drar in över hela satans Dalarna och fyller de astfaltsblöta gatorna med en dm blötsnö!

Och som grädde på moset hade vi spanska och tre timmars biologi idag. Men det posetiva med biologin var att vi fick sluta 1 minut och 37 sekunder tidigare.
Nej, kort och gott denna onsdag har inte varit bra. Den började lite smått okej. Sol som lös in genom fönstret och en fin pojkvän som väcker en genom att klia mig på ryggen och pussattackera min baksida. Sedan gick det bara utför.

Jag får hålla tummarna för att vädret ändras imorgon. Annars kan jag lika gärna återgå till min dvala - vi har ju trots allt ledigt imorgon...

Ja, dvala lät bra! Vi syns till sommaren amigos!
Adíoos


Ett knyppe dynamit

Halooooooo everybody!

Träningen har aldrig varit så energirik och energigivande. Jag tror jag hittat tillbaka till träningslokalen igen.., hehe.
Det var faktist första gången jag tagit i på riktigt och gett mig saaatan på att klara alla armhävningar! Det inträffar ju ju väldigt sällan att jag fullföljer alla rmhävningar... (A)

Sedan ringde Adam och berättade att han tagit en spontantripp hem till mig. Den andra Adam (träningskompis och Rindis) slog vad om att jag var långsammare än honom på att duscha, och minen som han levererade när han såg mig när han kom ut var obetalbar.

Sedan blev det en rask powerwalk hem till mig med med båda Adamarna i släptåg. Rätt mysig PW.
Sedan drog adam och jag upp och åt lite kött och bea (perfa after-training-food) och nu, tre timmar efteråt sitter jag i Adam säng med min powerpoint redovisning uppslagen och "Bakfyllan" av SEptember och petter i högtalarna.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Adams sjungande (läs ylande) och bli klar med svenska uppgifterna.
Skicka ett litet "Krya på dig sms" till Samuel som ligger på akuten och snart på operationsbordet.
Hoppas han klarar sig...


God natt!
Underbart

God middag mina vänner!

Idag är det en sådan dag man bara vill inviga cykelsesången och cykla borlänge runt... Det är sååå gaaalet fint väder och det gör mig extra glad. Synd bara att någon totalkrockat med min Cresent och snott min fina skrotcykel till kärringhonda...
Kommer precis hem ifrån ett provskrivande, så jag håller mina tummar medans jag packar i tränings kläder.
Nu blir det att ta ut all återstående energi på Friskis så jag somnar sådär mjukt och härligt inatt!

Byeeee


Det doftar underkänt

Satte mig tillrätta vid vårt mysiga matbord och slog upp fysikboken. Skummade igenom en, två, tre sidor och inom loppet av 10 minuter var jag tillbaka här vid datan. Med alla SATANS bloggar uppslagna. Jag som hade tänkt plöja igenom hela kapitel fyra, om Newtons kraftlagar och faktist kamma hem provet imorgon. Kattsingen.

Nu ska jag hoppa in i duschen eller tappa upp ett bad inna jag blir deprimerad på riktigt.
Idag är jag en vandrande katastrof...

skiiiiiiit,

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommeeeer
Äntligen Måndag!

Heey fellas, de senaste dagarna har jag inget annat än spenderat med Adam. Nu för tiden sitter vi liksom ihop.... Där av super dålig uppdatering. Förlåt.

Idag är det äntligen Måndag. Vet inte varför jag skriver "äntligen" , äntligen använder man ju när man längtat efter någonting posetivt, men jag antar väl bara att mitt inre väsen gillar att skolavslutningen närmar sig med stormsteg. Jag kan inte beskriva i ord hur skönt det ska bli att för en gångs skull få vakna utvilad och känna att man inte har ett prov som måste vara avklarat innan skoldagens slut. Jag kan inte förklara vilken enorm stress jag faktist lever i, minst ett prov i veckan, minst fyra läxförhör och minst fyra redovisningar per månad. Man ska prestera. Vara bäst. Och samtidigt räcka till för alla ens nära och kära.

I dag känner jag mig lite nere, eller lite neutral i alla fall. Imorgon har jag Fysikprov och alla dagar innan fysikprov är alltid de västa dagarna. Magen vänder sig inochut. Psyket slår av och typ... hela världen faller samman.
Unge fär så känns det dagen innan ett fysikprov.

Hade gäna åkt till Friskis en runda för att få bukt på besvären men insåg sedan att det skulle ta för lång tid att komma hem. Gymmet lockar alltid efter ett jumpapass... heheh. Så jag stannade hemma.
Nu avnjuter jag en fruktansvärt god avocadosallad med fjärilsmacaroner som badar i smör (Är smörfanatiker) och pesto ch så lite bacon on the top. Fruktansvärt gott!Hade egentligen inte tänkt lägga upp receptet, där av en super inzooomning!

Avocadosallad med pesto och knaperstekt bacon, 2 pers.

6 dl Makaroner i valfri form
2 tsk pesto genovese
2 pkt bacon
1 tärning grönsaksbuljong
2 avocado

Koka upp saltvattenvatten till makaronerna, häll i makaronerna när det kokar och tillsätt grönsaksbuljongen.
När 4 minuter återstår av koktiden, skär upp bacon och stek på, gröp sedan ur avocadosen och tärna fint. När bacona är klara häll över på ett fat med hushållspapper som suger upp fettet och förbered makaronerna, dvs blanda i smör, pesto och avocadobitarna.
Till sist: häll över de knaperstekta baconbitarna och avnjut.

Enkelt gott och beroendeframkallande!


tadaa

Hallelåjah!

Som trott har inte fysikböckerna slagits upp än, men en posetiv sak med denna ljusa fredag är i alla fall att jag lyckats städa lägenheten, vilket i sig är en rejäl prestation.
I skrivandes stund lyssnar jag på "who's that chick" på maxvolym och jag känner en vagt att mina stackars trummhinnor snart säger ifrån... hehe, men dte är ju freeeeedag idag! :D

Förövrigt ska jag slänga i mig lite kääk nu innan Adam kommer. Det blir en tripp till Kupolen och sedan ska vi handla lite göttigöttgött. Jag måste äta upp mig innan längdskidor och skridskoturerna i helgen. hehe.
Annars sitter madde och kollar igenom en gammal mapp med uråldriga bilder på oss barn. Det är lite skrattretande vilka fina bilder det finns på mig....
Nej, nu måste jag lyda magen innan den går i strejk!

Over and outJa tack!


Finally

Tjenixen! Mår förträffligt bra, och vill ni veta varför? 1. Jag vaknade tidigt utav att morgonsolens strålar lös rakt på mig och bestämmde mig snabbt att ta en PW med Adam uti Skräddarbacken i samma "måbraryck" fixade jag mina . 2. Jag fick något ryck att städa lägenheten så snart är den fin och dammfri! 3. DET ÄR FREEDAAAG!

Idag är det värsta vårvärdet, växelvis sol och ljummet i luften. Kan en fredag bli bättre? Njee..
Snart hade jag tänkt att fullfölja mitt spontana städryck. Ska bara kika till min mail.
Bye!Bild tagen idag, 4/3 11. :D Helt underbart!

Sportigt

Tjohoo!

Har precis éntrat mitt lilla krypin!
...Eller precis och precis, för 2 timmar sedan i alla fall.
Idag har jag och Adam Montén lagat marinerad kycklingfile på en bädd av ungsbakade rotfrukter och en klick hemmagjord beasås on the top och åkt 6 km längdskidor i vårsolen. Om det var härligt? absolut!
Det är så fint att vakna av att några tunna solstrålar som sipprar in genom mörkgardinernas sidor.
Jag har fortfarande träningsverk från våran 2 mils långa skridskofärd så jag ska låta bilderna tala för sig själva.Långfärdsskridsko på Runn med Adam och mamma Montén.

Min fina älskling!Det var lite mäktigt att svepa över alla centimeter djupa sprickor.Efter Sanctum bion fick jag en pojk som sov tungt. Filmen var i sig jätte bra men 3D glajjorna sabbade filmen lite. Men helt klart sevärd!Onsdag: Romme alpin med Adam Rindeskär, min Adam och Sussi.Rindis var mycket nöjd med att vara först upp i liften.Här nedan föler några tvättäkta turistbilder. För att citera Adam (vem utav de är oklart men det låter mest som Rindis citat)
Det finns inget bättre än en nypistad backe och molnfritt.typiskt rindis att öppna käften på bilder...

svårfångad familjebildi backen hittade vi även Bella:D:DHär försöker vi ta en fjortisbild på hela gänget, vilket vi såklart misslyckades med...

litemer lyckat..

Denna bild på syster och mig får avsluta detta bildbombade inlägg som tog 1 timma att skriva.
Nu ska jag vila ut mig och läsa lite fysik. God natt!:D

Sportlov

Hejsan Bloggen!
Jag har varit ute  med Adam och sportat de senaste dagarna, vilket är den enda anledningen till att jag inte bloggat.
Igår åkte vi långfärdsskridskor på Runn, det blev ett rejält träningspass på lite över två mil (!!) Det var faktist min andra gång som jag åkte, så personligen tycker jag det var fruktansvärt bra gjort ... Vi fick växelvist fint väder och en mycket behaglig temperatur.
På kvällen blev det 3D bio, Sanctum med klassen och ska jag betygsätta den så får den 4/5 - Super bra, det känndes som om man stod brevid och upplevde allting. Jätte bra gjord film. Men lite läskig var den, och sorlig.
Idag har vi och Adam R och Sussi åkt skidor som ganingar. :D
Väder gudarna var med oss och gav oss UNDERBART väder, med konstant sol, plusgrader och vindstilla. Det kunde liksom inte bli bättre. Jag ska lägga upp bilder när jag komer hem. :)
Nu ska vi återgå till sportandet!
Vi syns när vi syns! :D

RSS 2.0