Iivet i ett svep

Och där var den första skolveckan förbi... Känns lite ångestladdat att veckorna går så satans fort och att studenten närmar sig med stormsteg. Vill inte sluta på Dahlander, Borlänge Tidning och bli syssellös :(
Det är rätt chill ändå att ha fulla kalendrar och prov efter varandra jämfört med att vara rastlös och ha en evighet med tid! 
I dag var kalendern fullbokad med tyngdlyftning och solo movietime. Nippe och Bosse som är mina tränare säger att jag har utvecklats snabbt och bra på två gånger och de snackar redan om viktklass och tävlingar! Själv är jag fortfarande i stadiet att jag faktist inte fattar, vad jag lyfter och hur... Haha, det känns så långt ifrån Betty som det bara går men ändå känns det rätt. På kvällen när jag kom hem körde jag ett avsnitt av Fråga olle och så fastnade jag för "Person of interest". Det enda sällskapet jag hade var min ostbricka och den är stundtals okej som Adamersättare eftersom att jag då kan välja fritt bland det jag vill se. ;) Nu ska jag försöka göra någonting nyttigt, fixa kalendern, korrigera min artikel eller fortsätta titta på tv-program;) 
 
 
 
 
Huvudpersonen är såååååå snygg! Ännu en bra anledning varför ni ska kolla;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0