KÖRKORT!!!

JAG ELISABETH JOHANSSON HAR BLIVIT MED KÖRKORT!!!

Kan knappt ta in allting själv, allting har bara flytit på idag. Det började med att jag låg och drog mig tills jag blev så rastlös att jag gick upp, sen åkte jag till körskolan för en uppvärmingslektion, Göran är verkligen en Gud som hjälper till med allt och förbereder en på bästa sätt. Så där körde jag runt i min lilla bubbla tills klockan var UPPKÖRNINGSTID. Där träffade jag på en liten mysig tomte som sedan visade sig va min inspektör. I början gick det superfint, tror aldrig att jag kört så exemplariskt men sedan gick det utför... Inte bara i hastighet, jag glömde bort att jag faktist var på uppkörning och slöade till mig lite, jag blev lite för bekväm kanske? 
Sen i bilen när vi var klara brast jag i gråt för jag trodde han skulle kugga mig för snödrivekröningen (Det var så halt på ett ställe att jag nästan åkte in i snödrivan) Men icke. Min körning räckte gott och väl för att jag på egen hand skulle få köra ensam på hemmaplan och lära mig mer saker! Och lyckan var total.Ringde Adam efteråt och jag sluddrade så mycket att han hörde fel. Haha. Sen blev det gråtfest när jag entrade hemmet.  
Nu har jag kört tillräckligt för idag, kört systrarna till och från tomtebollen kört runt runt och nu har jag parkerat pärlan på Adams garageuppfart. Såå, nu ska jag lägga mig och bara njuta av Min dag. FAN VAD GRYM JAG ÄR!!!
 
Svärmor Bitte gratulerade med en Toffifee! Som Adam snart ätit upp...
 
 
 
Den där känslan, när man är fri och får åka själv, får åka som man vill och när man vill. Den känslan är obeskrivlig. Jag älskar att åka solo, älskar att köra bil och älskar att mina föräldrar låter mig låna bilen när jag vill! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0