Min dag! (Onsdagen i bilder, försenat inlägg)

Det var länge sen jag hade kameran med mig hela dagen och dokummenterade allt. Men idag gjorde jag det!
Började dagen med ett bad i det smutsiga vattnet (ett rör i centrala blge hade läckt så allt vatten var brunt i centrum, och jag bor ju i centrum så vi blev drbbade) Adam var så envis och ville bada men fick tyvärr göra det solo, medan han njöt tog jag mig an disken. Sen åkte vi till Kupolen och shoppade. 
Kikade på presenter '(!!!), bikinis och skoor. Adam köpte hem skönheten på bilden och så köpte han mina drömmskor, fast som en födelsedagspresent så jag får vänta med att använda de! :(
 
Mitt i all shopping tov vi oss en välförtjänt lunch! Var ju snuskigt länge sen jag åt sushi och carvingsarna har varit obamhärtiga. Minst sagt, men idag fick jag njuta av härligheterna.
 
Adam njöt ju också! Syns ju väldigt tydligt!
Sen blev han sur för att han tvingades ställa upp på bild, men han är rätt söt ändå!
Efter den lyckade shoppingturen var jag en bikini rikare. Kim i min klass har ju tjatat på mig att jag måste införskaffa mig en vit bikini så jag kan vara extra snygg på stranden, jag har själv alltid velat ha en, men jag har varit för kräsen för att slå till på någon men på H&M hittade jag min dröm! För 200:-
Som en liten rosett!
När jag kom hem vinkade jag iväg Adam och satte i mig en portion härligheter innan träningen. Med egenodlad basilika och haloumi! 
Say hellooooo to my darlings!
Efter på träningen gick det sådär, körde min nya magfavorit och mådde nästan illa av smärtan och efter rycken tvingade Bosse mig köra lite axlar, så när jag kom hem till Adam senare på kvällen var jag lagomt mör.
 
Väl där, tvingades jag vara med när Adam bytte däck. Tog med mig kameran och kexen ut för att skylla på att jag var upptagen när han behövde hjälp men efter ett tag var det jag som satt och snurrade upp bultarna - fråga mig inte hur jag blev den arbetssamma, det bara hände!
 
 
Det kanske var denna burk som tilltalade mig. Ser ut som en burk färsk, mjuk gooooood Nutella! Så jag vart ju fast i bilmeckandet.
Jaa ni ser ju själv hur engagerad jag var, i början. 
Fast sen sprack jag upp och jobbade på!
Den där krabaten bara stod och kollade på medan jag slet som ett djur... Det var ju tänkt att det skulle vara det ombytta!
Molnporr. Löjligt mkt bättre irl också...
När vi precis blev klara med däckbytet ringde Dennis och talade om att vi skulle till Coop, så då var det bara att byta om, lämna pluggandet åt sidan (än en gång) och bege sig. Väl där, upptäckte vi att vi hade glömt pengar, både jag och Adam...
 
Var väl lika bra det. När vi äntligen kom hem, tog jag tag i plugget. Tillsammans med mina frukter. Som försvann senare mot natten...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0