Den perfekta sommarhelgen

Helgen som gick. Alltid lika pressad. I fredags hade Stina tacokväll för tjejerna, men det slutade med att Ebbaskompisar och jag, Lollo och Stina fyllde upp sofforna. Mot midnatt kom Robin och gav oss en åktur i hans nya benz, åkturen blev inte riktigt som jag tänkt, blev stoppade av polisen och Robin visade mig hur jag skulle tackla de. Haha, så nu ska jag köra lugnt ett tag framöver så jag slipper bli stoppad och obehagliga samtal. 
 
"Biatch, please"
Stina har skaffat nya blommor... Mellan vardagsrumsdörren... 
Efter tjejernas framfart
Åktur - Sladdtur
 

Lördagen hade väldigt mycket bilåkande att erbjuda, en final i Ungdoms SM för Sussi och fest i Säterdalen som avslut.
 Min ståtliga syster i hitet. Hon placerade sig på tredje plats i hitet och i hennes första SM final någonsin kom hon femma. Mycket mycket bra tycker jag. Jag är så stolt över henne, min ståtliga lilla syster och hoppas och tror att det kommer bli startskottet på någonting stort. Som jag sa förr, Kallur och Kluft, akta er! Om jag hade haft mer tid, hade jag gärna gjort det till en vana att komma på hennes tävlingar, men jag får ju chansen och privilegiumet att få tävla med henne i tyngdlyftning, dock är jag i samma viktklass som henne och är rätt chanslös...
Up and go, med destinationen Säter. Förfest.
Betty kör rosa tema.
Adam ser något intressant...
... Som senare visar sig vara Adam, mycket intressant.
De spårar, till och med innan dalen, inte illa.
Lilla söta gänget. Iaf flickorna och Alex.
Måste säga att den här bilden var supersöt...
Dragplåster: Björn Rosenström som var helt klart godkänd! 
Hi!
 
Söndag. 
Fick sova ut i Adams famn, innan jag drog på träning som var lite av en väntan. Kom inte igång förrän efter 50 minuter pga av vissa hinder och människor... Sen fick jag skynda mig till jobbet där det var kejos (kaos). Sen fick jag äntligen rulla hem till Adams stuga och pusta ut igen. 
 
 
Stugmys. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0