Challenge

Har tappat så sjuuuukt mycket under sommaren, man tränar inför sommaren, förebereder sig för stranden och under sommaren låter man allting bara ligga. Vardagsmotion, bad och långa promenader blir ens träning och det har jag ingenting emot. MEN, det är hösten jag ogillar! Då ska man tillbaka till sina rutiner, hitta sitt tempo och vardagslunk och samtidigt kickstarta med träningen som är synonymt med skolstarten... Och det har liksom inte blivit någon kickstart för mig, varken med skolan eller träningen, mitt andra hem är inte längre friskis utan Adams varma 150 säng och det gör mig fett deprimerad. Älskar Adams säng, men det känns som om kroppen vill vila sig till fin form och det går jag inte med på. 
Så, från och med nu (nästa vecka), ska jag tillbaka till vintern 2012, bli motiverad, sova bättre och ha världen bästa kropp och orka vara aktiv. Erik, vår utmaning börjar NU! Och vi ska KÖTTA!
Bäst jag skriver i almenackan vilka dagar jag ska träna, så jag inte sitter hemma och slöar. Är det uppskrivet ska det göras/blir det gjort.
 
 
Denna mage ska tillbaka till sin naturliga form. Förberedas inför Dahlanderklassikern (kortvasa (tror jag) och triathlon.) Den ska orka och inte bli helt utslagen av fem trappor... Punkt och slut.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Men betty då, du är ju redan superduper snygg med snygg mage å allat, inte behöver du träna den eller ;D <3 På onsdag kan vi ge våra magar en rejäl omgång nere i källarn, det ska kännas dagen efter hur magrutorna hoppar från annars träna vi inte tillräckligt hårt ;)

Svar: Haha, jag har tappat så mycket kondis och styrka, det känndes när jag var på militärövning och inte orkade någonting! Så därför måste jag biffa upp mig, för att orka helt enkelt;)
Elisabeth Johansson

2012-10-06 @ 18:01:58
URL: http://engstromslouise.blogg.se
Postat av: Lollo

aha på så vis! :D Då passar de bra med lite hård träning på onsdag, då ska vi träna kondition å styrka :D

Svar: JA! och jag har ett skitbra program jag tänkte att vi skulle testa;) Vi kommer båda vara så utmattade att vi inte kommer på etiken... ;)
Elisabeth Johansson

2012-10-06 @ 21:56:11
URL: http://engstromslouise.blogg.se
Postat av: Lollo

haha ojoj det låter toppen de ;)

2012-10-07 @ 13:27:40
URL: http://engstromslouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0