10 saker ni inte visste om mig

  1. Jag vill alltid ha ljud runt om mig, tystnad gör mig stressad
  2. Jag älskar rutiner, måste sitta på samma plats och sida i bussen, måste göra mina to-dos på lunchrasten annars blir jag tokig på lektionen
  3. Jag är en trogen kroppknäckare, nacke och rygg är min favvo!
  4. Första dagen på skjutövningen/kursen tyckte jag allt var besvärligt, jag hade svårt att prick tavlan och när kompisen brevid mig avfärdade ett skott lät det som om ett krig påbörjades brevid mig. Tryckvågorna var så starka att jag nästan föll från stående. Utan att överdriva. När jag avfyrat mitt första skott skrek jag, av upphetsning, rädsla, panik och skräckblandad förtjusning, mest rädsla och chock. Andra dagen kom en instruktör och påpekade att jag inte hade något sikte (röd laserprick på målet) och tillslut, efter alla ställningar, liggandes, knästående och stående prickade jag in en tia! Från stående dessutom som är det svåraste. Och just då, då kändes det så himla självklart, jag kände mig oövervinnlig. Jag ville ha militärverksamheten i mitt liv och jag visste att jag skulle kunna göra karriär bara jag tränade lite mer... Bönder kan också hantera vapen. Så, någon gång i mitt liv ska jag jobba inom försvarsmakten, någon gång.
  5. Jag ska göra ett projektarbete om hjärnforskning, ska forska i sömn och vad det gör med hjärnan. 
  6. Innan jag dör ska jag ha gjort något gott för världen. Ett avtryck
  7. JAg tänker ganska ofta (läs flera gånger om dagen) på MAX GI burgare, sushi, pommes och ost...
  8. Ibland, när jag har supermycket att göra kan jag helt stanna upp och beklaga mig över att jag inte har vissa barndomsvänner med mig på tåget liksom. Jag vill ha de i mitt liv och fortfarande känna de, hejja på stan liksom. Men det är lite för mkt begärt för vissa.
  9. Ibland får jag sjuka carvings efter mineralvatten, så sjuka som rökare när de inte fått röka på en hel bussresa...
  10. Jag är en sån djurmänniska, skulle aldrig kunna rycka av en spindel dennes ben

Kommentarer
Postat av: Anonym

blogga!

2012-10-01 @ 20:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0