Fruktansvärd dag

Måste ha kommit in i en disträ, irriterad och frustrerad period av mitt liv... Liksom olycksdrabbad.

Måndagar är annars min favoritdag, med bra lektioner, redaktionsmöte och träning, men inte denna... Hade ett jobbigt möte med rektorn om allt som händer och ska hända, åkte sen till mötet där de bara malde på om ingenting (kändes det som), var planerat att vi skulle fotografers för Pralin repet, men såklart var någon neggo för vädret inte levererade och när jag och Natalie skulle åka hem var det trafikstockning i hela centrum och vi blev nästan påkörda i sidan i rondellen av en idiot som bara körde rätt ut, väl hemma ringde jag till sömmerskan som fixar min studentklänning och hon ska ha nära en tusenlapp för att ta bort lite tyg (och det har jag inte råd med när klänningen i sig var rätt dyr) så jag fick ingripa och avbeställa... Tråkigt eftersom att det ser mörkt ut med tid och ork för att fixa den själv, så lär väl kolla efter en ny... Som också tar på krafterna.
 
Sen kom Erik och vi fastnade såklart i trafikstockningen påväg mot friskis. Väl på Friskis mådde jag så illa av intervallerna så jag fick kuta till toaletten... Kände mig så himla arg innan och hoppades på att få ta ut mig ordentligt på träningen, men det gick ju inte när jag var svimmfärdig stup i kvarten. 
 
Ingen höjdardag va? Hoppas på en upprättelse imorgon. 
 
Ingen vidare dag, jobbiga incidenter, oflyt, jobbiga klasskamrater och illamående på träningen. Fast det sistnämnda förstår jag, borde inte träna så tätt inpå efter en kraftansträngning som jag gjorde på tävlingen... Dumt av mig. Imorgon väntar jag på någon slags gottgörelse eller upprättning från likväl vädergudar som vänner. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0