Berg-och-dal-bana

Mitt humör eller rättare sagt, min skolgång är som en enda berg-och-dal-bana. Ibland är det jätte jobbigt och ibland är det som idag, hur fantastiskt som helst...
Lekte mig igenom kemin och förstod faktist, vilket inte alls händer ofta och ettorna såg ut som frågetecken. Det var lite kul faktist. Sen frågade Bohman vilka som hade setat med kemin hemma i minst två timmar och ingen räckte upp handen, tills en tjej säger "men vi går ju i skolan, så vi behöver ju inte göra någonting hemma eller ta hem läxor" haha. Det var nog månadens kommentar. 
 
Ville så gärna säga "Om två veckor kommer du också ha ett heltidsjobb där fritid och vänner är exotiskt och ett träningspass om dagen till och med är ovanligt. Att få logga in på Fb om kvällarna och lägga sig före tolv är rena rama lyxen." ... Men jag behärskade mig. Typ... tio uppgifter senare kom Lollo och lunchade med mig, vi pratade en hel del sentimentala minnen och Polenresan. Och den pratstunden förlängde säkert mitt liv med flera år. Så mycket skratt, och sjuka minnen.
 
Är supersugen på att plocka fram bilderna och minnas lite, men först måste jag hitta minneskortet. Får bli helgens uppdrag. Sen åkte jag hem med Anneli och nu står inhandling och träning på schemat. Spännande fredag!
 
Hittade en gammal bild från Polenresan. Episk!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0