Fina onsdag

 
 
  
 
Fina lollo!
  
 
Svettiga killar som spelat seriös pingisi två timmar... Bättre än ett gympass!
 
  
I Thailand hittade jag min bortglömda grog. Chup Chups lollipops, köpte på mig ett helt gäng som borde räcka ett tag framöver, men med tanke på mitt missbruk kanske de tar slut imorgon... Eller med tanke på Adam, han har också fått upp ögona för mina godbitar så jag kanske kan skylla på honom nu när åtgången är snabbare än beräknat...
 
 
Eftermiddagen bestog av många otaliga försök till att plugga. Hade tom tagit med mig träningskläder så jag kunde varva plugg med träning i golfarnas gym, men icke. Försökte mig på pingis som någon typ av träning men jag blev bara utklassad av proffsen som springer ner och spelar så fort de har en fem minuters rast,typ, hehe. 
Vankade av och an och undrade när pluggmottivationen skulle infinna sig, höll på och bli tokig men just då kom Lollo till min undsättning och så lallade vi runt resten av håltimmen fram tills etiken... Efter etiken åkte vi buss och slickade lollopop, jag och Adam. Destinationen var bröderna Svenssons med världens roligaste gäng. Stinastråle, Lollo, Anton, Sara och Adam. Glömde jag säga att dagen blev intressant?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0