2 år med Adam!

Det var ju lite tyst här i söndags som många av er märkte, och det var bara för att jag fick slita häcken av mig, eller jaa, definitionsfråga, fick servera snygga killar McFeast menyer och latte's! Men iaf, efter jobbet skyndade jag mig hem för att göra mig i ordning och riva ur sängkläderna, packa alla tränings- och jobbgrejer och sen sprang jag till bussen som nästan körde förbi mig. När jag väl var i Gustafs åkte vi till Adams stuga i Torsång och badade bastu till en solnedgång. Och i hans rum/hus så hade han lagt upp en massa presenter, rosor och kärleksbrev på sängen och jag måste säga att jag aldrig läst något så fint som hans kärleksbrev, det gjorde ont i hjärtat, kan ni fatta hur mycket man älskar någon om det GÖR ONT !? Efter några hårt tillbakapressade tårar så korkade vi upp mitt favoritvin som legat i deras vinskåp och det var sådär oemotståndligt kall, så jag höll på att halsa hela flaskan innan vi ens hunnit in i bastun(A). En ångande timme gick och vi åkte sedan hem  i illfart för att inte missa Solsidan. Hann precis kasta oss i soffan när det började, hehe! Efter Solsidan fick jag lov att plugga engelska i tre timmar, men det var det värt. 

Min lilla fina Adam. Tänk att han varit min i två hela år nu. Ska ficka en sen överraskning till honom på fredag, om jag lyckas. Behövs ju lite planering... Och om en vecka ska vi åka till Albrecktsguld och kolla på ännu en tvåårspresent till mig! :D NERVÖÖÖS. Måste sk´luta nu innan ni somnar, haha. Men världens bästa dag hade jag!
 
 
För de som tror vi bastade med mjukisar på så kan jag gladeligen meddela att vi bara försökte få igång brasan i de kläderna. Oj nu låter jag porrig, men så var icke fallet...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0