Förra veckans äventyr

 
 
 
Smällde i mig lite nattfika i väntan på sömnen, provade på kesella som visade sig vara ett riktigt unket bottennapp. Håller mig hädanefter till blåbärshallonpajen...
 
  
 
 
 


Har promenerat längs strandskanten mot bussen med Victor och Stina. Kan faktist inte fatta varför jag alltid tar bussen när jag har en och en halv kilometers stranspromenad till femman istället!?  
 
 
 
"Det är de små tingen som gör livet meningsfullt" Och ja, att lyssna på musik medans Femmans härliga guppande åktur tar en genom landet är heeeeelt underbart, på riktigt. Om ni frågar mig nästa gång hur många hästar som står på höger sida i färdriktning mot blge, kan jag det. Kan nästan, nästan blunda och säga vad jag är. Skolskadad eller bara lite galen?
 
 
 
  
 
Har spenderat lite kvalitetstid med Adam, dammsugit hans hallonhäck, solat lite på studsmattan, legat och sugit i min gräsdoft så jag håller mig tills våren och åtit världens godaaste lasange med X-ost. Livet är underbart.
 
 
 
 
  
 
En vecka är inte fulländad utan skogsturer. Balsam för själen.
 
 
 
Efter två timmars knegande i en främmande skog. Lyrisk var bara förnamnet på mig då.

 
 
 
Fångsten, som senare blev nattfika till Snabba cash och frukost.
 
 
 
Var på Bio med Samir och Adam. Hemsk film, för mycket död och pang pang för min del.
Men Joel väger upp till det;)
 
 
 
Mitt fina GGS gäng. 
 
Hihi, historien bakom bilden är rätt lustig. Kort och gott, Ellen satt och kissade bakom Adam och fotografen tyckte det var läge att bilddokumentera. ;)
 
 
 
 
 
Ingen utgång kan gå fel med ett paket ost i väskan, på riktigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0