När simssuget gör entré

Fick ett livsfarligt Simssug nyss! Meeen, som vanligt står läxorna som stora hinder för det roliga. Nu tänker jag besegra de, och spela sims med gott samvete sen.
Ph, google

Ögongodis

PH

i can’t make your heart feel something it won’t


Morgonstund har guld i mund

God morgon!
- Det var inte så svårt att komma upp i morse, trots att jag låg och vred och åmade mig tills lakanet blev en hårt åtsnörvlad korv under mig fram tills småtimmarna. Körlektionen var inget särskilt. Fredrik verkade irriterad och inte alls lika glad som vanligt, så det vart någon hård inbromsning och en snäv sväng in på en väg jag inte ens trodde fanns...
Har tagit tummen ur röven och äntligen fixat teori på internet, så om jag har tur (och inte glider över på bloggar) ska jag sysselsätta mig med det och lite jobb nu på morgonkvisten. 
Ska sätta mig på balkongen och invänta solen, så jag får lite extra energi.
Nöjda miner öven min morgonprestation

Snabbt stabilt och jätte jättebra...

Jag blir så arg. Har helt glömt av att slutövningen för militären är V.20, samtidigt som jag jobbar helg för McDonalds.
Braaa där. Dagens i-landsproblem: Skit MCD har infört att man inte får byta arbetspass med varandra.
Nåväl. Behöver inte grubbla på de där problemen nu. Mitt närmsta problem just nu är min körlektion imån. Kl 08.00.
HUR ska jag kunna komma upp!? De senaste dagarna har börjat vid 12-snåret och vid den tiden har jag redan missat min körlektion, för länge länge sen...
Ska ringa ett rockband och beställa väckning! Men först lite körkortsteori... Bröööhl.

Äventyr med Anna och Adam

Har spenderat denna fina dag med två fina vänner. Anna och Adam. Jag och Anna vart strandsatta i centrum i en timme, men den timmen var nog ändå ganska behövlig. Vi ventilerade jobb, och framtidsplaner. Framgångar och motgångar. Och efteråt, när väl 602:an rullade in kände man sig hel igen. Hemma hos Adam spelade vi kort ute i solen, umgicks och lapade sol.
En mycket behövlig och fin dag.
Adams hem är som taget ur en exklusiv inredningstidning. Helt vitt och alldeles, alldeles underbart!Anna har världens finaste barr! Lent, glänsigt, ofrissigt och helt fritt från klyvna hårtoppar. Avundsjuk.Uppdate: Mitt i smeten

Tenny åkte ut ur BB och jag känner mig... tom? Kommer sakna hans skratt och morgondans, men va tusan... Det kan ju Hanna och Amandus fylla upp! 
P.S, det vattnas i munnen på mig när jag skriver om glasstestet. Blev dödssugen på en Piggelin eller twister!
// Från en glad BB-dyrkare.

Hög på livet

Känner mig hög på livet just nu. Har så mycket att ta itu med satt jag inte vet vart jag ska börja. Hehe.
Hade tänkt skriva klart glassrepotaget och sedan söka lite träningsinspoooo! Ska bannemig få en normal sömncykel nu och då lär man träna regelbundet. Hatar att vakna sent och bara ha 40 minuter på mig att fixa allting. Vill kunna gå och lägga mig 22.30 och somna bums, och sedan kunna vakna 6.30. Jag vill flyyyga upp ur sängen! Ha tid att steka ägg och göra mig en riktig frukost, ingen halvtaskig macka som jag mölar i mig på bussen...
Neee, back to work. Måste sluta drömma om normala frukostvanor för det kommer aldrig hända...
Efter att ha umgåtts med dessa godingar lär väl prestationsförmågan inte vara allt för låg.
Den har jju en tendens att bli det, så här års...

Lite att göra på kvällskvisten

KOKOLOLO!
Har halvtid strosat runt i shorts och linne idag. Har insett vilken vädermänniska jag egentligen är, för idag skulle jag kunna beta av min läxhög! Bara sådär! Mycket tack vare vårsolen som bränt min asiatiska hud gyllenbrun.
För tillfället leker jag detektiv och letar efter mina gamla glass-artiklar. Dum som jag är lämnar jag mappen med mallar och knep i skolan. Pucko jag är.
Men jag får göra det bästa av situationen. Deadline om tå dagar.
HUR underbart är inte det här!?Update från min arbetsplats balkongen.

Ut på äventyr

Måste ändra min gyngsrytm. Eller skaffa en kraftigare väckarklocka...
Idag bjuds det på fint sällskap av Anna, hon säger att hon har en genomtänkt och genuin plan, som brukart innefatta att kidnappa Oliver och Adam R. Och får jag som jag vill så lurar vi ut de till Dammsjön och inviger badsäsongen. Vi får se hur dagen slutar. Nu ska jag ta mig an dammråttorna. Lär bli en tuff match.Lilla UNG-gänget 2010, På badäventyr för Tidningen

Gick i kras

Erik ringde mig nyss och frågade om vi skulle ses eftersom att han skulle vara fyllechaffis och "ledig" i två timmar. Jag blev överlycklig och peppade sönder. Har liksom inte träffat honom på en evighet, sedan vi splittrades i nian, rättare sagt. Och så ringer han och säger att den han skulle skjutsa inte ska åka. 
Så nu är jag måttligt arg, besviken och irriterad. Dummar erik som lovar saker. Dumma killar som alltid omplanerar. JAG HADE JU EN RYKANDE FÄRSK PAJBIT ÖVER TILL DIG, IDIOT!
Sussi skämmer bort oss med hemmagjord vaniljsås och smulpaj, nästan så man ser ångan ånga upp ur pajen. SÅ färsk är den. Himmelrike.

April månad och jag har gått i ide

Njaaa, det här med att vara effektiv är inte riktigt min grej så här års. April= En ineffektiv månad för mig, går hellre i ide än jobbar och njuter av vårsolen. Jag är segare än Skalman och sämre än sämst på att ta tag i alla måsten. Har liksom en deadline snart! Dammrottorna har hunnit utveckla huggtänder och vem vet vart de är evolutionsmässigt när jag väl tagit tummen ur röven!?
Jag får sådan ångest av att se läxhögen som ordagrant snart slår i taket. Får sån ångest av alla intervjuer som jag norpar åt mig. Det enda jag gillar just nu är egentligen mcdonalds jobbet. Där är jag klar efter arbetsdagen och slipper knåpa med alla textramsor på fritiden...
- Fast nu ska jag sluta vara så bitter. Jag kan ju faktist vakna tidigare balansera nöjen med måsten. Som idag, då jag belönade mig med en tur runt kupolen och en tidig födelsedagspresent. Från Albrekts Guld. Fast min sak är i silver...
Måste säga att det funkar att gnälla lite och få ur all sin prestationsångest, för då tar man tag i det senare! Som nu.

Ska vara effektiv

Vaknade med världens ryggvärk i morse, tror att jag fått ett smakprov på hur mitt liv kommer vara vid 40 åldern. Inte okej.
Idag ska jag bannemej göra lite nytta. Genom att gå på kupolen där jag ska leta efter en födelsedagsprsent till mig själv från Adam (ska lägga fram att jag önskar mig en weekend till ett land med högrebreddgrader), sedan ska jag hinna plugga, skriva en artikel och städa. Låter realistiskt. 
Nu bär det av mot tuna tutten!
Hit skulle jag vilja åka Adam, och jag fyller ju snart år, liksom...

tumblr.

Skippar plugget och kör all in mys!

tumblr

Ute och lever livet

Hej!
Har varit fullt upptagen med att leva livet de senaste dagarna. Jag har under de senaste 48 timmarna:
- Medverkat på Dahlanders öppna hus
- Blivit bjuden på Kebab av vår fysiklärare (!!!)
- Smackat av ett kemiprov
- Lekt barnvakt åt energiknippet Amy och sura Alvin
- Lekt med Adam twice
- Jobbat häcken av mig med gymnasiefesten (en dröm går i uppfyllelse)
- Pluggat
- Och myst med Adam. Ja hela fredagen gick åt till att mysa med honom. Hade oobligatorisk mattelektion i morse, och när ingen av oss orkade lämna sängen, blev vi mer eller mindre sängliggandes hela dagen. Underbart att få lite ledighet mitt i veckan! Sen åkte jag och jobbade med festförberedelserna och efter det har jag spelat sims fram tills nu. Nu ska jag gå och göra lite nytta och plugga lite. 
Lyckan var total när vår virrpanna Ove till fysiklärare kom med kebab till mig och Mackan efter det fem timmar långa NP't. Underbara Dahlander.

Utarmad till 1000

Visste inte att ett skrivarprov kunde ta så mycket energi. Är så fruktansvärd köttad i hjärnan. Alla små arbetare har däckat där uppe och det kommer bli svårt att hålla tankeverksamheten igång ikväll på Öppet hus. Alla besökare kommer tro att man blir hjärnskadad av att gå NV, fast i och för sig är det ju sanningen. Man blir hjärndöd efter varje prov.
Förstår inte varför jag bestämde mig att göra ett kemiprov efter nationella, jag måste ju ha rökt på när jag bestämmde det... Meeeen, nu är det bara att bita ihop och leverera. <-- Något vi NV:are också är bra på...
Skulle vilja ha ett fint litet push-ord inprentat i kroppen för att påminna mig om varför jag fortsätter kötta på.

Ph tumblr

Tankesättet som sätter fart

För varje prov, uppsats, labbrapport och läxa som jag gör, ju närmre kommer jag sommaren!
Ser fram emot kemiplugget nu. Och imån trotsar jag huvudvärken (om den fortfarande sitter i) och sätter ett MVG på skrivardelen i NP svenska! För, vad annars har jag jobbat med och för i snart tre och ett halvt år på Borlänge Tidning!? 
Jag ska allt visa Jenny.

Fel

Det måste vara något fel med den här dagen? ALLT går åt skogen, och alldeles nyss har stålkvinnan (jag), som aldrig blir sjuk eller får ont, fått huvudvärk. Har försökt bota den med lite föda, men den fortsätter banka på. Så nu missar jag väl Nationella imorgon OCH friskis! Livet är så sjukt orättvist, nu.
Hoppas tidningen som damp ned i brevinkastet kan bota min huvudvärk.

Svalkar mitt heta temprament

... Med två nävar fryst mango och hallonblandninge och en skvätt ren juice. Sommar och Surahammar i en flaska.
(Drack alltid såna här sorbedrinkar när jag var i Sura)

HELVETET BRAKAR LÖS

Gick ut på balkongen för att vattna mina små kärleksblommor och upptäcker en fet pöl runt mina andra små älsklingar. Joggingskorna. Och när jag lyfter ena skon rinner vatten ur den, likt ett vattenfall. 
Jag visste att jag vaknat på fel sida på morgonen, men inte att dagen skulle bli såhär oturlig och jobbig att ta sig igenom.
Nu: Ska försöka att inte avverka svordommar i varenda mening och hålla tummarna för att de hinner bli torra tills sexpasset. SEX-PASSET.

Drömmer

Är efter 19 glassar fortfarande inte komamätt, vad är det för fel på mig?
Om jag hade haft den här vyn hade jag aldrig klagat på tidiga mornar och kemiplugg.


hannele: sushi, njom &lt;3

perfect!

fed-by-the-sun-n-sea: kokohead
Ph - tumblr

Erik säger att jag blivit fet

... Bara för att jag masskonsumerar chips och godis. Men jag ska visa honom, till sommaren kommer jag ha strandens snyggaste soleus. Och de kommer jag inte ens behöva jobba för, för de sitter redan på plats. IYF Erik

Dip

Är lite trätt på skolan. Har liksom skola 24/7 och när jag kopplar av har jag ändå skolan i åtanke. Drömmer till och med om skolan.
Skulle behöva installera en delete-knapp så jag kan radera ut skolan ur minnet när jag inte behöver vara där.
Det är jätte mysigt i skolan och jag har världens bästa klass, det är plugget det är fel på.
Pallar inte att behöva jobba arselet av mig i ämnen som jag inte ens kommer ha nytta av i framtiden. Jag kommer veta hur värmeenergi går till och hur isomer av butandiol ser ut, men till vilken nytta liksom? 
Är så fruktansvärt bitter på mitt lilla snedsteg och linjeval. Brööööhl.
OCh som grädde på moset har jag ett uppskjutet kemiprov imån. Kommer kugga på skiten så det ryker om det.

Saknaden är total


Det fetaste mötet

Det finns ett möte som endast är en gång per år. Ett möte som förknippas med fett, skratt och tandilningar. 
Ett möte som är alla glassälskares våta dröm: PRovsmakning av vårens glassnyheter!
Kajsa hade bunkrat upp med 19 iskalla nyheter, många comebacker och mycket choklad. För att ge er en hint.
Vet inte om jag vaknat på fel sida ( För isf har jag gjort det i många månader nu), men att gå till jobbet är inte längre lika, glädjefyllt? Jag saknar den "mer strikta" tiden med Oliver och Anna i spetsen. Tiden då man inte behövde skydda sig mot pikar. Och tiden då vi var en enhet. Ett lag.
Ska sluta vara så bitter och tillbakasträvande, måste ta vara på det sista året och njuta av det som går att avnjutas...
Glassvaskning, vi skulle kunna förse den tredje världen med det dagliga intaget av kcal om vi inte vaskade så mkt...

11.23

God morgon!
Det har tagit mig en timme att publicera det här inlägget. Magda babblar och babblar. Men egentligen är det inte så konstigt då vi har miljökunskap, hehehheehheheh.
Körlektionen i morse gick skit bra. Vi tränade på att backa runt hörn och göra usvängar. 
Fredrik berömmde mig för min snabba inlärning och det gjorde min dag.

I'll look like this tomorrow

in all our bones
Ska sträcka ut mig och passa på att sova mitt på madrassen
I natt självutnämnde Adam sig till kung över min säng och lämnade en liten glipa åt mig, som var lika stor som min skinka. Han är rolig han. 
Och någonting annat som är roligt var att jag gav igen, undermedvetet. 
Gick i sömnen och väckte honom genom att knäppa fingrarna i hans ansikte tills han vaknade och babbla och när han frågade vad jag höll på med vände jag mig om och "sov".

Den retas

Sussi och Madde har gjort egna Subs och doften retar mina näsborrar. Baguettaromen liksom tränger in i mina närborrar och framkallar påhittade hunger. Inte okej.
Ska stänga in mig på mitt rum så jag slipper bli sugen...
Övningskörningen gick bra, nu gäller det bara tt pluggningen går lika bra så har dagen varit Top Notch.
Kemitilltugg som ökar effektiviteten markant.

Busy day

Det var svårt att komma upp från sängen i morse, ingenting lockade mer än att stanna kvar i Adams varma famn och bara prata och skratta dagen till ända. Så en halvtimme innan jobbet drog igång flög jag upp och gjorde mig i ordning. Det var lite depprimerande att lämna Adam hemma med vetskapen om att jag inte skulle få träffa honom mer, men, i dag hade jag tur.
Han hälsade på mig på jobbet och efteråt tog vi en promenad och hann mysa lite till. Nu är han ute och övningskör och jag ska väl också hoppa in i bilen snart.
Skit bra dag!


Tip top

Haha, stör Adam med att ta kort på honom i alla olika vinklar medan han spelar. Resultat: Han dör och blir oskarpt på bilderna, fast han tar sig tid i någon sekund och drar ett leende. Fin han är min lilla prins.
I dag har vi pluggat, gått på marknad, tagit en långpromenad, pluggat körkortsteori och myst. Skulle kunna skita i jobbet imån bara för att få spendera mer tid med honom...
Nu ska jag bara göra klart det sista av plugghögen (för idag) och sen blir det Big Brother!
Vår frossar helg i bilder. Inför biomyset laddade vi upp med ett kilo godis och lite chips.Tänkte vara lite elegant och glamourös nere i golfarnas gym, men det slutade med att jag snavade på en trasig list och blev flådd på stortån och fick ett jack mitt på smalbenet, fråga mig inte hur det gick till för det vect jag knappt själv...Vi är ett stooort fan av sura godisar och små chokladkonfektyrer.En vanlig helgkväll hos Johansson-Montén: Dataspel, godis i stora lass och bloggar.
Har mer blivit en sänguppdatering, inte så många bilder som är tagna utanför sovrummets dörrar. Får ändra på det imån!

Åt skogen med allt!

På kvällskvisten bjöd Adam mig på bio och American Pie reunion var den bästa film jag sett, på länge. Fnissade mig igenom hela filmen. 
Dagen har hittils inte varit så bra. Jobbade lite gymnasiefesten och allt går verkligen inte enligt planen. Får hoppas på att jag får positivare besked på måndag. Nu ska jag skriva på min labbrapport och sedan fortsätta beta av min hemskt höga läxhög. Adam sitter brevid mig och pluggar körkortsteori och det låter även där som om det går åt skogen. Det kanske är en otursdag idag, så jag får väl trösta mig med det.
ph google

HIHIHIH

Livet blev tillslut rätt bra ändå. 
Finputsar min redovisnig till imorgon och känner mig rätt nöjd också. 
I kväll kommer jag lägga mig med en magkänsla som säger mig att allting kommer gå prima imorgon.
Och vet ni vad? Det är så underbart skönt och rogivande.
Lila rogivande och lugnande som att drömma om semester och sommarlov.

Önskan: Långt hår

Längtar som tusan efter mitt långa svall. Önskade att jag kunde göra långa tjocka flätor och andra snygga frisyrer... Får knapra grönsaker och ge skallen daglig massage så kanske kroppen gör som jag önskar..
Måste. Få. Långt. Hår . Till sommaren. DÖ-snyggt, men så fruktansvärt varmt...

Lite omväxling löser alla problem

Sadlar om till lite körkortsteori, förberedelserna inför NP gör mig tokig!
Har sån fruktansvärd ångest inför morgondagens redovisning, skjut mig med sömnspruta...

En gammal goding


Pausar livet

Måste komma ur min lilla pluggbubbla innan hjärnkontoret exploderar. Skulle helst av allt behöva komma ut och övningsköra lite, eller ta ut mig totalt på intensiven om 20 minuter, men jag sitter som fastväxt framför datorn och lider i tysthet.
SATAN VAD ARG JAG BLIR PÅ MIN LATHET och pluggandet också för den delen...

Noomi Tendenljung

"Om du står med ena foten i det förgångna och andra foten i framtiden, pissar du på nuet."PH - lelove

Känns konstigt

Nu för tiden är min våta dröm att få komma hem innan tre om eftermiddagarna och bara känna mig så fri, som en nyutsläppt fånge bara kan känna sig. Och idag gick halva min dröm i uppfyllelse. 
Jag förstår egentligen inte varför jag går i skolan, dagar som denna. All information går rätt igenom öronen och att hitta fokus och motivation känns densamma som att bestiga Mount Everest... Altså omöjligt svårt. Så det var tur att Magda lät mig åka hem istället för att ha en singellektion med henne (kändes ju SÅ lockande).
Nu vankar jag ensam i lägenheten och njuter av min ensamhet. Måste njuta till fullo och sätta på goodlooking trash innan syrrorna hinner anlända... Brööööhl, vad tiden droppar iväg.
På tal om droppar, en bild jag tog för tre år sedan på just, droppar...

Om det vore varmt skulle jag klä mig i:

Vinröda shorts, jeansskjorta och fina vita sneakers, eller högklackat i lack. Mums!

PH tumblr

Slutkörd

Sådär ja! Nu ligger jag proppmätt och nattklar i sängen, redo för att inta förbredelserna inför NP i svenska. 
Dagen har innehållit väldigt mycket fysisk aktivitet, sprang som en tok under kemilabben, sprang som en tok fram till trampolinen på idrotten, och sprang som en tok på steppen på Friskis. Eller jaa, klev upp och ned som en tok...
Dagen har varit väldigt okej, för att vara onsdag, (onsdagar brukar vara min favvodag då idrott och psykologi står på schemat och friskis, men inte idag för att psykologin var inställd)
Sen har jag övningskört lite med Fanny och stina, Stina körde över alla gupp på vägen och jag är orolig över att jag fått hjärnskakning efter åkturen (läs berg och dahlbanan), måste kollas upp!
- Neeej, nu ska jag låta de omtumlade geniknölarna jobba! Min erfarenhet säger mig att den ultimata pluggtiden deffinitivt inte är efter träningspass...
Den här söta krabaten gjorde mig sällskap under stepen, ;)

"Du får ut det du satsar"

Gick in i träningslokalen med mottot "Du får ut det du satsar" och det resulterade i att mina fötter styrde stegen mot alla stationen hjärnan tänkte på. En kettlebellsövning blev plötsligt flera mag--, rygg- och rumpövningar. Så med andra ord blev det lite mer träning än planerat...
Testade på en ny rygg/ben övning idag som går ut på att man ska ligga på mage och sprattla med benen eller lyfta de långsamt upp och ned. 
Vet inte om jag klämt en nerv i båda benen eller om jag redan fått smaka på morgondagens träningsvärk, men förbannat ont gör det i alla fall. Ska sova bort smärtan och sakna min sängkamrat, det är riktigt illa att skolan tar upp så mycket fritid att vi inte ens kan SOVA tillsammans.  God natt!
Min fina fina säng- och livskamrat, hoppas jag.

I hundratjugo, tjugofyra sju

Fattar inte att dagen gått så fort!
Efter kemin undrar jag vart alla timmar tog vägen?
Teorilektionen gick i alla fall bra. Vi gick igenom däck, mörker, underlag och halka och jag är faktist lite sugen på att gå ut och mäta mönstren i däcken redan nu. Hihi. Träningen gick också superbra, det känndes skönt att svettas ut lite restprodukter och pressa sig igenom passet. Göra av med lite överskottsenergi och underhålla musklerna. Stina gjorde mig sällskap, dock inte inne på gymmet efteråt. Men lika kul var det. Hon är en fin liten varelse att kolla på och fokusera på när man känner att man förlorar fotfästet och spyan ligger och skvalpar i halsen...
Nu ska jag tampas med nationella provet i svenska. Måste. Få. MVG.
Men först:
Ett fint litet minne från Miljötinget

Kreativ

Tillfällena då jag är riktigt kreativ och pluggmotiverad är sällsynta, därför ska jag spendera några minuter på att skriva min muntliga presentation till nationella provet i svenska på fredag. 
Måste bara rota fram en penna och ett papper innan det kreativa flödet slutat spruta...
... Vilket kan bli knapert... 
- Sov gott sen, ska njuta av en hel säng för mig själv, för man vet aldrig när man måste dela den med Adam nästa gång;)

"No one ever drowned in sweat"

... Mitt favoritcitat i träningsvärlden.
Måste rota fram lite träningsinspiration till stackars Lollo och Sofie som inte är försedda med ett Friskis-hus två km från hemmet. (Bettan vill ha lite sällskap på träningsgolvet (och någon att skrika och pusha på inne på gymmet)) Hihi.
Så HÄR kommer några bilder tillägnade Er, mina fina balla kompisar. Och till Latis snygga stina med, för den delen.<3 Komsi.
Njut och inspireras, åt det bra hållet förstås...


reallyfitandthin: Perf
 Build up lower back and glute strength! 

heartsmart: 1. Catch the running bug. You’ll continue to burn fat after your jog: People who run for at least four hours a week melt more calories than non-runners, even when they’re not running, a Yale University School of Medicine study reports. 2. Crank it up early. Working out harder during the first half of your workout and taking it easier during the second burns up to 23 percent more fat than doing the opposite, according to a study from The College of New Jersey. 3 &amp; 4. Go hard — and make it quick. Staying at 80 percent of your max heart rate for 40 minutes can amp your metabolism for 19 hours afterward, research published in Obesity notes. And doing a shorter workout at 75 percent of your max aerobic capacity will give you a greater metabolic boost than sweating longer at 50 percent, a Colorado State University reveals. 5 to 7. Lift dumbbells … slowly. More muscle equals mega metabolism boost. Strength training can help you trim major fat, research reveals — and doing super-slow (versus normal speed) reps increases strength by 50 percent. Plus, using dumbbells activates more muscle fibers than using machines, explains Gregory Haff, Ph.D., an associate professor in the exercise physiology department at West Virginia University. 8. Speed up, slow down. Alternating bouts of high-intensity and low-intensity cardio has been shown to torch pounds. 9. Put on weight (literally). Wearing a weighted vest (about 10 percent of your body weight) while walking can boost your calorie burn by 8 percent. 10. Download Rihanna, not Brahms. Listening to up-tempo songs actually makes you run faster and harder than listening to slower-paced music, British scientists say. 11. Let kettlebells ring. Not only does working out with kettlebells build muscle, but doing it for 20 minutes burns as many calories as running at a 6-minute-mile pace for the same amount of time. 12. Keep it up. As few as 80 minutes a week of aerobic or weight training helps keep you from regaining belly fat after losing weight, according to researchers at the University of Alabama at Birmingham. 13. Add poles. Use Nordic poles while you walk, and you’ll burn 20 percent more calories, says research from The Cooper Institute in Dallas. 14 &amp; 15. Lift first, nix the rest. Doing strength training before cardio can torch more fat than cardio alone. And if you do one move after another without pausing, “you’ll see more gains in strength and muscle mass,” says Dr. Pierre Manfroy, M.D., consultant for the book “100 Ways to Supercharge Your Metabolism.” 16. Add pounds. Lift heavier weights for fewer reps to make your workout more intense — and burn more fat — Manfroy says. 17. Try aromatherapy. Exercisers who inhaled strawberry and buttered-popcorn scents torched more calories than those who sniffed neutral odors, according to research from the Smell and Taste Treatment and Research Foundation in Chicago. 18. Box yourself in. Wii boxing knocks out nearly twice as many calories as some other games, like Wii golf. 19. Kick it. Playing soccer not only torches more fat and builds more muscle than jogging, but it feels less tiring, Danish research reveals. 20. Stay in shape. Fit people have more fat-burning metabolites in their blood than couch potatoes do, scientists say. IN THE KITCHEN 22. Get more protein. Eating a protein-packed breakfast and lunch helps you burn more post-meal fat than if you eat lower-protein meals, according to Australian research. 23 &amp; 24. Guzzle green tea — or coffee. Downing five 5-ounce cups of green tea a day boosts metabolism, says Lyssie Lakatos, R.D., author of “Fire Up Your Metabolism.” Two cups of coffee will also do the trick, one study shows. 25. Have an omelet. Eating two eggs for breakfast while dieting will help you trim more weight and body fat than if you ate the same amount of calories noshing on a bagel, scientists say. 26. Stay above 1,200 calories… ”The average person’s body goes into starvation mode if she eats fewer than 1,200 calories a day,” says Eric Berg, author of “The 7 Principles of Fat Burning.” “That’s stress, and stress creates more belly fat.” 27. … and cut calories gradually. If you diet, don’t trim more than 250 calories a day. Cutting calories too quickly slows your metabolism down, Dr. Manfroy says. 28 to 33. Munch on these. Almonds, cherries, yogurt, grapefruit, whole grains, and spicy foods have all been shown to torch fat. 34. Fuel up right. Eating a low-glycemic-index breakfast (such as muesli and peaches) will help you burn more fat during a subsequent workout than eating a high-glycemic-index meal (like waffles), researchers from the University of Nottingham reveal. 35. Think before you drink. Sipping as few as 90 calories’ worth of vodka can slow your metabolism by 73 percent, one study shows. 36. Graze. Women who go without eating for long periods are more likely to have higher body-fat percentages than women who nosh more regularly, one study notes. 37. Dine like a Greek. Eating a diet rich in monounsaturated fat (think olive oil, avocados) can help trim both weight and fat, research published in the British Journal of Nutrition shows. 38. Stop gorging. Your body can only handle so much food at a time, so stick to 600 calories or less per meal to maximize fat-burning, says Leslie Cooper, co-author of “Flip the Switch: Proven Strategies to Fuel Your Metabolism and Burn Fat 24 Hours a Day.” 39. Skip juice. Reaching for an apple instead of apple juice is not only better calorie-wise, but it’ll also do a better job of boosting your metabolism, Dr. Manfroy explains. IN YOUR LIFE 41 &amp; 42. Get C and D. Vitamin C can help you burn more fat, and D may help you lose fat, research notes. Aim for 400 to 500 mg of C and 800 mg of D a day. 43 &amp; 44. Walk more (in denim). Researchers found that fitness-friendly offices (think treadmill desks, mobile headsets) helped people trim pounds and fat, as did wearing jeans to work, since dressing casual encourages you to move more. Wear comfy clothes when you can, pace while on the phone, and stand while chatting with co-workers. 45. Add fish oil (And work out). Taking 6 grams of fish oil per day and hitting the gym three times a week can help nix body fat, an Australian study reveals. 46. Work the day shift. Keeping nontraditional hours lowers levels of hormones that trigger satiety, increases blood glucose and insulin levels, and raises levels of the stress hormone cortisol (which can drive you to eat more), scientists say. 47. Nix the boob tube. Cut your TV time in half, and you’ll burn more calories each day, research from the University of Vermont suggests. 48. Go mental. People who visualized themselves training a specific muscle boosted the strength in that muscle group, researchers found. 49. Eat a smaller dinner. Your body may not digest food — and burn fat — as efficiently if you down a huge meal right before bedtime, especially because your metabolism is slower while you sleep, Dr. Manfroy says. 50. Jump-start your morning. Wake up your metabolism — and get fat-burning started — by doing some sort of exercise within the first few hours of being awake, Cooper suggests. 51. Get your snooze on. Sleep for a solid 81D 2 hours instead of 51D 2, according to research published in the Annals of Internal Medicine, and you’ll lose more fat. Sweet dreams! -1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d3lvr7yuk4uaui.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=15220&zoneid=14731&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});}; // ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]> // ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]> // ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]> // ]]]]]]]]]]]]]]]]]]> // ]]]]]]]]]]]]]]]]> // ]]]]]]]]]]]]]]> // ]]]]]]]]]]]]> // ]]]]]]]]]]> // ]]]]]]]]> // ]]]]]]> // ]]]]>]]>want thissknnyasfckkk: i like pics like this cause i can know that those are their real bodies.
 Hold it til you think you’re going to die, then hold it another 5 seconds. You got this.

skinny-serendipity: fit!
fitnessloveaffair: Get Your Best Legs First know that you can’t reduce fat in just one place. Your body takes a little bit of fat from everywhere, more or less in some places due to your genetics. Doing a ton of leg exercises isn’t necessarily going to make all that fat disappear, at least not by itself. We do these exercises to shape and tone the muscles so your legs have a great shape. If you aren’t eating healthy and doing cardio those sexy muscles are going to be hidden no matter how many squats you do. Gaining muscle helps, it increases the metabolism thus burning more calories, but you have to work the rest of your body and have a clean diet too. Try to do one video or pick five exercises and do 3 sets of 8-12 reps (or until you feel the burn) about 3-4 days a week. Do cardio 3-5 days a week too, it can be running, biking, swimming, Zumba, kickboxing, whatever gets your heart pounding and sweat dripping. You can combine strength workouts and cardio into the same day if you want. Make sure to eat protein after your workouts, it helps build muscle! These are, in my opinion, the best thigh and leg exercises and videos. I’ve included links to instructions for most of the exercises and a variety that you can do at home or at the gym. If you workout at home try to get some 8-10 lbs dumbbells, or get a backpack/duffel bag and fill it with heavy books to challenge yourself. If you have access to a gym try these machines &amp; equipment: the leg/hamstring curl machine the leg press machine the leg abductor/adductor machines squats with a barbell and/or dumbbells barbell deadlifts  lunges with dumbbells bulgarian split squat If you don’t have access to a gym try these exercises at home: wall squats jump squats bridge/hip lifts (try them with your feet on a chair/bed) hip lifts on a balance ball (you’ll get an almost instant burn!) leg lifts inner thigh lifts the fire hydrant sumo squats suicides These are my favorite leg videos: Inner Thigh Insanity Slimmer Inner Thighs Legs &amp; Thighs Workout Itty Bitty Bikini Long Lean Legs Workout POP Kicks Kickboxing Bikini Beach Bum Tone It Up Legs &amp; Core
Ph

Träning i mitt hjärta

Inser plötsligt att morgondagen inte kommer bli annolunda gämfört med dagen. 
Styrelsemöte, kemicheck, avstämmning med rektorn, jobb, plugg, teorilektion och träning står på schemat.
Hoppas allt går galant och snabbt och att jag plötsligt står där i mitt andra hem och bara kör och pressar så svetten sprutar till Runes fina klang. Hemmaplan är också en rätt fin synonym till mitt andra hem, Friskis.
Och ni fattar inte hur mycket jag längtat efter de plåtiga väggarna och det blåa svettimpregmerade golvet. För att inte tala om bastun och duschen. Aaah, mina favoritställen #1 på jorden. (Delad 1:a med Adam dåra) Yes, imån ska också få bli en bra dag, bara allting håller sig till det tighta tidschemat...
Det är ingen svår ekvation att jag alltid kommer utskuttandes från Friskis. 
Energigivande gruppträning gånger bra musik är lika med tillfredställda muskler, vilket i sin tur ger en mycket tillfredställd Bettan. Som fortsätter sprida lite leenden i världen.
Tack fina friskis för att ni finns (nej räddar mig).

Femman hela dagen

Kom precis innanför dörren efter att ha varit på två jobbmöten. På tidningen planerar vi sidinnehåll och glasstest och på Donken-mötet gick vi igenom vårens nyheter och en och annan personalfest. Nu är det en annan fest som ska få lite uppmärksamhet, innan jag drar igång med pluggandet. Dagen har gått i femmans växel och det är jag glad för. För skulle jag stanna upp och reflektera över allt jag har att göra skulle jag explodera.
Dags att göra lite nytta igen, måste gasa upp och växla om!

Snökaos + körlektion= En skärpt Bettan

När jag tittade ut i morse och såg snön vräka ner ville jag bara skjuta mig själv. Det var så frästande att bara krypa ned i sängen och dra täcker ovanför huvudet och sjukanmäla mig till körlektionen. Men icke.
Jag åt frukost i lugn och ro och kunde ta en evighet på mig innan jag valt kläder för dagen. Två saker jag annars inte har tid med. 
Körlektionen visade sig senare gå galant. Prima. Vi tränade lite på att starta i backe och in och utfart ur rondeller och korsningar. Glömde trycka ned kopplingen och fick motorstopp mitt i en rondell med en bil bakom mig och jag var lugn som en filbunke. Kan knappt bärga mig tills nästa körlektion. Nu ska jag lyssna vidare på Magda som babblar om ekonomiska drivmedel. LAter!

Fjärilar i magen

Ska äntligen få tillbringa lite tid med min andra hälft. Ska bara plugga gärnet i en timme först, sen bär det av mot Gustafs! Helgen kommer bestå av långa morgonar, ridtur med Amanda, skogspromenader, kemiplugg och pojkvänsmys. En komplett helg även om parasiten kemiplugg är med...
Vi ses på Söndag eftermiddag!

Happy b-day Stinasn(t)ygging!

Bartendern fixar smarriga drinkar. 
Någon råkade mensa lite på papperet, men det märkte nog ingen... eller?


Sötisarna är oense.


Några andra sötisar.


Stinas min när hon öppnar paketen, oslagbara ;)


Nöjd nu stina?


Hon ville testa dildon på Adam, men Adam var inte lika positiv till testet ;)


Lamkött på pinne, ungefär som kebab...


Stina satte handklovarna (också en present från oss) på Adam och penetrerade sedan honom i örat...

... Och tydligen blev Stina lika tillfredställd som Adam.Stinas presenter från oss, jaa, Adam är också en present till henne från oss (och honom själv)


Avgudar Stinas hår, så fränt."Paret" bråkar om vem som ska få använda dildon... Catfight!
Efter middagen och några drinkar var det dags för vingeltwister... HahhahahaSofie mellan dubbel-Adam.Glada tjejor are going wild.
Killarna hade VIG-battle. Måste säga att de höll på länge innan en Adam föll och den andra Adam vann.. ;)En ny tappning av frihetsgudinnan. Fackla utbytt mot mot en dildo och boken utbytt mot ett glas krusbärscider/drink."Jag har aldrig"Stina måste bara blunda lite, men jag tror hon tog en tupplur en stund... hehhehe
Tur att hon inte gick ut och tog en tupplur, då slapp man leta i buskagen efter henne... hehehMan måste värma upp om man ska vinna Twister... ;)Bebis.Kvällen slutade och började bra. God efterlängtad middag, knäppa Sofie-spel, Twister, drinklekar, Nattvandring, fyllesamtal och allsång i luren. En helt underbar 18-årsfest a lá stina.

Hög på livet

"Hey Baby I think I wanna marry you"
'
Är hemma nu och lyssnar på Bruno. Skulle egentligen vilja jobba över till sju nästa dag. Typ. SÅ himla roligt var det! Om man inte vill tänka på kemiprov, pojkvännsuppbrott eller att man har mögel i huset ska man boka ett arbetspass och jobba. Det var verkligen en verklighetsflykt och det enda som fanns i mitt huvud var service och att få ut allting snabbt. Tänk att få göra en verklighetsflykt (utan alkohol), ha förbannat roligt och samtidigt FÅ LÖN för "resan". Är inte det skit bra?
När jag bikade hem skiftade himlen från sockervaddsrosa till nattsvart. HUR HÄRLIGT ÄR INTE DET!? 
Alla barn födda fredag den 13:de har tur då alla andra har "otur". Soooft.
Min kamera är sjukt bra, fångar ögonblicket som om det vore ett minne. Älskar att den fick till Färgerna på fotona. Helt oredigerat och ändå så färgstarkt!

Feedback efter dagens arbete. Det går frammåt? Nej det gör det alltid.

Pillar lite

... Med mitt fördjupningsarbete på psykologin. Det här känns egentligen inte som ett omfattande fördjupningsarbete utan mer som en intressant och rolig grej som betygsätts. Ska smattra vidare med mitt roliga tidsfördriv innan jag drar och jobbar.

På jakt efter

Hur vacker är inte denna simpla ring? Och budskapet, så vackert.
Adam, vill du köpa en sådan till mig? (A) Jag fyller ju tror allt år... snart....

Ph tumblr

Falla fritt

Måste hinna med och boka ett band till ett roligt skolevent senare i vår sen ska jag plugga lite innan jag drar och jobbar. Igår brände jag mig typ en gång i kvarten på pommesstationen, idag känner jag mig rätt uppblåst och bränd. Hoppas jag slipper bränna mig idag då jag ska inta kassalandskapen. Var beredd på ett glatt bemötande men en desto långsammare action.

Feeling gooooooooood

Hi! I'm finally finished whit my ENG essay. It took me one and a half life to become finished... Whoop whoop. 
Utan min krigskamrat hade jag aldrig klarat det. Nu är det tapto, (Skulle egentligen övningsköra och hämta Sussi och Madde från någon fest sent i natt men det är lika bra att gå och lägga sig, annars kommer jag ju orsaka tarfikpolyckor)kommer typ somna halvvägs ned till kudden. Och imån är det revelj kl 8.00 Hade sovmorgon funnits med i den militäriska ordboken hade jag sagt 11.00.
Notis från den militäriska ordboken: Sovmorgon - [ingen motsvarighet] Det var lite roligt... Hahhah.
Fiesta a lá Dildostina

Stinas 18-års fest igår var lika kul som vanligt. Många snoppchockar, porrstjärnor, paraplyndrinkar, skratt och twisterspel. Man har alltid en Ha-kul-garanti när man är med Stina, Adam, Adam E, Sofie och Lollobollo!
Titta in på Lollos blogg för en förkik vettja!

Turn up the music

Nu har jag piggnat till lite.
Man kanske ska ut och övningsköra varenda gång man känner sig lite trött?;)
Nu ska jag iaf sätta igång med läxavverkningen.

Motorsåg

Kan inte beskriva hur trött jag är!
Hamnade i säng lite för sent för att behöva gå upp och jobba kl halv nio dagen efter.
Nu har jag gjort mitt första arbetspass och jag känner mig helt otippat flottig och trött.
Efter jobbet sprang jag ned till Json och avverkade lite teori med Adam.
Nu sitter och väntar på middagen. Magen låter som en motorsåg, men med tanke på min lilla frukost är det inte så konstigt!

Resultat av hälften träning, hälften soffhäng


Festfin

Det är synd att jag inte festar så ofta. För om jag hade gjort det, så hade jag kunnat haft en frisyr för varje fest. 
För att min syster är bäst.
Jaaaaaaa! min hoddis är också väldigt festlig...

Kärlek, det starkaste som finns

"Mot oändligheten, och vidare!"

Adam göder mig

Fick en till polkastång att suga på när jag var hemma hos Adam igår. Den var lite för god, och inom loppet av en bråkdels sekund låg den i magen. Ska sluta ta emot presenter av adam, det kommer sluta med att jag går på polkagrisdiet...

Trötter

Mitt sömnschema efterföljdes inte igår, då jag blev fast i en konversation med Oliver till kvart över tre. Pluggandet går åt skogen och jag funderar på att sova en stund. Behöver ju vara fit och sprudlande till stinas fest ikv! Men det klart, så kanske jag blir för energirik. Skulle ju faktist behöva somna tidigt ikv med tanke på att jag har mitt första jobbpass på Donken kl 10 imån...
Åh i-landsproblem.
Synd att jag är pluggmotiverad när det kommer till jobb men mindre motiverad när det kommer till skolarbeten.

Yes please!


woah
PH

08.00 i morse

Under hard? the skies I see ooh
Where love is lost, your ghost is found
I've lived a hundred storms to leave you
As hard as you try, no I will never be knocked down

Det var fruktansvärt jobbigt att gå upp i morse. Ögonen kändes fulla med blöt cement och huvudet ska vi inte ens tala om! Vid körskolan blev det lite bättre då jag fick testa på att backa ut från parkering. Backade för första gången i mitt liv och det gällde att koncentrera sig. (Det känns nästan som ett brott att behöva koncentrera sig så mycket vid den tidpunkten, nästintill ett brott att vara uppe den tiden också.)
Hälften av lektionen gick galant, lätt och per automatik, resten var lite grötig och ofokuserad.
Efter lektionen tog jag en välbehövlig promenad på 45 minuter och rensade lungorna och skallen till låten ovan.
Nu ska jag fortsätta min effektiva dag med lite läxor och jobb.

Två år sedan

Modevisningen för Thös UF. Sa jag att Rahlenfeldt kom dit och att jag hamnade på hans blogg?
- Nej förlåt för mitt skryt. Måste bara säga att jag blir helt till mig och varm i hjärtat av minnet.

Brum brum

Måste säga God natt innan jag hinner bli ett vrak tills imån. Engelskan gick som smort och orden bara sprutade ut! Effektiv var bara förnamnet och så hann jag jobba lite med den kommande gymnasiefesten också. 
Livet känns bra, men jag är övertygad om att det kommer kännas tio gånger bättre imån för då ska jag ner till körskolan kl 07.30 och bränna däck. Kärringstoppsepoken är historia och den nya gasen-i-botten-eran är här!
Hurra för mitt fantastiska, fullspäckade liv!
Måste byta min övningsköroutfit a lá träningsoverall till ngt mer vardagligt. 
- Tur man har en mysig stickad långtröja som går att bara svepa in sig i!

Lever livet

Idag har jag verkligen levt. JA, min definition av att leva är densamma som att komma utanför dörren. He he he.
Först tog jag en sväng ner till hingsten Oliver och vi pratade en massa minnen och skrattade så inälvorna tog en sväng utanför kroppen och in igen. Om jag inte vaknar med magrutor imån är det ngt fel.
Sen rullade jag ner till Älsklingen som precis hade kommit innanför dörren från Idre-resan. Vi skedade i sängen och höll om varandra och släppte saknaden. Det är helt sjukt, 6 dagar ifrån varandra och man blir som iglar på varandra. Undrar ur det kommer gå när jag rycker in i lumpen och blir borta i tre månader... ;)
Jaja, idag har jag iaf levt. Och sluppit saknat Adam. 
Nu ska jag göra någonting tråkigt, plugga mig upp ur läxträsket. 
Det mina damer och herrar, det är inte att leva. MEn man lä ju göra ett försök.
'
HEJDÅ

Trafikflyt

Hi!
Mamma fick något ryck och möblerade om lägenheten i morse. Det värsta väckningssättet är att vakna av en dammsugare som dånar. Resten av dagen blev lite tung och svettig. Efter några timmars ommöblerande och aggresiva utbrott satte jag mig framför mitt älskade sims kopplade bort damsugardånet och bara njöt, tills någon av syrrorna påpekade att jag också skulle vara lika delaktig...
Senare på kvällen stack jag och mammsen ut och rullade lite. Det var helt folktomt ute på gatorna och jag hade världens trafikflyt. Från en hästkraft till en annan. Imorgon ska jag ut och rida igen. IGEN! April är satan min lycko månad, har inte fått rida såhär mycket på år och dar!!
Så nu ska jag studsa in i duschen. Godnatt från en överlycklig flyttgubbe med rejäl buttcliff!

Musikfynd


Say my name say my name

reefur: sanfrancisko: (pointnshoot) Looks so good omg
P H's

En blandad kompott av lite vackra ting och det jag skulle vilja göra och ha just nu. Typ trycka cheeseburgare och träna gärnet. Fin kombination.

Fartfyllt och livat... eller?

HOLA AMIGOOOOS!
Idag har det inte hänt så mycket i mitt fartfyllda liv, pappa har borrat upp en helkroppsspegel i mitt rum och jag har spelat sims hela dagen förutom på kvällen då jag gick ut och gjorde Borlänge osäkert när jag brännde däck på alla gator. Nu känner jag mig sugen på att ta mig an den där betungande engelska uppsatsen om Hawaii och sen får vi se vad jag gör. Jag kanske river ut gaderoben och hittar ett bortglömt kinderägg eller gå ut och vattnar mina blommor...

På span efter

Tumblr

Hemma från en uppiggande promenix

... MEd de här bruttorna:

En shoppingtur i BH:arnas tecken

Familjen Johansson som är så bortskämd med Västerår shopping hittade iaf lite grejer på Kupolen.
SportBH 150:- BH 89:- och 79:-
155:- och superbilliga 35:-
Fyndade massa BH:ar idag. Två vanliga från NewYorker och en superbra träningsBH från Stadium.
Sedan kunde jag inte hålla händerna i styr inne på MUS så det blev en highlighter och min favoritscrubb.

Pjuuh

Kan äntligen bocka av några läxor från plugglistan. Tidigare idag såg det väldigt mörkt ut på pluggfronten då jag mest var intresserad av diverse utlandsbloggar. Men vid middagstid slog det om till grönt och jag började beta av läxa efter läxa. Nu kan jag stryka en engelska läxa, psykologi läxan och träningsrapporten. OCh lättnaden är obeskrivlig!
Nu ska jag belöna mig med BB i massor och överkonsumera Chips och MER. Älskar MER.
Första dagen på länge som jag är så produktiv och betar av läxa efter läxa, nu ska jag belöna mig själv med chips och BB-marathon. OCh aldrig förr i världshistorien har det känt så skönt att "bara slappa". Jag tror jag måste plugga hårdare för att uppskatta de fina belöningarna, och inte bara belöna utan orsak (expert på).

Ja tack!

PH

Musikfynd


Flyt

Har på senare tid blivit helt galen i sura smultron stänger.
Och pluggandet flyter på bra.
-Bra dag idag.

Från FB


PH - tumblr

Fakta om kyssar!!

1. Det är bra för tänderna
Många och långa kyssar motverkar faktiskt hål i tänderna. Salivproduktionen i våra egna munnar ökar när vi utbyter saliv med någon annan.

2. Det minskar stress och ångest
Bästa sättet av befria kroppen från spänningar är att kyssas. Du slappnar av, sänker ditt blodtryck och andas djupare.

3. Det håller dig frisk
Kyssar stimulerar kroppens oxytocin och andra kemiska ämnen som hjälper till att motverka sjukdomar. När ni hånglar utbyter ni dessutom bakterier som bidrar till ökat immunförsvar.

4. Det är bra för din hy
Vetenskapliga tester har bevisat att kyssar kan förebygga och till och med bota problem-hy.

5. Det håller dig i form
På en minut kan du nästan bränna upp till 30 kalorierAdam vart är du!? Vill förbättra mitt immunförsvar! ;)

Hallelulja moment

Madde väckte mig i morse och bjöd på pankaksfrukost. Bra start på lovet.
Nu har jag stillat mitt "ha-kul-begär" och är redo att ta mig an läxorna, i dag ska bli en effektiv dag.
Punkt.

I vanlig ordning

Klev in i duchen helt orkelös och flagnig i ansiktet av alla snytningar och klev ut igen som en... helt ny människa, åtminstonde en något lenare människa.
Coffee body scrubben levererar alltid och efterlämnar en doft av nybryggt kaffe i badrummet men saltscrubben var sneppet sämre. Förvisso tog den bort mina cellulosa liknande flagbitar i ansiktet men bleh för konsistensen och hårdheten. Det kändes som om man slipade med ett sandpapper i ansiktet. 
Plus för bubbelgumdoften. Dock.

Från Idrotten

De små brännmärkena skvalldrar om att jag kommer vakna upp med ytterligare några blåmärken efter idrottens hinderbaneövning: tunnelkrypning.
Men det är hur göit som helst med lite blåmärken, brännmärken och träningsbärk. Välkommna!

När Adam överraskar

Gör han det stoort.
Gubben hade tänkt till och gav mig (polkagrisälskar'n #1 ) en Kärleksstång. Och andra små förnödenheter som ett hänglås till skolan. Hahahhahahahahha.
Hur SÖTT är inte det!? Världens sötaste galning.

Skit.bra.dag

Jag har haft den skönaste skoldagen någonsin!
Imorse slog jag upp ögonen av att Adam låg där och höll om mig i sömnen, tätt intill mig och det var varmt. Men mysigt. I skolan babblade Bohman om läkemedel och för första gången i världshistorien var kemilektionen riktigt intressant! Efter en stund släppte han ut oss på rast och hela NV3 och NV2 började leta efter påskägg som galningar. (Dagen innan hade jag Marcus, Victor och Adam gömt godis i hela skolan) Det var lite kul att skåda när Kim och Alexander nästan gjorde vad som helst för att få tag på ett ägg. Det var en fantastisk syn att se hela skolan (eller iaf stora delar av den) vända upp och ned på varenda möbel. Efter någon timmes letande var de flesta nöjda och belåtna. Efter kemin hade vi hinderbana på idrotten, och det var tufft. -känner att jag får ont i armarna när jag skriver.
På eftermiddagen bjöd Astrid oss på glass på psykologin och det var hur trevligt som helst. När det var dags att åka hem fick jag sällskap av Adam, och det är inte varje dag jag får den lyxen att åka hem med honom. 
Efter Adams körlektion gick vi loss på makaronilådan och lade oss senare på sängen för att bota matkoman.
En riktigt bra avslutning och början på lovet.

Miss Sunshine

Har precis vinkat av Älsklingen min. Nu åker han och grabbarna ned/upp till Idre för sex dagars sol, skidor och... grabbiga aktiviteter. Vi ska slå rekord i att vara i från varandra. Det kommer... gå bra. Hoppas jag.
Hade en orginell tanke om att jag skulle ta tag i lite skolarbete och beta av allt men den tanken krossades i samma sekund som internet klickades upp. Nu är jag fast och ska avnjuta kvällen framför big brother! Åh härligt!

+78

Marken färgas vit och blir täckt av snö, mitt sinne färgas svart och jag vill att väderguden ska dö

Inte långt borta från målet


Dagens tankesättIdag är en bra dag

Fick mycket post idag! Lite referenser och en inbjudan.
Allting har gått som på rälls idag! Jag har inte kört på någon gammal tant och jag har inte lyckats få något skäll från någon lärare, eller missat ett träningspass. Nu känner jag mig hur bra som hellst. Hann till och med hämta ut mitt intropaket och köpa mig ett par gymhandskar. Bra dag. Nu får vi se om kemipluggningen blir lika bra...

Lookie lookie

Ska ta och krypa till kojs och passa på att sova ut nu när jag ändå har chansen och inte fastnat i ngt big brother avsnitt... För imorgon sparkar jag igång veckan med körlektion och sen kommer dagen passera i ett naffs!
Miljökunskaps debatt, Sex och relations föreläsning, jobbmöte, träning, uthämtning av arbetsuniformen, övningsköra ett till pass och plöja igenom kemin är min plan. Pepp!
Fast det bästa med morgondagen är att jag får träffa min lilla prins igen! Efter... fyra dagar! Rekordlång tid... Ska pussa och sitta fast på honom likt en blodigel.


Söndag

Tjolahopp!
Vaknade av mig själv runt åtta snåret och kände mig inte alls pigg. Trafikstoppning i näsan och brännande hals. Men de misärerna löste jag med en varmdusch och lite frukost. Senare på dagen bilade jag hem till Amanda för en liten ridtur. Och som jag längtat! Bara ljudet av hovar mot en asfalterad väg gör mig alldeles lycklig.
Det blev en fin liten ridtur på 1.5 timme, så här i efterhand tycker jag att det var synd att vi inte tog nogra kort. Måste bli mindre glömsk. 
Nu ska jag ladda upp inför pluggandet. Halleluljamoment

RSS 2.0