12 timmar

 
Vaknade upp i världens bästa famn i lödags morse. Pendlade mellan halvvaket tillstånd och djupsovande i några timmar tills vi bestämde oss för att gå upp och åka till Amanda. Väl uppe upptäckte vi att klockan passerat ett och vi som planerat att åka längdskidor vid nio, fast med tanke på att vi inte hamnade i sängs förrän runt fyra så var det inte så konstigt. En en mysig fruktkorvsfrukost med knäck som efterrätt brummade vi iväg till Amandas nya residens! Blev lite förälskad i hennes nya rymliga hus. Hemma hos Svenssons blev det bastuhäng och mys innan julbordet som de bjöd på och som jag missade pga jobbet.:(
Väl på jobbet, var det lugnt. Lite för lugnt, men jag var omgiven av ett bra team så timmarna rullade på. Efter jobbet vid 22.00 knatade jag hem till Adam där Adam och Anna väntade. De höll på med evighetsmassage och hade fixat utsökt tacos på lammkött, haha. Det blev en härlig återträff med många skratt och mysiga kramar.
Senare inpå natten blev det jacuzzihäng och relationsprat, vilket var ett väldigt mysigt avslut på lördags, söndags morgonen. När jag och Adam gick hem genom stan sprang en hare om oss. Det var lite exotiskt och vi spejjade länge efter djuret innan det försvann bakom rondellen... 
 
 
 
 
 
Slog in Adams julklapp som absolut inte fick lämna Adams hem... Inslagning var egentligen inte önskat eftersom att pojken helst ville inviga det redan samma kväll som det kom, men jäklig som jag var slog jag in det och förlängde ivern.
 
 
 
 
 
 
 
 
Familjen Svenssons bastu! En mysig välskapt nödvändighet. Har en känsla av att vi kommer bidra väldigt mycket till utslitnaden av bastun, hehe! 
Fredrik var också med, men han bastade inte. 
Söta Amanda (och hennes snygga mage) Anton och Adam.
 
 
 
 
SnyggAdam - Lammkött
 
Evighetsmassage i hårbotten är stockholmarnas nya it-grej, Adam fick testa och föll pladask, eller jaa, såg ut att somna. 
 
Tyvärr glömdes kameran bort under kvällen men jag kan bjuda på en gamal bild av havsrummet vi badade i! Från 2011.
 
 
 
 
 
Tänk att sitta där, till skenet av stearinljus och med världen bästa sällskap! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0