On my mind

Ställde klockan på "vanlig tid" efter helgen, dvs 06.00 och blev faktist väckt då. Vanligtvis brukar jag bara bli lite halvvaken och råka somna om igen, om det beror på klen ringsignal eller dålig självbehärskning vet jag inte... Gissar på en kombination. Utnyttjade tiden till att tänka massor. Ibland kan faktist lugna stunder vara farliga...
 
Det är så att jag ska tävla på lördag, DM i tyngdlyftning står på schemat, och dagen är efterlängtad. Dock, har jag inte tagit så mycket på träningarna, jag har varit sjuk och motivationen har stundtals dalat och glömts hemma just för att jag varit sjuk och att hostan aldrig riktigt vill släppa taget.
 
Igår fick vi se deltagarlistorna och jag gick in i 58 kg klassen, vilket betyder att jag måste tävla mot min syster och hon lyfter nästan dubbelt så mycket som mig och så har vi några tjejer till, som alla är väldigt rutinerade och starka så min pallplats är hotad, såvidare jag inte persar med tio kilo den här veckan, men det är väldigt orimligt. MEN, det finns fortfarande en chans att få en pallplats, om jag blir av med 1.2 kg Betty kan jag klara av en silverplats och guld i bästa bästa fall. Så jag har funderat länge och mycket på att gå ut och springa, nu när jag sprungit så mycket i helgen men jag måste höra med min tränare först om det är värt det. 
 
Det är vad jag grubblat på så länge...
 
 
Min första tävling och jag hade mästerfotografen Amanda som hejade på mig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0