Temporärt lagad och lite jävelskap

Alltså folks, det här är inte min vecka. Inte för fem öre! Det går inte bra någonstans och som grädde på moset har jag troligtvis gått och blivit magsjuk. Ja, satan ni läste rätt! Men "magsjukan" är snäll mot mig, kontrollbar under dagen och slår med full kraft natte- och kvällstid. Har förflyttat mig dubbelvikt och fått lov att lägga mig på golvet i fosterställning i min kamp mot att komma till köket. Nu skiter jag i allt och går och lägger mig, så kanske smärtan och kramperna försvinner. 
 
Vad har annars hänt i mitt kaotiska liv? Haft projektmöte och fått förlängd tid, varit med Frans och Stina, shottat mitt i veckan med Frasse, lämnat in min skinnjacka på lagning och min studentklänning för uppsyning (kärringen ska ha fucking 500 kronor för att sy några stygn och klistra!!! Skandal) varit på shoppingtur med Erik och köpt en ny älskling #2. Och fixat in ny musik... Och köpt på mig andra förnödenheter. Tankat biljäveln och gått från ett hyffsat kapital inför sommaren till typ... ingenting.
Ja välkommen till Elisabeths helvetesvecka!
 
Det här människor, det är världens bästa lurar! Lurar som inte lurar! Hahah, fyndigt. Men iaf, de har platta kablar för att minimera och även utrota ficktrassel. Och det behövs inte många volympluttar för att man ska höra musiken, bara musiken. Ej läckande och väldigt bra basljud. Rekommenderas varmt!
250:- på Kjelle & Company men just nu kostar de endast 100:- 
Eftersom att jag inte fungerar utan musik, jag kan knappt gå på toa utan radio liksom... Så tyckte jag att jag var värd en tidig 19 års present... Jag ska installera en sändare på min nya älskling #2, skydda den med mitt liv och vårda den lika väl som jag vårdar mina relationer. För nu är det sista chansen och jag gick runt på Kupolen i två timmar för att fundera ut om jag verkligen var värd den eller inte... 
- Så, nu folks, är jag lagad! Jag är som ett porslin som är dåligt ihoplimmat men lagad är jag. Iaf temporärt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0