Mycket av det goda

Här har det varit lika tyst som i graven. Någonting säger mig att jag borde pilla ihop en sammanfattning om helgen, det som varit, det som är och det som komma skall och jag ska försöka återge alla hundratals synintryck som invaderat mig under helgen. 
 
Fredagen
En pingismatch och mellismys slutade hemma på "bröderna" Svenssons gård. Jag och Adam fick åka traktor och släp, mumsa på egenodlade vindruvor, ärtor, tomater och vinbär (munorgasm på högsta nivå), jag fick träffa Amandas fyrbenta bästis, som jag också saknar lite smått. Sen spelade vi lite pingis med lamkötten. På kvällen åkte jag och Adam hem till mig för lite fredagsmys. 
 
 
 
 
 
 
Mina älskade och saknade bröder, Svensson ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ljuset, sällskapet och helgnalkandet gjorde mig lite smått lyrisk ute på åkern...
 
 
 
 
Hästar får mig att må bra
Melodi är en häst
Slutsats= Melodi får mig att må bra, även om hon är lite surig
 
 
 
Lite fårmys, det är någonting med Säter och bushen som jag inte kan sätta fingret på, något drar mig ut hit allt oftare, och detta något skulle ju kunna vara fåren, djuren och Anton och Amanda...
 
 
 
Potentiella husdjur 
 
 
 
 
 
 
Oemotståndligt!
 
 
 
  
 
Lammköttsbeskök
 
 
 
 
 
 
Av alla gånger jag dött av vackra solnedgångar, så dog jag rejält när jag såg solnedgången på gården. "Det bästa av två världar" 
 
 
 
 
Lördagen
bjöd på härligt kneg på Donken, hade världens tur med kunderna, lyckades bara få glada kunder i min kassa. När jag kom hem från jobbet renoverade jag kroppen och förberedde mig inför kvällen. Övningskörde med mamma och hämtade Adam, hade trafikflyt. Senare på kvällen kom Rasmus hem till mig på lite fika och sedan vankade vi ner till Maxi och Viktoria för lite förfest. Efter en väldigt rolig förfest, drog vi vidare mot S2 och hade världens bästa kväll! Träffade en massa gammla vänner och dansade in morgonen. Skrek mig hes och älskade livet och mig själv för att jag inte glömt öronproppar. 
 
 
 
 
Rasmus, stina, Adam x2, Viktoria, Lisa, Märta, Fredrik, Amanda och Elenor. Bättre gäng får man leta efter. 
 
Söndagen var seg och ganska långsam. Rösten hittade tillbaka lägligt till arbetspasset. Körde hem Adam och åkte sen till jobbet. Där var det rätt lugnt innan jag fick hoppa in i driven. Efter jobbet gick jag och Madde på kupolen och handlade julklappar, WTF! och sedan satte jag mig på bussen hem till Adam, där vi hade en mysig söndagskväll, med mys, pizza och matteräknande. 
 
Sammanfattning: Mycket av det goda. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0