Wrooooooommmh

Varför gå tiden så förbaskat snabbt?
Imorgon är det redan December. Och nyss var det ju elva elva elva....
Får lite panikångest nu över att 2011 snart är slut. Det bästa året hittils. + 2010 dåra.
Och den HÄR, är anledningen till varför 2011 varit så bra. 
För er som funderar på om det är en kulting eller Adam så kan jag befria er från era funderingar och säga att det är den sistnämnde.... <3

Lite mer mmmmmmmmh i livet


Lilla jag

Varje gång jag är påväg till sängen med datan i famnen ska jag tänka:
"Det som tar dig framåt är motivation"
Hoppas jag får lite motivation till att plugga nu. Eller i morgon...

DET BRINNER I MITT HUS!


Eller i garaget... Det har inte börjat lukta rök än så länge så tills dess håller jag mig nog inomhus... 
Eller neeee, RUN RUN RUN BIATCH!

Present

Tandläkarbesöket gick bra. Jag behöll min tandläkardröms-titel även denna gång. Även om jag proppat i mig kinapuffar innan kontrollen. ;)
Fick med mig två exklusiva tandtråds borstar som jag ska ge mig på ikväll! :D
Efter tandläkarbesöket åkte jag upp till IDeA för att hämta ut mitt presentkort. Eller present. 
Det vart en brun jätte gosig och mjuk stickad tröja från Street One.
Den är så där drömmersk mjuk och inte alls lika stickig som typ vissa H&M och gina tröjor.
Nu funderar jag på att spela lite sims innan jag åker till träningen. Kan vara nödvändigt att belöna mig själv för min lathet med en timmes sims!

Kort vistelse

Sitter hemma i min lilla lägenhet. Det var länge sedan jag satt här under den här tiden på dygnet. Man glömmer plötsligt bort hur fint ljuset tränger sig in mellan persiennerna och hur möblerna liksom... föryngras. Det är så ljust och behagligt här under de få timmarna solen är uppe och jag önskade att jag fick tillbringa mer tid här...
Annars är jag nästan-nyhemkommen-från skolan. Det blev en kort skolvistelse idag. Hann titta på en kemilabb i kanske en halvtimme och innan det var dags för hemresa.
Snart ska jag bege mig till tandläkaren för rällskontroll. Och efter det styr jag min kosa mot Romme för att hämta ut mitt presentkort jag vunnit... Skön dag!


Livrädd

Skulle visa Adam några kort på pappsens nya burk och upptäcker i efterhand två livlösa skepnader. HJÄLP LIVRÄDD TJEJ HÄR!
- Tur att jag flyr hem till Adam ikväll...

Månadens bästa

Lönebesked!


Dagens dröm Elisabeth

" Det är strålande sol ute, fåglarna kvittrar och det blåser ljummet från Ljusten.
Molnen seglar förbi och det är knappt en månad kvar på vårterminen. Kan knappt fatta att jag fått MVG i kemi!!!! Nu gäller det bara att kötta på tills dagen med stort Där här. 
Nej, nu ska jag rota fram min blommig kjol ur gaderoben och hoppa upp på hojjen! 
Snart dags för psykologi! "
The world makes me crazy

Jorden är fantastisk.

favorit

Vet inte HUR många gånger jag spelat om True Colors med Amanda Fondell. Det var kärlek vid första öronkastet och så fort den kommer ut som mp3 fil ska jag ladda hem den! Den liksom etsar sig fast i hjärnan och begären efter att få höra den blir bara värre och värre.

Här, kan ni lyssna.

Ett utpustande följt av ett stoort brett leende

Dagen har gått som på rälls och jag har fått fler saker uträttade än vad jag fått inom loppet av en vanlig vecka. Lite ivan där.  Spel repotaget igår drog iväg med timmarna och i säng kom jag nästan aldrig. Det var som att pusta ut, lägga sig och sedan vakna upp igen. För att fortsätta skriva.
Så lite sömn tog jag igen under psykologin. Efter lunchen repade vi inför julteatern... Och det var såååå kul! Dock kan jag fortfarande känna smaken av plastgran...
Efter repet blev det lite eventplanering med Brobäck och efter det åkte jag ned till jobbet.
Efter jobbet styrde mina ben mig mot bibilioteket av ngn konstig anledning och där fick jag Ä to the NTLIGEN tag på en klassiker... Sedan väntade ett tufft intervall pass på mig på mitt andra hem. 
Nu har alla begär stillats och jag ska snart sätta igång med några läxor. Efter det ska jag belöna mig själv med en lång skönhetssömn... Mmmmmh. Sängen. <3

 


Välkomponerat

Både bilden och min grannes musikstycken är välkomponerade. Men på sistonde har den sistnämnde blivit väldigt högljud. Speciellt på nätterna. Just nu låter det som om han repar till en "Rapsody in rock" konsert. På högsta volym och med full kraft... 
'
Har redan gett upp hoppen om en god natts sömn...

And that's why I love them

Ska sova ensam och hemma för första gången på en evighet. Kom för några timmar hem från julmarknaden i Säter och känner mig sådär behagligt slutkörd och mör. Jag älskar att spendera tid med min underbara klass, och vare sig om vi kommer till Stockholm på studentresa eller Cypern, New York, Thailand eller Rom så älskar jag att spendera tid med de och vara i deras närhet. Björne, jag och Frans hade en disskusion om ponnyridningen idag. Jag som älskar hästar kunde inte släppa hästarna med blicken, stod bara och dregglade och var flera ggr påväg för att klappa de, medan Frans tyckte de liknade grisar. Grisar, taggor och kultingar... 
- Guldkant på vardagen.
Någonting annat som sätter guldkant på vardagen är mitt lilla jobb, som faktist tar rätt mycket fritid. Men jag älskar det ändå, och nu ska jag ägna mig åt lite artikelskrivande. Igen. Dock är dagens uppdrag lite mer svårskrivet än gårdagens. Får hoppas på måttligt med sömn till morgondagsen aktiviteter....
Klassen är som lyckopiller. Älskade killar <3

I made it!

Puuuuh*
Är äntligen klar med en av mina artiklar. Nu tar jag helg. / Natt.
I morgon står det julmarknad på schemat. Med min lilla klass. 
Måste fylla på rejält med energi för att orka leverera imorgon. God natt.
Eller förresten, det går nog inte att sova i Adams och Samirs sorl av lan-skrik och buuhn...

En helg i Borlänge

Har umgåtts med Adam hela veckan!
Den här helgen kommer nog sluta med flaggan i topp. Adam-flagg-i-topp. Adamfierad.<3
I går hade vi myyys-party med saffranskaka, chokladbollsbak, stjärnpromenad, fruktbuffe och den obligatiskisa filmen. + Idol då. Otroligt trevligt!
Idag tog vi en lååång sovmorgon, därefter vandrade vi ned i "höst"ljuset till Melker och Bossiposs.
De var som vanligt väldigt spralliga och leksugna. Efter besöket åkte vi hem till Börlänge för att möra upp Samir och efter det åkte jag hem och uträttade några ärenden. 
Och nu sitter jag återigen i Adams sköna boning! Grabbarna har köpt på sig massa pizzor nere på grillen och sitter nu och lanar. Ibland får de för sig att de ska sjunga med i låten och det, låter väl inte så där jätte bra... Tänk er två tondöva killar som ylar med i "Man boy". Inte så nice, nej...
Nej nu lär jag sätta fart med mina artiklar. (Superpanik) Deadline snart...
Har fått den stora turen att få spendera större delen av veckan med min andra hälft. Adam. 
Livet är bra härligt ibland.

Förlåt

Oooopsi.
Mellanrummet mellan blogginläggen börjar bli längre och längre.
Så därför får Ni ha överseende med att det oftare kommer bli en veckoupdate än en dagsupdate. ;)
... Till jullovet iaf!
Har på tok för mycket jobb, skolarbeten och planeringar att göra. Det är skit mycket aktiviteter som klassen ska anordna... Därav den minskade bloggupdaten.

Det är så man ska se ut


En dag då man ska prestera

Dagen har i stort sett gått ut på att prestera. Bra. 
Dagens första lektion var ett kemiprov att prestera bra på.
Sedan var det dags för idrottslektionen, där jag skulle hålla i mitt friskis pass.
och nu ska jag prestera igen. Vi ska snart ha öppet hus och då gäller det att vara trevlig. Prestera.
Tur att dagen inte slutar med att prestera... Ikväll blir det Adam som får massera mig.  Mmmmmh. Presterarslagg.

En liten glödlampa som ploppar upp

NV2's klassdjur 2012?
Kelgaranti på de där gossedjuren iaf!

Säterdalen,2011, naturprmomenix med Bohman.

Pluggmotivation


Lägesrapport

Sitter och pustar ut efter en intensiv dag. Jag, som alla andra har meterlånga to-do-lists att bocka av och det finns ingen annan lösning än att ta tag i det.
Just nu lever jag inte. Jobb, läxor och måsten bara regnar ned över mig som hjälplöst försöker ta mig upp ur virvlarna. De sliter och drar i mig och så fort jag tappar koncentrationen är de där och drar undan mattan på mig.
Jag skulle behöva 10 själas energi för att orka med mitt liv just nu. 
Men tänker jag på framtiden, som är ljus och mer harmonisk får jag eld i baken och börjar snabbt beta av alla måsten. 
Med start: NU!
Motivation!
Jobbar jag tillräckligt snabbt så tiden bara försvinner så är jacuzzin inte långt borta!


This is how we do it: Övernattning

Det framgår inte så tydligt på bilden, men MAckans familjepizza var verkligen enoooorm. Jämfört med våra standadpizzor... 
Fotnot: Mackan påstår att han kan äta en hel familjepizza... ja, det får vi väl se tänkte vi*
Lite Lina DahlinMarcus familjepizza som *försvann spårlöst* Dock åkte den inte ner i magen som mackan mytade. Undrar vart den tog vägen?
Kvällen bjöd bland annat på en rad singstardueller... Och NVare, ja dom kan då ta i ändå fran tårna!
Motståndarlaget... som vi såklart krossade! *då och då*Hela sångeliten. Mitt lag till vänster, med start efter Adam. ;)Kl 22 var det dags för brandalarmet att slå igång, och då blev det en kall men trevlig vistelse utomhus...På schemat stod det "teambuilding" som bästa Rasmus stod för. Ja då kan det inte bli annat än roligt. (Och rent för städerskan)

Sedan tittade vi på lite spökfilm och tänkte gå ut till fastan men det var ingen så sugen på sisådär 2-3 på natten så det blev spökhistorier a la Rasmus istället. Snacka om att alla var skrajja när de skulle sova sen. Själv låg jag i ett kramptag runt Adam, han lär inte ha sovit mycket den natten. Eller skönt. 
Fast det klart, det gör ju ingen om man somar 4 och går upp tre timmar senare...

Elisabeth

19 November
Kan knappt fatta att det redan är november! Känns som om det nyss var nyår och jag och Adam skålade till alla fyrverkerier... Helt sjukt att vi snart gör det igen...
Anyway... Syrran ska ju bli världsberömd frsör och nagelmålare (har jag bestämmt) så någon måste ju hon ha att öva på. Och DÅ rycker jag in som en lykta i mörkret, som en oas i öknen och som ett element i kylan (känns som lite för mkt Maria Montazami-anda över de här metaforerna) meeen ... nu har jag tappat bort poängen. 
Men jag är iaf lyckligt lottad som får bli hennes försökoffer. Nog för att hon säkerligen har ett flertal mer stillasittande vänner som inte tackar nej till fina naglar eller håruppsättningar...

Som Walz sjunger "Like suicide"

Det är som alltid superstressat när julen närmr sig. Min magkännsla gormar och skriker åt mig att jag ska sätta fart med engelskauppgifterna men min kropp känns för grötig och okoncentrerad för att ens klicka mig in på sidan... 
Det känns som om jag jobbar och pluggar konstant men ändå får jag inget gjort, vad är det för fel?
I lurarna strömmar massa friskislåtar och det är väl tänkt att jag ska få någon slags insperation till att ta tag i mitt projekt, men icke. Min röv är så bekvämt nersjunken i stolen så inga komplicerade mooves görs. Mitt mål med min Idrotts-lektion är att köra skiten ur de. Och det kommer jag knappast göra om jag sitter still och enbart låter fingrarna röra sig...
Dags att ta tag i livet och göra någonting vettigt... Tjoho!
Min tragiska livssituation just nu.

Ph

Ett personligt rekord

Fick nyss ett mail av chefen.
Det var ett sådan där mail alla skribenter vill ha. Vill se. Vill läsa. Vill vara en del utav.

'
Webben (alltså de som jobbar med den) skriver att min artikel om "Kristoffer" igår var den fjärde mest lästa artikel på DT.se . Jag kan knappt fatta det! Fjärde mest lästa artikel av alla DT.artiklar! För er som inte är så insatt så är dt.se ett samlingsnamn för många tidningar runt om i Dalarna, Mora tidning, Falu, Älvdalen, Säter och 13 andra orter!
Med mer än 3200 träffar slog jag personligt rekord i mest läst artikel.
Det är så ofattbart stort.
Läs artikeln här
Kristoffers minnen från träffen med mannen kommer aldrig att blekna. Han önskar att sexträffen, som startade via internet, aldrig hade inträffat.
Jag har slagit ett personligt rekord. På dt.se

En timme packat och klart

Har varit på Friskis för första gången på typ tuuuusen år!
Nej kanske inte, läs förra veckan. Anledningen till min frånvaro är mitt knäbands slatter och benhinneinflamation. Kul?
Jajemensan! Nej. Den kan inte komma mer olägligt.
Jag känner mig så orkelös och trött om dagarna och jag längtar redan tillbaka till jumpagolvet. Fast jag nyss varit där...
Förövrigt har jag varit en vandrande zoombie idag. En arg och frustrerad sådan också. 
Tre timmars sömn och en massiv kemilektion som start på dagen är ju inte att rekommendera, direkt.
Men livet är bra göit ändå, trotts alla "sportskador", inbrott och läxhav att ta sig an.
Även fast jag inte kan träna så intensivt med benen kan jag ju fortfarande göra rygglyft och jobba mig mot den här ryggen. Drömmryggen* 
Eller drömsportbh:n... har inte bestämmt mig än för vilken jag gillar mest.

På jakt


God eftermiddag!

Heluuuuu!
Har precis avslutat en het disskussion om mat med Bohman. Den mannen kan mat! ... och snacka...
Känner mig inte så supersugen på pizza efter alla gourmet rätter vi pratat om. Viltgryta.... Sjömansbiff, älgbiffar... *dreggel* *Dreggel* *Dreggel*
Nej nu ska jag sluta blöta ner min dataskärm... Dags att fixa till stämmningen inför övernattningen!
Observera att jag försöker fånga discolampans skiftningar... Dock är jag ingen vidare skicklig fotograf... hehehheheheheh.
Nöj dig Erikssom

Dregglar

Skulle inte klaga om jag hade de rumpmusklerna!
... Eller de här fantastiska benen.
Att jag är magfixerad vet ni redan vid det här laget.
Svallet <3
I sommar ska jag ta sånnahär bilder. Som jag sedan kan gämföra med fjolårets... 
För att se min muskelutveckling... Spännande!


ph

Väldigt många aktiviteter, bara det att ingen har någon större betydelse

Sitter och försöker få till ett någolunda friskispass till idrotten. Det går inte så bra.
Meeen, som vanligt nu för tiden så är jag inte så förvånad. Jag är alltid så positiv och engagerad tills den stund då jag måste göra saken. Då blir jag raka motsatsen och skjuter upp projektet så lång som möjligt.
Nåväl. Vad har jag gjort idag?
Jo idag har jag gått i skolan. Bokat föreläsare till ett senare vårevent. Varit på jobbmöte. Fotograferats till spel-repotaget i Pralin. Fått naglarna lackade av Syrran. Packat för övernattningen.  Och. och. och. Läst!
... En roman av Coelho. Mycket sex i de böckerna... Jag tror jag råkade hamna vid vuxenhyllorna på bibblan!
ooops
Har glömt att visa några nagellack som jag klickade hem för någon vecka sen. elf.
Syrrans verk

It's ok too not be ok

Slog upp ögonen när mamma kom in i sovrummet och sa att det hade varit inbrott i restaurangen i natt. Eftermiddagen har kännts tung, men min koncentration har varit på topp och snart har jag jobbat bort hela nästa veckas matte... Men trotts min matteeufori finns det inget som kan fylla besvikelsen eller /na. Sa jag att mitt armbandsur nyss gick sönder? 
Åh alla dessa motgångar...

körkortsteori

Har setat och svarat på teorifrågor till körkortet.
Halkade in på körkortonline.se och bestämmde mig för att plugga lite körkortsteori och det har jag underhållt mig med under kvällskvisten... 
Förstår inte Fanny som pluggar sista året på natur och samtidigt pluggade på till körkortet... Jag hade typ blivit brainmosad och förstörd för resten av livet av alla kunskaper och fakta...
Ett annat faktum är att det börjar bli sent. Dags att gosa ned sig i sängen och sova lite. Läs sova 12 timmar...

Dear Santa...

... Ge mig lite fritid och dessa nagellack ovan. tack.


Jag har världens bästa jobb som får betalt för att testa saker före alla andra

Puuuuh*
Nu ska jag snart fälla ned skärmen och pusta ut och känna mig allmänt nöjd över dagens jobbinsatser.
När jag kom hem från skolan slängde jag i mig mat och stressade därefter hem till Nora där lite jobb för Pralin skulle utföras. Efter några timmar av skratt, oenighet och spelande åkte jag hem för att där skriva klart en intervju som alldeles för länge legat och blivit bortglömd. Det gick hyfsat snabbt och nyss tog jag tag i alla jobbmail som ska besvaras och skickas.
Kvällen kan sammanfattas som effektiv. God natt!

ivrigt

Sitter och hets-hatar med Alex, vi två tms blir två super ivriga ekorrar, som bara låter munnen gå, och gå och gå...
Känner att jag borde lugna ner mig lite innan jag åker och jobbar...
... Eller så kan jag fortsätta min monolog om vilka jag hatar... Bra idé!

Arrrrgh

Jag hatar tarvt folk
jag hatar folk som jämt och ständigt ska ta cred för någon annan
jag hatar otacksamma skitar
jag hatar sånna som slipper göra någonting och får månadskuvert
jag hatar folk som tror de äger offentliga saker
jag hatar &)%!"342"%@

Så fri

vilken härlig dag det varit.
förutom att stina slog mig. igen. hon kommer typ bli en göteborgskravall när hon blir stor. eller så har hon damp.

Nu sitter jag och väntar på Adam som varit på banken, och sen blire kääääääk. jag är utsvulten.
en anna sak jag sett framemot är att bli kvitt med den svajande läxhögen! och idag tog jag mig förbi en milstolpe... jag hajjar derivata och gränsvärde nu och det känns såååååååå skönt.
just nu känns det som om jag inte alls har så mycket i skolan att göra. jag är fri.
åtminstonde tills imorgon. så nu ska jag njuta av friheten och adam. min habibi <3


LÄNGTAR

Invigde min älskling idag. Min älskling som jag ska bo i hela vintern. Min fluffiga, varma jacka LÄNGTAR!*Bilder från 10-08


Skvaller

Min hals och näsa skvallrar om förkylning. Jag som aldrig blir sjuk får världens panik och börjar masskonsumera c-vitaminer. Både i tablettform och fruktform.
- Min huskur för oss som inte hinner vara sjuk, hemma och efter...

Le love

"Du känner saknad för att du lever"
ph

Älsklingen till mig

Adam: Betty... vet du vad jag gjort?
Jag: Nej? Vad har du gjort?
Adam: Jag tror att jag tappat bort min cykel...

Utpumpad

Ouff*
Det här har varit en sjukt jobbig dag! Har i princip pluggat kemi hela dagen, och det är inte kul!
Trodde jag skulle komma hem från säter framåt sju-åttatiden men vid sextiden klev jag av bussen. Provet gick åt pipan men vad gör det? Jag gjorde mitt bästa och jag kunde ju inte göra mer än det jag gjorde.
Nu har jag mental paus och ska snart hugga tänderna i den dammiga matteboken. Stackarn har inte blivit öppnad på hela lovet, den börjar ju snart damma igen... Så den ska jag snart sköta om och få de få hjärncellerna som finns kvar att gå i strejk. Sen blir det tidig natti-natt. 
Och ikv ska jag sova åt fel håll. Eller i Adams säng. Måste få lite variation i livet...

Jag har blöt cement i skallen

Det känns som om alla lektioner i dag bidragit till den nu geggiga söran även kallad hjärnan.
Ska ha kemiprov snart och har haft kemi, hela dagen. Typ.
Död? Svar JA!
Känns lite kämpigt för att jag inte hinner till träningen och det suger ju pungsvett.
PUNGSVETT

Dålig position

Sitter fortfarande i samma position, har knappt rört mig ur fläcken och känner att rumpan snart kommer gå i försvar och ge mig ... blodstopp?
Ska snart byta position och hoppas på att värken släpper, annars får jag machera in i duschen och därefter ta tag i kemin... Hahah. Vi snackade självförsvarsmetoder på psykologin idag och jag håller deffinitivt på med förskjutning. XD
Nej, dax att göra någonting... Fast nu hittade jag en rolig greej! Måste kolla den först...

Vykort från balkongen

Känner att jag har 1000 borde-göra-saker, borde boka föreläsare, borde ringa Ica, borde boka intervju, borde skriva klart intervju, borde plugga på inför kemiprovet imån, borde gå och äta, borde fixa plancherna till övernattning... borde göra ALLT jag inte gör nu. HEhehE
Borde träna.
Fast nu skiter jag i alla måsten, nu dunkar jag på lite och sedan tar jag tag i kemin. Allt annat är mindre viktigt.

I min bubbla

Har bockat av förskräckligt mycket idag. Nu har jag bara kemin och matten kvar som jag tänkte ta itu med imorgon.
Utöver min lilla pluggmani har jag myst med bill&bull, tittat igenom Albrekts Guld's julkatalog (på begäran från Adam) och ringat in en och annan goding och så har jag fyndat en tröja på BikBok för 29 ynka kronor. (!!!...)
Nu sitter jag här mätt och belåten och överväger att gå och lägga mig. Har blivit så sömnberoende på sistonde, men med tanke på när vi går upp på LSS så kanske det inte är så konstigt...
Får se när kvällen slutar. Och hur. En träningstur hade inte heller varit fel...
Eller en eka med Adam i och två kastspön....

Ett fint litet paket som väntade på mig när jag kom hem från militären

 

Får visa hela lådans innehåll efter jul, mycket är trotts allt julklappar. Och inte till mig.

Fredag

God morgon världen!
Har precis avnjutit världens godaste lasange till frukost, så nu ligger jag i matkoma och väntar på att Adam ska komma tillbaka från badrummet.
Sen blire powernap... <3

En nykomling

Jag vill inte göra mig alltför bekväm med att vakna långt efter sex, därför ställdes klockan på 06.20 i morse.
Gick upp och tvättade, pysslade lite och nu sitter jag och jobbar. Tar itu med mailen och skriver en artikel.
Idag ska jag bege mig ut till bushen, närmare bestämt Gustafs.
Där ska jag träffa mina favoriter och såklart Adam. Det blir en fin dag dethär.

Påtal om annat har jag fått tillskott i skjortgaderoben. Hur skön som helst!Från BikBok

Äntligen hemma!

SHOHOOOOO!
Är äntligen hemma från militärveckan.
Det har varit tidiga mornar, fyspass med spy-garantier och flyg på schemat.
Är helt slut i kroppen. Får skriva lite mer senare.
Det är iaf super sköööönt att komma hem. Hem till min älskling(säng) (Adam) och till ett paket. Från ELF.
Dessvärre känns kroppen rätt sliten så nu har jag en all in spadag. Sitter i skrivandes stund med en fet hårinpackning och ska snart kliva in i duschen. Eller ned i badet... Hur som haver, leker livet. Har tränat så mycket så jag har ont i magrutor. Så jag har bett min omgovning att inte dra några skämt. Då dör jag. Typ.
Nej, nu lär jag pilla lite på mitt paket. God natt!

RSS 2.0