Trötter

Helluuuu!
 
Vi var verkligen ett Dreamteam på jobbet i dag. Dock försvann en liten del av dreamteamet när Amanda slutade men det fixade vi ändå. Jag trivs så bra på jobbet när Matthias och Labolina jobbar med mig. De är jämt så himla sprudlande! Helt sjukt. 
Fick iaf stå i kassorna ett litet tag och blev sedan placerad i DT 2:an, där man serverar bilarna maten. Skit kul.Blir jämt så himla lycklig de få gångerna jag får stå där, för då har jag nära till frisk luft och solnedgången!  Nu är jag äntligen hemma efter sex timmar och är dötrött! Benen värker för jag rammlade och fick stången på ankeln tidigare på träningen... Så jag funderar på om jag ska bojkotta Romme imån eller om jag ska köra ändå... Men det visar sig. Ska försöka ta tag i projektarbetet innan jag lägger mig! 
 
Tjuvkik på studentklänningen!
 
Eufori på högsta nivå! Min klänning är så mjuk att jag inte vill ta av mig den och dessutom uppfyller den alla mina tusen kriterier: perfekt längd, inte genomskinlig, mjuk, bra propotioner, luftig armhåla och perfekt nyans, för att nämna några. 

Kommentarer
Postat av: Evelina Eklund

Ja super snygg, den finns på nelly.com!! :)

Svar: Tusen tack för svaret! :D
Elisabeth Johansson

2013-04-03 @ 23:12:56
URL: http://evelinakickoellinor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0