Ridpass på söta islänningar

Alltså den intjänade timmen igår är ju putsväck idag. Har gått runt i ett lunk och trott att jag ska hinna massa saker (Läs fler saker än vanligt) bara för att klockan är tillbakaställd, men istället har jag inte fått något gjort, förutom ridningen då... Vi red i två timmar i ett ridhus och det var så underbart. Önskade att jag fick göra det oftare och hade som rutin att gå till stallet någon gång i veckan.
Nu är jag snuvig som ett as på grund av allergichocken jag får av hästar (men kan inte hålla mig i från de) så jag ska försöka lägga mig tidigt så brukar det lägga sig. Och imorgon förresten har jag bokat in en körlektion, kl 8.00 och jag undrar hur satan jag tänkte där... Meeen, det ska nog gå bra, i värsta fall får väl pappa köra mig i räcerfart till körskolan, heheh... Men snön brukar göra mig lite tröttare och mer fokuserad så upp ska jag nog komma, och motiverad kommer jag nog också vara... 
 
När jag klev av i Djurås trodde jag att jag hamnat i horse-heaven... Överallt fanns det söta nyfikna hästar som jag bara ville springa mot och omfamna, och helst ta med mig hem...
 
Var förresten och red i Mias sällskap, mycket myket trevligt.
 
  
En söt, pugg och lite tillbakadragen dam. Mias häst
 
 
Min skönhet! Med ett blått och ett brunt öga. Gillade att rida henne för det var så lätt att komma in i tölt och rida lätt (hade aldrig töltat förr). Jag kanske ska gå från min nish "stora hästar" och rida mindre först så jag blir lite bättre istället för att skumpa runt som en sopa.  
 
Söt grisen Konrad, men hen var en riktig jäkel på att skrika och yla om hen inte fick närma sig hästarnas godiseller blev instängd i en box. Haha, stjärna.
 
Han kunde sitta och dansa, fast hans skills framgår inte på bilden...
 

Konrad i jakt på hästgodis...
 
 
Jag ska också ha en gris springandes i mitt framtida stall! Så himla coolt!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0