Semester

 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
PH

Kasst!

Försöker ligga lite lågt med bloggandet över helgen för att jag har så fruktansvärt mycket att ta tag i och beta av. 
Jag har ungefär en halv mattebok att beta av, körkortsteori, körlektioner, en restprövning, en föreläsning att gå på och hundra andra saker att hinna med innan helgen är slut.
Jag mår skitkasst för att jag mist förmågan att organisera och disponera tiden på ett bra sätt.
Men överlever jag bara tills tisdag, ska jag ändra på mig och sluta skjuta upp allting. Punkt.

"En sån med tänder"

 
 
Efter lunchen gled vi ner i Frans bil hem till Lollo för att klippa henne. Lollo var nöjd i bilen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vädret var underbart och jag fick en muffins av lollo. 

Stadium de kan de!

Var och fyndade några småsaker på Stadium förra veckan, bland annat ett par bedårande bikinitrosor (älskar älskar älskar färgen och passar jätte jätte jätte bra) och ett par foppisar för stuglivet. Ja man måste ju vara förberedd inför nästa sommar;)
 
 
 
 
 
Trosorna sitter perfa och ger mig tom rumpstreck och blev mina för 25 spänn.
Foppisarna kostade 200 spänn. Både min plånbok och jag blev superglada... hehe

Kvällsrapportering

Hej käre vän, jag har saknat dig!
 

Min körskolelärare var lite dryg mot slutet av lektionen då han tvingade mig köra runt runt i säkert en kvart för att öva någonting jag inte minns. Men annars var lektionen givande och skitkul, som vanligt. Efter lektionen vandrade jag hem för att senare dra ut på en träningspromenix/intervallpass med Erik och Stina, men det blev inget av det. Inspirationen tröt men jag var nöjd ändå. Nu på kvällen har jag betat av läxhögen och helrenoverat kroppen. Jag tänkte att själen redan hade fått sitt idag på bussen så nu skulle utsida stråla i kapp.
Jag skulle kunna skriva en hel bok om denna lyckade dag, men jag avstår för att inte ge dig meninglöst babbel om ingenting. Bäst jag sätter punkt nu och loggar ut med detsamma.
 
 
 
Det ingår att dricka Daim cappuccino när man renoverar kroppen.

Kedjerus

 
 
 
 
Jag träffade på en gammal speciell vän när jag satt på bussen till körskolan
han var exakt så som han var på högstadiet,
snäll och busig, oförutsägbar och mystisk, kall och varm på samma gång
vi småpratade lite och den enda som kunde stoppa mitt leende när jag gått av bussen var öronen
Det var som om tiden fryst under alla år som gott och att någon bara plockade fram honom 
När jag kom ner till vänterummet träffade jag på Marcus, min andra fina klasskamrat
som vi skrattat, där blev jag också sådär varm och nostalgisk och minnesfylld
Senare kom en rad andra ex klasskompisar och lyckan var total
Åh, jag kommer sväva på moln de närmsta dagarna
och det är sjukt att personer man inte träffat på tre år kan göra en så sinnessjukt glad, och nästan hög på lyckorus. Det behövde jag verkligen.
 
 

Press Exit

Jag skulle inte vilja kliva in i min hjärna nu. Det är som kosmisk kaos I. Ett bäcksvart mörker med några ljusstänk. Jag vet, det kan inte vara mörkt samtidigt som det är ljust... Men så är det i min hjärna, Filosofi gör mig matt. Så fruktansvärt matt. Om jag hade varit i min hjärna hade jag letat efter den närmsta exit dörren.

08/

Hellooo blorren!
 
Sitter på Filosofin och grillar hjärnan. Sen blir det tack och lov Engelska. Heldag med Anneli är väl inte helt fel, när man slutar kvart över ett... När jag kommer hem ska jag se till att beta av min läxhög och senare dra på körlektion. Är faktist lite nervös, har inte kört med körskolan på över två månader och jag är rädd för att min träning på hemmaplan inte tagit mig frammåt. Men så blir det väl när man åker utomlands. Nu ska jag återgå till filosofin. 
HEjsvejs!

Helt utpumpad

Det nya intervallflexpasset var... Drygt. Det känndes som om man hade sprungit ett helt marathonlopp och jag hade svårt att hålla mig på benen efteråt. Blodsmaken var ofrånkomlig och den slutade aldrig riktigt att avta. Efter träningen tog Adam och jag en lugn promenix hem och jag klarade mig ända hem - vilket jag tvivlade på i början. 
Nu har jag ätit mig proppmätt och sitter och blir behandlad på Maddes nagelsalong. Velar mellan universum motiv och bilden längre ner. Yihaa. Sen ska jag och Adam krypa till kojs och kolla på film. Jag har egentligen lovat honom en halvtimmes massage, men jag hoppas han glömmer bort det...
 
 
 
 
 
Det blev thaimat och baguetter i mängder. 
 
 
 
 

Helt utpumpad

Det nya intervallflexpasset var... Drygt. Det känndes som om man hade sprungit ett helt marathonlopp och jag hade svårt att hålla mig på benen efteråt. Blodsmaken var ofrånkomlig och den slutade aldrig riktigt att avta. Efter träningen tog Adam och jag en lugn promenix hem och jag klarade mig ända hem - vilket jag tvivlade på i början. 
Nu har jag ätit mig proppmätt och sitter och blir behandlad på Maddes nagelsalong. Velar mellan universum motiv och bilden längre ner. Yihaa. Sen ska jag och Adam krypa till kojs och kolla på film. Jag har egentligen lovat honom en halvtimmes massage, men jag hoppas han glömmer bort det...
 
 
 
 
 
Det blev thaimat och baguetter i mängder. 
 
 
 
 

Utstuderad bild

 
 
ph  
 
Skulle vilja vakna och somna till den här mystiska vyn varje dag. 

Träningsvärk i hjärnan alltså

 
ph TUMBLR
 
På minuskontot:
Elena grillade oss på mattelektionen. Så nu har jag träningsvärk i skallen som heter duga. Får se om jag orkar med resten av veckan.
Det är en och en halv timme kvar tills Etiken och jag vill gå ut och plocka svamp, men grabbarna har växt fast i soffan...
 
På pluskontot: 
Vi fick fiskpanetter och räksås till lunch och jag hamnade i en behaglig matkoma.
Och så har vi inget red. möte så då hinner jag mysa extra mycket med min älskling innnan vi drar till Friskis! 

Nattsvart mörker

 
Har äntligen stängt ner teorisidan efter några timmar och pustat ut. Det är förbannat jobbigt att ta körkort samtidigt som man går i skolan. Men i dag har jag varit dutti och kombinerat båda. Eller jaa, har kört lite, pluggat teori och ska switcha om till matten strax. Funderar bara på om jag ska måla mina naglar innan, men problemet är väl att jag kommer fastna och göra värsta invecklade strecken och inte få någon matte gjord... 
Måste avrunda innan alla mina ilandsproblem tar över det här blogginlägget...
HEJDÅ 
 
 

över i alla taken runt i hela staden

Fick jobba ute i lobbyn i dag och det var kasst. Sa typ lika mycket under fyra timmar i lobbyn som jag gör under en minut i kassan. Jag blir bitter av att torka ketchup och ta emot klagomål om toalettpapper. Om jag inte får jobba i kassa nästa gång kommer den här hösten bli ett riktigt mörker...
Nu ska jag hoppa in i duschen och skriva mina intervjufrågor, kl 19.00 bär det av på BT jobb, tack gode Gud. 

Hihi,betty då

Hihi, jag är inne på Vklass och skickar skolmatrial och funderar på varför ingen annan är inne, men så kommer jag på att det är lördag natt och att de flesta andra i min ålder är ute och festar... Hej hej, tråkmåns!
Men nästa vecka, nästa vecka ska jag festa och skrika mig hes till Maskinen, och ta hand om alla mina vänner som ligger ute och myser med alla stadsbuskar...

Botemedel mot lathet? någon?

Finns det ingen medicin som gör att man blir mega effektiv och gör allt det man ska göra?
Skrev en heeeel milslång to-do lista, men kom aldrig riktigt till skott. Och det är så himla typiskt mig. Natten börjar nalkas och min ångest eller oro käkar snart upp mig inifrån. Adam säger att han ska blockera alla bloggar och sociala medier och det tror jag är den enda lösningen på min dryga lathet. Ååååh vad jag önskar att skitungen var här!
 
 
 
Hihi, blir lite varm i hjärtat när jag ser den här bilden med en hel roman bakom. 
Dagen efter kräftskivan, blåst kraftigare än små vindspustar, en åra som slets los pga lite för starka armar och för hård vind. Gapskratt. Kortfattat.

Suger i mig det sista av sommaren

Tanken på att jag snart inte kommer kunna sitta ute på min hemtrevliga balkong och avnjuta måltider gör mig lite höstdepp. Så i dag har jag sugit i mig det sista av sommaren, ja nästan vinkat den farväl. Den och min trivsamma lilla oas. 
 
 
 
 
 
Kvällens middag: Kötbullar, spagetti, mozarella och min favoritkrydda: Pesto. Sen sköljde jag ner alltsammans med lite smultrondricka och Adambär. 

Fredagens små guldkorn

 
 
 
Ett litet besök i Antons "himmelrike" . Fåren/baggarna/whatever var så mysiga och vifta på svansen kunde de också. När jag blir gamal ska jag bo på en gård och ha massa djur.
 
 
 
Solen gick ner under hemresan. Och jag bara njööt.
 
 
 
Ngt annat jag bara njööt utav under hemresan var dessa nyplockade guldklimpar. 
 
 
 
 
Kombinerad chaufför och pojkvän, väldigt praktiskt!
 

Singelkväll

Tjilivippen!
 
Har precis kommit hem från jobbet. Det var lugnt och jag fick jobba övertid. Cashiiiiiiing!
Det var lite jobbigt att gå upp i morse då sängen var sådär perfekt varm och Adam låg brevid mig, men tillslut kom jag upp. 
Nu har jag hela kvällen på mig. Planerar att bli klar med några skoluppgifter, boka en intervju, plugga körkortsteori och somna till någon blödig film. Singelkväll och jag ska få mycket gjort. Därmed Basta.
 
 
 
Ska passa på att äta lite hallon nu när Adam inte är här, annars försvinner de snabbare än blixten. Fast det gör det mesta. Chips, Lindor och smågodis är super farligt att ha framme!

Hängt med Adam

Tänk att denna fredag inte vart så pjåkig ändå... Efter skolan rullade jag, Adam och Anton hem till Antons gård i familjen Monténs rymliga familjebil. Hälsade på hästarna, fåren och hoppade lite studsmatta och hängde där ett tag. Sen rullade vi hemmåt för lite film och mellis. På kvällen plockade jag och Adam hallon och svartavinbär och så har vi handlat och fixat min dator, eller jaa, behandlat den. 
Om inte datorn fixar sig ska jag bjuda den på fritt fall från min balkong. 

Om ett tag eller två ska vi krypa till sängs. Hade tänkt bjuda på några härliga fårbilder men glömde tydligen kameran i bilen... Så typiskt av mig.

Ja tack!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PH

Morgonrock och lyxfrukost

Snoozade i två timmar i morse medan Adam tjurigt låg brevid. Det är lite synd att min pojkvän hatar att snooza medan jag älskar att göra det, hellst i flera timmar... Långt och länge. 
Han var en demon tills jag ställde mig i köket och fipplade ihop tacos till frukost. Det var gott, mysigt men kanske inte så bra att käka i sängen...
Efter lyxfrukosten körde han ner mig till bussen - i morgonrock och det var riktigt sexigt...
Nu ska jag återgå till filosofin. Det, om något kommer göra mig till en demon. Inom kort.
Shit stackars Adam. 
 

Triss i VS

 
  
 
Favorit.
 
 
 

Hittade VS i Thailandet och jag säger bara en sak:
Det är livsfarligt att kliva in i en VS butik!
Man vill bosätta sig bland parfymlandskapet och andas in lekfulla dofter. Fylla den lilla shoppingpåsen till brädden och bara sucka av förtjusning. Försvinna i underklädesavdelningen och tepetsera väggarna med prislapparna. Skämt och sido. Som tur var (för min ekonomi) hade jag Madde vid min sida som stoppade mig innan korgen blev överfull. Här är några dofter vi köpte på oss.
 
 

Fatigued

Sparkade igång dagen med en lång filosofilektion. Jag visste inte att hjärnan kunde förvandlas till våt cement av prat. Frammåt lunch låg den och skvalpade på golvet och jag fick gå ner på knä och samla upp alla förlorade hjärnarbetare som skrek i protest att filosofi inte var någonting för mig. 
Efter lunch krachade min dator, och hela dagen var förstörd. Engelskalektionens arbete blev hemläxa och all ågest projektarbetet ger mig gör mig dödstrött och bitter. 
¨
Ikväll ska jag köra hem till Adam och försöka överföra alla filer, för nu orkar jag inte vänta i en halvtimme för att google ska komma upp. Sen ska jag börja beta av läxberget som växer explosionartat...
Jag hade helt glömt av hur det var att inte ha någon fritid. 
 
 
 

ASAP!

Det där lilla åskmolnet som följde med mig vart jag än gick i skolan i dag försvann så fort jag entrade hemmet. För då sysselsatte jag mig med mitt nya lilla festprojekt för delar av skolans elever. Jag är så pepp själv att jag nästan avslöjar allt varje gång jag öppnar munnen, men jag försöker tygla mig och hittils har det gått bra. Vill typ skrika ut mitt projekt ASAP när alla hör på och höra jublet efterråt. Meeen, jag väntar tills min kontaktperson gett mig mer information.

Nu ska jag gå och köra näsan i min nya drog "syskonkärlek" signerad av Katarina von Bredow. Har läst alla hennes böcker flera gånger, och jag slutar aldrig förvånas över vilken enorm påverkan böckerna har på mig. Jag kan sitta och sträckläsa en hel dag, och under tiden känns det som om jag upplever allt. Någon gång ska jag bli en bråkdel så bra som henne! 


Helvetesdag!

Jag förstår på riktigt inte varför jag går natur. 
När vi hade mattelektion i morse, var det som om alla mattegrejer aldrig existerat. Jag stavade fel på cos och hade förträngt vad phytagorasats var... Hela mattelektionen (på tre timmar) var en enda stor plåga där jag gjorde bort mig totalt. Konstant och stort. Sen fortsatte dagen i samma dåliga hjulspår, kurser krockade och lärare hade ingen koll - på någonting. Utbildningen på LSS som jag och en kompis sökte, kom jag in på. Men jag var den sista som kom in och det sög getballe. När jag kommer hem ska jag lista allt jag är förbannad på. Allt som gått snett.
Nu ska jag försöka hinna med bussen om jag inte vill skriva upp en till punkt på listan...

Citat från etikboken

"Oh, visst har jag haft mina fina stunder
och om jag fick göra om det
skulle jag försöka att bara ha fina stunder.
En stund efter en annan
istället för att leva så många år i förväg."

Jag saknar alla frappisar jag konsumerade varannan timme!

 
 
Café Amazon hade världens godaste Coffee n Caramel framme.
 
 
På Pizzahut kunde man svalka sig med en fräch Surprise/Holiday eller liknande...
 
 
 
Black cannyon coffee
 
 
 
MK's vattenmelonsfrappe var helt underbar. Melondrinkarna var mitt vatten.
 
 
 
Starbucks fruktfrappisar var goda, men låg i lä gämfört med de andra.

Right now

- Konkurrerar dessa två böcker om min uppmärksamhet.
Kan säga att trafikboken vann. Big times. Har kommit in i en period där jag gillar böcker med bilder... OCh då passar ju trafikboken in;)
 
 
 

Segt

Förlåt, vänner och ovänner för den usla uppdateringen, men min käre vapendragare (datorn) har totalkrachat efter Thailandet och behöver illa kvickt uppsöka vår datornisse på skolan. Men tyvärr har jag lite för mycket jobbdokument som måste kopieras och överföras till en frisk dator. Först OCH, såklart går det ju inte att överföra för att datorn står och laddar i en hel evighet och ingenting kommer upp.
Så ni får ha överseende med att updaten kanske uteblir, någon kväll....

På gee

Sticker iväg på lite träning med Erikponken för att bli av ed all energi skolan gav mig idag;)
Och jaa, ni läste rätt, skolan gav mig lite energi och inte tog;) Det ska nog bli rätt kul att börja plugga igen ändå...
 

Den springer iväg

Sängens sköna vrå höll ett stadigt tag om mig i morse när klockan ringde och det var dags att gå upp. Hade tänkt pyssla med min nya agenda och städa upp innan Adam kom, men sängen lockade betydligt mer.
Vid tvåtiden åkte jag hallonsugen upp till Gustafs, inställd på gräsklippning och hollonplock men omständigheterna stoppade oss, så det blev en pratstund innan femman tog mig till Borlänge och redaktionsmöte. Nu sitter jag och försöker peppa mig inför träningen som Adam så snällt följer med på... Men kroppen känns inte riktigt som min. Den vill helldre sitta fast i datorstolen eller ligga i sängen. Göra ingenting. Det blir så efter ett helt sommarlov med vilainställning.
Sen har jag en miljon bilder att visa er innan skolan börjar, Thailand, galna fester, mat, utflykter, middagar, kläder, P&L, kräftskivan. Men tiden glider ur mina händer som en hal ål, så vi får se när bilderna publiceras. Någongång lär det ju bli... Nu ska jag snart hoppa in i bilen som tar oss till intervallflexen. :)
 

Back on track

Härre jesus vad tiden fluger iväg!
 
Det är nu en vecka sedan jag kom hem och en dag till på mitt sista sommarlov. Har tagit igen lite tid med Adam i veckan och gjort allt jag sknat. Druckit svensk mjölk, skedat med Adam, ätit turkpizza, tagit en båttur i solnedgången, träffat saknade vänner, ugglat på min hemtrevliga balkong och bara njutit av småstadslivet och den lugna tillvaron. Njutit av kylan som kommer smygandes på kvällarna. 
Men snart är det slut på semestern. Redan imorgon lär jag bika ner till redaktionen för planeringsmöte. Jag vill verkligen repeata den sista veckan och göra allt jag skulle göra i sommar. 
Jag har inte en susning om vad jag ska ha som projektarbete, och jag vill inte träffa min galna kemilärare som väldigt gärna ser att jag läser kemi under dygnets alla vakna timmar. Jag vill inte börja mitt sista år på gymnasiet och inte lämna UNG-redaktionen. 
 
- Ja, ursäkta mitt besvärade inlägg, men det är sådana uppdateringar som kommer efter en kvälls fifflande med min trasiga dator. Ni förstår, den har åkt på något aggressivt utlandsvirus och snart kommer den gå i graven. Det är bara en tidsfråga när.

RSS 2.0