Jobb hela dagen lång

Härreminguuuuud som jag jobbat idag! Började med att jag försov mig, vaknade 7 minuter innan jag skulle vara på en intervju... Så då ringde jag min chaffis och fotograf Adam Rindis och bad honom plocka upp intervjuoffret och hämta mig utanför mitt hem. Gick raketsnabbt att packa McDonaldskläder, intervjusaker och ännu mer packning på nolltid. Är ju skalman själv annar så jag var impad på mig själv! Åkte upp till Bergebo och fotade i massa timmar, ångrade mig och jämrade mig igenom fotograferingen att jag inte tagit på mig mina slalomhandskar istället för mina tunna skinnisar. När vi kom tillbaka till BT gjorde jag intervjun, som gick väldigt bra! Sen var det bara att plocka med mig Adam och skynda oss till Kupolen för enkätfrågor. Tyvärr, var Tunatutten inte lika packat som dagarna innan och den knappa tidsbristen (hade knappt en timme på oss att fixa 10 enkäter) gjorde oss megastressade. Men vi hade tur och haffade några arbetskollegor och ett heeelt gäng Klackenelever. Så båda var väldigt nöjda när jag hade tre minuter kvar innan mitt andra arbetspass på Donken började och jag sprang för att hinna byta kläder... 
Hann på pricken! Kassajobbet gick bra, några drygskåp och många barnfamiljer. Jobbade över en timme och åkte sedan och hämtade upp Sussi från hennes träniing och nu, äntligen är jag hemma. 
Ska skriva lite på min Etikläxa eller börja lite smått på min intervju medan jag har fruktfest. Sen ska jag inta sängen! 
 
 
 
 
 
 
 
Fruktfest med grapefrukt o granatäpple, spännande kombo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0