Lunchpaus

Vet inte om jag kan titelera mig som en arbetsmyra, är knappt det i perioder men idag känndes det bra... Hur som helst tog jag en pause i pluggandet. Nu när jag renskriver loggboken märker jag hur mkt tid jag egentligen lagt ner på projektarbetet, inte så pjåkigt som jag först trott. Men om jag räknar ihop alla sömnlösa nätter och ångesttimmar som jag fått som en bieffekt av projektarbetet så har jag lätt fått ihop mina 100 h på en vecka.
 
Nosade ju på att byta ämne vid julen till träning och då hade det nog lätt varit mkt mkt roligare. Så, till alla er därute; väl ett projektarbete som ni tror kommer intressera er över hela året, och tänk igenom det noga. Punkt. 
Nu ska jag fortsätta mumsa på min paradrätt: Pestosallad.
Hejdå!
Paradrätt: Släng i lite pasta, knaperstek bacon, sleva i tre rejäla skedar pesto, hacka mozarella och tomater. Smaka av med salt och peppar: Njut!
Lyxade till det med svartvinbärsmineralvatten. Allt du behöver för en munorgasm: Borlängianskt (Annas fyndiga ord) kranvatten, fjolårets bärskörd och en sodastreamer. Klart! Deffinitift humörhöjande! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0