10 saker ni inte visste om mig

  1. Jag vill alltid ha ljud runt om mig, tystnad gör mig stressad
  2. Jag älskar rutiner, måste sitta på samma plats och sida i bussen, måste göra mina to-dos på lunchrasten annars blir jag tokig på lektionen
  3. Jag är en trogen kroppknäckare, nacke och rygg är min favvo!
  4. Första dagen på skjutövningen/kursen tyckte jag allt var besvärligt, jag hade svårt att prick tavlan och när kompisen brevid mig avfärdade ett skott lät det som om ett krig påbörjades brevid mig. Tryckvågorna var så starka att jag nästan föll från stående. Utan att överdriva. När jag avfyrat mitt första skott skrek jag, av upphetsning, rädsla, panik och skräckblandad förtjusning, mest rädsla och chock. Andra dagen kom en instruktör och påpekade att jag inte hade något sikte (röd laserprick på målet) och tillslut, efter alla ställningar, liggandes, knästående och stående prickade jag in en tia! Från stående dessutom som är det svåraste. Och just då, då kändes det så himla självklart, jag kände mig oövervinnlig. Jag ville ha militärverksamheten i mitt liv och jag visste att jag skulle kunna göra karriär bara jag tränade lite mer... Bönder kan också hantera vapen. Så, någon gång i mitt liv ska jag jobba inom försvarsmakten, någon gång.
  5. Jag ska göra ett projektarbete om hjärnforskning, ska forska i sömn och vad det gör med hjärnan. 
  6. Innan jag dör ska jag ha gjort något gott för världen. Ett avtryck
  7. JAg tänker ganska ofta (läs flera gånger om dagen) på MAX GI burgare, sushi, pommes och ost...
  8. Ibland, när jag har supermycket att göra kan jag helt stanna upp och beklaga mig över att jag inte har vissa barndomsvänner med mig på tåget liksom. Jag vill ha de i mitt liv och fortfarande känna de, hejja på stan liksom. Men det är lite för mkt begärt för vissa.
  9. Ibland får jag sjuka carvings efter mineralvatten, så sjuka som rökare när de inte fått röka på en hel bussresa...
  10. Jag är en sån djurmänniska, skulle aldrig kunna rycka av en spindel dennes ben

Hahaha Adam!

 
 
Kom över den här bilden på FB och tyckte den var så rolig att jag måste smacka upp den här! XD
Fast jag håller inte med, när jag är bigspoon kan jag greppa rumpan och undvika att få blodstopp i armen, smaaart ;)

BACK ON TRACK, bitches

Har rivit igenom min to do-lista och känner mig fruktansvärt nöjd över dagens plöjande. Nu sitter jag med filosofiprovet och klurar, eller kurar. Det är rätt roligt att plugga bara man kommer in i det på djupet och omger sig av goda ting att frossa i. Fast ibland kan pluggandet övergå till någo sorts matfest... Fast inte idag! Back on track!
 
 
 
Det är lite sjukt och smått oroväckande vad en äppelkaka och några druvor kan göra för pluggmotivationen!
 

HURRA!

  
 
Nu har man något att belöna sig själv med när man gjort alla sina läxor;)

Torsdag

Dagens TO DO:
 
- Engelska Quiz
- Filosofiplugg inför provet
- ENG Hollywood
- Filosofi läxa 
 
Om jag blir klar med allt dethär innan helgen eller idag, ska jag belöna mig själv BIG TIMES! Måste bara komma på vad jag vill ha, en shoppingrunda? Ett träningspass? Filmmys by myself? Eller kanske nya naglar av madde... Eller njaae, en skön och avslappnad helg ligger nog högst upp;) Typiskt att Anneli (Filosofi och ENG lärare) alltid ska vara så generös med hemuppgifter...
 
 

Lägesrapport

Det har blivit en dålig vana att jag sover över, så idag kan jag inte börja med att beklaga mig över att jag sov över... Igen. Så jag får klaga på ... Vädret. Måste man bli så grymt omotiverad av dimma, gråa nyanser och regnblöt luft? Finns det inget UF företag som tillverkar elixir eller magiska tabletter så man slipper känna sig höstdepp och se läxhögen stiga utan att så mycket som lyfta ett finger? 
 
Nä, nog nu. Dags att kravla sig ur sitt bittra skal och bli lite vanlig.

Dåligt samvete

Fick en sväng av en aggressiv förkylning i måndags och har luffsat runt i vilobanan den senaste veckan, eller jaa. De två senaste veckorna och jag på riktigt inte minnas kännslan när man entrar friskis, eller ligger raklång i stretchingrummet och känner sig nöjd. Riktigt nöjd. Sååå, för att göra mig mer motoverad (för min motivation till allt ligger typ nere i Marianegraven och skvalpar) så ger jag mig själv och er lite höstboost, sommarkännslor och en rejäl spart i stjärten.
 
Fast åh andra sidan så tränade jag ju rejält i helgen, alltså att gymma med militärer är som att ta självmord, man kommer med sina fjuttvikter och tror att man ska träna men så ser man de... Träningsvärken sitter i än, och det är väl ett tecken på att jag iaf försökt? Vi hade en elitboxare i min grupp, och hennes magfys... Fy satan! Tror mina magrutor ploppade upp direkt.
 
 
I need to find something to do this on… 
 
 
 
 
thefitty:

(via imgTumble)
 
 
 
 
 
 fitism:

mountain climbers are SO great for your abs 
i-am-inspired-to-be:

Dream bod right herrreee.
 
healthierways:

Be thin. Be strong. Be beautiful. on We Heart It. http://weheartit.com/entry/35095369
 
 
 
 
 
 
Number 3! Bright colours in the gym forever! haha.  
 
PH

På studentkryssningen

 
 
Ska jag göra något galet. Eller göra någon galen...

Kokololoo, typ?

Alltsåå BRÖÖÖÖÖHL!
Vädret var grått, trist, regnigt och rätt så värdelöst, så min pluggmotivation blev likadan. Värdelös. Har försökt hintat för Adam att han ska komma och hämta mig så vi kan ha höstmys hemma i hans tomma villa, men han fattar liksom inte... Vad äre killar inte fattar med "JAg har tråkigt, vad gör du, vad ska du göra ikv, aha, önskar att vi kunde leka med varandra nu"-snacket. !? Och med leka menar jag vara med. Alla som känner mig vet att det är synonymt med hänga och inte synonymt med andra kinky lekar...
Jaa, iallafall, stina kväver mig från andra sidan skärmen. Måste hon säga något roligt precis efter att jag kippat efter luft och fått den, avfyra varje skämt tätt inpå varandra!? VA MÅSTE DU DET STINA!?
Åh, nu dör jag av syrebrist igen...
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här är då min ondskullsfulla vän, StinaStråle. Och låt inte hennes söta yttre lura er. Hon är en riktig djävul under....
Försökte hitta en bild där hon ser helt galen ut, som hon är, men misslyckades...
 

Mumford and Sons

Sitter nere i golfkällaren och pluggar på etikprovet till Mumford & Sons nya toner, som jag förövrigt älskar!
Min magkänsla säger att provet kommer gå bra, bara jag får in alla etikmodeller heheh...
I morse tog jag och Adam en välförtjänt sovmorgon till åtta! Fast sen fick vi skynda oss till skolan och köra fort för att hinna komma i tid till matten. 
Om jag hinner med allt jag ska den här veckan kommer livet sakta trassla upp sig. OCh det känns skön't.

Läxor

 
 
Step "I won't do it" 

Vill bara att Adam ska komma hit så vi kan ta igen helgen och mysa. Jag saknar min lilla gosse. Men snart kommer han! Bara... en halvtimme kvar... -.-
 
PH:weheartit

Unnar mig!

När August och jag åkte hem från Uppsala i söndags kunde jag inte gå ur macken utan att köpa med mig en tidning. Är rätt bra i övrigt på att gå förbi tidningshyllorna, men rubriken "Sexpack? Ja tack" fick mig att greppa ett exemplar och springa till kassan... Sucker jag är. 
 
 

Befriad

Äntligen kan jag känna att jag gjort nytta den här dagen. Blev precis klar med en läxa och det känns sååååå sköönt! Nu ska jag tvinga mamma baka äppelkaka med mig. Thihi.
 
 
 
Avbockade måsten är så befriande.

Hurraa

Lilla Stina ringde och väckte mig mitt i en underbar dröm och sa att vi var ledig idag. Synd bara att jag snäste av henne med ett Vaaad!? (ska-jag-döda-dig-för-att-du-väcker-mig-så-tidigt-Vaaad) när jag svarade.
Idag ska jag plugga som satan på mitt etikprov och skriva klart mina två engelska uppgifter. 
... Bara jag kommer ur sängen... 

Tillbaka till det civila mörkret

Helgen har varit bra, alldeles för bra.
Jag har tränat massor, tränat igen, hållt igång från 6 på morgonen till 22 på kvällen, monterat på och av AK5:or och skjutit konstant. 

Vi kom hem sent igår kväll så idag är jag en liten demon. Jag är snuvig, astrött och rätt osocial. Inte så bra kombo, så nu ska jag försöka överleva dagen. Bara det.

Tjingeling

Nu tuffar jag iväg mot nya äventyr!
Ska bara sitta i en bil i några timmar, August bakom ratten känns tryggt, men jag som kartläsare... känns väldigt otryggt, vi kommer knappt komma ut ur dalarna... så illa känns det...
Meeen, vi hörs på söndag eller måndag om jag kom fram, annars vänder vi väl...
 
 
 
 
 
Byter mina lacostepjucks mot dessa stabila godingar i helgen! HÄRLIGT med kronans kläder.

Det ser mörkt ut

Det ser mörkt ut för pluggandet. Men det är okej, ska ändå försöka lära mig lite av provet i helgen, tror jag. 
Borde äta, leta reda på två enkla cerat och packa klart men det har blivit kortslutning i hjärnan så benen sammarbetar inte. Återkommer om det hänt något på fronten....
 

Kap eller kap?

  
 
 
 
Nu kan jag vara solkysst året om utan att behöva oroa mig för cancer eller behöva besöka någon kärringgrill...

Sprang på värmeskyddet och hårringen när jag och Adam vankade runt på kupolen förra veckan. Värmeskyddet (som doftar skitgott) för en femtilapp och ringen för fyrtio spänn. 
Och BUS:en för 29:- på maxi. Kap eller kap?
Måste lägga en beställning så pappa köper på sig två flaskor innan erbjudandet tar slut... Kommer på mig själv att jag köper flaskorna för att det är billigt och egentligen inte för att jag behöver... suck. Igen.
 

Blå?

Himlen är röd och känns som rinnande karamell.  Hjärnan cirkulerar fortfarande runt i filosofiska banor... Hur vet vi egentligen att himlen är blå och inte går att ta på?
Hey, skolskadad!
Idag ska jag bila ner med lilla August till LSS, Uppsala för att äntligen få lära mig skjuta med vapen! Hur det känns? Skit-fet-mega-masup taggad!!!! Eller inte. Eller? Hade alternativet att ligga på Adams sturre och solat eller plocka svamp i det fina och varma septerbervädret funnits hade det blivit svårt. 
Nu är det tänkt att jag ska ta tag i engelskaarbetet, men vädret distraherar mig. Vill liksom bara cykla ner till närmaste strand och ta ett dopp för att återkalla sommarkännslorna som var ganska få i år...
Men för att hjärnan ska vänja sig vid allt plugg lär jag nog flytta ut allt skolarbete i solen och börja beta av.
Hej då blorren!
 
 
 
 
 
 
Måste dela med mig av min vy innan jag sticker...

Morgon

 
 
Vaknade upp till en betydligt bättre dag idag. Solen sken, det var frost på bilrutan och luften var sådär frisk som tandkräm känns på huden när man sladdat med tandborsten. På vägen till skolan hade molnen bäddat ner sig mellan träden och det såg sådär sagolikt magiskt ut. Tog upp kameran flera gånger men ånrade mig i sista stund. Vad skulle de andra tycka om en som fotar hejvilt på bussen, liksom... ?
 
Nej, nu måste jag återgå till filosofin.

Elisabeth Maria Johansson

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Sprudlande glad (förutom idag), hjälpsam och engagerad
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Mästare på att skjuta upp läxor, ibland för bra på att bestämma och är en sjusovare + dålig på att neka saker.
Vad är du rädd för: Spöken, att förlora mitt jobb, bergochdahlbanor och göra slut med Adam
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag står på mig själv och har bra självförtroende
Det roligaste jobbet du haft/har: Skribent eller journalist på Ung redaktionen, utan tvekan 
Har du körkort och egen bil: Försöker ju ta körkort, men det kommer aldrig någon period då jag helt kan fokusera på körkortet, och just nu har jag så sjukt mycket att ta tag i så körkortspluggandet har jag lagt åt sidan,  at the moment.
När skrattade du senast: Typ igår känns det som, hade det varit en vanlig dag hade jag sagt nyss.
Vem åt du mat med sist: SP3 fina fina SP3 + björn
Vem sov du hos sist: Adam
Vem sov hos dig sist: Adam imorse.
Vad var du rädd för när du var liten: Att växa upp och behöva få hängbröst och våldtäcktsmän
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Ridlärare eller hästvetrinär och programledare för djursjukhuset
Värsta smärtan du råkat ut för: Jag är ganska skonad, men om jag måste välja ngt får det bli i helgen då Adam landade på mig, är blåslagen på smalbenet och armen... O.0
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Höjdpunkten när jag fick träffa min släkt igen efter typ tusen års väntan och när jag blev ihop med Adam
Har du någonsin sportat: Gick på simmning som liten, spelade ofta tennis och pingis med Linda och så har jag åkt konståkning och ridit sönder soffryggstödet, om det räknas som en sport...
Någon du ser upp till: Barack Obama, efter dagens engelskalektion
Vad finns alltid i din handväska: Ipod, flera sorter cerat/läppsyl/läppglans, choklad, papper handkräm och plånbok
Antal gånger du varit utomlands: Över 10 ggr, om man räknar med någon roadtripp och någon kryssning
Vilken plats var finast: Thailand, helt klart. De vita strändrna och öarna.
Största stad/städer du varit i:
 Bankok
Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej, skulle aldrig
Rökt: Nej
Snusat: Nej
Har du piercing eller tatuering: Nej
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja

Antingen-eller-frågor...
Storstad eller landet: Landet
Hamburgare eller pizza: Svååååårt! Båda innehåller ju massvis med ost! Meeen, Cheeseburgare, åh. Eller Max GI burgare.... dreggel
Kött eller fisk: Kött
Guld eller silver: Silver
Bok eller film: 
Både och, film med adam bok om jag är själv
Vin eller öl:  Mitt alkoholfria mousserande jordgubbsvin, tar mig upp till skyarna. ASGOTT
Choklad eller vanilj: Choklad, lätt
Charter- eller skidsemester: Skidsemester skulle inte sitta fel.
Glass eller godis: Godis! Melonbitar, mörk choklad med havssallt, kaffepraliner och remmar, dör
Varm eller kall oboy: Inget utav de
Förfest eller efterfest: Förfest, efterfest har jag inga bra erfarenheter av
Sverige eller utlandet: Lilla landet lagomt
Sport eller nyheter: Nyheter, DT
Hockey eller fotboll: Hockey, killarna är snyggast där...
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Blonda <3
Sommar eller vinter: Sommar
Vår eller höst: Vår!
Flyg eller tåg: Flyg

3 saker jag gör varje dag...
Applicerar cerat varje feminutare typ
Njuter av livet
Uppskattar min omgivning


3 saker jag helst dricker...
Loka/Ramlösa
Smultroncider/smultrondryck
Vin

3 saker jag helst äter...
(Hur ska jag kunna välja bara 3?? Det går inte men här kommer några jag älskar!)
Skaldjur - kräftor, räkor, krabba, musslor och hummer
Ost – haloumi, feta, hushållsost, mozzarella, permesan, brie… cheddar åååh. Mjukost, färskost Wästerbottenost, krutrökt...

3 knäppa vanor... 
Kollar alltid så att mina fickor är stängda och att ingenting kan ramla eller falla ur när jag passerar broar
Jag tar alltid år mig för mycket jobb
Köper alltid med mig två naturella cheeseburgers med extra ost när jag jobbat på Donken. Skitdålig vana
+ köper oftast grejer/kläder/stylingprodukter för att det är billigt och bra priser, inte för att jag någonsin behöver det... 
 
3 saker jag älskar
Livet
Djur framförallt hästar och hundar
Åka buss (gillar att köra bil, men när man sitter på femman kan man komma på helt fantastiska saker, eller bara uppskatta lovet ännu lite mer)

Riktigt arg

Min förbannade kille har loggat ut mig på NE så nu kan jag inte skriva min uppsats!
ARG för dagen #3

Pretty arg

Dålig dag. Sovit för lite och på kanten av sängen då Adam i sina drömmar rör sig från sida till sida för att jaga något. Har varit uppe sedan sju i morse och känner ändå att jag fastnat i någon dvala. Sinnessrämningen är allt annat än på topp och det känns ända ut i fingerspetsarna. Det bästade hade kanske varit att imorse krupit tillbaka till sängen när klockan ringde för tjugonionde gången. Att jag inte gick till skolan och möttes av det plötsliga händelserna som gjorde mig fruktansvärt bitter och arg. Frustrerad. För att sedan komma hem och se att mamma slängt det mest värdefulla kvittot som finns. 
Så, nu har jag ventilerat mig lite. Hoppas jag kan ta tag i min engelskauppsats nu och klutta ner några ord. Hade varit bra liksom.

Virr i vinden

Behöver en rejäl break från allt pluggande. Har bockat av mycket nu i eftermiddag men jag känner att jag kommer sprängas i bitar om jag inte får fokusera på annat ett litet tag framöver. Så jag satte mig och letade upp en massa inspiration...
If it made you feel something, it taught you something&#8230; 
 
 
Jag skulle behöva sköljas över av en våg. Det råder ständig kaos i mitt lilla hjärnkontor, ständigt på och ständigt överhettad.
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  
 
travelthisworld:

Dingle, Liverpool, England
 
 
 
 
 
 
 
samarcanda:

perchè amo esser felice…

samarcanda
 
Buonanotte&#8230;  
 
 
 
 
“They say true love only comes around once and you have to hold out and be strong until then. I have been waiting. I have been searching. I am a man under themoon, walking the streets of earth until dawn. There&#8217;s got to be someone for me. It&#8217;s not too much to ask. Just someone to be with. Someone to love. Someone to give everything to. Someone.”
 - Henry Rollins  
 
“See how nature - trees, flowers, grass - grows in silence; see the stars, the moon and the sun, how they move in silence&#8230;we need silence to be able to touch souls.&#8221;
- Mother Teresa of Calcutta 
llbwwb:

Krf, Grcka (Corfu, Greece) (by Katarina 2353) 
 
 
Ja, jag vet, lite för mycket solnedgångar, hästbilder och lyckliga brudparsbilder/förälskade par. Men det är just det, som får mig harmonisk och det är just det som laddar mina batterier och knyter upp alla trådar som trasslat in sig i min hjärna. Just det.
 
PH

Krispigt

Helluu!
 
Det var lite krispigt imorse och när jag kom till skolan var stämmningen ännu mer krispig. Elevordförande hade klantat till sig med mötet och på filosofin var Anneli generös med inlämningsuppgifter(JA PLURAL, tre till imån!), redan till imorgon...
Så nu är hela min kväll uppbokad, och jag som tänk pusta ut och kanske besöka Oliver... Men icke. 


Hjärnan är mörbultad

 
 
 
Karamell och hasselnöts latte med äckligt tjockt skum. Mums!
 

 
Efter skolan tog jag och Adam en repa på Kupolen. Hittade ett par örhängen, kollade på tvåårspresenter och klunkade latte. Sedan vankade vi över till Expert för att göra fynd men då till Adams stora besvikelse hade de stängt. Så vi gick hem och brottades med engelska uppsatsen. Eller jag rättare sagt. Adam satte igång att göra en lång lista över saker han ska slå till på när Expert-rean öppnar sina portar...
Nu är jag genommörbultad i hjärnan och mer än redo för sängen. Det där med att skriva långa sammanhängande texter på engelska är inte riktigt min grej... Tur att jag kanske kan återhämta mig dubbelt så snabbt med Adam brevid mig ikv. Natti natt!

Pluggeli plugg!

Nu sitter jag här och pluggar igen. Matteprovet igår gick tydligen inte så bra som jag önskat och tänkt mig, men det problemet får jag ta mig an senare. Nu är prio ett etikläxan och engelskan, har etik om ett litet tag så jag hoppas att jag fått något gjort innan dess. Ikväll ska jag och Adam unna oss lite Kupolen och sedan blire att åka hem och studera, mycket. Typ. Min dag.


´¨

 
 

SMILE, because you can

Sitter nere i golfarnas gym och studerar lite medan Adam pumpar på. Tur att jag stannade i skolan och pluggade lite, annars skulle jag drunkna i mina läxor. Nä, nu måste jag packa ihop allt och springa till bussen. 

Mer läxor och ännu mer

 
Etikläxan, vad skulle du ha gjort?
 
Har det lite jäktigt med livet just nu.  
Kan faktist inte fatta att jag redan nu till helgen åker bort på skjutövning (!?). Nåväl, igår lekte jag med Adam och stina, vi flängde runt på Kupolen, MEkonomen och tog en tripp till Falun för att köpa saker till Adams bil. På kvällen sov vi hos Adam och jag pluggade matte som en toook!
Nu har jag precis gjort provet och det känns lite tomt. Både i hjärnan(känner mig urlakad, tömd) och på papperet, men vi får hoppas att mina kråkfötter är läsbara och ger mig en fullpott. Ikväll nalkas det ännu mer plugg i form av ENG, MA och Etik... Om jag är effektiv det vill säga... Men Adam hänger ju med mig hem, så det lär nog inte bli några problem att spotta upp läxa efter läxa. Nu ska jag återgå till studerandet. Yippi!

There is a thing...

weightlossissue:


 
  
  
 
 
  
  
the-fight-to-freedom:

relentless-running:

Darya Klishina

so beautiful
 
Läckra armar!
 
 

 
r-u-b-y-s-k-i-e-s:

Fuck me dead, this is how I want to look :o
 
 
 
 
muffintop-less:

Protein for Vegetarians!
I was a vegetarian for 21 years, so I know what it’s like! It’s important to consume enough protein each day to maintain and/or build lean muscle. Remember, the more lean muscle you have on your frame, the faster your metabolism will be. Try to get between 1-1.5 grams of protein per pound of body weight.
Remember that although some foods do contain protein, not all of them are COMPLETE proteins. In other words, some foods are considered incomplete proteins if they are missing one of the essential amino acids. That’s why as a vegetarian, it is important to eat a wide variety of protein rich foods so as to get ALL of the 9 amino acids. These 9 amino acids include: tryptophan, threonine, isoleucine, leucine, lysine, methionine+cystine, phenylalanine+tyrosine, valine &amp; histidine.
Good sources of protein for vegetarians:
Eggs
Greek Yogurt
Milk
Cheese
Most dairy products
Tofu
Black beans
Kidney beans
Most other legumes 
Almonds
Cashews
Most other nuts &amp; nut butters
Soy products
There are many other options besides those I just listed, but do some research to find alternatives if these are not your favorites. Keep in mind that many of the “fake meat” products are highly processed. While it’s fine to eat these in moderation, try not to rely solely on them for your protein intake!
 
 
 
 
... With strong bodies.
 

Nu sitter jag här igen

 
 
 
Cheeseburgare eller magrutor, det är bara att välja Betty.

Det känns lite depprimerande att ännu en vecka har gått. Snart har jag matteprov ooch om man kan lära sig ett kapitel på två dagar, så kommer provet gå bra, men det tvivlar jag på att jag kommer. I kväll  ska jag bara gräva ner mig i mattebokens tråkiga sidor, renovera kroppen, skicka in en artikel och förhoppningsvist fixa naglarna. 
En helt vanlig söndag med andra ord.

trötter hälsar

Gäsp gäsp!
Borde ta och krypa till kojs med tanke på att jag inte fick så många sovtimmar i morse och att jag börjar tolv på donken imån. MEn någon håller mig liksom vaken på FB, hahha!
Lollo kallade festen igår för korvfest, och jag kan faktist inte sluta le, det var så kul och spårat och jag gjorde grejer som jag aldrig annars ksulle göra, hahah oops, igen.
Men nej, nu får jag sluta tagga sönder. Kan knappt skrifa klart. God natti
 
 

Bra dag

Jag är så lycklig i dag! Vet inte om det berodde på att killarna väckte oss med "Dont you worry Child" i morse efter att jag sovit som en gris, överallt och på alla (mest Anton och Oliver). Eller om det berodde på att jag hann träffa lilla UNG--gänget. Eller jaa, haft Anna-kvalitetstid.
Har setat på en parkbänk i eftermiddagssolen i Liljekvista parken med Anna och bara bladdrat. Efter några timmars sollapande hämtade Oliver upp oss och så åkte vi runt lite, innan vi begav oss till Skräddis och hälsade på Adam R. 
 
 
Liljekvista bjöd på mkt sol och härligt snack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Just skin

 
 
But very happy anyway. 

HEJ LIKSOM!

Har precis äntrat hemmet efter en grym fest i Säter hos min lilla Anton. Jag har upplevt mycket, sett saker jag inte ville se och fått plats fem st i en tvåmannasäng. Nu känner jag mig lite snurrig och skulle helst må bra av lite sömn och vatten, uttorkad uttorkad uttorkad. Typ detoxa mig... Men ist ska jag ut och träffa Annapanna!
Iaf för e stund, innan jag gräver ner mig i matteträsket. 
Later!
 

Matrix

 
 
 
Köpte med mig lite grejer förra veckan då Madde praoade på Frisörerna Wallingatan. 
Tänkte att 80 kr är mkt billigare än 180:- och plockade friskt på mig några saker. Dessvärre visade sig att det superdyra shampot och balsamet inte gjorde mitt hår sådär mjukt och glänsande som de utlovat. Det blev mer tovigt och strävt. Så de ger jag en fet diss. 
1/5 hårstrån

Drog

 
 
På evig repeat. morgonmysig.
 

Morgonkvist

Gick i sömnen när jag gick upp i morse, men sen fick jag ett samtal från Stina som sa att alla Anneli-lektioner var inställda och då blev jag genast klavaken. Typiskt. Så jag marscherade tillbaka till sängen och somnade ögonbums. Det var skönt, fram tills klockan ringde på nytt och återigen ett samtal från Stina kom. 
Nu sitter jag i skolan och döar. En etta ställde sig framför mig och frågade mig om det var gott att äta banan (!?) och en svimmade i entrén, så lite har inträffat på morgonen här i söta Säter. 

Blandad kompott bilder från min morgon
 
 
 
 Stina låtsas plugga och spelar sims ist.
 
 
 

Like crazy

  
google
 
Har precis tittat på "Like crazy" och den var så sorglig, mitt lilla hjärta gjorde ont hela filmen igenom. 
Filmen handlar om en brittisk student och en amerikansk som förälskar sig i varandra, men efter college blir kärleken svårare. Visum måste sökas, regler måste hållas och framförallt glöden i förhållandet måste hållas uppe och det blir svårt för Anna och Jacob att vara ifrån varandra. 
Filmen är jättefin, väldgjord och har en skitbra story. Kanske ingen film för brustna hjärtan, men för par i stabila förhållanden. Så de kan se på varandra och vara tacksamma för det de har.
 
4/5 bananer

Citat

"Helheten är ett lyxbegrepp" 
 

Once Upon Another Time

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Bastuhäng

  
 
 
 
 
Två tjejor som gör mig riktigt glad. 

Sugen

 
 
Har i några dagar gått och suktat efter ett permanent smicker. Höger sida på revbenet och med texten ovan. 
Får se vad som händer i framtiden.

Fy

Min körlärare är lite bitter av sig. Har alltid funderat på varför han gör som han gör och klagar så mycket på min körning, när det faktist står i boken att man inte ska göra så som han säger...
Jag är less på att öva på samma moment vecka efter vecka och aldrig komma upp, fast jag kör överallt hemma. 
Jag är så arg för att han är så bitter och för att jag är så dum som kastar bort mina pengar på att köra med honom. Jag är så arg. Fy tusan. 

Nu

 
 
 
Mjukisbyxor och dagens läxor avklarade. Gick ner till golfarnas gym med Lollo för att titta på lite ögongodis Adam x2. Fast nu måste jag springa till bussen ses!

Right noooow

Hellööj!
 
Sov över hos Adam igår och deras internet låg nere hela kvällen så jag kunde inte uppdatera er;)
Det senaste dygnet har jag iaf varit effektiv, haft en uppvärmning för hela skolan inför skoljoggen, tränat och umgåtts med Adam. 
I dag nalkas det körlektion, plugg och träning eller lite shopping. Funderar på ett par nya skor. Igen. Heheh
Fast jag borde hålla hårt i plånboken med tanke på alla studentgrejer som kommer. 
Parma, 363635 delad zip 
Parma, 363635 delad zip 
Parma, 363635 delad zip 
 
Scorett

Jag dör

... Vet ni varför?
- Jag har blivit antagen till vapenkursen på Uppsala Garnison! Och min eufori är oändlig!!!!
Nu kommer jag verkligen inte kunna sova...
Av alla gånger jag dött, är den här den "största" gången


.

Överpepp #2

Förlåt alla där ute som måste läsa om min typ kroniska sjukdom överpeppen. Den kom från ingenstans och gjorde mig fruktansvärt uppåt, hela tiden, natt som dag. Jag springer i sömnen och hoppar högt av lycka på dagen. Blev nyss bjuden på fest hemma hos Anton till helgen och det spädde på överpeppen ännu mer, nu är den nästan olidlig. Den där träningen jag gjorde tidigare idag ser man inte ett spår av, det är som att jag skulle kunna gå ut och springa en mil, bara sådär - och jag gillar inte ens att långdistans löpa... Och då är det illa. Ja så illa att jag tom överväger att springa förbi mentalsjukhuset som ligger vägg i vägg med skolan för behandling. 
Men nu ska jag inte vara sådan, imorgon har jag en uppvärmning för hela skolan att hålla i, innan vi springer på skojoggen. 1.1 mil, med bästa gänget och Nellie. Så nu kanske jag ska börja med att planera uppvärmningen?
- ojdå.
 
 
Hela Dahlander imån då... JApp japp

100% recovered

 
 
Skulle inte ha kört så hårt på Runes pass idag, det känns att björngången på intervallflexen igår verkligen tog ut allt i min kropp och efterlämnade en fruktansvärd träningsvärk. Som bara värker och värker. Kunde nästan inte ta av mig tröjan av stelheten. Men eftersom att jag gått runt och lidit och lidit ännu mer på träningen idag så belönade Erik mig med lite lyxshake och pommes. Den ultimata återhämtningsdrycken, alla kategorier!
Plus minus noll.

Insp

 
 
 
 
 
 
 
 
Skulle vilja ha långt hår, färgade slingor och fina flätor. NU.
PH

Uppe med tuppen

Godmorgon!

... Det är inte ofta man får hälsa så...
Jag har iaf tagit sju bussen på oder från Erik, vi har tagit en promenad på tre kilometer, köpt med oss frukost från Annas och sitter nu och ska plugga lite. Effektivt. 
- I dag kommer bli en effektiv dag. 
 
 
 
 
 

Update

Skriver på som bara den. Måste. bli.klar. IKVÄLL!
- Men en sak jag funderat på :
Jag skulle må sååå mycket bättre av att vaccinera mig mot all överpepp, jag kan knappt plugga utan att tanken glider över på annat. Har precis bokat min studentkryssning och allt jag känner är bubblande glädje, som sockerdricka i ådrorna. Vill bli av med överpeppen och komma till ro, så jag kan ägna mig åt viktigare saker, typ läxor. hehhe

Överpepp

Var nyss och tränade på Intervallflexen för att bli av med min jobbiga överskottsenergi. Tror jag lyckades. 
Nu är jag rätt lugn och sansad och rätt övertaggad på studentkryssningen. Vet att det är huuuundra år tills den går, men jag vill liksom vara i tid. Ska utnyttja överpeppen på bästa sätt och försöka bocka av några läxor. Och sen ska jag unna mig Facebook och allt. Shit, om min magkänsla stämmer så kommer jag få mycket gjort idag!
 
 

 
Slänger upp två gamla bilder!
Jag är överpepp på studentkryssningen och det stillade jag med lite intervallträning som verkligen tog på energin. Nu är jag mest död så ska försöka bocka av några läxor.

Lycklig

Älsklingen min kom över nu på kvällen och jag är såååååå lycklig! Nu ska vi krypa till sängs, purå!

Fix you

 
 
 
 
Får mitt hjärta att stanna. ett tag.

Planer

Måste. göra. klart. mina läxor. innan jag drunknar, men studentkryssningen lockar mig för mycket...
 
- Standard undanflykter

16.42

Äntligen hemkommen från jobbet. Vaknade 8 minuter innan passet började och den här gången berodde inte min sena ankomst på för mycket snoozande, funderar seriöst på att invenstera i en Wakeuplight eller en skonsam väckarklocka, så jag vaknar i tid. Det kanske är stenåldersmobilen som är inne på sista refrängen... 
Nåväl, nu ska jag planera veckan och sedan dejta matteboken, prov på tisdag med rektorn som provvakt och jag vill inte behöva ställa några frågor...
- Bäst jag pluggar på för glatta livet.
 
 

Lördag

Unnade mig en sovmorgon imorse i hopp om att förkylningen skulle släppa sitt krampaktiga tag om mig, men där misstog jag mig. Vaknade upp hes som om jag stått och gormat hela kvällen innan och sådär slö som bara irriterande förkylningar kan göra en. Masade ändå iväg mig till jobbet och där blev förkylningen tack och lov lite bättre. Tog mestadels emot glada kunder idag och det var tur. Hade nog inte orkat med några bittra människor. Det kanske är bittra människor som gör mig förkyld? Efter jobbet gick jag ner till Stina och Lollo för en ostkväll, vi såg på film, nös, skrattade och hamnade i rejäl matkoma. Efteråt kunde jag bokstavligen rulla hem. 
Nu ska jag krypa till sängs eftersom att hamburgarna kallar på mig kl 07.00 imån, eller hamburgare och hamburgare... fukostmackorna och bagelsen;)
Hur i hela friden kunde jag säga ja till att börja 7.00 ist för 12.00!?

Skruvlös.
 
 
 
 
 
Vad kan gå fel när man har krispiga vindruvor, brieost, smultroncider och ostchips?
- Inget.

Fullt upp

Känns som om jag upplevt en hel vecka på bara två dagar.
I fredags var jag på halkbana, som gick galant, tog skolfoto och såg miffo ut pga all blåst som skymde ansiktet med allt mitt hår, sen åkte jag hem till Adam och lekte med Melker, plockade plommon och övningskörde. Det är fortfarande svårt att köra snigelsakta... Varfööööör
På kvällen tänkte vi åka hem till Stina för lite förfest innan resten av gänget skulle ut, men följde tillslut med ut på krogen. Lisa och Ellen är bra på att övertala, ibland för bra...
 
 
Dennis, Ellen och Lisa redo för utgång ;)
 
 
De disskuterar hurvida män borde ha sin skjota... Adam tkr instoppat och tjejerna tvärsom.
 
 
 
 
 
 
Planen var Etage, men hamnade på Lips. Trevlig kväll med många kära återseenden. 
 
 
 
 
Adam x2 körde på snygga skjortor.
 
 

Halkbana

 Har sysselsatt mig med det mesta de senaste dagarna. I fredags var det halkbana på schemat och den där känslan när man satt själv i bilen var obeskrivlig, tog mig till nya höjder och fick mig att kämpa ännu mer med körkortet. Älskade att snurra runt helt kontrollöst, och att köra på några barn och en älg var inte heller så farligt. Något som däremot var det var det nedvevade fönstret jag glömde när jag körde rätt in i vattensprutarbanan. Blöt och oljig var bara förnamnet.
Sen fick vi krocka lite också, och det var också helt okej, dock blev jag lite besviken för att vi inte fick göra så mycket. Hade velat testa handbromsen på halkbanan och hänga upp och ner, få lite valuta för pengarna liksom...
 
 
  
 
 Från manövringsbanan i tisdags.
 
 
  
 
 
  
 
Känslan, när man satt ensam och körde, den vill jag uppleva snart igen. Helst imån.
 
 

Ett sommarminne

 Gick igenom mobilen för att sedan upptäcka dessa random pics som någon tagit under en grillkväll i sommras. Vilket härligt minne!
 
 
 
 
 
  
 
 
 

I hopp om att tillfriskna

 Försöker intala kroppen att den är frisk och fit for fight inför helgen(med hjälp av några bilder), för jag har så mycket att göra att alla to-dos skulle räcka ett varv runt jorden. Får inte bli sjuk, får inte bli sjuk, får inte bli sjuk.
När jag blir frisk och fått ordnig på mitt kaotiska liv (pluggar i skolan, gör minilumpen, tränar inför en grej nästa höst, pluggar körkort, knegar på både BT och donken försöker leka reseledare, eventchef och flickvän) ska jag unna mig och älsklingen en helg i Västerås eller Stockholm. Borlänge och Säter ger mig magont när jag tänker på alla jobb och arbeten som jag norpat åt mig, i onödan. Tid är pengar, och om jag hade haft några millisar på baknen hade jag köpt mig fri från alla måsten.
 
fitism:

MMM YUM!
   
 
 
 
Typ en av de finaste ringar jag sett.
blissfully:

omg aaaah
 
de-caf:

i love this 
 
 
 
 
 
lanadierey:

this is lovely
 
 
dietcokeandasmoke:

perfect 
daw-n:

thats so cool
 
na-tur-al:

i follow back
 
 
 
precios-o:

collarbones 
 
miel-doux:

calm-seas:

possibly the best thing i have ever eaten!

ur so lucky omfg ^ 
 
bahliss:

cute
 
astrolily:

this is so romantic, i love it :)
 
ish-q:

so true
 
ethereal-gold:

shredded denim.
 
moonburne:

queued, its summer so i won’t be on as much xo 
 
r-oam:

she’s too fucking perfect
ughh i love freckles
 
 
bravevvolf:

off I go
 
 
 
 
 
 
http://fashionandfittness.tumblr.com/ 
 
 

Melker, tårta, övningskörning och svamp

Hade världens bästa dag igår. På vägen hem till Adam kidnappade jag älsklings Melker från hans mormor och så lekte vi tre i kvällssolen tills svärföräldrarna ropade in oss på födelsedagsfika. Så där satt vi i kvällssolen och frossade i tårta och andra sockerbomber. Efter ett tag åkte Janne med oss ut och plockade svamp. Sen övningskörde jag lite med Adam, oops. Och så rensade vi svampen och stekte hela satsen. Resultatet blev en proppfull Betty och svamp för hela året.
 
 

Studentkryssning

Pjuuh, har setat och försökt och försökt och försökt och försökt att få upp alla info om studentkryssningen... Men USB:t ville inte sammarbeta med mig förrän nu. Typ. En timma sen.
Nu ska jag slänga i mig lite mat sen hoppa in i dushen för att senare ansluta mig till matteboken... Sen blir det att lägga mig tidigt och börja tagga inför imån, halkbana, skolfotografering, fixa och sätta upp affisherna och sedan en eventuell utgång, får se vad mina hjärnarbetare säger och om vädergudarna är på min sida...

 
 
 
 
Förbannade sticka som inte ville fungera, förrän nyss. Meeeen nu har jag iaf all info jag behöver, förutom min kod da... Sega

Mysko tanke

Om tolv timmar är jag redan uppe, redo för att halka.
Kan inte komma ihåg sist jag klev upp så tidigt...
Anyhow, är jag nervös som ett as. Mest nervös är jag för att missa efterrätten i skolan imån... Tänk om det är kladdkaka eller chokladmousse, då dör jag.
Att inte få stopp på bilen eller fastna i morgonkön till Falun är en bagatell.

Getpung

Låg och snoozade så skönt i Adams säng i morse tills Adam blev arg på min snoozning och tvingade upp mig. Hatar verkligen att han har sovmorgon tills tolv och att jag måste gå upp halv åtta. När jag kom till skolan var filosofin oobligatorisk och gissa om jag blev arg. 

Fick morgondagens uppgift och lyssnar på ett program som handlar om Lycka, lite komiskt att jag sitter här och är arg och lyssnar på någon dokumentär om lycka... 

Citat

"Lycka är ett gupp i vägen"

Åh

Har unnat mig en rätt chill kväll med lagomt med plugg(läs inget alls). Nu ska jag bara packa väskan för imån ska jag sova över hos Adam:D Sen ska jag gå och lägga några inpackningar och fräsha upp mig. Blev sugen på en fiskbensfläta imån, men familjens frisör har sovmorgon tills tio, så det får bli någon anna dag. 
Fick ett jättesug efter short och ballerinas, men som det blåser ute nu kommer jag knappt fram till cykelstället innan jag förfryser.
   
 
 

Kärlek

De som gör livet lite bättre. Jag älskar er.
 
 


Huvudlös höna

Körde som en idiot på körlektionen, mina öron gick in i självförsvar och slutade liksom lyssna när han repeterade vad jag skulle göra gång på gång. Eller nej, det var för mycket att ta in. -Men han var lite bitter också, kanske på grund av mig. Körde förresten manöverbanan idag, det var den som gick åt skogen. Har en tendens att köra fort när jag inte ska och vara seg när jag ska vara snabb. Men på något vänster fick jag ändå köra tjugo minuter mer än vanligt, för att klara banan, och tillslut när det var skarpt läge och liksom sista gången och tusende gången gills fick jag till det, på en toppenbra tid. Så nu är ingen gladare än jag. Och tröttare. 
Ska fira med deckare nu och sedan hoppa in i pluggträsket och beta av. 

Förra veckans äventyr

 
 
 
Smällde i mig lite nattfika i väntan på sömnen, provade på kesella som visade sig vara ett riktigt unket bottennapp. Håller mig hädanefter till blåbärshallonpajen...
 
  
 
 
 


Har promenerat längs strandskanten mot bussen med Victor och Stina. Kan faktist inte fatta varför jag alltid tar bussen när jag har en och en halv kilometers stranspromenad till femman istället!?  
 
 
 
"Det är de små tingen som gör livet meningsfullt" Och ja, att lyssna på musik medans Femmans härliga guppande åktur tar en genom landet är heeeeelt underbart, på riktigt. Om ni frågar mig nästa gång hur många hästar som står på höger sida i färdriktning mot blge, kan jag det. Kan nästan, nästan blunda och säga vad jag är. Skolskadad eller bara lite galen?
 
 
 
  
 
Har spenderat lite kvalitetstid med Adam, dammsugit hans hallonhäck, solat lite på studsmattan, legat och sugit i min gräsdoft så jag håller mig tills våren och åtit världens godaaste lasange med X-ost. Livet är underbart.
 
 
 
 
  
 
En vecka är inte fulländad utan skogsturer. Balsam för själen.
 
 
 
Efter två timmars knegande i en främmande skog. Lyrisk var bara förnamnet på mig då.

 
 
 
Fångsten, som senare blev nattfika till Snabba cash och frukost.
 
 
 
Var på Bio med Samir och Adam. Hemsk film, för mycket död och pang pang för min del.
Men Joel väger upp till det;)
 
 
 
Mitt fina GGS gäng. 
 
Hihi, historien bakom bilden är rätt lustig. Kort och gott, Ellen satt och kissade bakom Adam och fotografen tyckte det var läge att bilddokumentera. ;)
 
 
 
 
 
Ingen utgång kan gå fel med ett paket ost i väskan, på riktigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kosmisk Kaos

 
 

Fyndat!

 
 
 
 
 
Införskaffade lite nya träningsgrejer, olja, shampoo och balsam och en kjol under förra veckans shoppingrunda med Lollo och Saina. Kjolen fyndade jag på H&M för pangpriset 149:-. Dog lite när jag såg den, när jag provade den och deffenitivt när jag betalade den. Det är lite tragiskt att jag skulle kunna köpangt bara för att priset är super.
 
 

Matkoma

Varför kan jag inte lära mig äta lagomt!? Ligger just nu i fruktansvärd matkoma och längtar tills jag får sätta tänderna i min saftiga uppsats, eller inte. Men jag vill skriva klart skiten så fort som möjligt och fokusera på annat...
 

Happy och intensiv

Förstog nyss vilken veckokickstart jag egentligen har, först skola, sen redaktionsmöte och sedan Intervallflex - allt innan sju på kvällen! I veckan väntar några tuffa inlämningar, några körlektioner, två imån bland annat, jobb och halkbana, faktist. Ska bara se till att lämna in alla inlämningar så jag får bocka av de... 
Men vädret kan ju inte vara bättre så jag tror har turen på min sida. Snart ska jag gå och käka pizza, sen ska jag sätta igång med skrivandet. Ska jobba aktivt till tolv i natt, så förhoppningsvist har jag några uppsatser mindre att brottas med. Och som belöning får jag plocka svamp och sova hos Adam imån, suberbra deal huh?
 
 
En intensiv vecka väntar mig, men lika glad är jag för det. Tror jag...

Ständigt på min hjärna

 
Kastar in handduken och avslutar allt plugg, ska somna med denna härliga låt på repeat. Helt fantastiskt.

Kärlek

Sitter och smattrar vidare med min kärleksuppsats och jag känner att jag blir sådär alldeles skrållhet i hjärtat när jag tänker på Adam. Tänk att jag och Adam snart varit tillsammans i två år. Det är en bagatell om sisådär 53 år men just nu känns det så himla stort. Obeskrivligt. Det är han som ligger och tar bort en hårslinga ur ansiktet på morgonen och hälsar mig godmorgon med en puss på munnen. Han som ligger och håller om mig på natten fast han somnat. 
Nu längtar jag bara tills natten övergår till morgon och jag får sitta och vakna till på bussen med honom. Min fina älskade Adam.
 

RSS 2.0