Okej såhär är det!

Jag är jäääkligt trött för tillfället. Projektarbetet tar verkligen musten ur mig och när det får vila så tar jag ut mig till max på träningarna... Ond cirkel av konstant trötthet... Så mina vänner, ha överseende om jag kommer vara som en zoombie den närmsta veckan! Har slagit på robothjärnan och är inställd på att bara kötta. Kötta. Kötta. Kötta. För om exakt en vecka är det tävling i Sandviken, min sista serietävling den här säsongen och jag ska vara grym.  

Har kommit på att jag vill så fruktansvärt mycket med tyngdlyftningen. Min tränare är azummmm och atmosfären där är så inbjudande. Jag blir så sporrad när jag ser hur mycket jag förbättrats sen jag började och när jag persar och persar på träningarna. Idag t.ex. fick jag nytt personligt rekord i knäböj. Lilla jag tog 55 kg (!!!!) - mer än min egen kroppsvikt! Ska ta med mig lyckoruset och börja beta av läxhögen. God natt folks!
Se vilken välkomponerad vy jag fick när jag drack kvällste! Det är så härligt att solen går ner 20.40 nu för tiden, men desto sämre för mig som inte har ett fönster som vätter åt det andra hållet... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0