Q/A

Får ju aldrig frågor eftersom att majoriteten av alla läsare på bloggen är nära vänner och de vet ju redan det mesta om mig. Men det är kul att få lite frågor ibland!
 
Anna om Stark intervju och 20 års fest

Dricker du alkohol? Eller dricker du inte? Om inte varför har du valt att inte dricka? :) 
Superbra blogg btw!
 
Svar: Nej jag dricker inte, jag behöver inte dricka för att kunna släppa loss, det gör jag så bra utan ändå så. ;) Jag dricker inte alkohol för att jag inte känner det behovet, det finns mycket som väger upp en galen kväll med minnesluckor till exempel att man kan vara igång dagen efter, köra bil och minnas allting. Dessutom påverkar man träningen mindre och mitt mål med träningen alla år är ju magrutor, som ni kanske märkt. 
 
Anonym om Erkänner

Hur mycket rabatt fick du på Studentkryssningen? Var det mycket jobb och vad tog ni för tillval? Vilka åker du med? 

Vart åker ni studentresa? Kan du berätta mer om priser, planer och vilka du åker med? :)
 
Svar: Jag fick en dryg rabatt på 700:- vilket motsvarar typ 47 personer som bokat med min kod. Det var mycket jobb i början, mailkontakt fram och tillbaka. Mycket att läsa på om resan och tid att sätta upp plancher. Men det var ju ett roligt och lättsamt jobb! Vi i vårt gäng tog tacosbuffé och middagsbuffén, kommer ju aldrig orka gå upp för att åta frukost! (inget stort fan av det heller)
Jag åker med Adam, Adam E, Sofie, Louise, Stina, Amanda och Fredrik. Krutgänget!
 
Vi åker till Marmaris i Turkiet på studentresa! Vår resa gick 4900:- all inclusive och den andra gruppen på typ 4400:- vi hade några trökisar som avbokade i vår grupp och då fick vi lov att göra om resan och de hade de höjt priset, men det är tur att jag får personalkortsrabatt från Donken!
Ursprungsplanen var att åka med hela klassen men sen tillkom Ellen och Emma, så i nuläget åker jag med de, men ajg vill ju såklart att fler av "mitt gäng" ska med... 
Planer? Partyboat, party, sola och bada, avkoppling, skön shopping och känna friheten i att man äntligen är klar. Iaf för ett tag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0