Sugen as FUCK

 
Alltså bilden, placeringen, motivet. HELT FANTASTISK, PERFEKT.
It’s all love.
Storleken var ju perfekt. 
Want.
Lite av min signatur, så att få tattuera in det permanent på kroppen hade varit stort, och fint. 
My tattoo. Behind my right ear, discreet and in my handwriting.
Love bird tattoo | via Tumblr on We Heart It - http://weheartit.com/entry/57478703/via/teresa_hernandez 
 
La tatueringarna på hyllan efter att jag följt med Louise till Light Hause för några månader sen... Klarade inte av att se nålarna i olika tjocklekar och ljudet. JA härre gud vad ljudet gjorde mig galen!
Men nu, har jag slagits av tanken av all den här sommarböljan som är på ingång. Alltså, under P&L veckan (om jag får gå in som media) så har de på Eden ett tält där en man tattuerar alla journalister, mediafolk och artister ... Och jag är så fruktansvärt sugen på att göra något litet, något betydelsefullt och vackert. Har länge funderat på en text och placeringen nyckelbenet dycker ofta upp. Som Rihanna ovan. Men jag vet inte.
 
Revbenen, lodrätt ner för sidan, handleden, underarmen och nacken har ju också varit påtänkta. Men som sagt, jag är ju en sådan chicken när det kommer till permanenta grejer, det ska vara genomtänkt, perfekt och jag ska kunna vara stolt och stå för det genom hela livet... Får sova på saken ett tag till. Men nu vet ni ett av mina lyxproblen ;)

Kommentarer
Postat av: Lollo

Sjukt sugen på en till nu!! Vet ju precis va ja vill ha å så, Men ekonomin XD asså tror iaf ja ska få den gjord innan studenten ;) vi kan göra samtidigt, kan hålla din hand om du vill :D

Svar: Ska vi gå och boka tid*?;)
Elisabeth Johansson

2013-04-26 @ 08:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0