Back on track

Härre jesus vad tiden fluger iväg!
 
Det är nu en vecka sedan jag kom hem och en dag till på mitt sista sommarlov. Har tagit igen lite tid med Adam i veckan och gjort allt jag sknat. Druckit svensk mjölk, skedat med Adam, ätit turkpizza, tagit en båttur i solnedgången, träffat saknade vänner, ugglat på min hemtrevliga balkong och bara njutit av småstadslivet och den lugna tillvaron. Njutit av kylan som kommer smygandes på kvällarna. 
Men snart är det slut på semestern. Redan imorgon lär jag bika ner till redaktionen för planeringsmöte. Jag vill verkligen repeata den sista veckan och göra allt jag skulle göra i sommar. 
Jag har inte en susning om vad jag ska ha som projektarbete, och jag vill inte träffa min galna kemilärare som väldigt gärna ser att jag läser kemi under dygnets alla vakna timmar. Jag vill inte börja mitt sista år på gymnasiet och inte lämna UNG-redaktionen. 
 
- Ja, ursäkta mitt besvärade inlägg, men det är sådana uppdateringar som kommer efter en kvälls fifflande med min trasiga dator. Ni förstår, den har åkt på något aggressivt utlandsvirus och snart kommer den gå i graven. Det är bara en tidsfråga när.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0