Fortsätt simma, fortsätt simma

Om jag vaknat i tid och hunnit göra allt som jag ska innan jobbet så ska jag ha lagat en lunchlåda att ta med. För jag pallar verkligen inte jobba i sju timmar på enbart donkenmat. Jag måste ha riktig mat som håller mig pigg och alert hela passet ut. Så nu håller jag tummarna för att jag vaknar i tid och inte behöver stanna för massa P&L-are som är ute och traffikerar cykelbanorna och gör så att jag kommer försent till jobbet. Snälla Gud, låt mig slippa äta donkenmat imorgon igen. Tänk på min hälsa!
Amen. Nu kryper jag till kojs. Förhoppningsvist.

Gottar mig

 
 
Har ätit vattenmelon så om det inte börjar spruta vattenmelon ur öronen på mig snart, lär det vara fel på kroppen. Sen har jag hunnit med att trycka lite glass också, sött och gott, men ligger i lä jämfört med vattenmelonen!
Nu ska jag inta duschen och sen lägga mig och sträckläsa. Förhoppningsvist kan jag sova om två timmar eller så...

Och så var denna dag över

Mötet på BT gick bra, känns lite hängande i luften och lite jobb, men är man sex man som ska dela på en sida/ett upslag varje dag i fem dagar blir det ju inte så mycket jobb... Som förra året då, fast regnigt...
Efter mötet bikade jag upp till jobbpass nr två, på donken. Där blev jag kvar ända till fem. Blöta kunder och magbesvär. En mindre bra arbetsdag. Men jag hoppas krämporna går över tills imorgon så jag kan ha mitt leende hängandes från öronsnibb till öronsnibb. Annars gjorde jag riktigt bra ifrån mig, med tanke på vilka kundvolymer (det var fullt ös hela tiden) och hur snabbt köket jobbade... 
Efter jobbet träffade jag Adam och så hämtade vi mitt presspass. Årets band är fula som stryk och tunna som papper. Faktist lite besviken. Sen åkte vi hem och käkade grillat och nu ska jag gå och lägga mig. Njuta av ensamheten, för imån kommer Adam och bor hos mig veckan ut! :D:D:D
 
 
 
Bild lånad härifrån
 
 
 
 
 
Jag menar... hur fult ser inte det här ut gämfört med fjolårets fina GLITTRIGA band!? Och sen kan man ju knappt se texten med glasögon. Under all kritik. Skitfult.

Mitt hjärta

Jag vet inte vad det är som stoppar mig från att inta sängen, men någonting mäktigt, stort och så kraftfullt att jag inte kan lägga mig är det i alla fall. Det kanske är överpeppen som kommit? Att jag är så överexalterad inför P&L att jag inte vet vart jag ska ta vägen, eller så kanske det är för att jag och Adam pratat om vår framtid och kommande/framtids lägenhet. Visste ni förresten att han kollat på en sodastreamer till mig? så han slipper bära hem loka och ramlösa var och varannan dag (är en masskonsumerare av bubbelvatten) säger han. Han är så fin den där pojken. Och det skär alltid lite extra i hjärtat när man varit med varandra 24/7 och måste skiljas. Jag vet, jag är löjlig, men löjligt kär också. Så kär att jag fortfarande svävar på rosa moln, nästan två år efter! Det ni. 
 
 
 

Prätty gooooood

Det blev en promenix på drygt en mil, med skogsterräng, snäva uppförsbackar, lera, astfalt och snigelvägar. Låren  känndes mer eller mindre som spagetti när jag kom hem och satte tänderna i min fina återhämtnings tallrik. Som bestog av grillat, potäter och en massa havsmat, göit. Nu ska jag snart lägga mig och tagga inför P&L, ska jobba kl 10- 17.00 och sen hämta ut mitt pressband och Adams band. :D Sen försöka svänga in på glasbanken. :)höhö.
  
 
Backen hade en lutnig på 75 grader, rena rama fritfallet att ta sig ner för, upp var det lite mer skonsamt. 
 
 
 
  
 

Tillstånd

Schuliluuu!
Är hemkommen från jobbet och vilar upp mig inför Eriks PW, eller någon sorts träningspass. Har minst cyklat en mil varje dag den senaste veckan och det känns lite bortkastat att inte hålla uppe kondisen nu när jag är på så god väg :) Efter träningen blir det grillat och mys. Måste vila upp mig och sova så mycket jag kan innan P&L, kommer ju minst jobba 12 timmar varje dag och då lä man ha några extra sömntimmar. Vad gör jag annars? Pluggar teori och laddar upp med P&L-låtar så jag kan vråla mig hes till dagen efter. Det lär nog gillas utav mina arbetsgivare;)
 
 
 
 
Just nu ligger denna goding på repeat.

Midsommarfirande

Har varit ute på Sunnanö och firat midsommar med hela familjen Montén + pojkväner och halva Gustafs. Det har varit underbart väder, Iphone bad, vattenscooteråkning, grilldiet, pojkvänsmys, midsommardricka och väldigt trevligt.  Men de lata dagarna är nu förbi. Nu ska jag ladda om batterierna (från ett fyrdagars festande) för nu blir det dubbla pass på Borlänge Tidning och donken - hela veckan ut. Med start imorgon. Wehå. sSo happy I could die. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, min fina svärfar i bakrundern!
 
 
 
 

Hjärnan är överhettad

Det har varit en ineffektiv dag i dag, efter centrum ärendena dog liksom gnistan ut ... Jag har varit konstant sugen på någonting jag inte kan sätta fingret på, tror det är ost (som vanligt), men kan inte peka ut vilken ost liksom? Gnisselost (även känd dom halloumi) tror jag det är, eller krutrökt... Eller donken cheddar... Åh himmel.
Efter ett tappert försök till teoriplugg gick jag och mamma ut och körde litegranna. Det gick inge bra, för jag var arg och frustrerad över min biljett som aldrig vill byta hem. Men jag ska ta nya tappra tag om ett tag...
Med både körning och biljettförsäljning. Nu ska jag förlora mig i någon boks värld och ge hjärnan lite sommarlov. 
God natt.
 
 
 
Det enda min hjärna tänker på: Ost och hur jag ska få min P&L biljett såld, till gynnsamt pris... Åh ost.

Inte min dag

Ingen som känner sig manad till att köpa min P&L biljett? Hjälpa lilla mig som har dödsångest för att jag inte kan sälja min biljett som kostar typ 2000 kronor coh som borde vara siffror på mitt konto ist?
Neej, tänkte väl det. Lyckan är slut för lilla Betty som nu måste kämpa. 
Eller, hitta någon som hon kan betala för att ta emot biljetten... Typiskt att allt ont ska hända just, nu. 

Efter en runda på stan

Så har jag, bättrat på bokhyllan och fyllt på med lite böcker som ska läsas ut, hämtat ut mitt leg och fyndat bland The Body Shops reavaror. Nu sitter jag och njuter på balkongen med ett fat kalla krispiga meloner och körboken. Är lite övertaggad på att ta körkort, så nu kommer körboken förhoppningsvist vara utläst, snart. Än så länge är den intressant och inte så farlig, men det är väl för att jag hört informationen under teorilektionerna och körlektionerna... 
Neej, dags att köra ner näsan i boken igen. 
 
  
 
Inget sommarlov utan en trave härliga, spännande böcker. Hells signerade av Katarina von Bredow.
 
 
 
 
 
 
 
Blev två bodybutters med hallon- och papayadoft. Super-göit.

Fint nattkäk

 
 
Ett par ostskivor och lite rostbiff, 100 gånger godare klockan två på natten...

Dregglar

Sladdade in på Acnes reasida och kunde inte sluta dreggla över de dyra kläderna... Om jag hade ett femsiffrigt konto hade dessa kläder väldigt gärna fått flytta in i min välfylda gaderob:
 
  
 
 
 
 
 
 
http://shop.acnestudios.com/sale-women
 

Träningssugen

Försökte få Adamälskling att sova hos mig, så att jag skulle ha någon anledning att gå upp fem på morgonen och gå ut och cykla en och en halv mil, men pöjken skulle plugga på sitt truckkörkort.. Så nu är frågan, vad ska man hitta på för träningsform imorgon då? Vill ju hålla mig i topp trim då jag har som mål att klara av milen under en timme i höst, till militärprovet. Att sova sig till toppform är inget att rekommendera, testade metoden i våras... man blev bara mer, sovsugen... Hehe, Erik om du ser det här kanske du kan slå en pling, så vi kan gå ut och köra lite intervaller i backe så båda får krama om astfalten på slutet. (: HE he.
 
 
the-healthy-girl-revolution:

see-marie-run:

legs<3

squats, sumo squats, jump squats, 180 flip squats, lunges, jump lunges, reverse lunges, round the world lunges, walking lunges, side lunges, deadlifts, one legged deadlifts, romanian deadlift, wide stance deadlift + a bit of running = hot legs ;)
 
 
fitzoey:

“That’s too muscular for me”
I showed this picture to my sister yesterday. She wanted to see a comparison of me from January and me from now. I’m very private with my close friends and family about my “progress” because I don’t care for their reactions and for some reason, I’m more shy with people I’m close to.
My sister’s reaction is what I expected…That I’m bulky and getting too “manly.” I was also sitting next to her in a dress and she commented how girly I looked at dinner, prior to this conversation.
I know I have muscle. I have more muscle than most people I know, more than any of the women I know in my everyday life. I’m not as muscular as the pictures I see on here all the time, but I have a good amount. I work for the muscle, I lift because I WANT muscles.
I see a lot of people on Tumblr-land write about how lifting won’t “bulk” girls up….
Well, for me, it does. I’m not trying to scare anyone away from lifting weights but it’s the truth. I’m muscular. It also took me over a YEAR to build the muscle I have. I lost over 25 pounds, then gained about 7 pounds of muscle. And I lift heavy. Lifting weights wont make you grow over night.
First off, what is your definition of bulky? (IS BULKY EVEN A REAL WORD…). Bulky isn’t necessarily a bad term for me, it means you have muscle. I bet some of you think I’m bulky.
There are girls here that want to look like Victoria Secret models. “LOOK AT THEM, THEY LIFT  WEIGHTS, SOOOOO TONED.” ok they have nice slim bodies, I’ll gives them that. But if those girls are lifting more than 10 lbs of weight, then they must be starving themselves because if they lifted heavy, they would have much more muscle definition. So let’s stop the bullshit and be honest.
Second, how comfortable will you be if you do start lifting heavy and have muscles? Some will advocate lifting heavy but won’t eat over 1300 calories and will only lift high rep, low weight. It’s almost like they have a fear in becoming that “muscular girl”. People will notice and comment on it a lot. For me the transition happened quickly and I’m still getting used to it. It can be awkward when lifting a box and people stare at your arms. Don’t talk the talk unless you want to walk the walk.
Not everyone has to lift heavy and be muscular. No way. Do what you like and do what you want!!!! Run, dance, bike, swim, do you. I’m never going to be the thin, tall model. I’m never going to be the skinny girl. I’ve been the curvy girl, the sick looking girl, the unhealthy girl.
I’m me now. I don’t define myself by my physique, but it is a part of me, my outer shell. I love what I do and love seeing my body transform and become something I’ve always wanted to be. You can call me manly, muscular, big, but I call myself happy because when I look in the mirror, I like what I see.
 
myjourneyto-fit:

Tummy & hair <3
 
 
 
 
Jag menar, blev inte ni sugna på att träna lite nu? Känna svetten rinna längs kroppen och få den där endorfinkicken? Det vill jag iaf. Det är det bästa med träning. Resultat är bara en bonus (tro det eller ej).
 
PH

Min prins är borta

... Gör ett försök ändå.
Adam left me för sisådär en timme sedan och det känns som ett hål i luften där han borde vara, eller ett hål alldeles brevid mig i sängen. Nu ses vi inte på två nätter, men sen är han min! ... eller JA, iaf tills veckans slut. hehe. Men det ska jag nog klara. Jag ska fylla mina dagar med sträckläsning ute på balkongen, storstädning av rummet, teoriplugg och lite sollapning. Låter inte så värst jobbigt. Och så ska jag föräta mig på vattenmeloner. Hehe, perioden då jag nästan bara förtär vattenmelon har börjat, och slutar inte förens i mittan av Augusti! Underbar period. Smaskig, och så... Vattenmelonsmakande?
 
 
 
 
 
The best thing(s) in the world. Åh, nu måste jag gå och käka vattnmelon igen...
Jordgubbar ligger i lä jämfört med de saftiga förfriskningarna. Just saying.
 
 

AMAJGAAAHD!

Jag fattar ingeeeeeeeeenting av det nya blogg.se, ser helt wierdo ut! 
Nu var det inte så kul att blogga längre...

Tisdag

Här ligger jag i min ensamhet i sängen och har sovit som en gris från kl åtta imorse. Jag saknar Adams varma famn men njuter lite extra av att kunna bre ut mig, hehe. I dag ska jag plugga körkortsteori, städa rummet, åka på teorilektion och träffa Adam en stund efter hans jobb. Min körlärare kom med glada besked igår, de planerar att skicka iväg mig på halkbana om jag trycker på med teorin... Glad? So happy I could die.
Så nu är jag tillbaka i skolbänken igen.. ;)

En och en halv mil sex på morgonen

God morgon!
Det vart ingen dra-sig-i-sängen-morgon för mig och Adam (de mornarna är föbi), hans jobb kallade redan vid 06.30 så vid 04.45 studsade vi upp ur sängen för att sedan cykla en och en halv mil ut till hans jobb. Som tur var hade jag innan väckarklockan vaknat av en dröm, annars skulle jag aldrig kommit upp. 
Nu känns det skönt att dagens träning är gjord och jag funderar starkt på att spela sims men sängen ser ju rätt trevlig ut den med...
Det är bara att börja vänja sig med uppstignings tiden, nästa vecka börjar jag sex på donken, och då gäller det att man har sovsällskap så man kommer upp;)
n
Hihi, min hunk i arbetsbyxor, hur sexig är inte han på en skala?Sötan.

Välkommen, träningsvärk

 (love,couple,boyfriend,girlfriend,photography)
PH
Hade förväntat mig att bli sängliggandes hela dagen, inte kunna hitta dragläget i bilen pga all välkommnad träningsvärk, men icke. Har bara haft ont i axlarna och en behaglig träningsvärk övrigt i kroppen. Är lite besviken på mig själv, för att jag är på bena, så jag funderar på att fylla på med träningsvärk ikv, gå på intervallflexen. Men det visar sig, om Adam vill eller inte. För ikv ska vi ses! Om det bara är för en snabbvisit är det ockej, för jag saknar ihjäl mig snart. Fem dagar är en evighet när man ses varje dag...

Uppe med tuppen

Känns som om jag är på militärläger, har fått massor gjort innan kl 12, och i vanliga ordning skulle jag legat och sovit nu. Meeen, det gör jag inte. Drömde oroliga drömmar om att jag var klar med mina enkäter (som hade deadline igår) drömmarna jagade mig från sida till sida i sängen och när jag vaknade var lakanet som en ihopsnodd korv under mig... Ångesten släppte när jag klev in i bilskolans bil och rullade ut mot nya äventyr. (Körde i Kupolenrondellen, och upptäckte att det inte var så farligt att köra där) Men direkt efter körlktionen var de där igen, som frätande svavelsyra i ögonen, och efter mycket spring på stan och kupolen åkte jag hem till Linda och tvingade henne vara med... Nu känns livet ok igen. Enkäterna är inskickade. Men inte mycket mer än så, då jag har ett ostädat rum att brottas med innan Adam kommer hem till mig. Fast det får jag ta tag i senare, nu ska jag rulla hem till Linda för lite glass och utpustning. Min saknade, bästa Lindus.
Inviger min nya älsklingströja från MQ's sommarrea. 250:- , kap.

Fullkomligt slut och borta

Alltså, vart ska jag börja? HITen tog kol på mig, halvlek in i träningspasset låg jag som en död fisk på golvet och bara fokuserade på att få ner syre i mina lungor medan de andra köttade på med burpees som nådde taket... Jag har aldrig känt mig så fruktansvärt otränad (kan vara för att alla var elitidrottare). Jag har aldrig gjort så många armhävningar, stått i plankan i fyra minuter och aldrig dött så mycket. JA, av alla gånger som jag dött, dog jag mest idag. Det var fruktansvärt. Det gör tom ont att skriva på tangentbordet... 
Nu ska jag och min träningsvärkta kropp inta sängen, artikeldeadlinen kan slänga sig i väggen, för här kommer det inte skrivas ngnting ikv - Jag är för funktionshindrad, av träningsvärk två timmar efter passet... Normalt? Jag hoppas det blir en vana iaf.
HITen, högintensiv tränimg tog kol på mig. OCh jag känner redan nu, två timmar efter passet hur mycket min kropp strejkar - så ikv skiter jag i alla deadlines, jag är för funktionshindrad för att jobba, för att skriva det här inlägget över huvudtaget... Over and out.

Pengar rullar in som det ska

...Det går bra nu.
Har varit och jobbat på Donken, fick en jätte jätte söt gubbe i kassan och jag dog lite när han sken upp av min specialändring. Det är sånna kunder som gör min dag. I dag har det varit en bra dag. Fick inte stå längst ut och fick serva alla de glada kunderna. Win win.
Nu ska jag åka på HIT på Lökis med Sussi. Sen blir det att jobba för BT och övningsköra. 
ÄNTLIGEN SOMMARLOOOOOOV!Välkommen hem

Studentdagen strosade jag runt såhär.
Du anar inte hur länge jag gått och tittat på dig, hur jag tagit av dig från galgen med världens omsorg som om du vore det sköraste i hela världen, hur många jager jag provat dig och varit påväg mot kassan. 
Men nu är du äntligen min. Efter en hel vår av suktande, klämmande och begär är du äntligen min, och det blev du för halva priset också. Älskade älskade klänning, välkommen hem.
Jag får visa de andra fynden jag gjort en annan gång, och en closeup på kvaliten ska ni också få. Mjuk som en bebisrumpa!

Mina förhoppningar de väcktes

Hatar hatar hatar att vara efter. Ja så efter att man är ensam kvar när de andra nästan nästan försvunnit bort i horisonten. Just nu ligger jag efter med sommarlovet. Har en MK uppsats att skicka in innan den där ökända ledigheten börjar. Medan de andra är på Etage och slår klackarna i taket hänger jag här i min boning och skriver om choklad. Surt? Kanske. Men som Amanda säger kommer jag nog hinna tröttna på krogen innan sommaren är slut. Det är jag mer rädd för. Nu ska spinna vidare med min chokladuppsats och miljökonsekvensbeskrivning!
Imorgon blir det först lite morgonträning (i värsta fall några situps när jag stänger av Snoozen som håller på i evigheter) sen ett arbetspass på Donken, därefter lite jobb för BT, intervju, aretikelskrivande och inlämningar. Och sen ska jag väl försöka klämma in ett övningskörspass innan min lektion på måndag - så jag kommer någon vart.
Min fina vän Amandas godnattsms. Är hon inte för go? Alla borde ha en Amanda i sitt liv

Uppis

FRån ett jobb till ett annat.
Ska bara byta ut mina M-klääder mot vanliga civila kläder.

Skulle vilja se ut såhär i dag

Sliten brun axelremsväska, lös fläta och snygga leoskor. Måste på gaderobsutviddnings-jakt.
PH

Trött på att vara lat

Måste ut och röra på mig, träna, känna hjärtat i halsgropen och känna blodsmaken i munnen. ERIK, vill du följa med mig på en hurtrunda imorgon alternativt ett besök på lökis? Jaaa, det klart du vill. Slå mig en pling och rädda mig från världens tråkigaste sommarlovsstart (som bara innefattar datorhäng och andra stillasittande icke ergonomiska aktiviteter.) Tur är iaf att jag ska jobba lunch/eftermiddag imorgon på Donken - då får jag springa och svettas lite...
Och för er andra lata soffdyrkare typ, Eriksson, Sofie och Lollo så kan jag ju bjussa på lite inspoo bilder så ni hänger med mig till gymmet. Och justja, jag glömde säga att det är gratis sommaren ut... Just saying.
luxurycrush:  holy crap, shit, fukc
stayfitnotfat:  How to tone up and build some muscle.  #1: Weight train 3x/week minimum. Consistency is key here.  Results are yours for the taking with consistent effort, even if you have a poor workout or are too tired to give it your all on certain days, getting in the gym 3x/week to generate even a little bit of weight-training stimulus will pay off over time. #2: Train with heavy weights. Ladies, get over your “responsive arms” and “thunder thighs”–lifting enough to coax the muscles into responsiveness and generate soreness is not only a good indication of the degree of muscle break-down a workout generates but also a necessity to build lean mass and achieve fat loss while at rest.  Let your muscles do the fat burning for you. #3: Train to failure. While you are grabbing that heavy weight, go ahead and make sure it is one that you can lift 10 times, but not 11.  Getting to the point of breathlessness, burning in the muscles and inducing failure with heavy weight all guarantee the hormonal cascade necessary for muscle building and fat-burning: increased lactic acid, growth hormone, testosterone, cortisol, adrenaline–an optimal formula to get the body responsive (more on this here).  Since this is a very intense technique, rotate periods in your training where you don’t train to failure, like adding a light “resting” period when you train with lighter weights for 1-2 weeks and then go back to training to failure in your workouts for 6-8 weeks.  Check out Metabolic Effect’s Rest-based Training Concept for more info on how to use this technique safely and effectively. #4: Eat protein pre-workout. Here’s where the fat-burning side of the equation comes in…eating 20-30 grams of whey protein 20-30 minutes before a workout, along with ~5g of branched chain amino acids (BCAAs) encourages the body to pull from fat stores to power the workout and preserves muscle being used for energy.  Limit the carbs pre-workout since insulin’s presence in the blood effectively shuts down lipolysis (burning stored fat). #5: Eat protein (and a little carb) post-weight training workout.  In order to capitalize on your tough weight workout, give your body the amino acids (protein) it needs to repair muscle.  You will also need some carb in order to release insulin (the muscle-building pathway depends on it), however, too much carb will also store fat.  Find your unique Carb Tipping Point to know how many grams you should be getting.  I recommend starting with 20-30g protein and 20-30 grams carbohydrates (depending on your size) post-weights–good choices include bananas, honey, grape juice and white potatoes. #6: Eat protein (and a little healthy fat) post-cardio workout. After a cardio-only workout, the muscles don’t require the same insulin stimulus as after a weight workout.  In fact, post-cardio is one of the best opportunities to burn fat.  Eating a bunch of carbs after a cardio-only workout may blunt the fat-burning effect of the workout so stick with veggies, lean proteins and even fats.  Here is my favorite post-cardio shake: In a blender or Vitamix, blend:20-30 grams egg white protein powder8 oz unsweetened almond milk2 tbsp natural peanut butter5 grams L-glutamineLiquid Stevia to desired sweetness (I use Chocolate flavor)1 cup ice #7: Eat all your starchy carbs for the day in your post-workout meal, and the very next 2 small meals. For example, if you weight-train at 6am, you eat carbs with a post-workout meal at 7am, 10am and 1pm.  If you train at 7pm, you eat starchy carbs at 8pm, 6am and 9am the next day, etc.  Your metabolism is elevated for at least the first few hours after the workout is over (maybe longer) and so the best time to capitalize on muscle building and utilize an elevated metabolism to avoid fat storage is in the hours following your workout.  Starchy carbs include foods like potatoes, brown rice, oatmeal, squash, zucchini, pumpkin, whole grains, quinoa, etc.  Consume your designated bites of starch according to your ME Burner Type at each of the meals.  At all other meals (2-3), eat just lean protein and fibrous veggies (greens, etc).  More about Best Carb Choices. #8: Sleep a minimum 8 hours each night. One of the hardest things for most of us to do, but without a doubt a key part of the muscle-building process.  Adequate rest and sleep are imperative in the quest for results.  Sleep is one of the key times in terms of growth hormone release, and is also one of the best times for fat burning.  However, sleeping only a few hours and/or eating a very high carb meal right before bed means that most of your sleep is spent digesting food and not even getting into the fat burning process yet.  Pair adequate rest with optimal nutrition for best results!
fuckyeahfitspiration:  fun fact. i thought of this sandwich a week ago. i have been craving it ever since. AND NOW IT SHOWS UP ON MY DASH?! i must make it.
Förlåt, kunde inte motstå att utelämna denna bild på pestomackan. (alla som känner mig, vet att jag älskar pesto, på macka och på allt annat också...)

girlgrowingsmall:  Want… shrimp….

... och räkor är ju en annan favorit...

thefitty:  (via imgTumble)


Except I love running.
Tack vare intervallflexen kan jag göra sånnahär, asfränt ju.Några av mina guldkorn:
http://strengthandendurance.tumblr.com/
http://stay-skinny-baby.tumblr.com/
http://fromflabbytofit.tumblr.com/

Det blir en sånhär kväll ikv

gofuckingnuts:  motherfuck3r ◕‿‿◕ on We Heart It. http://weheartit.com/entry/26167015
http://coconutshakes.tumblr.com/#75

Resultat av lite spishäng

... Blev en smarrig ungspankaka med kassler och mycket ost! Mina smaklökar ljublade och kunde inte få nog.

Några schööningar!

http://soundcloud.com/dzekoandtorres/of-monsters-and-men-king-and
Har haft en underbar studentdag med en massa glada avsked med treorna! Kommer bli tomt i höst, men då gäller det för oss att fylla upp deras platser! Överväger just nu om jag ska ut ikv, trots dubbla jobbpass imorgon för både BT och Donken, men det visar sig, hur kvällen slutar. Nu ska jag fortsätta gå igenom bilderna från dagen och sedan gå och äta ungspankaka! :D MUMS.
Min lilla studenttittare! :D

Avgrundstrött

Dagen har varit upp och ner i dag, de på Marma skjutfält har hittat mitt borttappade leg och så har min älskling som jag suktat efter hela våren flyttat hem till mig PLUS en rosa läckerbit, men nu på slutet har det satan varit fritt fall...

Lägesrapport

Jag är sjuk. 
Efter veckor av konstant jobbande, på donken, BT, skolarbeten, utspark och andra events är jag helt slut. I kropp och hjärna. Det känns som om hjärnan domnat bort och runnit ut ur kroppen. Min agenda har varit proppfull varje dag av måsten och avcheckningar. För att inte nämna i går då jag höll på med utsparken hela dagen och åkte och jobbade i sex timmar till halv elva på BT direkt efter. I dag har jag skrivit konstant, samtidigt som jag varit sjuk. Och i helgen vankas det långa pass på donken och ännu mer jobb för Borlänge tidning. Har tre deadlines på söndag (!!!) att fixa innan jag får semester i en vecka... Jag vet, jag är sjuk som tar åt mig så mycket jobb, men vad ska man göra när man är så tacksam att man får erbjudanden att man inte kan säga nej?


Överallt och i världens fart

Sprang runt som en tok på morgonen, budgetmöte med rektorn, miljökunskap avslutning, flytthjälpt och avstämmning med mina hjälpredor till utsparken. Efter lunch knatade jag iväg till min körlektion och vi gjorde en fullständig bilkontroll och det var kul, (ska satsa på mekaniker om mina andra jobbdrömmar går i kras) efter körlektionen mötte jag upp älsklingen och så vandrade vi hem, i spöregnet och kärleksfaktorn var total, eller blöt i allafall. Efter lite mellis och mys styrde jag min kosa mot chefens näste, där det bjöds på en avslutningsfika. Det kommer kännas så fruktansvärt tomt i höst när Elin och Mackan är borta... Efter lite skratt, hejdåkramat och textsamtal begav jag mig mot Kupolen, för inköp av simfötter och lite dricka med Erik. Efter den intensiva shoppingrundan begav vi oss mot friskis och körde ett intervallfelx-pass. Som mer liknade vattenjumpa. Jag skapade en Nilen Jr mellan mina bröst. 
Och nuuu, äntligen, sitter jag och pustar ut. Ska antingen skriva lite på min MK uppsats eller kolla på The Killing. Fårse vilken hjärna som styr ikv.
Det bjöds på Fairtrade tilltugg på Miljökunskapen i dag, i och med att våra senaste projekt handlat om Fairtademärkta varor . Fina Magda.Avslutningsfika med UNG-gänget.Kollegor, MAckan, Nora och Signe.Snyggingen Adam Rindesär :D host Rindeskär*Avgångskollegor, fina Elin och Marcus.
Mina fina kollegor!Jag är nöjd. För lilla mig som inte har generna med synliga magrutor tkr dagens träningsresultat ser helt förträffligt ut. Sommarklar liksom. Eller som jag brukar säga, "De finns där, men de är bara inte redo för världen, än" haha.
Tre från Lördagens festival

Mitt fin fina sällskap
Adam E kände för att lufta litegranna ;)

Stina är med katt.

Lite sjukt

Som någon slags belöning för att jag setat och skrivit artikeln i en evighet (läs hela kvällen) kollar jag på flyg till varmare breddgrader. Inte för att jag klagar på det tropiska klimatet som drabbat svearike idag, utan för att jag planerar att ge Adam en utlandssemester i julklapp. OM, vi inte har mycket att göra i skolan under jullovet/höstlovet satt säga. Men den här hemligheten håller ni tyst om, speciellt Adam två Eriksson;).
Inte ett knyst!
google.

Nu känns det skönt

Den sista punkten är satt och kallsvetten som brytit fram för att allting är så tidspressat håller på att absorberas av huden.
Är Ä-N-T-L-I-G-E-N klar med min artikel som ska vara inne, typ, nu. Det känns underbart, befriande och inte förens nu kan jag sova gott (utan adam vid min sida). Adam har jag å andra sidan varit med idag. Och så har jag följt med Sussi på passtjänst och sprungit 100m och hoppat längdhopp.

Såhär har min enformiga kväll sett ut. Och tusen tack för att skrivartorkan inte sattes in ikv. Då hade jag legat värre än risigt till.

oengagerad

ASSÅÅ ÅH! Vad frustrerad jag blir! Minuskontot svämmar över av alla inlämningar som aldrig blir skrivna. Min hjärna är inprogramerad på sommarlov och det är omöjligt att koncentrera sig, omöjligt att få ner så lite som ett ord i min uppsats. Och det suger getanus. Snart ska jag ut på BT jobb och det kliar som attans i mina fingrar att avboka intervjun som var svår att boka. Suck. 

I think God smokes weed, and he was high when he made me.

Övningskört

Har varit ute och övningskört lite med Mamma och Pappa. Säger bara tre saker: Trafikflyt deluxe, många bilister + 2 kärringstopp. Kungligt. Jag börjar bli bra på det här. Kan nästan känna lukten av körkortet... 
PLUGGA PLUGGA!

Tävling och många måsten

God morgon världen!
'
Blev väckt av mamma någon gång vid halv tolv, en halvtimme efter befann jag mig på Kvarnsvedens IP för att kolla på Sussis tävling. Hon var bra, snabb och explosiv och minst sagt farlig. Tror det är min första tävling som jag kolla på henne, och det slog mig att jag varit en dålig syster i fem års tid, som inte kommit och kollat på en enda tävling...
I dag är agendan fullproppad av måsten. Fördjupningsarbete i psykologi, fördjupningsarbete i miljökunskap, intervju, fest och kroppsrenovering. Det är dagar som denna som man önskar att dygnet var längre. Meeen, jag ska klara det, för det finns inga alternativ. Dö eller stanna på toppen. Typ så.
Måste kila!

DING DOOONG

Sitter uppe och disskuterar festivalpass med familjen. Sussi kommer få ett festivalpass med camping av mig för att hon kom med i 300 klubben och madde har en biljett utan camping. Problemet är att de vill vara tms och det går bara om sussi låter bli campingen, men DÅ, förlorar jag ju, eftersom att camping är dyrare än utan. Logiskt.
Så nu disskuterar familjen Johansson vilt, hurvida vi ska göra... Hehe. 
Ska snart lämna disskusionen och bege oss till Stina, som verkar vilja gå ut på krogen... 
Natten kan sluta var som helst. När som helst.

Pust, brunk och stök

Fattar inte att jag har sommarlov om en vecka. Men mellan mig och sommarlovet finns en vägg av uppsatser och intervjuer som måste göras. Och därför känns sommarlovet avlägset. 
I dag har vi haft utsparksmöte. Mycket föll på plats men vi har mer kvar. Och det känns skit. Att inte kunna ge treorna ett avslut de sent kommer glömma.
Alla vill att det ska vara en utspark men endast fyra vill hjälpa till. Realistiskt att det kommer hända.
Så nu ska jag spela sims och koppla bort problemen. Sen blir det att vanka över till grannStina och plugga lite.
Utsparken är nära.
ph

Uppis

Blir spammad av MCD.
7, 35, 73... Sms

En filmkväll, som spårade, totalt

Kvällen började hemma hos Amanda och Anton med filmval och jordgubbar i massor. Adam hade fyndat en bytta för tio kronor, i BORLÄNGE (!!!)


... Sedan tog vi en tur ner till Grillen och köpte med oss Pizza och hämtade upp Lollobollo och Stinastråle.Middags drink.Det röda guldet.Efter matkoman gick vi ut och spelade kupp. Amanda, stina och Adam mot Anton, mig och Lollo.
1-1 slutade matchen.
Anton fokuserar.Sötlollo!Segermin :OOOO
Hela fina gänget, minus Fredrik.
Mina finisar
Sen fick vi fräsch sommarefterrätt av Amandas Mamma. Muuuuums!Flabbel

Efter efterrätten övergick matkoman till energirus och de fick för sig att köra limbo. 
Hä, trippellimbo.Som Anton visade sig vara kung på. Vig som en böjbar  linjal liksom.
Systrarna Svenssons vare ;)Sen urartade kvällen totalt, men klädpoker, nakendans och skogspromenad. Och femkant! Oj ursäkta fem KAMP.Tötisarna. Fredrik tog hem klädpokern och behövde endast ta av sig en strumpa. Nästa gång ska jag slå honom. Stoooort.

Natten var underbar och fylld av film och skratt och härligt sällskap.

Den bästa dagen ever!

Todiloooo!
'
Är precis hemkommen från en lång körrunda med mamma. Idag hade jag verkligen trafikflyt, behövde inte stanna och vänta in någon i rondellerna, fick grönt ljus direkt och hade minimalt med kärringstopp. Det känns bra nu.
Innan det sprang jag in på Kupolen med Adam och hans mor, tänkte hämta hem min lilla älskling som jag suktat efter hela våren - men när jag kommer fram var den slutsåld. Finito. Gone. Grät lite inombords, medan Adam rofflade åt sig skjortor och jeans. Så ist fick en limegrön t-shirt följa med hem till min välfyllda gaderob.
I skolan har jag presenterat mitt MK-arbete och RIDIT!!!
I ridhus. Med Idrottsklassen, och vet ni? Det finns inga ord som beskriver känslan, den oändliga kännslan av lycka. Eufori. Total upprymdhet. Smög in i den "rutinerade gruppen" (då vi red i olika svårighetsgrader) och fick gallopera för första gången! Det gick inte bra i början, ramlade av och nästan in i sarigen, men sen gick det... fort!
Har alltid velat gå på ridskola och ha ett stall och åka till, och idag känndes det som om en liten del av min stora dröm gick i uppfyllelse. 
Men, nu ska jag inte tråka ut er mer med mina livsönskningar och hästdrömmar. Nu ska jag jobba!
Min lilla älskling på MQ, som tyvärr inte är min älskling, än.

Mina tjejer

Det har varit en fin kväll, men värmande kvällsol, effektivt pluggande och översikt av sommarens arbetspass. Norpade åt mig två arbetspass med start 06.00 under P&L, vet inte om jag är totalt korkad eller bara arbetsglad. Men det ska nog gå bra. Att jobba när man ska gå och lägga sig har väl aldrig gått åt skogen? 
Neeej, nu ska jag köra ner näsan i redovisningen. Later

Här sitter jag och glassar

Har varit hemma hos Adam och myst mestadels hela dagen. Gick upp halv ett, åt, duschade, gick och lade ossigen, för en Powernap. Fika kl fem och sen hem. Fin liten ta-igen-dag efter gårdagens fartfyllda, spårade filmkväll hos Svenssons. När vi spelade klädpoker spårade en headbang ut till, någonting väldigt naket...
Och kul hade vi! Om skratt verkligen förlänger livet, lär jag aldrig dö efter den där kvällen.
Men nu ska jag plugga lite miljökunskap. Fila på min presentation och spika den.

B

Lite besviken på min milda träningsvärk. Jag hade ju förberett mig på att bli lite funktionshindrad av träningsverken men icke. Det ömmar bara lite i ryggen och låren, no more.
Nu ska jag masa ner mig till maten, hoppas på någon fiskfrirätt.

En ocean av vackra ting

Förlåt, kan inte hålla mig i från dessa vackra foton. Måste. Dela. Med. Mig. Av de. punkt.
Lollo, beställning till sommaren!


Förlåt för att jag är så produktiv, men jag känner mig så hög på livet att jag måste göra av med energin någonstans. (Blir alltid såhär, efter träningar) Typiskt.
- Nu känns det lugnare igen, dags att inta sängen!

PH

Mina fynd från Sthlm

En väldigt len, skön och hal baströja. Med super stretch, tighta långa armar och fin passform. 
En ny liten transparent kärlek i gaderoben. 180:- Weekday
En nästan lika mjuk tjocktröja. Mer åt det lime-gröna hållet, lång i modellen och väldigt rymlig.
Den här tjejen slängde upp några bilder och jag var dökär i tröjan. Så när jag kom upp till Sthlm bestämmde jag mig för att den skulle blli sambos med min andra Weekday tröja. Sagt och gjort.
400:- från WeekdayBas T-shirt från Monki. Också himmelskt len och rätt transparent. Super kap 80:-

73% tackar man inte nej till. Här har vi kanske historiens leeenaste, mjukaste cardigan. Föll pladask för kvaliteten och priset. Här snackar vi verkligen fynd. 150:- från Topshop.Måste göra plats i gaderoben för mina nya underbaringar. Nästa gång jag shoppar får jag hålla utkik efter underdelar ist.

Uppis

Varför varför varför kan jag inte hålla mig? Jag skulle inte sett förra veckans The killing-avsnitt utan väntat på den här veckans. För nu är det riktigt riktigt spännande. Så spännande att jag går runt och biter på naglar, drar mig i håret (och gör mig skallig) och är villig att spola fram tiden - bara för att få se vad som händer. 
Nåväl, får hålla mig i schack nu och lydigt gå och packa väskan inför imorgon då det blir en liten härlig "weekend" med älsklingen, i stillsamma Gustafs. Som jag längtat!
... Så om uppdateringen uteblir, vet ni varför ;)

Hög på endorfiner

Efter körlektionen knatade jag ganska euforisk ner på stan och rev av ett försenat enkätjobb. Sen bikade jag hem och packade träningsväskan och begav mig till BT igen, för ett planeringsmöte. Jag har många jobb på G, och det känns bra, samtidigt som det känns lite ringrostigt att klicka upp word-dokumentet och smacka dit en fin artikel. Har ju helt snöat in mig på MCD jobbet!
Efter jobbet kröp jag fram till Friskis och Lökis med 602:an. Jag hade egentligen tur, som kom med. Då det var stockholms-trafikstockning genom hela Stationsgatan. Pga alla vägbyggen och skit.
På passet träffade jag min träningsmate, Erik, min lilla biatch :)
Vi peppade varandra till hundra och så körde vi skiten ur oss, blodsmaken gjorde ett kärt besök och jag trodde jag skulle dö efter den första intervallen. men det gjorde jag inte. Nu sitter jag och återhämtar mig, ska snart klicka igång ett spännande avsnitt av The Killing! Väntar bara på segosussi.
Min utomordentliga, aktiva träningsmate Erik!

PS. Sara, du måste sluta äta så förbaskat mycket B&J, överge de och kom och träna mer! (annars kan du ge de till mig);) Sussi told me<3

Hurraaaa för mig!

Jag vet inte vad som fick läraren att ställa in redovisningen, men jag tror att det var tack vare högre makter. Och ni förstår inte vilken lättnad det var. Det känndes som att få sommarlov efter 76 år av konstant plugg. Typ.
Efter skolan rullade jag ned till Json och körde en lektion, med min efterlängtade favorit. Lektionen gick i ett naffs och vi disskuterade uppkörning och körkort. Det är inte så många moment kvar nu. Och trycker jag bara på med teorin och klarar de sista momenten bra, är körkortet inom räckåhåll! Och vet ni hur det känns? Overkligt.
Drömmiskt. Jag längtar så jag dör, och just därför ska jag ta tag i teorin så fort skolarbeten lagt sig. Det kommer bli sommarens höjdpunkt, plugga teori. Plugga ngt man är intresserad av över huvud taget är helt fantastiskt!

Spotlights

Snart är det upp till bevis. Kan man skriva ihop en mäktig redovisning på en timme? 
Milkökunskapsredovisning snart, och jag badar i mitt svett, dränks av min panikattack. Får allvarligare hjärnstopp än vanligt. och känner dödsångesten flåsa mig i nacken.
HEJ IG
- Ville bara uppdatera er om mitt kritiska hälsotillstånd...

Klimax av skoltrötthet

Funderar seriöst på att bojkotta skolan imån och hålla mig på hemmaplan. En enda lektion står på schemat, visserligen en väldigt viktig sådan, men ändå! Sängen och latheten lockar alldeles för mycket!
Skoltröttheten gör mig helt galen i huvudet, det har gått så långt att Boyfriend made by Bieber går på repeat. Och då mina vänner, då har det gått FRUKTANSVÄRT LÅNGT!
Ska försöka göra någonting åt min skoltrötthet nu, typ stilla det med lite film... Redovisningen får gå som den går...

Egoomoos

Åh himmelrike!

Healthier Mozzarella Sticks! What you need 12 sticks of string cheese in your choice of cheese, go for the low sodium kind if you want to be extra healthy 1 egg 2 tbsp of flour 5 tbsp of bread crumbs 2 tbsp of parmesan cheese A dollop of olive oil, or cooking spray Preparation Cut the cheese sticks in half, making 24 slices, then freeze the slices in the freezer until completely frozen Beat the egg in a small bowl. Use a separate bowl to combine the bread crumbs and parmesan cheese To bread the cheese sticks: First dip the frozen cheese stick into the flower, then into the egg, then into the bread crumb mixture Once all of the 24 sticks are coated, place them on a baking sheet covered with aluminum foil coated with a few drops of olive oil or sprayed with cooking spray (this will keep cleanup to a minimum, and keep the sticks from sticking!) Bake in the oven at 400 degrees for about 4 minutes, or until crisp. They need to be watched closely so they don’t melt completely!
PH tumblr

Drick den

Hellooooo fellas!
'
Är lika sliten i dag som i går. FAST JAG SOV I TOLV TIMMAR! Vad är det här, börjar jag bli gammal eller vad är det frågan om? Nåväl. I dag vaknade jag tjugo minuter innan mitt arbetspass började, och paniken var total. Men det gick bra. Hade någon enstaka grinig kund och det tackar jag för. Efter jobbet på donken swishade jag hem och böt kläder och trampade som en tok upp till Galaxen och balträningen för att utföra lite BT jobb. Det gick åt helvete. Men det är okej. Nu ska jag fortsätta mitt effektiva räcerliv, med att slutföra, eller nej börja på min slutuppsats i Miljökunskap. Redovisning imån... Och det känns inte okej! Men det är väl rätt okej det med...
Later!

Livet levererar

Åh jag döööööör vad kul vi hade igår!
Vädergudarna tyckte vi var värda en regnfri lite små kylig fredag. Full av glada miner, berusade ungdommar och förväntansfulla barnfamiljer, bra performance och underbart sällskap. Kvällen bestog mestadels av att leta efter/hålla rätt på Per och Anton men det var kul det också. Ibland.  Vid scenen fick jag sitta på Antons axlar, VIP, och behövde inte väja för några plöttsliga armar i luften. Och det var också rätt underbart. Fast inte när han fick för sig att hoppa och dansa runt. Urs, läskigt, att störtdyka från två meters höjd, rätt ner i kullersten. Meeeen som tur, behövde jag inte det, då mitt stenhårda grepp om hans väl vaxadekallufs höll mig kvar. 
In på småtimmarna blev det lite dans och tupplur för vissa, och ännu längre in på morgonen nattkäk på Max. Killarna höll på att döda mig för att de fick gå så "långt", host 2 km. 
När Adam och jag kom hem stupade vi halvvägs ned mot kudden. Vaknade oanat pigga och krya efter gårdagens bravader.
Antons brutta Molly!Lite bortaFinsmakarN, hahahhaMin älskling och hans älskling


Vyn från Antons sköna, hoppande/gungande/dansande axlarSa du Saade? Hunken drog några moves och tinitusen från tjejernas skrik var ett faktum.


Ska man entra, ska man entra snyggt. Anton och Albin.

Mitt stiliga lilla sällskap! Per, Anton, Albin, Adamälskling, Adam E, jag och Anton.
Per fick för sig att mysa lite granna, med sina nyfunna fruar; Adam, Adam, Dennis och Erik.
Mycket nöjda och glada, snabbt stabilt och jätte jätte bra.
Bortskämda med klart väder och vindstilla.Soluppgången lyste upp vår väg, när vi stapplade hemåt. Jag och min prins.

Goat

Bild från en sjuk RixFM festival.

Har finally kommit hem från jobbet, efter en evighet av övertid... I dag var inte världens bästa dag att jobba på, läskautomaterna serverade avslagen läsk och alla kunder med milslånga specialbeställningar tyckte det var lämpligt att ställa sig i min kassa... Med andra ord uppförsbacke i nästan sju timmar.
Nu ska jag ta det lugnt, och med lugnt menar jag, ligga raklång på sängen och bara göra ingenting. (De senaste dagarna har innehållit alldeles för mycket fest, nöjen och korta nätter för min noviskropp.) Sen ska jag sakna Adam dåra. Sniffa sönder  hans kudde och fantisera om hans närvaro. So long!

Livet är en fest

Nu rullar vi ned till Falun för lite vårfestival och denna gång är älsklingen meeed, wiiho!

Efterrätt först

På fullaste allvar: JAG DÖR, vad gott det var! Mina smaklökar är i extas, sjunger hallelulja.
Efter att bilden knäpptes försvann stoa delar av pajen, spårlöst.

Helgkännsla

Trodde det var måndag när jag rullade igenom Hummelparken i morse. Men sen slog det mig att jag har två fantastiska dagar framför mig. Två dagar med fest, arbetspass på donken, enkäter och lite plugg. Och vet ni hur det känns? HELT, FANTASTISKT UNDERBART! 
I går hade jag också en underbar dag, i huvudstaden. Strosade på stan, shoppade, mumsade på jordgubbar och gick på teater! Den sistnämnda sög och medförde grov hörselnedsättning... Körde några festlekar på bussen hem igår, och det var kuul! Hela dagen var kul. Hela veckan har varit en fest.
I strindbergs lägenhet, museumvistelse. Fina skoöverdrag tilldelades.Hemresa och Lollo är glad, som alltid;)Sååå sött. Elenor, Adam E och Pervers, nej ursäkta Frans.

En solnedgångsfantast som jag skulle direkt kunna flytta till sthlm bara för dess fin fina solnedgångar... Det var sååå sjuuukt fint.


14.47

Har räknat ut att jag endast kommer sova själv två nätter den här veckan. Tre sovkompisar. Inte illa.
Ikv står RixFM festivalen på schemat och sovsällskap av Adam. Igen. Tre nätter i rad. Och vi ska ha superkul!
På morgonen har jag varit till polisen och gjort några bankärenden. Snart ska jag ta reda på mina jordgubbar som jag lät ligga kvar i påsen från igår. Grymt Jordgubbsmord. baka paj och skriva lite på min slutredovisning i miljökunskap. Sen kommer Adam och Adam och vi rullar ner mot falun!

Störd_tjej_94

Hola amigooooos
'
Adam och jag fick ett brutalt uppvaknande i morse. Någon tyckte det var lämpligt att börja borra och hammra i våningen under, kl 09.00... Det var fruktansvärt. Och nu finner grannen next door att det är ett ypperligt tillfälle att damma mattor. På balkongen. Med ett baseballträ. Eller ett järnrör.
Ska gå ut och skura balkonggolvet, så det blir tyst.RSS 2.0