Skön comeback!

Vårterminen lider mot sitt slut och det märks även på BT. Veckorna bara springer iväg och vi är redan inne på planeringen i slutet av maj månad... HELT SINNESSJUKT!
Fick igenom ett projekt som jag velat göra evigheter, men kanske inte rikrit vetat hur. Men nu vet jag. Och lägger jag ner mycket energi och tid kommer det bli stor, kännslomässigt och succéartat!
Efter jobbet tog Erik och jag en glass som uppladdnings meal och sen körde vi ett stenhårt pass på IntervallFlexen! Skönt att vara tillbaka och få känna den där nilen/vattenfallet mellan brösten. Heheh. Nu har jag käkat världens sämsta pizza och ska studera lite. PANIK. Hur sammanfattar man en 100 p kurs på tre dagar? Jag vet inte. Men de lär jag komma fram till, snart...
 
Alltså den här pizzan... Det måste ju vara årtiondets skämt! Beställde en quatro stangoles (stavning) Oliver, svamp, skinka, räkor och kronärtskocka. (stavning, igen)
1. Kassören fattade inte vad jag beställde. 
2. Pizzan var i barnportionsformat
3. Det låg två ynga räkor på pizzan... 
 
Neej, La Cantina äter jag aldrig mer på igen. Skrit dålig service, små pizzor och katastrofala påläggs påläggningar. HELT sinnes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0