Kickstart! Och hårdrömmar...

Och så var lovet slut och man kastades tillbaka till verkligheten. En väldigt kall sådan också. "Ett jävla April skämt"  som Stina sa imorse. Haha, lustikurre! I skolan var allt sig likt, Bohman rivstartar veckan med förberedelser inför ett kemiprov, vänner yrar runt och Kim och Alex pratar livligt om lovets popcorn och bussarna håller sig strikt till sin sena busstabell... 

Är ensam hemma nu och passar på att poppa lite musik! Ska störa grannarna ända ner till bottenvåningen som kompensation för alla helger jag stått ut med deras dåliga musik... Såå, dammsugaren i taket medan jag packar träningskläder! Yaaay!
 
Det är exakt tio veckor kvar på skolåret och jag drabbades av extrem studentångest... Problem #752 mitt hår är väldigt väldigt kort! Vilket betyder att jag borde sätta i löshår eller starta en effektiv hårodling... Har ju börjat med mina kosttillskott igen men njaae, jag tror inte jag kommer kunna få så långt hår som jag hade innan balen: SURT!
ALLTSÅ! vad hände med mitt sagolika hår!? VARFÖR kapar jag alltid det sommartid!? Jag är ju liksom 100 gånger snyggare i långt hår! :(
Satan, måste lägga till på min 2013 årslista/nyårslista att skaffa långt hår... _Under brösten ska det satan vara! Tur man har ett bra arkiv så man kan drömma lite då ;)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Meg

Haha av någon anledning så verkar långt hår när man tar studenten vara obligatoriskt. Vem bestämde det liksom? Äh, jag tycker iaf du är kanonsnygg i "kort" hår också ;)

Svar: Men det blir ju så vackert med mössan och när man springer ut! :D Och tusen tack! :D
Elisabeth Johansson

2013-04-08 @ 20:57:48
URL: http://megs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0