Min fina vän

Min supersnygga barndomsvän Theo kastade i fredags tillbaka mig till sen högstadietid då epa-åkande var en vardag. Det var av en ren slump som jag fick syn på honom där i centrum när vinden blåste igenom mig. Min fina lilla vän Theo, som nu blivit stor och epaägare.

En klok liten tanke

- Slå aldrig er syster med ett mjölkpaket. 
Det gör väldigt ont, även för dig...

Ska drömma mig bort

Min bränna i mitten av April är ju inget att hänga i granen precis... Hoppas jag hinner grunda lite med en bättre bränna i år.

Ingredienser för en toppendröm ikv: Mina favorit killar Melker och Adam på ett klarblått hav, seglandes mot okänd destionation. 
Gud vad jag saknar Adam. Som bilat ner till Falkenberg för volleyboll SM... Han kunde ju åtminstonde ha lämnat Melker hos mig...

Det är svårt att förbereda sig på livets små skavsår


Förra torsdagens bravader

Övningskörning, skogsliv, hundpromenad, knaprika havreflarn och vackert vårväder. Den lilla skogsmullen som bor inom mig jublade när jag kände doften av mjuk vårig lera, hörde smattrandet av vårforssen och såg tussilago swicha förbi medan jag krypkörde. Åh, så härligt liv jag lever.
Är mer för små hundar men denna bjässe fick mitt hjärta att smälta.*Gissa bajset* Ja Lollo, kan du gissa?


Idkebergarna har vylyx. Utan tvekan


Hurra för bussturer, även kallade tupplursturer.

Årets träningssvackla är förbi

Och nu behöver jag lite inspiration, som vanligt.Tumblr

Bra dag...

... Som i effektiv!
Det känns väldigt avlägset och främmande att hinna med mycket på en dag, att bara göra allting msn ska i skolan känns så exotiskt och främmande att jag nästan blir rädd, för mig själv. Hade som tur bara två lektioner idag, en kemilabb och oral practice senare var jag på Kupolen med Stina för att bränna lite pengar. (Läs införskaffa mig en ny basgaderob) Tyvärr hade jag inget shoppingflyt och kom "endast" hem med ett "hundhalsband".

Bikinis är lätt de mest intressanta vårnyheterna!
Är dökär i den korallfärgade bikinin till vänster, men tyvärr utrustade Gud mig med för små myggbett... Dock är det bra med myggbett när man tränar och på alla andra ställen förutom på stranden= Mindre ryggvärk och fler tillfällen då de får hänga fritt^^


Tre sekunder efter att bilden knäpptes försvann kebabtallriken spårlöst, jag försöker dra paraleller mellan min matkoma och den bortsprungna kebaben men finner inga svar... hm?

Mitt fina hundhalsband som jag så länge varit på jakt efter! *Äntligen är jag en i mängden*
Hittade jag tillslut i min *hatbutik* 99 SEK, Gina Tricot.

Mot sherwoodskogen!

Lägger pluggandet på hyllan för ett tag! Medan jag funderar på hur jag ska få klart alla mina läxor kilar jag och Stina över till Kupolen för lite shopping.  DET om något kanske får mig på rätt banor igen. Förövrigt och samtidigt, så kan jag ju fira min jobbseger. Sommarjobb, check!


Längtar så jag spricker!


Utan

Pappa fick något ryck och stack iväg till matbutiken för att sedan ställa sig vid spisen och laga plankstek och rostbiff, på en ONSDAG till och med. Vad händer med karlarna!? Blir orolig för den plötsliga epidemin...
- Synd bara att jag snart blir upppolckad av Adam...

Nostalgi på hög nivå


På G

Hatar att känna mig maktlös, så jag tog tag i läxhögen. Ska plugga på så gott jag kan och sedan belöna mig själv med Big Brother! En fin liten morot, med tanke på att det senaste avsnittet sågs i onsdags...
Annars har jag röjt upp i rummet, plockat bort, dammsugit och gjort det allmänt pluggvänligt. Kan även här intyga att jag blivit städskadad efter helgens städmani. För er som inte vet så städar man logimenten (sovrummen) varje morgon, och varje dammkorn, varje hårstrå och varje nanopartikel ska plockas upp. Annars får man städa om, och ett argt befäl på köpet...
Har man tur hittar man alltid lite pengar...... Och en och annan skolbok...

Man blir hjärnskadad

Funderar starkt på att gå över vägen och övernatta på kliniken ikväll. Skulle må bra av att ha gjort en lobotomi och umgås med andra hjärnskadade. Det är trafikstockning i hjärnan och jag känner att trafikkaoset bara eskalerar. Det är så fruktansvärt jobbit att drunkna i läxhav varje dag man kommer hem från skolan, att hjärnan alltid är uppe i högvarv om kvällarna. Jag vill ha fritid och och känna att jag är i fas. Man blir hjärnskadad när man går natur. Punkt.

so they say, how are things today

"THE GREATEST THING YOU’LL EVER LEARN IS TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN."

PH - Tumblr

E to the FFEKTIVE

Hola amigos!
Tjatade till mig en övningskörtur med mammsen efter middagen. Det gick bra. Jag körde på en vilsen tant, men vad gör det? Skämt och sido. Kärringstopps perioden är förbi och nya fartfulla tider tittar nyfiket fram bakom hörnet. Nu satan ska jag ta körkort! (Hoppas jag)
Arbetsintervjun gick bra, men jag är ändå lite besviken på mig själv för att jag bjöd in de andra i samtalen alldeles för många gånger och för att jag tog för lite plats. Jag ville ju ha det här jobbet... Men en positiv del var iaf att jag var lugn som en filbunke. Helt otroligt, jag tror att jag blivit arbetsskadad och kommit förbi stadiet där man blir nervös när man ska på arbetsintervju... Ni vet, sådär nervös att man svettas hela floder och rösten stannar kvar i munnen... Nej, nu lär jag återgå till pluggandet om jag ska ha någon chans till att kunna köpa mig en bil lagomt till körkortet. Heheh.

En bra sak med militärhelger

Ph - Tumblr

En till bra sak med militärhelger/läger är att man får en rejäl inbakad-fläta-träning! Eftersom att man alltid måste ha håret uppsatt blir flätan den enklaste och lättaste "utsmyckningen".
Och jag kan nu intyga att jag är expert på inbakadeflätor, speciellt på mig själv...

Turbo

  • Kemiplugg - check
  • Jobbmöte - check
  • Arbetsintervju - nästan check

Hittils har dagen gått som smort och jag räknar med att resten av timmarna går i samma fotspår. Nu förbereder jag mig för arbetsintervjun! Jag vet inte riktigt om det känns nervöst, men om det skulle börja pirra lite när jag går dit ska jag bara tänka tillbaka på alla klockrena intervjupersoner som jag stött på under min BT -tid. En sak som är riktigt bra med mitt journalist jobb är att vi varje år får vara med och ta ut våra nya kollegor, och under alla dessa år har jag nog noterat vad man ska göra och ABSOLUT inte göra under jobbintervjun...
Nej nu ska jag peppa vidare, med engelska... Tjoflöjt!
Får glida in på arbetsintervjun med en nedtonad f-you attityd. Tillräckligt självsäker, tillräckligt lugn, tillräckligt förberedd, och tillräckligt mig, jag, Betty. För tillfället håller jag på att plocka fram mina bästa sidor och argument, i kombination med engelskauppsatsen... Väntar med spänning på resultatet...

Militärhelgen

dsc00014.jpg
Bilden är lånad från FVRM.se
'
Helgen har varit sjukt intressant och ganska jobbig. På lördagen fick vi ett befäl som var... Satan själv... (Jag skojjar inte, han sa att en luktade anal i munnen, röck folk i skägget/ansiktsfjun och lät ingen gå obestraffad)
Alla hans BRAK (fysövningar) var fruktansvärda, tom för mig som är hyffsat vältränad var det en pina (Ville typ dö varje gång han skrek att vi skulle träna), varje gång han öppnade käften lät det ända bort till Kina och han hade noll empati och respekt. 

Andra saker som var bra:
- Sprang in bromset (3 km) på 15.10 sek (!!!)
- Besökte massa hemliga stationer och fick yrkesinformation
- Var i genomsnitt orörlig på söndagsmorgonen av all träningsvärk efter våra brutala BRAK-pass. (Hann typ med 4 BRAK pass under knappt en halv dag, brutalt)
- Gick på finmiddag efter årsstämman
- Fick pilla lite (Läs mkt) på en massa krigsredskap, vapen, 20 kg's ryggsäckar, flygplan och andra fordon mm.
- Fick massor av träning

11.04

Hade gärna glidit ut i mina ballerinaskor men termometern stod inte riktigt på min sida idag. Nu på morgonen har jag hunnit övningsköra lite och parkerat för första gången (!!!) och nu ska jag jobba ytterligare lite innan jag rullar vidare mot skolan för lite extra kemi. Efter skolan får jag skynda mig till jobbmötet, springa hem och kasta i mig mat för att senare gå på arbetsintervju.
Ah, jobbit intensiv dag.
Har en jobbit intensiv dag framför mig, men lika glad är jag för det.

Förbereder mig för en helg i gröna kläder

Rasmus är här och kontrollerar så alla persedlar packas ned. Han står redan i kladd sin fina uniform och hoppar och gnyr av glädje. En mer taggad människa just nu får ni leta länge efter.
Nej, nu måste jag åergå till packningen, vi syns på söndag!

Skrattsjukan

Har drabbats av den kronsika varianten av skrattsjukan. Fy satan va allt i livet är roligt! (Ja, bortsett från skolan då)
Lönebeskedet kom i dag och på sistonde har jag inte kunnat trott siffrorna, men den här gången slog alla rekord! Jag svimmar av de höga siffrorna, oouh. Måste gå och lugna ner mig nu...
Tur Rasmus kommer och gör mig sällskap.... NU! :D

I min sits

Jag har så förbannat tråkigt att jag nästan sitter och slår mig med skon i huvudet och skriker:
ett idiotskrik, inte så långt borta...

PH

Liv

Förväxlade vardagen med en lugnt, varm sommarlovsdag
Var nere på trafiklskolan och nappade åt mig teoriböcker, så med andra ord har jag lite och göra nu, de närmsta... hundra åren.
Möt min systser; Morot-mellan-tänderna-Sussi