L to the YCKLIG

Jag var så lycklig igår efter träningen. Min fot funkade fin fint förutom i hoppövningar och sedan kom Adam och hämtade mig på kvällen. 
Nu ska vi åka iväg med Dennis och träna. Och sedan blir det filmmys och princesstårta!

LOL

  
 
Tittade nyss på LOL och den var förvånatsvärt bra! Man smålog genom hela filmen och mamman var så gullig att man lipade, och storyn! Mycket kärlek, misstag, dotter-mor-kärlek, en riktig feel good film man borde se!
 
Citat ur filmen:
"It's so good to love someone so mutch it's hurts
I dont know how people survive this...
Honesly, I don't."
 
 
4/5 Här kan ni trailen!
Nu ska jag bara ladda om natterierna och dra mig mot träningen, med mammsen. Later!
 

Det är dags att lägga på ett kol

Det är både skönt och stressande att inte göra någonting alls. Har fått order om att börja ta det mer lugnt och inte plocka på mig onödigt mycket jobb. Så, idag ska jag bara öva på att vila, för det är jag super sämst på. Jag ska vila, ladda upp, hitta motivation och träna. JA, träna, som jag längtat i tanken och fysiskt, men när det kommer till kritan är det bekvämare att sitta kvar i sängen och surfa vidare. Så den här inspoboosten är till mig, och alla andra soffpotatisar! Enjoy!
garden-of-vegan:

sprouted multi grain sandwich with carrot, cucumber, avocado, tomato, and mustard 
 
 
 
 
 
 
 
 
gymbooty:

Early morning run.
 
 
 
 
 
 
love this 
 
lovelyyandfit:

that—fit—girl:

what a quad

 
 
 
 
 
 
timeformetobehappy:

theacademicathlete:

b-odyrockin:

this exercise works ten times better than push ups

OMG! My dad and I used to do that all the time. On stairs too!!!

Oh my god. I’ve got to try these.
 
t-ygress:

Candice, just stop! You’re too beautiful!
 
berryhealthy:

WHY DO PEOPLE HAVE TO REUPLOAD MY GIFS?!you obviously see it on tumblr so why not take 1 second and click REBLOG. it takes more effort to save and upload jeeze… if you want to upload and not reblog, then make your own gifs.  
reallyfitandthin:

Perf 
 
Nu är iaf jag peppad, är ni? 
 
http://skinny-cunt.tumblr.com/

:D ∞

Jag är så satans lycklig!
Böt körlärare och har aldrig kört så bra förut! Det kändes som om körkortet redan var mitt och att läraren var min pratsamma passargerare. Jag fick dessutom byta körområde och var ute i Torsång och Skräddarbacken och snurrade. Han gav mig sådant självförtroende och jag fick världens miljöomväxling. Idag var jag mer skärpt än vad jag någonsin varit och hann faktist planera i alla situationer. Jag vet inte vad jag ska skriva och säga för att försöka förklara min eufori. Ord räcker nog inte till. Men såhär skulle jag kunna uttrycka mig:
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah maaaj Gaaaaaaad!!!
Och då hoppas jag ni förstår att det inte bara var en vanlig körlektion;)
-Göran på Json är bäst!

 
Såhääääääär lycklig är jag! Ren och skär lycka.

&

 
 
Snälla lathet och fotskada, släpp greppet  om mig så jag får göra comeback på F&S och börja fungera som en människa igen.

Ridpass på söta islänningar

Alltså den intjänade timmen igår är ju putsväck idag. Har gått runt i ett lunk och trott att jag ska hinna massa saker (Läs fler saker än vanligt) bara för att klockan är tillbakaställd, men istället har jag inte fått något gjort, förutom ridningen då... Vi red i två timmar i ett ridhus och det var så underbart. Önskade att jag fick göra det oftare och hade som rutin att gå till stallet någon gång i veckan.
Nu är jag snuvig som ett as på grund av allergichocken jag får av hästar (men kan inte hålla mig i från de) så jag ska försöka lägga mig tidigt så brukar det lägga sig. Och imorgon förresten har jag bokat in en körlektion, kl 8.00 och jag undrar hur satan jag tänkte där... Meeen, det ska nog gå bra, i värsta fall får väl pappa köra mig i räcerfart till körskolan, heheh... Men snön brukar göra mig lite tröttare och mer fokuserad så upp ska jag nog komma, och motiverad kommer jag nog också vara... 
 
När jag klev av i Djurås trodde jag att jag hamnat i horse-heaven... Överallt fanns det söta nyfikna hästar som jag bara ville springa mot och omfamna, och helst ta med mig hem...
 
Var förresten och red i Mias sällskap, mycket myket trevligt.
 
  
En söt, pugg och lite tillbakadragen dam. Mias häst
 
 
Min skönhet! Med ett blått och ett brunt öga. Gillade att rida henne för det var så lätt att komma in i tölt och rida lätt (hade aldrig töltat förr). Jag kanske ska gå från min nish "stora hästar" och rida mindre först så jag blir lite bättre istället för att skumpa runt som en sopa.  
 
Söt grisen Konrad, men hen var en riktig jäkel på att skrika och yla om hen inte fick närma sig hästarnas godiseller blev instängd i en box. Haha, stjärna.
 
Han kunde sitta och dansa, fast hans skills framgår inte på bilden...
 

Konrad i jakt på hästgodis...
 
 
Jag ska också ha en gris springandes i mitt framtida stall! Så himla coolt!
 


Halloweenfesten

Det var ju lite pinsamt att jag inte fotade något alls under kvällen. Meeeen det är saker man får ta... 
 
 
Inredningen var fräck, läskig och så levande. Pumpor, spindelnät, ljus och spindlar prydde huset och förstärkte känslan av Halloween. 
 
 
Porträtt fotografering av gästerna! 
 
 
 
 
 
 
  
Efter en läskig gårdsrunda med hushistoria och spökupplevelser på gården blev det badtunna. I omgångar. Först badade lammkötten sedan resten, typ. Slog rekord och var 13 st i samtidigt.  
 
 
Det framgår tyvärr inte hus mysigt vi hade det, men vi badade under en stjärnklar himmel. Det var krispigt i luften och stjärnorna lyste lika klart som ljusen och maschallerna. Det var så otroligt vackert. Och så fick vi fullmåne, passande.
 
Sedan fick vi grillad korv.
 
Kvällen var helt asuum, Amanda hade hyrt in en riktigt bra magiker och han var så sjukt bra att jag fortfarande inte fattar hur han gjorde när han bad mig tänka på ett tal och sedan listade ut det. Men höjdpunkten var nog ändå när jag fick ta in hästarna;)
 
Några porträtt på gästerna från Amandas blogg
  
 
Amanda och hennes Fredrik! 
 
Den asuma shaka ass intruktören. Lisa, Amandas syster.
 
Lammkötten och Lisbeth Salander! Grisen är ju så hiiiimla sööt.
 
 

Vi har blivit som de, som aldrig får bli

Fy fuck vad avis jag ääääär! De på militärutbildningen (som jag skulle på) får flyga... Jag vill också återuppleva känslan när de startar, känslan av sann samhörighet och enhetlighet. Det lilla gänget. Åh.
I dag har jag istället varit på jobbmöte och disskuterat kommande repotage. Inom kort ska jag göra en riktig intressant intervju om ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat, som så många kanske inte trodde. Men mer om det en annan gång. Nu ska jag pilla klart med min etikläxa och sedan hoppa iväg till Mia och hennes häst. FÖR JAG SKA RIDA IDAG! Har typ uppnått högsta graden av lycka. Vilken dunderstart på lovet!
 
 
 
Och det här är ju inte heller helt fel! Välkommen vintern

# FB


Hon gör det så bra

Den där Forni. 
Så många gånger som jag önskat kunna skriva som henne. Min skrivargud + Fridah.
 
"En historia om att se någon som en gång var ens värld och helt plötsligt är som vilken främling som helst. 
 
.. Så var jag på väg till en lunch på NK ett par veckor efter avslutet. Jag var alltid på min vakt, jag visste precis var han brukade dyka upp och hela Stockholm gick från att vara min lekplats till att bli ett minfält. Jag la all min energi på att tippa runt och försöka att inte sprängas i luften. Självklart gick..."
Fortsättningen läser du här

Snälla fot, återhämta dig!

Fick sådan lust att springa till Friskis och köra tills blodsmaken i munnen kommer fram, känna hur hela kroppen bara exploderar i total glädje i upploppet och den där oslagbara känslan av total nöjdhet i duschen efteråt. Men min vrickade fot sätter stopp för gratis euforin, den säger bestämt nej då den fortfarande är lite slö, oflexibel och oböjbar  efter fallet för två veckor sedan... Jag tror att det var meningen att det skulle bli så... Så jag med hela mitt hjärta kunde hitta tillbaka till motivationen och träningen och inse att jag inte funkar utan den. I morgon ska jag försöka och det är mitt bästa. Kan jag inte träna då, får det bli styrka på hemmaplan och långpromenader i Gustafs... 
 
 
Vill ju faktist kunna studsa och hoppa hursomhelst, närsomhelst utan att det ska göra ont.
rippedandfit:

Elevated kettlebell squats
 
 
happyandcomfortableatlast:

OH MY GOD LOOK AT THAT DEFINITION WHEN SHE RELEASES THE CRUCNH 
WOW
 
 
 
 
 
Julklappscarvings... 
 
 
blondevsworld:

This makes me want to go hard in the gym. Like…right now. BEAST MODE ACQUIRED. 


^me too 
 
 
 
 
 
 
 
thiseskimoisgettingfit:

push-for-skinny:

i feel super uncomfortable doing this because my before picture makes me want to cringe and die but here we goooooooooooo progress  pics, 8 more pounds to go 

So awesome! keep going girl!! 
 
slim-and-svelte:

I hate these but this is such a great exercise!
 
sexylittlethingsxx:

A few days ago. Loving my overall progress. 13 weeks out tomorrow. Let’s go!!
 
stephanqjfrance:

Burn Fat 
 
 
 
 
healthy-petals:

when-life-gave-me-lemonade:

her abs!

healthy weight loss blog !
 
  
 
http://-fitspo.tumblr.com/ 
http://fit-not-thin.tumblr.com/ 
 

Dagens körpass:

Kände mig som en långsam James Bond när jag övningskörde tidigare idag, smög mig fram och jobbade riktigt bra i växlingarna. Det var lite halt på vissa ställen och allt var så nytt med snö, is och halka så pappa guidade mig ner till Medväga som visade sig fantastiskt fint, men halt! Hade aldrig satt min fot där tidigare, men ändå fick jag deja vu känslor av att jag lekt där som barn med Caludia. Idag gick det mycket bättre än i fredags då jag körde hem från skolan med Marcus i. Jag tror att jag får hög prestationsångest när andra än min lärare, Adam och min familj sitter med som passgerare. Men jag tror att Marcus slumrade till, så jag tolkar det som om jag körde tillräckligt lugnt... Nåväl, körkortet käns inte sjumilakliv ifrån mig längre men hastigheten är lägre än vad jag önskat och jag önskade att jag kunde säga nej till mer saker i mitt liv så jag kunde få mitt körkort någon gång. Antar att den enda lösningen är att göra ett dygn längre...
 
 
Körde runt till en rosa himmel och galloperande hästar och när jag kom hem bjöd vädergudarna mig på den här synen. Underbart eller underbart efter en dag med några motgångar.

Ordbajs

Har intagit hemmaplan och insett att helgen har blivit en solohelg ifrån allt vad Adam heter, men det gör mig ändå inte så mkt för det är rätt skönt att vara ensam och för sig själv, vilket jag aldrig varit på två år... typ. Festen igår var helt suverän! Många fina utklädnader, läskiga tilltugg, magisk underhållning och dans från proffsen... 
Nu ska jag ut och övningsköra och smälta hela festen, för den var så bra planerad o episk att det var svårt att ta in när man skulle sova. Later!

Fix!

Det var en märklig känsla att vakna upp ensam i min säng och veta att jag kan ligga och dra mig hela dagen ;). Har inte sovit själv en ledig helg sedan April... 
Hela eftermiddagen har jag varit med Stina och fixat inför Halloweenfesten ikv. Nu har Madde och Stina precis skurit klart mitt sår, det gjorde ont men det var det värt;)
Nu ska jag bara hoppa i mitt lakan och sedan är jag fit for fight! Ska bara packa klart det sista och sminka mig;)
 
 

Älska mig igen

Det var på riktigt den bästa film jag sett! 

Och det var tur att jag inte såg den på bio, för det hade nog varit ganska jobbigt att gå ut ur salongen med en tårkanal som mist sin av-funktion. Den var så fin, handlingen som delvis var inspirerad av en sann händelse... Jag grät mig igenom filmen, på riktigt, och jag brukar inte gråta till filmer. 
Jag älskade handlingen att Paige tappade minnet i en olycka och jag blixtförälskade mig i Leos vilja att hitta tillbaka, hans envishet att få tillbaka henne. Åh nu gråter jag igen. Tur att jag såg den själv, säger jag bara. 
Nu ska jag somna och smälta filmen. Så jävla bra. 
 
 

Älska mig igen

Sprang över i vinterkylan till Stina och lånade över en film jag velat sett lääänge! Men Adam alla gånger, men nu orkar jag inte vänta på honom så jag ska se den nu, på momangen! I min ensamhet, med en ölkorv och choklad som sällskap. Men det blir fint det med!
 

Respons, världens bästa

Sådärja!
Då var dagens kneg färdigt! Och det känns inte sådär utmattande som det brukar göra när jag pluggat för fullt. Skrev etikläxan om en person som fått mig att växa. 
Och det här är Annas (personen jag skrev om) respons. Min fina Anna.
 

"Vi har blivit som de, som aldrig får bli fri"

Har knappt sovit hemma under veckan och det kändes så konsigt att ligga nedgosad i min egen säng, i min egen ensamhet och göra vad som helst. Inte behöva tänka på några andra eller behöva kompromissa. Surafade runt på Vklass (skolforumet) och fann en bortglömd läxa som tilltalade mig mycket. "Skriv om en människa du mött och som betyder mycket  för dig."  Så det ska jag sysselsätta mig med nu. Eftermiddagen har varit effektiv och nu är rummet städat och fint. Med Melissa Horn och New York kommer jag in i rätt sinnesstämning och ska skriva i timmar... Beta av och inviga lovet i min ensamhet! Helt underbart om ni frågar mig.
 
 
 
 
"Det står skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan"

Städstart

Jag har låst in mig på mitt rum i hopp om att det ska likna ett när jag går ut...
Städar, donar och fixar. Verje lovs måsten, utan stor städstart på lovet - inget lov.
 
Städar bkhyllan och letar bilder och citat från tidningar som kan användas på min kalender framsida. 
  
 
 
Sagobild.
 

Laddar upp inför övernattningen!

 
 
 
Har varit nere på banken med Broll och fixat med vår klassekonomi, och nu har vi varit och handlat lite förnödenheter inför övernattningen på skolan. KUL KUL.

Vi är bortskämda

Vi har varit bortskämda med magiska soluppgångar de tre senaste dagarna den här veckan... 
 
 
 

Halloween på Dahlander

Hela skolan löpte amok idag när Festkommittén hade gömt godis över hela skolan... En fröjd för ögat! Dock var de listigare än förra gången och tog allt jag gömt... På eftermiddagen kom våra polkagrisar, vi blandade till lite HB (Halloweenbål eller hembränt, tolkningsfråga) och så gör vi iordning oss inför kvällens övernattning på skolan. Ska bli kul. Men först måste jag ta mig igenom dagens läxhög...
 
 
Hade något misslyckade rosa toppar. Men jag gillade det! 
  
Det var jobbigt och svettigt att gömma allt godis i skolan, men det var kul att se alla springa runt som galna efter de små läckerheterna.
 
 
 
 
Med smak av Yes-diskmedel, spolarvätska och blod. MUMSIGT!
 
 
 
 
 
Min snygga tjejkompis AdamLina. (Alla skulle vara utklädda)
 
 
 
 
Livat!

Jag har haft ett fullsmockat schema idag med provgenomgång, Halloweenpyntning, utvecklingssamtal och specialpedagogslektion... OCh det har jag bara jag i skolan! När jag kom hem gick jag och Stina och kollade på Halloweentillbehör, stina shoppade ett helt nytt utseende och jag nöjde mig med två burkar hårfärg. Ska bli rosahårig imån! :D Efter det blev vi uppplockade av Fredrik så handlade vi lite till inför halloweenfesten med Lollo & Amanda. ÄR SÅ PEPP ATT JAG SMÄLLER AV. Jag har världen bästa ide! Och sen rullade jag hem till Erik där vi körde Dance mat. Som ett Friskispass;) Fast lite skonsammare mot foten och askul! Måste dit igen...
Nu, tänker ni att jag ska varva ner men icke. Jag ska låta nagellacket torka, packa väskan inför övernattningen och plugga lite, om jag inte hinner slockna innan ;)

Smart

Har lekt lite med Melker idag och efter maten tyckte vi att det var en bra ide att ta en powernap på en timme eller så, men så vaknade vi nu. Tre timmar senare. Jippi! Fast det gör inte mig särskilt mycket då jag är rätt läxbefriad ikväll med;).
 

Ljus

Det har varit en underbar dag med höstpromenad på engelskalektionen, halloweenshopping och minimalt med plugg. Det enda pluggaktiga jag gjort idag lär väl ha varit näringsbuljongen eller näringsagan på microbiologin...  
Höstpromenaden med Läraren Anneli, Lollo och Victor var uppfriskande och energivigande. Massa D-vitamin och roliga samtalsämnen. Nu ska jag fortsätta ha kul, fast hos Adam för ikväll ligger jag över i Gustafs*!
 
 
 
 
 
 
 
Resultatet! Näringsaga/lösning.(Till bakterieodlingar)
 
Lite teori och skön öronbedyvande musik.
 
 
 
 

Dat hårfärg ÅH

 
 
 
Funderar på att färga boort min utväxt som tagit över stora delar av skallen... Hehe, och om jag ska toppa mig. MEn ingen frisör i hela borlänge klipper ju som jag vill. Skulle vilja bli ljushårig nu på hösten då alla blir mörkhåriga eller iaf skaffa en förändring. HUR HUR HUR ska jag göra!?
"Enkelt kmr någon i klassen säga, raka av håret"
Jag är en dålig bakfotograf.

"Hela säter gungar"

 Anton Svensson hade en megafest för några månader sen, hela Säter gungade och galna saker hände, någon bröt tån, påstådda trekanter i Antons rum, ölhävartävlingar, Jag-har-aldrig-spel som uratade, grannar blev rädda och fick sin häck pyntad och spyfest. För att summrera kort. HELT SJUKT KUL HADE JAG IAF! Tills jag fick lov att försvara min säng (som jag ändå fick dela med fyra andra) ...
 
  
Albin var på hugget!
 
Dennis däremot var lite kameraskygg men det ändrades snart...
 
Han började dansa för fulla muggar och när dropet kom var han i himlen (och vi andra också när vi kollade på) 
 
Ölspel på G!
 
Jaa, så fick Dennis för sig att dansa med inredningen också... Mindre lyckat efter ett tag...
 
 
DJ's
  
Det går inte att vara still till SHM...
 
 
 
 
Oliver & Co
 
Kan inte påstå att Adam var nykter. Han däckade redan vid tio om jag ska vara ärlig och då hade vi hållt igång i tre timmar. Riktig viking det där.
Dennis, Andy och Adam.
 
Kaiser, en paus från alla tjejer. Killen är en riktig tjejmagnet!
 
Mackan är inget undantag heller...
 
 
Joakim, Anton the boss och Henkeleus!
 
Albin och hans tjejer Jossan och Isabella (!?) Schyssta falutjejer iaf!
 
Bussen/bryggan/ölspel. 
 
Efter den här bilden gick et bara utför för Adam. Stackars älskling, men som får skylla sig själv.
 
 
Det hände mycket snuskiga saker under natten, och folk var som galna. En spydde mitt i gången, den enda gången som fanns mellan två delar av huset så spyaren bestämde sig för att offra sin tröja. Dagen efter hängde tröjan med spyan över grannens häck! Haha. Eller jaa, den var väl fastfrusen i häcken. Mysigt mysigt.
 
 
Här avslutades kvällen efter några oroliga timmar då festens master var på fri fot och inte kunde nås, men han var bara hem till Oliver och hämtade mer virke, dumsnut. Haha.
Förlåt Amanda för att vi lånade er/din säng. Den var väldigt orymlig för fem pers! Och jobbig att sova i i skarven och med två kuddkleptomaner brevid, men det gick an!

Lite i efterhand tkr jag att det var synd att kameran inte var ute på vift lika mycket som den brukar vara och att alla inte fångades på bild, men det får jag ta emd mig tills nästa gång.

L to the EDIG!

Har för första gången sen sommarlovets slut haft en helt pluggfri dag, med noll måsten och hur mycket fritid som helt och om det känns bra! Har gått runt med hårinpackning halva kvällen, njutit, kollat på fråga olle och bara varit. Funderade ett tag på att fixa naglarna i något höstigt motiv men Madde hade inte tid, nu funderar jag på om jag ska lägga mig (eftersom att jag och Adam snackade långt in på natten igår) eller om jag ska jobba lite med festkommitten eller något...
Kanske lägga upp en massa bilder här som jag inte gjort på två månader! 
 
 
 

Någon gång i framtiden

 
Hade jag haft hund skulle jag direkt köpt denna asroliga utstyrsel! 
PH google

Freaking Finnaly!

Kan inte påstå att jag pluggat som en tok inför matteprovet jag nyss hade, men däremot kan jag med säkerhet säga att det gick bra. Så bra att jag blev helt mör och hjärninknöcklad av provet... Och om jag blir sådär centrifugerad i huvudet, då har jag verkligen använt det och gjort bra ifrån mig. Så nu är jag nöjd. Hoppas att lunchen låter mig vara det...

Redo

Trodde att det skulle bli en effektiv dag men mycket av plugget sipprade ut ur andra örat direkt...
Adam är tapper och räknar på men jag har gett upp, för att vara ärlig så var det länge sedan jag kastade in handduken. 
Dagen har spenderats på jobbet, Donken och på BT. Sedan har jag och pappsen övningskört och idag gjorde jag det bra. Noll kärringstopp och inte alls lika hetsigt som annars. Regn kanske skärper min koncentration så jag presterar bättre? Synd att regnet inte biter när det gäller skolplugg för då skulle jag verkligen vara ett geni!
Nu ska jag mysa med Älsklingen och planera höstlovet! En roadtrip planeras! Wiiie

Vart tog helgen vägen?

Blev lite förvånad av mig själv när jag klev upp innan elva idag, brukar alltid ligga kvar tills det är en halvtimme kvar innan mitt arbetspass börjar... hehe. Tidsoptimisten Betty slår till. Men idag tar jag det lugnt och passar på att plugga lite matte istället. Det känns rätt svajjigt inför matten, men efter idag, om jag pluggat och koncentrerat mig som jag ska kommer det kännas bra. Snart ska jag gå upp och äta frulle, tacosgratäng och halloumibitar på. ÅÅÅH.

Det spökar i Borlänge

Åkte den nyss för ett repotage för BT och det var sviiinläskigt! En lampa slocknade på första spökplatsen och när vi kom till bilen var rutorna nedfällda... När vi kom till hovgården träffade vi på några som visade oss runt i stallet och på vinden där det spökar mest... Den känslan. Den synen och allt, vill jag aldrig mer vara med om. Vad som hände och hur allt känndes får ni läsa om i BT om några veckor... Men en sak kan jag säga er, och det vara att jag var svinrädd. Verkligen livrädd. Knep ihop ögonen så himla hårt att jag fick ont i huvudet och så la jag mig i fosterställning på golvet när vi stannade på kyrkogården, som för att skydda mig från att få syn på något jag varken vill suppleva, se eller känna med mina anra sinnen... 
 
Nu ska jag försöka sova . Klokt av mig att jag sa nej när Adam erbjöd sig komma hit... Tror jag ska gå och lägga mig hos systrarna!

Vad ni kan förvänta er...

... Av mig på kryssningen:
 
 
 
http://fyllebilder.myshowroom.se/2012/10/09/how-strange-isnt-that/#comment

Ögongodis

Tumblr_lrd8do020l1qewmddo1_500_large 
Tumblr_ljlw5nzhbj1qg6fdko1_500_large 
Tumblr_lrgzfdv1gf1r046cho1_500_large 
Tumblr_lvygpoowsg1r0t12to1_500_large 
Tumblr_mc791gzufv1r6me7uo1_500_large 
Tumblr_m82hlwlfxk1qgawlzo1_500_large 
525119_435276829841938_1642775819_n_large 
284063_470069403033369_108280875_n_large 
8089432806_d0a77825a3_z_large 
12728_402661669807659_1270591186_n_large 
Tumblr_m9r41pk4dn1qac3wno1_1280_large 
577175_369601713118253_1982201104_n_large 
Tumblr_mba260wfar1r2gk1ko1_500_large 
12728_402661669807659_1270591186_n_large
Tumblr_lphcaauvrk1r0yc9vo1_500_largeTumblr_lrac6u8zfu1qj0qq3o1_500_large 
3845688306_056ca1023a_z_large 
Som handen i handsken... Mitt favvo mönster på naglar och min favvofärg. 
Tumblr_lrfcsw7jmk1r331r3o1_500_large 
Tumblr_m968fzbw9x1rdzse3o1_500_large 
 
we<3it

Jag jobbade, jag jobbar, jag ska jobba

Fick ett plötsligt sug av att dra ut på krogen och bara dansa järnet tills stängning... Eller gå på fest i Antons och Amandas sköna boning och bara stupa i säng när solen går upp. Men ikväll blir det istället jobb för BT (vi ska göra ett läskit repotageoch jag kommer bli så rädd att jag kommer spy eller göra de andra hörselskadade) sedan ska jag tillbringa några timmar med matteboken. ÅH. 
Tidigare på dagen har jag jobbat på donken, fått förklarat att cheeseburgare utan ost är detsamma som en hamburgare typ 100 gånger, gjort enkäter för BT och stupat i säng. Nu ska jag skyffla i mig lite tacos och sedan plugga matte innan spökäventyret börjar...
 
 
.... Jaa, och så har jag ju käkat mina ostiga cheesburgare... Typ dagens höjdpunkt!

<3

 
 
Någon som vill låna min prins?;) 

Kvällsmys med UNG

Frammåt kvällen gick jag ner mot stan för att ta en välbehövlig pratstund och fika med mina BT vänner, Adam & Anna. Den första timmen var rätt misslyckad, dåligt band som spelade hög, skrällig, intetsägande musik och smockat med folk, dessutom var min lilla cocosboll på 4 diameter skitdyr och megatorr, men jag fick snällt trycka i mig torrbollen med det saftiga priset på 30 kronor. Inte värt någonstans. De två andra timmarna var mer behagliga och vi pratade och planerade massor. Någongång snart ska gamla UNG upp till Anna i sthlm och övernatta, ta en krogrunda och bara umgås... HUR, kul kommer inte det bli? Tänk er hur fullt och kaotiskt det kommer bli när vi ska sova och fem personer ska dela på utrymmet i en stockholmsetta!? Jag längtar redan efter mina knasbollar...
 
 
 FB status:
Ett undermåligt och högljutt band på scenen slutar spela och Adam pustar ut och drar en lättnadens suck: "Äntligen!"
Sekunden därpå: Ny låt igång. 
Adam: "Åh nej!"
 
 
Adam kanske ska satsa på en karriär som frisörfrilansare? GRYM flätare, haha

Studentmösseprovning

Kan inte fatta att jag hunnit med så mycket idag!
I skolan hann jag klart med det jag skulle, skrev ett bra bokprov/förhör och var typ helt lyrisk över studentmösseprovningen.... Hade svår beslutsångest i två timmar men det planade ut sig. Skulle jag ha den dyraste mössan eller mössan som klimatkompenserar? Miljöpolitiken och miljökunskapen har gjort ett stort avtryck hos mig men valet föll i slutändan på den dyraste, Kashmire. För att den helt enkelt hade ficka och kunde ha en guldtråd framtill (för 170:- ((!!!)... När jag väl satt och designade mössan seglade priset och begären upp till skyarna, och resultatet landade på ett saftigt 1300 kronor. För en mössa som jag säkert kommer se lite svampaktig ut i också... 
Efter skolan kilade jag och Stina iväg till Kupolen för att inhandla ett par skor åt mig, men skorna som var dösnygga på någon annan uppfyllde inte alla mina kriterier och krav så de fick snällt stå kvar. Jag har en hatkärlek till min shoppingattityd. 
 
 
 
"Passar den här storleken mig?"
 
 
Överlycklig. Kan faktist inte fatta att jag snart tar studenten...!
 
 
Frasse aka min driver när Adam tränar/inte har bilen. HAn var nog också lite överlycklig när vi provade ut storlekarna;a
 


På bättringsvägar


Nedförsbacke med världens acceleration

Trodde att jag skulle ligga som en klubbad säl i sängen efter allt läsande men icke. Låg och vred mig till lakanet blev en korv under mig... Imorse vaknade jag upp till ett totalt mörker, det var lika mörkt som när jag gick o lade mig så jag funderade på att bara somna om. Men när jag väl gick upp och fixade mig och allt kände jag att foten intagit sitt gamla jag, på ett ungefär. Och lyckan var total. Bättre blev det när jag för en gångs skull kom i väg i tid till bussen, jag kunde njuta av min promenad till bussen i lugn och ro och se ljuset hinna ikapp mig, med skön musik i öronen. 
Nu har jag precis skrivit klart religionsläxan och gjort min morgonrunda på nätet och livet känns bra! Jag har tid, kan gå utan att halta och tiden ligger inte tre timmar före mig. 
 

 
 
Typ såhäääääääär nöjd är jag med livet. Alltså övernöjd. 

Plugg kan vara mysigt ibland

 
 
Parkerade mig i stora soffan och har setat och förlorat mig i bokens värld i någon timme. Det var rätt längesen och nu känns livet bra igen. Senaste rasten var jag uppe och hämtade varmakoppen med kantarellsmak. MUMS. Nu mår jag bra igen. 

Hög mysfaktor

  
 
Medan Sussi och Madde glatt gled iväg till deras förfester inför Soltorgsfesten stannade jag hemma för att helrenovera kroppen. Nu är jag len som en barnrumpa och doftar ljuvligt, så sljuvligt att jag försökt ta en tugga av mig själv... Mitt hår är rätt härligt det med, nytvättat och silkesmjukt. En riktig hit hos Adam, synd för honom bara att han inte är med mig nu;)
 
 

Det här mår jag dåligt över:

  • Halloweenutstyrseln, jag har noll motivation, noll inspiration och noll ork, verkligen. Förlåt.
  • Min klänning som kom tidigare är världens finaste, dock har jag för långa ben så halva stjärten blottas så fort jag gör en antydan till frammåtlutning eller ska sätta mig... ÅÅÅÅÅH, DÖ! Jag kommer verkligen inte kunna dansa och hoppa runt i den...
  • Matten, jag kan den hur bra som helst när jag pluggar i samma rum som Elena(läraren), men när jag kommer hem eller sitter långt i från henne, kan jag ingenting... Och måndagen (provet) närmar sig med stormsteg.
  • Mitt rum borde städas, jag borde helrenovera kroppen ikv, ladda ur kameran och plugga... Men ingenting tilltalar mig särskilt mycket... vill bara dra täcket över huvudet.

Stackars mig!

Som plåster på såret

 
Lönebesked från Borlänge Tidning och en klänning (som jag hoppas passar! dvs, inte är för kort...annars blir jag depprimera)

Hälsoläge, dagsform humör

Hela veckan har varit ett svart mörker och bara en massa frågetecken. Fick den sämsta veckostarten ever och vrickade foten och så har skoluppgifter bara haglat in som skott från en pansarvagn. Jag tappar till och från känseln i mina tår och det känns värre än vad det kansek är. Men det är jobbigt att inte kunna ha vilka skor som helst för att vristen är stor som en apelsin och för att foten inte går att få i ett annat läge än 90 grader. Och för att inte tala om alla tighta byxor man inte får igenom foten i, haha. Och i helgen ska jag jobba och då hoppas jag att allt är som det ska vara för annars kommer jag vara segare än skalman och ingen kommer vilja handla utav mig... Nu ska jag sätta mig på mattestugan och förbereda mig på matteprovet som kommer på måndag, fun fun fun...

Grubbel

Oj, här var det dött som i graven, men jag antar att livet är det som håller mig sysselsatt... Idag har varit på möte, både för elevrådet och hos rektorn (Nya planer och events på g, och det kommer bli superkul) och så har jag varit på Svenssons Gården och på Pärlan och kollat ut någon halloweenutstyrsel, men kom hem tomhänt.
Frågetecknen om vad jag ska vara på Amandas & Antons stora halloweenparty förföljer mig ständigt... Alla andra kommer köra all in så då lär ju jag också göra det. Näe, nu måste jag slita mig och göra något vettigt!
 
Heta kandidater:
 
 
 
 
google

På ettan!

Jag och min Parkour artikel kvalade sig till ettan i morgonens tidning.
Är riktigt nöjd med bilderna och texten, dock, igen... så skrev jag Sundström och inte SundBERG som jag skrev i mina anteckningar, så någon propp lär ha gått i hjärnkontoret medan jag skrev... Getpung!
  
Här kan ni läsa repotaget och här kan ni se webbtv:n som vi gjorde. 

Bränt pengar

Efter en bra rockteater på folkan i skolan tog jag och min hunnybunny bussen till Blge. Två bussar åkte förbi oss och jag var nära att peka det fula fingret och löpa amok på den tredje om han bara vinkandes gasade förbi oss, men vi hade tur och fick åka med. Väl i bussen hade någon spytt i gången och jag hade väldigt svårt att inte spy själv under resan... När vi kom hem tog vi bilen till Kupolen och brände lite pengar. För min del shoppade jag loss på Apoteket, Willys och Kell&Company! De hade bra service på sistnämnde och bytte ut mina älsklingshörlurar, utan kvitto och allt och hela min framtid vad typ räddad. Även om jag gillar att bränna pengar skär det i hjärtat att behöva betala 300 kronor för några hörlurar... Jag är ju en fyndare och inte en invensterare. Även om de gillar samma kvalité på varaorna...
När vi kom hem satte vi igång med pluggandet, och såklart fastnade jag på fejjan... Såå, nu ligger jag lite efter. Men det är morgondagens huvudvärk och snart blire filmmys innan läggdags. Min lilla prins som jag älskar så mycket<3
 
Älsklingen bjöd på middag, myspys. 
 
 
 
 
Gillar gratisgrejer från FB. Imorgon ska det provas!
 
Shoppingresultat. Några tröjor från MQ till Adam, strumpbyxor från Lindex, olja, fotledsstöd och balsam från Apoteket och ett nytt mobilskal, skarpsladd och hörlurar från Kjell & Co. Kap kap.
 
 
Blev rekommenderad denna igår när jag ramlade, den är skön, sitter tajt och perfekt och stabiliserar bra DOCK, får man fruktansvärt blodstopp efter typ en halvtimme, och det var just blodstoppsproblemet jag ville bort från... Så jakten på det perfekta stödet fortsätter!hej hej

Min fot var sne i morse när jag vaknade, kände att det var en dag då man bara vill dra täcket över huvudet och somna om igen. Den kanske var sne pga jag inte lindade på kvällen... Iallafall, gör det saaaatans ont att gå. Av alla gånger jag vrickat foten gör det ondast nu, idag, den här gången. Och den knakar
fack maj lajf

Dagen

På pluskontot
- En saftigt lön är på ingång från Donkelish! 
- Adam föreslog nyss att vi skulle till Kupolen imån och kolla på smycken åt mig, har han slagit i huvudet eller är det sömnen som spökar!? Hur som haver, är jag glad, mest glad över att få bränna pengar på honom, för jag ska införskaffa honom lite presenter för 2 årsdagen och bli bjuden på Taco!.
- Min säng kallar inte, än, och jag har barnsligt kul på FB chatten. Längesen.
- Filosofi uppgiften går som smort, för sista gången och jag är J***** nöjd! Ursäkta svordommen.
- ANNA kommer hem till helgen och vi ska leka!!! :D Min saknade, älskade, bästa vän Anna!
 
På minuskontot
- Dock, jobbar jag båda dagarna med både donken och BT så ngn långvarig träff blir det inte, och det suger... GETPUNG! Fast jag är överlycklig ändå.:D
- Min fot gör bövlans ont, och jag funderar på om min outfit på Tunatutten (Kupolen) får bli mjukisbyxor och typ, foppatofflor!?
- Det är sent men min överskottsenergi bara eskalerar som ett regnoväder i England.
- Jag saknar redan Adams varma famn, jag vill liksom bosätta mig där och aldrig göra något annat än andas hans atmosfär.
- Jag är ovårdad och borde ta bort mitt nedslitna tånagellack... 

Det som inte får hända, hände

På träningen. Adrenalinet pumpade. Jag hade världens energi och fokuset på rätt saker idag. Jag kände mig oerhört stark och energirik så jag tänkte att jag skulle ta i, dels var min syster (som förövrigt tränar alla dagar i veckan) där och tränade med mig så jag fick liksom lov att visa att jag inte var någon soffpotatis som inte pallade, hade något citat långt bak i huvudet "Den här månadens träning är nästa månads kropp" eller liknande och jag körde på. I en övning då vi skulle flytta oss snabbt från sidled till sidled så råkade jag vricka foten och ramla ihop. Mitt framför alla, för jag står alltid längst fram. Mitt uppi mitt klimax och jag kände hur min värld rasade. Det gjorde så fruktansvärt ont att jag trodde jag skulle svimma, men som tur fick jag hjälp från personalen som lindade min bultande fot. Nu någon timme senare har jag fortfarande ont och de rekommenderade mig att inte träna på tre dagar, JAG SOM PRECIS KOMMIT IGÅNG MED TÄNINGEN!!! Jag är så himla arg på mig själv för att jag gjorde illa mig och tog i så förbaskat. Arg för att jag är funktionshindrad och tar mig fram segare än snigeln, men mestadels glad och tacksam för den hjälp jag fick av Dag och Rune. Nu trööstar jag mig med Victoria Secret kräm och havssaltchoklad...Och så lite filosofi på det så är allt under kontroll, tror jag. Jag har så satans ont. 

Plus minus noll

Det var som att vakna upp ur underjorden idag, allt var svart, kyligt och totalt intetsägande. Men när jag kom till skolan gick matten som smort, och det känns som om jag varit förkyld en längre tid och att slemmet nu börjar lossna, halleluja moment säger jag bara. Det finns hopp om dagen ändå. Ska bara på Etiklektion, sen jobbmöte och textsamtal och sen intervallflexen. Åh, så härligt!

Dagens höjdpunkter:

- Plankstek från grunden med hemlagad beasås och härlig duchesspotatis. Made by Adam & Me.
- Artikelskrivande som går susen!
- Mys med älsklingen efter allt plugg, snart snart.
- SOLSIDAN
- Sovmorgon till ett, plus en och annan PWnap.
 
 
Såhär såg det ut förra gången! Det var mumsigt!

FB


Lördagsmys

Det blev en riktigt bra fest igår kväll, som både innehöll cheeseburgare (min drog), dans, härliga människor, färggranna drinkar och skratt. Stapplade hem vid fyratiden och slog upp ögonlocken strax vid tolv. Senare på eftermidagen åkkte vi hem till Gustafs och lekte lite med Melker. Och sen var vi hem till Amanda och Anton en sväng och spelade pingis och knegade i stallet. Nu på kvällen har det blivit en del godis, hämtpizza och filmmys. Som en dagen efter ska vara helt enkelt! Imorgon väntar alla jobbiga måsten, men söndagar gå ju alltid fort!
Nu kommer Adaa, och nu blire massage och film:D

Destination: Broken dreams

Det blev lite gym trots min lathet, och det var väldigt tur. Nu är jag och Adam hemma hos mig efter ett tight schema. Nu ska jag bara fixa mig och sedan dra till Broken Dreams för två årsmiddag och sedan vidare till min och Adams fem månader-sena B-day party! Kvällen kommer bli grym! Och händelserik.

P to the ANIK

Vaknade precis på sekunden när klockan slog 09.15, då bussen från stan skulle ta mig till min sista filosofilektion i säter. Sprang runt som en yr höna, fast en väldigt vaken sådan och som tur var var mamma hemma och kunde skjutsa mig. Väl nere på parkeringen frågade hon om jag ville köra och det tackade man ju såklart inte nej till. Jag hade fruktansvät tur när jag körde, inga polisbilar och inga segobertar på vägen. Hade en polis dykt upp hade jag nog inte fått ta körkort, förrän om två år, haha.
Nu har jag slutat och funderar på att gymma, men jag har en sådan bra hårdag att jag inte vill sabba mitt fina svall, så jag vet inte riktigt. Adam och Anton är redan igång med sitt pingisspel, så det är väl bara jag kvar som ska aktiveras... Pust. Har jag tur kanske jag växer fast i datastolen...
 

MAD!

Skyndade mig till Kupolen och MQ för att göra oslagbara fynd och fynd, men deras REA stortiment var ingenting att hänga i julgranen. Jag hade förväntat mig att shoppa en snygg festblåsa och en collage tröja, men icke.
Någonting annat man abslolut inte kan hänga i granen är min filosofiuppsats om olika filosofer. Hela uppsatsen är så rörig och den suger verkligen getpung! Jag tror jag aldrig har skrivit så dåligt på en uppsats och absolut aldrig varit så vilse i en text. Men nu är det försent att ändra och om jag skriver till saker eller tar bort saker kommer den förmodligen bli otolkbar imorgon, eftersom att det är sent och min hjärna redan ställt in sig på sömn.
Dagen jävlas med mig. Fuck.

hello gorgeous

 
Utökr min gaderob! Hoppas den hinner dimpa ner innan nästa storslagna krogrunda;)

Life will guide you home

 
 
 
 
pr1madonna:

My baby. Love American Apparel underwear.
 
daufne:

new-york-summers:

This mornings seriously good breakfast x

I swear 99.99999999999% of Jamaicans ‘love’avocados. I make up the 1% who doesn’t like it :(. I don’t know what to eat with it to make it taste better.
 
 
c-obrasnake:

i took this shit #swag
 
 
Helt i min smak. Ge mig en caramell frappe och INGENTING kommer kunna toppa den här morgonen!
 
wehavethemunchies:

Deep, Dark Chocolate Pudding Recipe
 
souire:

~
 

Daphne Groeneveld for Dior Addict
 
naturalblisse:

peachnaked:

aweebirdietoldme:

Leader of the Pack, my love for this knit will never fade. Im still feeling the love!

sass&amp;bide

Hai! this is invvasion, blogsitting for Marian. Just letting her followers know. You can delete this (:
 
saola:

declass:

omg

i want! thyre so perfect
 
 
 
arigula:

vvolfmist:

nevergiveup-justdoit:

snack: bread with AVOCADO!

gimme please

(via imgTumble)
 
hawaiiancoconut:

Lake Tahoe, swimming in the lake. 
 
 
0pales:

soncyouth:

dear god

HELLO
 
daw-n:

♡♒
 
Blev plötsligt sugen på en thailändsk frukost. Kokosvatten och en massa frukt. åh.
awdray:

I REALLY WANNA TRY THESE
 
 
ÅÅÅÅÅÅH! Carvings!
naywinter:

-
 
 
 
neukt:

Reading “She’s come undone”
 
a-l-l-u-r-e-e:

BLACK AND WHITE FASHION BLOG!!!
 
saola:

gorgeous
 
s-un-rise:

love this
 
acidwonderland:

my dreammm
 
http://fashionandfittness.tumblr.com/
 
 
 
 
SKORNA<3
 
 
 
 
 
 
 
Hello Tumblr friends! Follow me on my new IG account if you like. Username: sheganzon #personal #instagram #flipflop #sand #beach  (Taken with Instagram) 
 
 
 
http://istalkfashion.tumblr.com/
 
 
sweetthinspiration:

dream
 
 
 
gonnabeaskinnyme:

Weight loss blog! 
gonnabeaskinnyme:

Weight loss blog! 
gonnabeaskinnyme:

Weight loss blog! 
 
 
 
http://stay-skinny-baby.tumblr.com/

Jag är hel igen

Godmorgon!
Det var helt otroligt och nyttigt att jag la mig halv elva igår, de senaste veckorna har jag alltid varit uppe tills ett bara för att, liksom. Men igår tog jag tag i saken och försökte vända tillbaka rutinen. Imorse var det som att vakna upp på en helg, man kunde ligga och dra sig och kände att man var helt utvilad och det var så fruktansvärt skönt, och efterlängtat. Att känna sig hel och utvilad på morgonen och inte som en zombie. Vardagslyx.
Någonting annat jag kännde och var galet nöjd över i morse var min brutala träningsvärk i magmusklerna, det gör ont att böja sig, vrida sig och till och med skratta, så då lär Kims coatchning gett resultat, om bara träningsvärk!
Åh jag är så lycklig just nu!
 
tumblr

Plock från dagen

 
 
Frukost smakar alltid godare på språng, men godast i Adams bil.
 
Efter lunchen tog Lollo och jag tummarna ur röven och gymmade. Lite gym blev tillslut två timmar!
Och så ställde Kim upp som PT, och det var hårt, svettigt och rätt brännande....
 
 
Det var väldigt intressant att se Kim medan man gjorde plankan, han gick runt oss och petade på oss med hans långa pinne, som om det var hans livsuppgift att få oss att göra plankan rätt, han beodrade oss att svanka mindre och spänna magen... Världens bästa och mest komiska PT med pekpinne, hahah.
 
 
Bilddokumentation, 10-10-12. Fylligare ska de bli. 
Har en liten träningsutmaning med en kompis som vi ska starta igång snart, och då hade jag tänkt att resultat ser man bäst på före och efterbilder...
 
Sötlollo
 
 
 
Vadinsp!
  
 
Lollo testade på invecklad situp och klarade det, flera tom!
 
Den bästa som finns, i särklass godast!
 
 
 
 
HUUUR snyggt är inte dethär!?
 
Present från älsklingen
 
Kort och gott har jag inte gjort så mycket nytta idag, förutom att ha tränat och jobbat lite. 
Måste gå och lägga mig innan jag jäspar ihjäl.

nu

Jag är bara sååå trött! Tupplur på efftermiddagslektionen börjar bli ett alltmer vanligt inslag i min vardag och jag kan inte längre säga att det var en olyckshändelse. Hehe. Jobbet gick bra, trots att det var lite stimmigt och mycket folk som rörde sig lyckades jag skrapa ihop lite info iallafall. Nu står sängen på schemat och den ska jag inta stooooort!


I farten!

Ska on två minuter iväg och göra en intervju med ett helt gäng aktiva grabbar! Känner mig lite ringrostig men eftersom att jag lyssnat på dadalife hela eftermiddagen så känner jag mig aspepp! Jag och Adam (Rindis) ska även försöka oss på webbtv och det kan bli intressant, hoppas micken fungerar den här gången och att jag kan vara seriös när det gäller. Och att jag inte gör några vurpor, eller andra småfel... Hehe, önska mig lycka till! Måste kila!

 
 
Sneakpeak på intervjun, vad kan det vara ?

Busy!

Trodde att det skulle bli en slapp eftermiddag med kopiöst många timmar av slappande innan vägvalet, men jag hade såååå fel...
När jag kom hem fick jag för mig att laga mat, det blev en hastig tonfisksmeny med stekt pestoris och halloumi. Efter maten tog jag och mamma en sväng med bilen och jag fastnade i världens bilkö i centrum-.- och så var jag lite ofokuserad och missade pedalerna ganska rejält, så i framtiden ska jag inte köra i klackar... Efter övningskörningen  gick jag på vägvalet och träffade massa människor. Och nu, efterråt sitter jag och "räknar matte" med Adam. Han undrar om jag verkligen räknar matte eftersom att fingrarna flyger över tangentbordet och matteboken ligger under datan... Men jag skyller på jobbmail. HEhe. Om jag har tur kommer jag lindrigt undan med allt pluggande. Vill bara inta sängen NU och sova skönt fram tills imorgon eftermiddag, men såklart så kan man inte...
 
 
 
Do like this::

Stek lite ris i en panna, knäck ner ett ägg, salta peppra, kasta i lite grönsaker och rör ner lite pesto när du är klar. Ös på med tonfisk och halloumi + morötter, och voíla en supergod och enkel middag!
 
Guldklimpar!

Bästa morgonstarten!

Vet ni? Kände mig genomrutten som lämnade min nybäddade, varma, fluffiga säng alldeles för tidigt fastän klockan ringt för länge sen imorse. Masade mig upp och åt lite snabba kolhydrater hehe, och bikade till bussen, och precis när jag sätter på iPoden och tänker "ännu en dålig morgonstart" slås "kick out the epic motherf**ker" igång och genast blir livet dunderbra igen! Tänk att min lilla iPod och ett par nya (favorit) hörlurar kan göra så mycket...

2 år med Adam!

Det var ju lite tyst här i söndags som många av er märkte, och det var bara för att jag fick slita häcken av mig, eller jaa, definitionsfråga, fick servera snygga killar McFeast menyer och latte's! Men iaf, efter jobbet skyndade jag mig hem för att göra mig i ordning och riva ur sängkläderna, packa alla tränings- och jobbgrejer och sen sprang jag till bussen som nästan körde förbi mig. När jag väl var i Gustafs åkte vi till Adams stuga i Torsång och badade bastu till en solnedgång. Och i hans rum/hus så hade han lagt upp en massa presenter, rosor och kärleksbrev på sängen och jag måste säga att jag aldrig läst något så fint som hans kärleksbrev, det gjorde ont i hjärtat, kan ni fatta hur mycket man älskar någon om det GÖR ONT !? Efter några hårt tillbakapressade tårar så korkade vi upp mitt favoritvin som legat i deras vinskåp och det var sådär oemotståndligt kall, så jag höll på att halsa hela flaskan innan vi ens hunnit in i bastun(A). En ångande timme gick och vi åkte sedan hem  i illfart för att inte missa Solsidan. Hann precis kasta oss i soffan när det började, hehe! Efter Solsidan fick jag lov att plugga engelska i tre timmar, men det var det värt. 

Min lilla fina Adam. Tänk att han varit min i två hela år nu. Ska ficka en sen överraskning till honom på fredag, om jag lyckas. Behövs ju lite planering... Och om en vecka ska vi åka till Albrecktsguld och kolla på ännu en tvåårspresent till mig! :D NERVÖÖÖS. Måste sk´luta nu innan ni somnar, haha. Men världens bästa dag hade jag!
 
 
För de som tror vi bastade med mjukisar på så kan jag gladeligen meddela att vi bara försökte få igång brasan i de kläderna. Oj nu låter jag porrig, men så var icke fallet...
 

SOLNEDGÅNGEN !!!!

Låten är förövrigt också riktigt bra!
 

Låt mig presentera min nya bejb!

 
 
Ja, ursäkta dammsugaren i bakrunden. Men ni förstår, golfarna har inga behov av att skymma sina dammsugare som mer sammlar damm än suger damm...

Nåväl. Min nya bejb är som ett andra skinn, jag bär det dagligen (hemma) och om jag hade fått bestämma skulle jag helst vilja bosätta mig i det. Dock, är det lite svårklätt då ryggen är öppen och det liksom ä den man vill visa. (får visa ryggen some other day, when Amanda hjälpt mig att fota den) och så har jag inte löst BH problemet än, så tillsvidare får jag köra på min proviskoriska lösning: Freebra + silvertejp! (Men som om det kommer hindra mig från att flasha brösten under en vild krogrunda!?) hehehhe
Min lilla habibi, kommer från Vero Moda och kostade mig en halv artikel, dvs ca 260 sucking spänn!

BRA veckostart!

Sådärja! Nu har jag äntligen landat i min nybaddade säng! (Var längesen) Försökte leta reda på något chokladaktigt sen jag åt upp (läs mölade) den sista kladdkakebiten men har misslyckats på den fronten. Oturligt, för mitt behov är lika starkt som gravidas sockersug... 
Idag har jag iaf besökt mentalvårdsmuseeumet som var intressant och så har jag varit på redaktionsmöte och intervallflex! Den sistnämnda aktiviteten gick som smort och dagsformen som kylskåp har börjat släppa en aning. Dagen till ära kände jag mig jätte pepp och fick världens energikick av en rynkig satsumas... Tog nog i lite mer idag än vad jag brukade och i spurten gav jag verkligen allt, och nu är jag nöjd med mig själv och en aningens utmattad... 
Det var min veckostart, hur har eran varit? 
 
Belönade mig efter intervallflexen med att ta bussen hem;)
 
Jaa, det var ju väldigt ensamt att vänta på bussen. Inget batteri i iPoden och det sög indianpung.
Hade ju tänkt testa mina nya hörlurar och se vad de gick för, men icke...
 
Nr jag kom hem möttes jag utav en märklig solnedgång som liksom var delad i olika skick. Synd bara att kameran min inte kunde fånga ögonblicket riktigt...
 
- Drog igång ett väldans projekt på kvällskvisten när jag skulle bädda sängen(sängarna) och det hade varit abslout Top notch om Adam krupit ner tms med mig nu. 


 

Någonstans att ventilera

 
Jag vet inte om det beror på min utmattade hjärna som inte fungerat som den ska sen typ... i våras (tror jag kört omkull på skidor), eller om det är uppgiften i sig som faktist är obegriplig!?

Har försökt förstå filosofiuppgiften, klurat och frågat runt i sju timmar (!!!!??) utan att överdriva. Jag fattar nada och alltsammans ska vara inne, på tisdag. Paniken är ett faktum och så påtaglig att jag kan vrida den som en trasa. Ska det verkligen vara så jobbigt psykiskt att göra sina läxor!? Och ska det verkligen ta så lång tid att fatta? -nu tar iaf jag helg utan att bocka av en enda grej på to-do listan. Surt sa räven. 

Världens carvings

Hej mina vänner och ovänner. Det har uppstått ett pluggdilemma. Jag är så satans sugen på ost, främst cheeseburgare och halloumiost och ag skulle kunna göra vad som helst för att smaska på de medan jag pluggar! Vad som helst! Hela min motivation skulle gå upp till skyarna och allting skulle bli klart på momangen! (i drömmarnas värld)hehe. Så, snälla rara tomten, om du finns, ring på dörren och leverera en ostbox till mig så kanske jag överlever den här helgen med!
 
 
 PH tumblr
 

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

 
Dagens kneg-lista! Är mest pepp på att skriva ett litet kärleksbrev till Adam på vår tvåårsdag imorgon...
Måste bara ta mig förbi allt annat först!
 
 
 
 
 
 
Det är lite sjukt att min lilla Canon IXUS 105 kan ta så vackra bilder och att man inte behöver redigera de för sagolikfinish... Älskar näst sista bilden. OCH btw, så har jag lagt till en ny kategori "Solnedgångar" otippat va? ;)

Fiskmås

Honey I'm home!
Kändes som om alla Borlängebor låg i världens bakfylla idag och inte ens orkade masa sig upp ur soffan och ÅKA till oss. Hade inte mycket att göra på jobbet. Fyllde mest upp och tog emot en och annan stressad kund. Hem kom jag en halvtimme tidigare och tog en välbehövlig dusch och renoverade kroppen. Nu då? Det planeras lite plugg, men jag vet inte, En utgång hade också setat fint, men allt plugg och uppsatsskrivande förhindrar eller förlatar mig. Helst av allt skulle jag vilja åka hem till Adam och bädda ner mig där och plugga klart allt, men såklart så ska jag jobba imån med så allt det där får vänta. Tur är iaf att han precis ringde och berättade att han köp en överraskning åt mig, Wihoooo! :D 

Imorgon morgon, ska jag göra ngt stoort

Eftersom att jag lovat mig själv att komma ur denna lata sommardvala (inte gör det saken bättre att Adam har körkort och bil) så har jag delat med mig själv och beslutat att jag ska kliva upp 8.00 imån och ta mig en d-vitamins bensträckare, eller springtur, men så ambitiös hoppas jag inte att jag är. Det vore över förväntan...
Men ut och upp ska jag innan jobbet. Fast om jag fastnar under det dundersköna täcket och faktist har tänkt gå upp och sedan gått på toa och sen lagt mig igen, så har jag åstakommit något iaf...
 
 
 
Kommer typ se ut såhär imorgon morgon... ph tumblr.

Challenge

Har tappat så sjuuuukt mycket under sommaren, man tränar inför sommaren, förebereder sig för stranden och under sommaren låter man allting bara ligga. Vardagsmotion, bad och långa promenader blir ens träning och det har jag ingenting emot. MEN, det är hösten jag ogillar! Då ska man tillbaka till sina rutiner, hitta sitt tempo och vardagslunk och samtidigt kickstarta med träningen som är synonymt med skolstarten... Och det har liksom inte blivit någon kickstart för mig, varken med skolan eller träningen, mitt andra hem är inte längre friskis utan Adams varma 150 säng och det gör mig fett deprimerad. Älskar Adams säng, men det känns som om kroppen vill vila sig till fin form och det går jag inte med på. 
Så, från och med nu (nästa vecka), ska jag tillbaka till vintern 2012, bli motiverad, sova bättre och ha världen bästa kropp och orka vara aktiv. Erik, vår utmaning börjar NU! Och vi ska KÖTTA!
Bäst jag skriver i almenackan vilka dagar jag ska träna, så jag inte sitter hemma och slöar. Är det uppskrivet ska det göras/blir det gjort.
 
 
Denna mage ska tillbaka till sin naturliga form. Förberedas inför Dahlanderklassikern (kortvasa (tror jag) och triathlon.) Den ska orka och inte bli helt utslagen av fem trappor... Punkt och slut.

Dagens kneg

 
 
Planering är alltid kul, speciellt att bocka av också, så att man ser att man åstakommit något;)
 
 
Mot åtsnörvad hals, höstmotivation och smaklökarna, stående ovationer från de sistnämnda...
  
 
 
 
 
Passade på att plugga medan solen ändå gjorde mig sällskap och värmde mina sen länge sen, bleka kropp.
 
 
Tog en matpause och slevade i mig potatissoppa med bacon och halloumi ost. VÄLDIGT GOTT! 
 
 
Tog kort på den obligatoriska solnedgången, eller ska man säga att solnedgångs fotografering är obligatoriskt för mig? Kanske en nish...Men vackert var det iaf och jag önskade att Adam kunde göra mig sällskap. 

Fina onsdag

 
 
  
 
Fina lollo!
  
 
Svettiga killar som spelat seriös pingisi två timmar... Bättre än ett gympass!
 
  
I Thailand hittade jag min bortglömda grog. Chup Chups lollipops, köpte på mig ett helt gäng som borde räcka ett tag framöver, men med tanke på mitt missbruk kanske de tar slut imorgon... Eller med tanke på Adam, han har också fått upp ögona för mina godbitar så jag kanske kan skylla på honom nu när åtgången är snabbare än beräknat...
 
 
Eftermiddagen bestog av många otaliga försök till att plugga. Hade tom tagit med mig träningskläder så jag kunde varva plugg med träning i golfarnas gym, men icke. Försökte mig på pingis som någon typ av träning men jag blev bara utklassad av proffsen som springer ner och spelar så fort de har en fem minuters rast,typ, hehe. 
Vankade av och an och undrade när pluggmottivationen skulle infinna sig, höll på och bli tokig men just då kom Lollo till min undsättning och så lallade vi runt resten av håltimmen fram tills etiken... Efter etiken åkte vi buss och slickade lollopop, jag och Adam. Destinationen var bröderna Svenssons med världens roligaste gäng. Stinastråle, Lollo, Anton, Sara och Adam. Glömde jag säga att dagen blev intressant?

Uppis

Tog en brejk i pluggandet och ringde och bokade bord på Broken Dreams. När Adam fick höra att de hade stängt på söndagar och att vi inte kunde äta där på vår årsdag brölade han som en brunstig, vild och galen ko i säkert två minuter. Blev lite hörselskadad men han var söt ändå. 

Styrka

 
 
 

NU JÄKLAR!

Fick en rejäl spark i stjärten idag. En sporre, en hejarklack som kommer hejja på mig tills jag kommer i mål och en rival. Och det är jag själv. Den här hösten ska jag hinna med allt som jag planerat att göra i sommras, och jag ska göra det bra. Lägga ner hela min själ i det och jag ska göra det elegant. 
Den bästa hösten någonsin helt enkelt! Punkt ock slut.

Förstörd!

Hade en riktigt härlig morgon med sovmorgon till halv elva och oxbringa till frukost! Adam var sådär kelglad och rätt generös med massage, woho! Men dessvärre fortsatte dagen inte på samma trivsamma sätt. Adam hade fått p-böter fast det inte var skyltat (WTF!?) och så kom minnena upp från igår, då jag till min förvåning hade trasiga hörlurar i fickan... Surroundljudet är som bortblåst och det känns meningslöst att ens använda en plupp, skit. Mina facking dyra hörlurar för trehundra spänn är förstörda !!!!!!. 

Ostbegär-stillat

SHUUUUU BREEE BRUUUSHAN!
Eller bara disktrasa... Adam är hemma hos mig, och då vet ni vad som gäller - no update eller väldigt lite, hehe. -idag har vi vilat, powernapat och relaxat till storstadens buller utanför mitt fönster... Det är okej, men jag längtar ut till vildmarken och Adams stuga, men inte till dassupplevelserna, så långt har det inte gått... Ikv ska vi se på Fråga Olle och sova riktigt länge, hur jag ska hinna med alla skoluppgifter är morgondagens huvudvärk. HE HE... Men det ska nog gå bra. Nu ska jag frossa i allt godis vi köpt med oss hem, eller godis till Adam och Hallumi ost till mig, åh, munorgasmmmmmm! dör
 
 
 

Jeeeeee

Åkte till skolan trots att jag var ledig idag, tänkte att jag skulle få lite saker avbockade inför helgen så jag kan njuta av den men icke. Vaknade på fel sida av sängen och nästan inte i sängen alls. Hade ont i nacken och var kvar med ena foten i John Blunds värld, efter fyra timmar och två måltider har jag fortfarande inte vaknat... Jekla shiiit. 
Hoppas hjärnan hänger med till Oliver och inte redan nu tagit helgledigt...
 

Ge mig...

... Långa längder, pluggmotivation, körkort, permanent smicker och ett hurdjur, tack!
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
http://skinny-cunt.tumblr.com/

Typ, förra torsdagen

... Såg det ut såhär på eftermiddagen!
Fint väder, lata treor som tar bilen en kilometer, arg läktare och damer springandes efter en boll...
 
  
Stinastråle
 
 
 
Söta kimpen!
 
 
 
 
 
 

Idag idag idag!

... Har jag fått kela med får, jagat får och sett när får på rymmen hoppat genom elstängsel. Sammanfattning: Mycket får. Om jag ska beskriva det mer detaljrikt har jag och Adam varit hemma hos Amanda och Anton spelat lite pingis, lekt på höloftet, umgåtts med alla djuren och målat med vattenfärg. KUL eftermiddag med inslag av vilda western då Bröderna Svensson ställt fyra får på vägen, heheh...
 
 
 
 
 
De vilda fåren sprang in till Melodi, som oitresserat tittade på de;)
 
 
 
 
Full galopp in i den nya hagen med bättre elstängsel, eller ja, fungerande;)

Mellow

I skolan tänker jag att jag gör allt hemma
Hemma tänker jag att jag gör allt i skolan.
Och så går det åt helvetet. Alltid.
 

Lyckats sammla på mig lite för mkt läxor för att kunna leva loppan i helgen, men det ska nog lösa sig. OM jag har självdiciplin nog att slita mig från Fb och göra det jag ska, dvs;) Hade så gärna velat tagit en roadtrip till Västerås och hälsat på mina hundar... Bill och bull <3:(
 
 
 
 
 

Inte så okej, nej faktiskt inte okej nånstans!

"Plöttsligt är 'sträcka ut sig' inte alls lika fördelaktigt som att ha en sovkamrat att bråka om väggplatsen med...."

Jag saknar Adam så in i norden och jag kan inte göra någonting åt det. När han jobbar är jag ledig, när jag jobbar är han ledig. Alltid.
 
 
 
En nytagen bild från Amanda

Fin vän jag har


Ooopsi!

sitter och ska plugga lite, har dränkt håret i en hårinpackning, är omgiven av snask och en Stadiumpåse med ett par svindyra shorts liggandes brevid mig. Kan inte bestämma om det var en invenstering, eftersom att jag gått och suktat efter de sen två år tillbaka (men aldrig hittat de) eller om jag kastat pengar i sjön och lika gärna kunde ha köpt ett biligare par... Tiden får utvisa. Ikväll ska jag vara en dutti skolflicka och göra mina läxor, jag har ju ätit efterrätten före mina broccoli, eftersom att jag var på Kupolen med Linda och roade mig mest hela dagen.
 
 
Pluggmotivation, chokladbegär är inte att leka med...
 
 
 
 
Och så ett nytt tillskott i träningsgaderoben, tyvärr har nya träningskläder inte samma effektfulla effekt som små söta tröjor på min motivation, i det här fallet tränings motivation. Vill hellst bara strosa runt i sockor och shortsen och mysa med Adam till en film... Kaloriförbränning på hög nivå...

Hjärnmos

Har precis avverkat ett Filosofiprov och det har satt sina spår. Hjärnan är typ som babymat, centrifugerad och alldeles mosad... Men det är okej, känndes som om jag skrev ett riktigt bra prov och ikväll ska jag unna mig shopping / mystime med Linda och ett Friskispass och späda på träningsvärken! WEHÅ!
 
 
Hittade ett fint citat som jag skulle ha använt i mitt filosofiprov 

Jag har köpt en dröm

 
 
Min hjärna har i en månads tid alltid haft den här i åtanke. Tänkte belöna mig med den efter Filosofipovet men kunde inte hålla fingrarna i styr efter träningen, och styrde därför mina steg mot Kupolen och Veromoda. Svimmade lite när jag såg prislappen och det sista exemplaret i min storkel men när jag stod i provrummet stod det Betty skrivet på toppen. Jag styrde mina fjäderlätta steg mot kassan och köpte mig en dröm. 
På tal om träningen har jag kickstartat månaden med världens bästa intervallflexpass. Nu ska kroppen återgå till det normala och inga förkylningar eller andra saker är välkommna eller kan stoppa mig. 
 

Får langa en bättre bild när brunkrämen är borttvättad från toppen (hatar, hatar, hatar). Jag är så kär att jag skulle kunna sova i den. Och då är jag bombdunderkär, och jaa... Adam ligger risigt till! ;)

Mycket av det goda

Här har det varit lika tyst som i graven. Någonting säger mig att jag borde pilla ihop en sammanfattning om helgen, det som varit, det som är och det som komma skall och jag ska försöka återge alla hundratals synintryck som invaderat mig under helgen. 
 
Fredagen
En pingismatch och mellismys slutade hemma på "bröderna" Svenssons gård. Jag och Adam fick åka traktor och släp, mumsa på egenodlade vindruvor, ärtor, tomater och vinbär (munorgasm på högsta nivå), jag fick träffa Amandas fyrbenta bästis, som jag också saknar lite smått. Sen spelade vi lite pingis med lamkötten. På kvällen åkte jag och Adam hem till mig för lite fredagsmys. 
 
 
 
 
 
 
Mina älskade och saknade bröder, Svensson ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ljuset, sällskapet och helgnalkandet gjorde mig lite smått lyrisk ute på åkern...
 
 
 
 
Hästar får mig att må bra
Melodi är en häst
Slutsats= Melodi får mig att må bra, även om hon är lite surig
 
 
 
Lite fårmys, det är någonting med Säter och bushen som jag inte kan sätta fingret på, något drar mig ut hit allt oftare, och detta något skulle ju kunna vara fåren, djuren och Anton och Amanda...
 
 
 
Potentiella husdjur 
 
 
 
 
 
 
Oemotståndligt!
 
 
 
  
 
Lammköttsbeskök
 
 
 
 
 
 
Av alla gånger jag dött av vackra solnedgångar, så dog jag rejält när jag såg solnedgången på gården. "Det bästa av två världar" 
 
 
 
 
Lördagen
bjöd på härligt kneg på Donken, hade världens tur med kunderna, lyckades bara få glada kunder i min kassa. När jag kom hem från jobbet renoverade jag kroppen och förberedde mig inför kvällen. Övningskörde med mamma och hämtade Adam, hade trafikflyt. Senare på kvällen kom Rasmus hem till mig på lite fika och sedan vankade vi ner till Maxi och Viktoria för lite förfest. Efter en väldigt rolig förfest, drog vi vidare mot S2 och hade världens bästa kväll! Träffade en massa gammla vänner och dansade in morgonen. Skrek mig hes och älskade livet och mig själv för att jag inte glömt öronproppar. 
 
 
 
 
Rasmus, stina, Adam x2, Viktoria, Lisa, Märta, Fredrik, Amanda och Elenor. Bättre gäng får man leta efter. 
 
Söndagen var seg och ganska långsam. Rösten hittade tillbaka lägligt till arbetspasset. Körde hem Adam och åkte sen till jobbet. Där var det rätt lugnt innan jag fick hoppa in i driven. Efter jobbet gick jag och Madde på kupolen och handlade julklappar, WTF! och sedan satte jag mig på bussen hem till Adam, där vi hade en mysig söndagskväll, med mys, pizza och matteräknande. 
 
Sammanfattning: Mycket av det goda. 

RSS 2.0