Masterpiece

 
 
 
 
 

On my mind, constantly

 
 
 

Bästa möjliga avslut på juli

Med tanke på förhålladena och det pressade tidsschemat.
Gjorde min dagliga nätrunda innan jag tog bilen och gled upp på Annas carport som om det var den självklaraste sak i världen. sen trodde jag att jag var försenad till träningen, men när jag insåg att jag hade en timme kvar kunde jag njuta fullt ut.
 
Till lunch serverades hemmagjorda köttbullar, favoritpasta, sommarsallad och egengjord brunsås. Superbra, hade varit det solklara vinnande bidraget i Sveriges Mästerkockar. Sen tog jag mig till träningen och köttade på. Gick upp relativt högt på vikterna, men tekniken svajade lite på slutet. Eller så var det jag som var för trött. Men jag avslutade tvåtimmarspasset med "frammåtknäböj" på min kroppsvikt 50 kg. skitbra!

Sen köttade jag mig igenom arbetspasset. Många vaniljmilkshakes senare fick jag hoppa in i DT:n den sista timmen och sen var jag klar. Har gått runt och nynnat på "look after you" hela dagen, så den ska jag lyssna på innan jag intar duschen för att krypa ner nöjd till kojs. Det har jag verkligen gjort mig förtjänt av!
  
"Frammåtknäböj" min egna lilla namn givning. Helt sjukt jobbig, och tränar lite mer balans än vanliga knäböj. 
 
 
ph google. I mitt huvud hela passet, varje gång det blir tungt så biter jag ihop och visualiserar. 
Glada Anna under lunchen. 
 
Chefen bjöd på tårta för bra jobb så jag tog med mig min bit hem. Superglad blev man!

And sometimes good things fall apart so better things can fall together

 
ph: tumblr

Det är inte alltid lätt att ha ett lätt liv

Morgongrubbleri.
 
Påmindes om Kustjägartävlingen när jag loggade in på Facebook. Fick ångest. Blev peppad. Men sen loggade jag in på min schemasida och såg de där två jobbpassen, brännandes. Varför ska mitt simpla liv vara så bångstyrligt?
Nu står jag inför Augustis största dilemma... Antingen åker jag, men då kommer jag hem från Stockholm och sex timmar senare, eller kanske till och med samtidigt, samma dag måste jag vända i dörren och bege mig till Sandhamn.
 
Väl där ska vi tävla i orientering, skytte, löpning, avståndsbedöming och så vidare...  Blir borta i nästan en vecka - missar nästan alla mina tyngdlyftningsträningar (har ju DM att tänka på och måste upp på högre vikter för att kickstarta min tävlingshöst på bästa sätt och samla individuella poäng)
Eller, så åker jag inte alls, jobbar mina åtta timmar, umgås lite med Adam och vänner och tränar på på tyngdlyftningen, sätter något nytt pers och förbereder mig. Hör ni vad som låter roligast?
 
Men det roligaste är inte alltid det enklaste. Jag är så satans sugen på att anmäla mig och ge gärnet med kompisarna men samtidigt kankse jag måste tänka på mina plikter, mot mig själv. Jobbigt. 

Sista juli

Hallooj bloggen!
 
Ännu en dag då jag klivit upp med Adam, borde förnya mitt CV och lägga till meriten "morgonmänniska på beställning". Känner faktist att jag kan titelera mig som det nu, efter två sommrar. Fast inte utan Adams sällskap, då är jag ett hopplöst fall och går snarare upp när han slutar (16.00).
 
Dagen har mycket att bjuda på idag. Ska bland annat hem till Anna på en lunch, innan jag tar mig i högsta möjliga hastighet till Maserhallen och tyngdlyftningsträningen. Sen är klockan tre och jobbet kallar. Mitt liv sätts på pause tills åtta nio då jag förhoppningsvist är hemma igen. Förs då ska jag pusta ut, rigga ett hemmaspa och läsa en bra bok. Och njuta av min nybäddade säng, såklart. Åh, vad jag ser fram emot den biten, det är så frestande att gå och ta en powernap redan nu men då är risken stor att jag fastnar... Så jag får snällt vara uppe och pyssla med sånt som håller mig på andra tankar. Adios!
 

Inför Stockholm!

Snart glider vi in i Augusti, och snart börjar allvaret igen. Får ångest vare gång jag ska lägga mig och märker att jag kommit en timme närmare uppstigning och kompenserar med att sova på dagarna ist. Det var okej när jag åt medicinerna, för då kunde jag ändå inte njuta av solen. Men nu, är knappt trött och borde ligga till sängs nu.
 
Men istället sitter jag på Lush hemsida och dregglar över hela sortimentet. Ska nämnligen till Stockholm på fredag och måste redan nu planera mina inköp noggrant. Har en hel höst med massa roliga events, resor och inköp att göra.
Och har dessutom köpt rätt mycket på rean hemma. Men något jag uaf ska ha är Dream Cream. Krämernas Rolls royce och som alla som känner mig vet är jag tokig i krämer. 
 
Dream Cream
ph: lush

Äntligen!

Klickade hem två klänningar förra veckan, en till mig och en till Sussi. Idag kom de och passade perfekt! Vi är supernöjda, med både passform, material och framkomligheten/hastigheten på utskicket. 
 
 
 
 
 
 
 
Min svarta klänning sitter perfekt! Man kan till och med BH under, fast inga band. Den är väldigt heltäckande i tygetoch  lång och slutar någonstans mitt på benen, men åker upp lite till den perfekta höjden när man rör sig. Absolut ett av de mer lyckade internetköpen! Ska nog satsa på en vit och en beige när jag ändå är i farten!
 

Böcker, jobb och bad

Blev lite chockad över hur myclket jag hunnit med idag. Fick med mig en hel kasse böcker från bibblan och jag blev så sugen på att hugga tänderna i en så jag började småläsa lite, tyckte att jag hade tid för ett kapitel eller två. Tidsoptimist. Sen fick jag småjäkta lite till jobbet, blev färdigombytt direkt på klockslaget. Jobbet gick bra, Mathias var tillbaka, min favvokollega och vi lekte oss igenom passet. Efter jobbet åkte jag och badade med Erik och Albin. Långsjön och Dammsjön. Och nu ska jag lägga mig och läsa! Som jag längtat! Frågan r bara vilken!?
 
 
 
 
Ett stycke badat kött, några nya böcker att plöja och några stycken fina himlar. 

Trevlig morgon

Vet inte varför bilder vänder sig åt fel håll ibland... 
 

La mig ganska sent igår och fick sota för det idag, syrran kom in vid ett och frågade om jag skulle med till Görans sommarstuga. Såklart kunde jag inte efterson att jag måste jobba fyra timmar... Men jag fick iaf något sorts plåster på såret,  lön från BT och ett paket! ska hålla mig och öppna paketet efter jobbet. 
Men först biblioteket för att lämna lite böcker. 
 

En lista om Elisbabeth

10 saker du vill göra innan du dör:

 

Bli mamma.

Ge ut en bok.

Shoppa slut på tre månadslöner i New York city.

Få magrutor/sexpack.

Bestiga ett berg.

Få en anställning inom Försvarsmakten och kankse ta mig an en utlandstjänst.

Bära en sagolik bröllopsklänning och ha ett äktenskap finare än själva bröllopet.

Rida på en strand/äga en häst

Bli någonting stort och lämna ett globalt avtryck efter mig

Växa mig äldre med någon jag älskar och få uppleva pensionen och få göra punkterna ovan.

+ Göra en liten tatuering som betyder mcyket.

 

9 saker om dig själv:

 

Jag har svårt för att släppa personer jag verkligen vill ha i mitt liv.

Jag har aldrig rökt cigaretter eller snusat.

Jag älskar att överraska!

Jag är en jäkel på att överanalysera, se små mönster och lista ut varför.

Jag tog körkort inom ett år. Inom nio månader hade jag lärt mig starta en bil och få körkortet. Den mäktiga känslan.

Om jag fick välja tre saker att äta resten av mitt liv skulle det lätt bli skaldjur, pesto och pasta. Men inte tillsammans. Eller jo, kankse!

Mina lyft i tyngdlyftningstävlingarna har lyft upp vår club till div 2 under våren. STORT. 

Jag blir nästan aldrig sjuk, under högstadiet, mellanstadiet och lågstadiet har jag endast sjukanmält mig en gång och det var för någon inflammation.

Jag tittar max 20 gånger på TV/år

 

Den här urläckra pastan som jag åt i Turkiet innan vår buss till flygplatsen skulle gå skulle jag kunna äta resten av mitt liv. SÅ god var den. 

 

 

8 sätt att vinna ditt hjärta på:

 

Vara charmig och ha ett smittsamt leende.

Kunna visa känslor (det sexigaste som finns).

Drivkraft.

Ha passion för saker.

Inte spela ett spel och visa ett stort intresse och engagemang.

Vara lång, sorry alla korta.

Skriva små lappar med kärlek, skriva dikter till speciella dagar, vara uppvaktande och vara bra på överraskningar.

Vara öppen och visa tillit.

 

7 saker du ofta grubblar på:

 

Döden.

Vad jag ska göra när jag blir stor.

Kärlek.

Om jag ska ha en ljus chiuaua eller en svart som Boss.

Vem jag hade varit och vart jag hade varit i livet om jag tagit en annan väg.

Vem jag vill vara.

Vilka böcker jag ska sluka nästa vecka.

 

Världens bästa chiuaua, Boss. Oersättlig. Men i framtiden vill jag nog ha en kopia av honom. Inte alls som alla andra chiuauor som tror de är ngt. 

 

6 kändisar du tycker är snygga:

 

Channing Tatum

Candice Swanepoel

Joel Kinnaman

Miranda Kerr

Sofi Farhman/Malin Åkerman

Liam Hemsworth

 

ph google. Änt han galet snygg!?

 

5 saker du aldrig skulle vilja göra:

 

Döda.

Åka vilda karuseller. Min gräns går vi vattenkaruseller och Kärlekstunneln.

Äta sniglar.

Sola utan solskydd och riskera att få cancer.

Curla mina framtida barn.

 

Mina trogna följeslagare, alltid minst spf 30 och 25 för läpparna....

 


4 saker du köpt den senaste månaden:

 

Veganska tvålar från Original Source. Veganpoäng.

Två par jeans från Levi's

En ny fläkt till mitt rum.

En helt ny garderob, uppbyggd av reafynd, typ. 

 

3 sätt att få dig le/skratta:

 

Uppenbara sig. 

Visa mig gamla bilder från förr.

Låta mig ungås med djur, helst hundar o hästar o Bamse

 

 
Min favoritkatt Bamse.

 

 

2 gamla favoritlåtar:

 


Längesen - Petter ft Maggio

114 - The majory says

 

1 sak folk inte visste om dig:

 

Min överkropp är lika lång som mina ben, i mina ögon, Adam säger att det inte stämmer. 

Annars är jag en väldigt driven person, men ibland kan jag vara lite för driven och starta upp så mycket att jag inte kan gå in helhjärtat och slutföra saker. Jag har alltid haft en egenskap att vilja hjälpa folk, både på gott och ont, hjälpa fattiga med pengar, hjälpa gamlingar på ICA att nå på hyllan högst upp, hjälpa kompisar med deras problem. Men ibland kan jag bli lite för överentuasiastisk och ta mig vatten över huvudet och sluta bry mig om mig själv.

 


Moments that counts #Februari

Månaden med många mysiga morgonpromenader. Men även mycket träning då jag började på tyngdlyftningen och lade på ett kol på Friskis&Svettis. Och sparkade igång skidsäsongen, många mil i Gustafsskogarna och mycket träning inför Dahlanderklassikern. Som senare gick galant! Under tre timmar!
Februari var dessutom en väldigt aktiv månad för Festkommittén,  Semmelmästerskap och alla hjärtansdagfirande med vår alldeles egna Amor. Andra fantastiska saker som hände var ju även den efterlängtade Studentkryssningen, som hade kunnat sluta lite bättre men men. Jag var väldigt nöjd!
 
 
Somsagt, mycket träning=många bilder.
 
Victorolympiaden. Trodde aldrig att jag skulle vinna jägarvilan. STOLT.
 Jägarställning: 1 Betty. STOLT
Alla hjärtansdagfirande från Festkommitten.
 
 

När jag blundar ser jag hallon

Lördagen var extremt seg. rullade mig till jobbet och tog timmarna bara flög förbi. Sen bestämmde jag mig för att vara extra romantisk och köpte med mig sushi till mig och älsklingen, eftersom att han säkert varit för lat för att roka laga mat. Rövade med mig Sussi och begav oss till Gustafs igen. Där, blev han superglad över maten och så plockade vi hallon i säkert en och en halv timme innan vi lade oss på studsmattan och åt tills vi mådde illa. Efter en avläming av systeryster i Borälnge begav jag mig och evelina, dennis o Adam ut på hallonplock omg 2. Titalt fick vi väl ihop sju liter, som jag ska njuta!
 
Sen såg vi världens mest depprimerande film. Sex and breakfast. som mest handlade om att alla par någon gång gör slut och tröttnar på varandra. Att känslor bara kan försvinna och att det "inte är mer med det, eller en stor grej". Regissören hade även valt att rikta uppmärksamhet på delav av förhållanden som alla gör fel på och kanske förstora upp de för mycket, Ville bara spy när eftertexten rullade in. Ingenting att rekommndera.
 
Idag, har sovit ovanligt länge, blev en tripp till sommarstugan och en fika med familjen Monten + Mikael innan jag var tvungen att rycka in på Donken. Nu är jag sugen på en skål hallon och en film, men vet inte om jag kommer hinna ta mig halvvägs ens innan jag somnar... Men vi får se.
 
Lycka i rå form.
 
 
Blev ett emo på tre timmar, rivsår över exakt hela kroppen. fin fint! Men vad gör man inte för de små läckerheterna? 
 
Syrran är mer än nöjd över dagens skörd.
Lyxade till det med en klick glass... även fast man ska äta hallon naturella, nyplockade och utan något till...
 
 
Möt Affro
Blå ligan!
 
 
Lite av fångsten...
Tredje plocket.
Tillslut blev v så less på hallon att vi beställde pizza också. 
Albino smultron... Dubbelt så söta, dubbelt så stora och dubbelt så utsökta. Fullpoäng, och plus i kanten för mängden och den snabba fortplantningen. 

En fredag att minnas

Fredagen blev en väldigt pressad dag. Fyndade två klänningar på Kupolen och spanade in ett par killerheels som jag blev skapligt sugen på men inte vet när jag ska få användning för de mer än på krogen, och krogenskor har jag ju en hel uppsjö av så en till i samlingen skulle bara vara onödigt. Men ändå. Sen tog jag mitt personbästa på tyngdlyftningen och jag gjorde nog det undermedvetet när jag missade på 37.5 i rycket. Jag vill ju att min tränare Bosse ska vara med och se det först perset sen innan studentresorna!
 
Sen begav vi oss till Farmor och fikade lite, hon hade inte ändrats på 10 år. Samma gamla krutkärring.
När besöket var gjort mötte jag upp Anna för lite kvalitetstid. Det käns som att man blir dubbelt så klok efter en träff med henne.
 
Några timmar senare kilade jag hem och fixade mig och begav mig till förfesten. Som till stor del handlade om onani i duschen och hallonhäckar. Haha. Sen bar det av till Etage. Måste ha varit historiens sämsta utgång.
Blev hotad att bli utkastad av en vakt. Que dafuq!? Ja, ungefär så reagerade jag med. På slutet höll Adam på att slå sönder bilen och vi slog nog rekord i passagerare. 9 fuckingpers fick vi in. Men lämnade aldrig perkeringen i Falun... hehe. men hem kom vi iaf, frammåt morgonen. OCh justja, under det obligatoriska nattkäket på Donken hittades en blodig man i tunneln, det blev fart på alla och det var hemskt att se.
 
 
 
Pause i solen. Pratstund. 
Förfesten kan börja!
Adam E var en uselfotograf... Oskarpt.
... Själutlösaren levererade.
Tjejerna, Lisa, Evelina, Viktoria och jag.
 
 
Söta vickis.
Själv körde jag på rätt sommrig look, spetslinne, ljusa jeans och mega höga klackar som bara fastnade på gräsmattan så foppisarna fick ersätta de under förfesten ;)
SÅ fint med bar rygg! SÅ fin Viktoria!
Påminner om en nostalgismak, men kan inte komma på vilken! Irriterande.
 
Äventyr hem.

Ganska pressat, men fyllt av roligheter

Ledig dag möter hektiskt schema.
Tycker att jag jobbat alldeles för mycket att jag inte hunnit njuta så mycket, men det är ändå bra med pengar så jag kan njuta lite extra när jag väl är ledig. Idag är planen att tömma Kupolen på fynd, med mamma. Sen blir det tyngdlyftningsträning i två timmar innan vi åker och hälsar på farmor. Efter det bikar jag ner till BT och möter upp Anna för lite kvalitetstid innan jag måste åka hem för att fräscha till mig och innan det bär av mot förfest inför Etage. Har beställt hem två festblåsor och massa tvålar den här veckan och hoppas att de kommer idag. 
 
Fin fredag det här!

Minions <3

 
 
FB <3

Freakin' awesome!

Lindex rea, now we're talking! Insåg när jag kom till jobbet att jag glömt mina strumpor... Så på rasten kilade jag över till Lindex  och hittade mycket mer än ett par strumpor. faktum är att jag nästan glömde bort de när jag stod i kassan. Iallafall, så hade de halva reapriset, vilket betydde trosor för tjugo spänn och en bikini för tio fucking spänn! Den kostade 149:- från början. Vankade ut nöjd och 140:- fattigare för ett par strumpor, en BH, tre trosor och en bikini del. Ingen Big deal. Imorgon ska jag dit igen och fynda det jag inte hann kolla på. 
 
 
 
 
 
 

Kvällsdopp i Långsjön

efter jobbet kom Erik och hämtade mig och Elvira och så kylde vi ner oss i Långsjön. Mycket behövligt och trevligt. 
 
Mitt i allt fotande kommer en pappa och frågar om vi vill ha hjälp. Så sjukt snällt och sött. Fler sådanna människor borde finnas. 
Fota vackra himlar - min hobby
 
 
 En brutalt vacker solnedgång son inte behöver något instagramfilter.

Lycka på burk, tack Anna

Kände mig så himla arg och nere efter jobbdagen, men som tur räddade Anna resten av veckan. Fina FINA bästavän <3
- De som inte har en Anna Lindeberg i sitt liv går verkligen miste om något stort. Lovar. 
 
"Åh, vad tråkigt. Det låter verkligen inte kul. Jag tycker att man som kund borde vara glad om man får en så trevlig, härlig och serviceminded kassapersonal som du är till sin tjänst. Jag förstår att det känns svårt att inte låta sådant här tynga ned dig, att allt bara bubblar i dig och att du helst av allt hade velat kasta pommes fritesen i ansiktet på de bittra jävlarna. MEN! Och det här är ett viktigt men. Då vinner dem. Jag tror starkt på att bitterhet är det största hotet mot kärleken i världen. Bittra människor jobbar stenhårt för att dra ned glada och trevliga människor, som du, i sitt mörker. Låt dem inte göra det.
 
Försök att låta den här jobbdagen, åtminstone det jobbiga av den, rinna av dig. Ungefär som att du duschar mentalt. Skrubba bort de onda orden, borsta i väg utskällningarna och tvätta bort det som inte gör dig gott.
 
Jag tycker att du är superduktig som kämpar på med det där jobbet, för jag förstår att det är ett tufft och krävande jobb som inte bara kräver fysisk snabbhet, skicklighet och precision, utan även mycket mentalt. Att alltid le, att alltid vara trevlig, fast man kanske egentligen inte har ork till det. Kom ihåg att du är stark, att du står över de som är bittra. Tänk: "Det här var en inte så rolig dag på jobbet. Men så kan det vara ibland. I morgon är en ny dag och nästa gång blir det bättre".
 
Du gör alltid ditt bästa, det vet jag, och det är tillräckligt. Mer än så behöver man faktiskt inte göra. Så koppla bort det här nu och tänk på något roligt. Som att vi ses i morgon, du och jag. Det tänker jag på. Och det ska bli så roligt! Tusen kramar!" 
 
// Världens bästa Anna Lindeberg <3

Slagit världsrekord

... I bittra idioter (kunder). De tre första timmarna var underbara, körde driven och njöt av kontrollen över kaoset. Sen fick jag rast och fyndade på Kupolen (en annan historia, i nästa inlägg) men sen kom jag tillbaka till ett fullständigt kaos och helvete. Milkshakemaskinen var paj, shakerfrisen slut och all godistopping till glassarna hade smält pga värmen (min snåla chef vill hellre låta oss springa i 30 grader och gassande sol) så jag typ dog, drunknade av svett och torkades ut invärtes av kombinationen gassande sol och antibiotika. Utan att överdriva.
 
Sen av någon oklar anledning fick jag alla bitterfittor i min kassa och så fick jag försöka förklara för en kund att vi bjöd på frukt eller morot i Happymealen men han vägrade fatta och vägrade betala innan han fattade... Sen som grädde på moset var alla kollegor skitotrevliga, en fick typ PMS utbrott och skällde ut mig för att jag givit henne en stor pommes och "lagt den fel i påsen"... Ännu en dag då ja fått det bevisat att mänskligheten är helt tappad. Fullständigt.
Jävla idioter.
 
Tur jag kan lugna mig med denna...

Uppis

Har varit super slowly idag och missat många beställningar och mest segat mig fram, kan bero på att jag inte sov en blund inatt för att jag läste ut en bok och fastnade för en ny. Men som tur blev det lite shopping och Adammys efter jobbet så nu är jag säkert på fötterna igen. 

Färdigjobbat

Ni vet den där känslan när man längtar efter något och det där något tar upp hela ens tankeverksamhet? Ungefär så kändes det idag den första timmen på Donken. Ville bara hem och läsa upp boken och möjligtvis börja på en ny. Fick så många bittra kunder så jag ställde mig och packeterade kryddpåsar istället innan jag fick hoppa in i en kaotisk drive. Till en början hade jag och Labolina kontroll över kaoset, men när hon lämnade mig så jag både fick dela ut och packetera alla specialbeställningen exploderade kaset. 
 
Nu har jag stressat ner, kommit hem, behandlat mina rabarber och fryst in de och ska strax slänga i mig en halv vattenmelon och lägga mig och sträckläsa tills jag somnar med boken i ansiktet och lampan på. En bra tisdagskväll helt enkelt!
Kom hem till en sagolik himmel, bästa läsmiljön.
Det märks att somaren börjar ta slut för löven börjar gulna och det blir lite jobbigare och kallare att cykla till jobbet vare dag och, men kankse inte ngt dåligt... Så ser man solnedgången vandra tillbaka till synfältet från balkongen. När jag flyttar hemifrån måste jag ha ett läge där jag har minst 270 graders synvinkel på solnedgången och morgon- och kvällssol. 

Morgonmys och bokuppslukad

Jag läste mig sömnig igår och det blev sent. Därför vaknade jag när tisdagen nästan var förbi. Fast det kan man ju nästan säga, nu när jag ska åka och jobba vid fem och inte kommer hem förrän vid nio, kankse tio eller tolv - om jag får jobba över. Men det tror jag inte. 
 
Jag har blivit så skabbig på sistonde att jag måste ha ett hemmaspa innan jag åker till jobbet. Putsa, polera, eliminera och förbättra. Kommer troligtvis också läsa en centimeter av boken jag kommit in i. Den handlar om en tjej som varit ihop med sin drömprins (allas drömprins) i tre år och plötsligt så säger han att han inte kan längre. Den är skitbra, men lite sådär ledsam och jag tänker hela tiden på att vara supersöt mot Adam så jag slipper gå igom samma sak själv... Fast det kankse inte är så troligt nu. Men förbereda sig måste man. Oavsett förhållande. 
 
Nu måste jag försvara duschen innan någon annan norpar den. Hej så långe!
 
Frukost. Ett piller, kesoröra och en halv daglig dos vattenmelon. Och så lite skön läsning, såklart.
 
 Hinner iaf njuta av den svenska sommarböljan en dag. På fredag säger jag adjö till antibiotikan men fortsätter nog med hostmedicinen ett tag till...

Tar vara på varje sekund, minut och timme

Hej vänner, det är många konstiga sammanträffningar i mitt liv just nu. Jag vet inte hur jag ska förklara allting, vet inte om jag ens kan. Men allting känns så meningsfullt och så redigerat. Menat. Att allt har blivit färggladare och fått större betydelse. Det måste nog vara så.
 
När jag kom hem från Adam i morse njöt jag bara av sommarlovet, något jag inte gjort riktigt på väldigt länge, uppskattade att jag fått medicin för min hosta, smålog lite åt den blåa himlen och det tropiska vädret som var på ingång för alla badfantaster och soldyrkare och tänkte lägga mig ner och förloras i bokens värld. Men riktigt så blev det inte. Men det gjorde inte så mycket. Jobbpasset passerade och kroppen kändes motsträvig och tung (med stor säkerhet för att jag fick stå i solen, och lilla Betty tål inte sol när hon äter medicinen. Höll nästan på att stupa baklänges när jag skulle ta emot pengar av en kund, X). Men frammåt sju dök Adam Rindis upp i driven och jag blev överlycklig. Det var nästan så jag drog in honom i luckan men jag fick tålmodigt vänta tills jag slutade.
 
Sen parkerade vi oss med en varsin överfylld glass i parken och pratade ikapp om vad som hänt i våra liv sen senast. När jag kom hem kröp jag ner i sängen för att värma mig men innan jag hann tina kallade katterna och Madde. Och nu känner jag mig fulländad och sådär överlycklig så jag ska vandra in i drömmarnas land, och njuta av en egen säng. Fast ändå sakna Adam som passar mig som en legobit när vi sover, och alltid annars också.
Godnatt
 
 
Vyn i morse från min nostalgiska färd genom Gustafsskogarna.

Lev livet...

Kristian Gidlund. Foto: Lina Hård 
Ph - SR 
 
Jag får så fruktansvärt ont i hjärtat av att höra hans sommarprogram i P4, men jag tror det är nödvändigt.
Efter programmet (som min systser tipsade om) skulle jag försöka sammanfatta alla mina känslor, nya insikter och tankar i det här inlägget, men jag tror att ord inte kan beskrriva den smärta och tacksamhet han planterar i mig.
Fina Kristian.
 
Har följt honom länge, och alltid blivit tagen av allt han kallar vardag och cancer, men inget. Inget har satt så djupa spår som det här sommarprogrammet. Ord är överflödiga och kvar lämnar han en blöt kudde och ett hav av näsdukar. Lyssna, det är värt varenda mening. 
 
Här nedan hittar ni iaf en nyckel till livet. Länge leve livet!
 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2080&artikel=5175854

Hi!

 
 

Namn: Elisabeth Maria Johansson

Ålder: 19 (!!)

Längd: 172 cm

Sko-storlek: 37

Bor: Borlänge

Gör just nu: Njuter av sommarlov

 

Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Engagerad/driven, positiv och självinsikt. (självfötroende och ödmjukhet)

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Jag har svårt för att säga nej. Jag har ett behov av att få göra av med pengar, oavsett om det är på saker jag vill ha eller inte. Jag älskar att köra bil, även korta sträckor då jag kan ta cykeln tar jag bilen...  

Vad är du rädd för: Att allt jag byggt upp ska rasa, fullständigt.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Mitt driv att vilja hitta på saker, förbättra, göra saker och anta nya utmaningar. Att jag tar risker och är orädd. 

Det roligaste jobbet du haft/har: Utan tvekan BT. Att få lön för att få uppleva så mycket nytt och att få skriva.

Har du körkort och egen bil: Ja, tog det på första försöket! Bil är på ingång. 

När tog du ditt körkort: 18/12-12

När grät du senast: Nyss när jag gärpade...

När skrattade du senast: Idag. Läste en rolig vits. 

Vem åkte du bil med sist: Adam

Vem åt du mat med sist: Adam

Vem sov du hos sist: Otippat, Adam

Vem sov hos dig sist: Samma svar här.

Vad var du rädd för när du var liten: Gollum från sagan om ringen

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Ridlärare eller håll i hatten proffesionell Melodifestivalsbakdansare...

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Jag har aldrig blivit opererad men intagen pga influenser. 

Värsta smärtan du råkat ut för: Rent fysiskt när mamma rullade över min fot, eller kankse inte, när jag körde störtlopp från backen innan Älgkyssen i Romme Alpin och det kom ett oförberett gupp och jag flög upp i luften och landade på rygg samtidigt som mina skidor flög åt helvete. Men psykiskt är nog när jag såg min bästavän med min potentiella pojkvän.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Hästar. Jag har alltid älskat de men alltid beundrat på håll, men nu har jag några fantastiska människor i mitt liv som låter mig uppleva riktig lycka för några timmar. Även om jag inte kan andas efteråt så är det för underbart för att avstå.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Människor som vill ta ifrån andras lycka eller förstöra förhållanden. URS på er! Annars blev jag måttlöst besviken på min mattelärare när jag hade stenpluggat inför ett matteprov och så kom det idiotfrågor från typ matte ö. Det gjorde mig förbannad att jag inte fick visa det jag kunde för att det var frågor från något annat kapitel...

Har du någonsin sportat: Konståkning och min korta karriär som simmare. Numera kan jag titelera mig som tyngdlyftare.

Någon du ser upp till: Anna Lindeberg

Vad finns alltid i din handväska: Cerat, läppglans med spf, handcreme, penna, ett litet block, servetter, huvudvärkstablett och åktablett, kameran, körkortet och visakortet och någon sötsak...

Har du varit utomlands någon gång: Många gånger. Om man räknar från idag och ett år tillbaka har jag hunnit med Thailand, Finland, Polen och Turkiet.

Vilken plats var finast: Thailand, ölivet <3

Största stad/städer du varit i: Jag vet inte helt vilken som är störst. Men Paris och Bangkok?

 

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej. Kommer aldrig!

Druckit: Ja.

Har du piercing eller tatuering: Bara i öronen.

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Ovetande charmig, lång, glimten i ögat, tränad, ödmjuk, självsäker, välklädd och veta vad han vill. Han ska vara humoristisk och ha samma intressen som jag. 

Finaste komplimang du fått: Jag överröses dagligen med fina ord av äldklingen, men inget får mitt hjärta att smälta så mycket som hans kärleksbrev på alla hjärtans dag eller årsdagen. Bästa pojken i världen.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Det tror och hoppas jag verkligen inte!

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Jag ska inte ljuga och säga många gånger för om jag tänker efter var jag bra på att skapa en fantasivärld där allt var vackert och alla i min bekantskap var änglar, men ja, en gång.

Hur många sex-partners har du haft: De som ska veta, vet.

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Mitt hjärta baknar helhjärtat för landet. Här är det lättare att hålla kontakt med de som man älskar och naturen spelar stor roll. Storstan är mysig att åka till ibland, som omväxling, inte vardag.

Hamburgare eller pizza: SKITSVÅRT! Hamburgare.

Kött eller fisk: Lite slår en fet nygrillad köttbit.

Hund eller katt: Hund.

Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet.

McDonalds eller MAX: MAX, tur att jag inte jobbar på MAX, då hade hela min lön gått till personalmat....

Vin eller Öl: Vin.

Charter- eller skidsemester: Charter.

Sverige eller Utlandet: Hemma.

Sport eller nyheter: Nyheter.

Hockey eller fotboll: Hockey (hockeyrumpoooor <3).

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Ljushåriga.

Sommar eller vinter: 50/50.

Vår eller höst: Vår.

Flyg eller tåg: Flyg.

Bil eller buss: Bil, köra bil <3.


En suverän tidsmaskin

Har fastnat för gamla låtar igen. Har fastnat för allt som överhuvudtaget tar mig tillbaka till 2010 och neråt. Tur man har ett välfyllt arkiv...
http://www.youtube.com/watch?v=cjVQ36NhbMk&list=RD02jFg_8u87zT0
 
 
 

Fragment av minnen

Vet inte om mina tabletter vidgar mina näsborrar märkbart eller väcker mina flimmerhår till liv, men mycket luktar mer nu för tiden. Förra jobbpasset hade min skiftledare på sig parfymen som min gamla killkompis har (som jag inte träffat på evigheter) och alla roliga minnen väcktes till liv. Alla gånger som jag varit nere i hans källare och sett hans vana fingrar bemästra gitarren. Alla tunga friskispass. Eller alla äventyr vi lagt till i historien.
 
Igår drack jag jordgubbssaft som påminde mig om farmor och min barndom, Eken och en nedgrävd Jordan i utkanten av stan... 
 
Eller som idag då busschauffören hade på sig en doft jag inte kunde placera, och fragment av en tid som jag sparat långt där inne lockades fram. Jag kan fortfarande inte komma på vart minnet kommer ifrån och det gör mig tokig.
Men visst är det lite farcinerande hur en enda doft eller smak kan framkalla så många undangömda, bortglömda, underbara minnen? 
Som att en viss smak sätter i gång en långfilm innanför ögonlocken och att man har en hel filmbutik innanför pannbenet. Fast ibland kan den där filmbutiken vara förädisk, visa detaljer som man trodde man hade deletat för länge sen och river upp gamla sår...

05.53

God morgon alla pigga.
 
Låg och pratade med Adam igår tills klockan passerat sent för länge sen. Det var mysigt och behövligt. Man bara är när man hänger så mycket med varandra hela tiden, att man ibland glömmer av att verkligen umgås och prata.
 
Nu har Adam precis pussat mig adjö och det kändes liksom mindre smärtsamt att ligga kvar i sängen än att följa med honom ut och verkligen se honom cykla från mig. Jag ska vara en supersnäll flickvän och packetera potatisgratängen vi gjorde igår i små dosor som han kan ta med sig till jobbet. Sen ska jag skynda mig till bussen och ha lite kvalitetstid med min iPod medan Gustafs skogar swichar förbi. Det var väldigt länge sedan...
Några gamla favoriter, på min favorit.
 

En sallad senare

 
Only Love.

Trodde jag skulle avlida på vägen till Donken. Dels för att det var omänskligt tidigt och dels för att magen gjorde ont. Men jag krigade mig igenom mina fem timmar. Fick först stå och diska äggmonstret och senare hoppa in i kassan och driven. Nu är jag äntligen hemma, duschen väntar och sedan blir det en tripp till Säter. Äntligen helg!

Varsågoda att drömma er bort

slimify:

littlegreenbikini:

Abs

weightloss blog ☼
hardworkandperseverance:

y-oghurt:

Just earned my shower

best feeling ever
paradiseofveganhealth:

Want to get fit and healthy?
keep-calm-stay-healthy:

maaybe if i get my bf% lower this will be sorta kinda how i look thatd be great 
http://skinny-cunt.tumblr.com/
http://pleurphoria.tumblr.com/

En varm kväll i mars

Kvällens aktivitet: Middag med gänget, men först inköp av mat.
Härligheter i stora lass
kväll i Ma
r
Provisoriskt vattenba, såklart ska Zahara vara med och se på när matte tinar hummrarna.
Någon som är sugen på en fisketur?
Tagen på bar gärning ;)
 
Det ser mer ut som en tågolycka, men det var gott!
 
Förrätt. Gratinerad hummer med vitlöksbröd
Välkomstdrink a la Stinus!
Huvudrätt: Marinerad kyckling, ostgratinerade potatisklyftor och hemmagjord bea. Bon apetit!
Kvällens DJ.
Bettyshoots till efterrätten. Här ser ni surannansasdröm. åh.
OCh DÄR slutar bildregnet, för allas trevnad, hehe, ni ser ju själva hur spårad och sliten Lollo såg ut ;)

Sprickor i horisonten

Nu börjar alla mina kompisars statusar handla om att de kommit in på GMU:n, och ja, jag erkänner, jag är sjukligt avundsjuk. Så avis att jag hade kunnat göra vad som helst. Jag fattar inte att jag inte ens kom till testerna. Men det måste ha berott på mitt eländiga knä jag hade då. och att jag sökte till jägare, den mest krävande befattningen av de alla.
 
Men samtidigt känns det skönt. Skönt att jag kan utöka min skolgång med extrakurser och läsa upp några kurser så jag hamnar i en annan urvalsgrupp så jag kan komma in på Beteendevetenskap och Personalvetare i Linköping (21.8 p) och skönt att jag får tävla kvar för Borlänge Atletklubb tills vidare. Att jag kan bli starkare och mer förberedd.
Men det hade varit najs att gå utbildningen med Amanda och vidareutbilda mig så jag hade kunnat jobba för Försvarsmakten i ett år innan jag började skolan. För det ska jag göra innan jag dör. Jobba för försvarsmakten, kankse ta en utlandstjkänst. Men allting blir inte som planerat. Jag får istället glädjas över att jag kan fortsätta på FVRM, för efter alla övningar har jag verkligen fått blodad tand för militären. 
 
Det är inte alls som man tror att vara i gröna kläder. Det är mer psykiskt påfrestande att vandra ute i skogen än vad det låter, det känns mäktigare än ord kan beskriva att få sjukta, att få träna exercis är som träning på en helt annan nivå och framförallt den här gemenskapen. För att fungera som pluton måste man kunna sammarbeta och sammarbete leder till djupare relationer. Jag är faktist övertygad om att jag kommer ha livslång kontakt med August och Amanda. Mina två stridskamprater.
 
Jag har satt upp mål för att klara mig igenom testerna och komma in på GMU till våren:
 • Börja springa, och när testerna närmar sig klara en mil under en timma.
 • Bänka 50 kg
 • Ta 100 pannor i marklyft innan nyår
 • Få minst en femma i psyke
 
Andra utbildningen 2010. Ny är det bara jag kvar.

Freeday

Balders balle. 1, har börja "svära" som Lillsnorre (tyder på för mycket Hem till Midgård), 
                         2, hade sett fram emot att beställa hem lite nya bikinis från Nelly som plåster på såren för att jag är sjuk, men när jag skulle klicka hem fanns de inte i min storlek... Mimers mutta.
Men det kankse är lika bra för min ekonomi och för mitt visakort att få vila lite ibland... Påtal om vila är det det enda jag ska göra ikväll. Hade ju varit fränt att gått på Etage med tjejerna, känner att mina JC skor behöver användas, men eftersom att jag jobbar från tio imån så tycker jag att jag kan vara hemma. Och sova och läsa min brutalt braiga bok... 
 

Motvind

Fysatan.
 
Måste ha tagit dubbla doser antibiotika i morse för nu känner jag mig dödstrött. Orkelös och skulle utan minsta tvekan kunna somna ståendes. Eller halvvägs mot kudden - fast jag är nyvaken!
- Gick upp vid elva för att hinna till träningen och väl där kändes det skittungt. Inte vikterna på stången utan huvudet, kroppen och sinnet. I de näst sista lyftet hemsökte magsaften mig så jag lade av. Satt lite på bänken och tyckte synd om mig själv innan jag bikade hem i stark motvind. Nu skulle jag helst vilja lägga mig i sängen och sova förbi den här värdelösa fredagen, men jag motstår frestelsen och ser på film tills det är dags att klistra på sig det mest fejkade leendet i världen och dra sig mot Donken. Livet.

Uttråkad, förslag?

Är så förbaskat uttråkad nu för tiden... Jag vill hitta på något roligt, men allt jag kommer på är för tråkigt och ordinärt så det bara tråkar ut mig... Vill typ åka ut på biläventyr, gasa lite och bara flyga förbi i omkörningsfilerna... Eller typ åka på militärövning. Det hade varit något! Inte ens sims är roligt och då äre ngt fel... Ska klura vidare på mitt problem, kankse komma på någon storslagen lösning eller gå och lägga mig...
 

Moments that counts #Januari

Januari månad inleddes med födelsedagsmiddag, levade ljus i mängder, mycket Etage, en överfyll kamera med solnedgångar, obalansetar mycket mys och shopping i en enda röra. Men det var livet på en pinne fastän det var lite för mycket av det goda...
 
 
Låt mig presentera min älskare, Bamse. Helt amaziiing och kelgo!
 
En av många förfester inför Etage.
Lycklig, ute i kylan, väntandes på femman<3
Busfröt som sprider glädje likasnabbt som vinden.
Januari är en av de bästa solnedgångsmånaderna, här ser ni varför.
Sussi debuterade och jag blev asasugen på att börja.
Januarimånad innehöll även väldigt mycket jobb. Här nedan med kanske min viktigaste artikel i min journalistkarriär. Om våldtäckt och modet att anmäla.
Elins 20 årsfest, guldshots, inte att leka med...
 
På riktigt, den godaste salladen i världen. Basta.
Glada flickor efter en lyckad shoppingtur i Sågmyra.
Lycklig, i vanlig ordning.
En av alla gånger jag hamnat på ettan. (första sidan i vardagligt tal)

#35

Adam väckte mig omänskligt tidigt i morse, efter lite dragande i sängen var vi uppe och påväg hem. När jag äntligen var hemma och Adam på jobbet gick jag och lade mig och sov till halv tolv. Skulle på träning men kände mig febrig så jag stannade hemma och plöjde en hem till midgård säsong ist. Nu känner jag mig mest illamående, slö och seg. Vet inte vad jag åkt på men tur att jag är ledig idag så jag kan vila upp

Sjuker

Adam väckte mig omänskligt tidigt i morse, efter lite dragande i sängen var vi uppe och påväg hem. När jag äntligen var hemma och Adam på jobbet gick jag och lade mig och sov till halv tolv. Skulle på träning men kände mig febrig så jag stannade hemma och plöjde en hem till midgård säsong ist. Nu känner jag mig mest illamående, slö och seg. Vet inte vad jag åkt på men tur att jag är ledig idag så jag kan vila upp mig inför jobbhelgen imån. 

Just nu

 
.... Sitter jag och rensar smultron och blåbär,  omgång tvp:D lite drygt mot ryggen men nu när man känner doften av blåbärspaj är det absolut värt mödan.
 

Inte min dag idag

Jag gillar att överkonsumera FUCK MY LIFE, i nio fall av tio är det inte så farligt, men just idag, är det en riktig FML-dag.
Ett, min satans mamma tvättade preciiiis mina enda arbetskläder när jag skulle och jobba, så jag fick jobba i droppande kläder. Typ. Om jag var sjuk, är det inget emot vad jag är nu...
Två, fick världens grinigaste kund som bråkade om fyra kronor och en plusmeny. Folk förstår inte skillnad mellan en STOR dricka och en Ramlösa som vi bara har en storlek på...
Tre, det är jättefint väder ute och jag går sönder inuti när jag måste vara i skuggan, helst med långärmat och långbyxor medan Adam kan sola ute i stugan. Totyr, att tvinga en vara påklädd ute i stugan!
 
tumblr

Melker och matlagning

Efter cykelturen gjorde vi ett stopp hos Melker och lekte lite med honom och tvillingarna. Adams kusin hade lämnat sina hundar så de satt jag och myse med i pauserna när jag inte jagade Melker. När vi några timmar senare kom hem lagade jag och Adam ungsbakadfalukorv. Och såg på Hem till Midgård innan vi somnade, mysigt mysigt.
 
 
 
 

Resultat från Amanda

 
 

Matförälskelse

Jag kanske inte skyltat så mycket om det i bloggen, men jag älskar mat! Laga mat, se på mat(program), äta mat och framförallt handla mat. Kan gå på Ica maxi i flera timmar och upptäcka nya varor som jag aldrig sett förut och bara njuta. Att laga mat är en av mina stora passioner i livet, en hobby jag ägnar mig allt för sällan åt, tyvärr. Men när jag väl gör det, blir det fantastiskt. Till min stora förtjusning så fann jag världens bästa matblogg! Hon skriver sådär vackert, målande så man blir avis och det hon skriver om  är lika fantastisk som personligheten. Om ni gillar mat och fina texter lika mycket som jag, borde ni besöka bloggen: http://sofienyc.com/

En liten tanke

 
 
 
Ja jag komer ihåg oss.

Tre mil på cykel

Gooodmorni'n babes!
 
Jag är glad över att jag tog mig upp samtidigt som Adam och cyklade med honom till jobbet och sedan hem. Har cyklar lite mer än tre mil inom loppet av 24 timmar, igår med medicin i kroppen och idag utan. Vilken förändring alltså. Igår gick det segt och tungt och idag gick det superlätt. Tog mig 1.6 mil på 50 minuter. Fast nu har jag jäkligt ont i sittknölarna... Ska lindra min smärta med några säsonger Hem till Midgård, sen bär det av till jobbet och springa lite.
Morgonstund har guld i mun <3
Utslagen... ?
Eller energifylld? (btw, inte nog med att medicinen gör så att jag inte får vara ute i solen, den BLEKER också på samma gång! Inte okej någonstans, borde också stå i bipackssedeln. )
 Tror starkt på det sista för nu ska jag byta sängkläder och maila en kompis som ska göra om min design. Whoop Whoop! Men energin försvinner väl när jag frammåt tolv ska äta medicinen. :(
 

Värld för två

Läste ut min bok igår, man känner sig alltid så tom efteråt, när man stängt boken för sista gången. Men nu när jag inte får vara ute i solen ska jag passa på att plöja många böcker. Nu ska jag kila hem till Stina och leka med kissarna innan jag cyklar hem till Adam. Tjing!

Hejdå-fest för Jacob och lördaqgsmys

Efter doktorn tyckte jag att jag var värd en förändring, så snälla Madde färgade och klippte mitt hår. Nu är den naturliga ombren borta (även kallad extrem utväxt) och en lugg sitter på plats. Iallfall en kortare snelugg. Luggen kommer inom kort! Om jag fortfarande vågar...
 
Plågsamt att inte få gå ut och suga i sig alla solstrålar och all D-vitamin, men jag får längt! Två veckor är inte så lång tid ändå.
 
Långsjön! Fina Lina.
Sofie var besviken och tyckte att alla grupper skulle lösas upp...
Fina paret!
 
Jacob som hade hejdå-festen! Han trivs, mellan Lina och Sofie. ;)
Körde tre mil för att få Wienerbröd, men dumma macken hade stängt så jag återvände tomhänt, men snälla Lina erbjöd mig kött och då blev jag glad igen. Utan tvekan det godaste köttet jag ätit på länge, så saftigt och med en marinad som typ gav en munorgasm... Kan ni förstå ljuvligheten då?
Bamse är nöjd, precis som alla andra när de får umgås med Sofie...
En full Henrik.
Bilden, så SÖT! 
Hunken höll sig i skinnet den kvällen.
Dennis övar på sin förlovningssnurr. ;)
Går ju frammåt... :D
 
Kungen alla kategorier!
Bildbevis på att Sofie brottade ner Adam...
Lilla Tunholmen efter lite för mycket förfriskningar... Jag vet inte vad Sofie gör, men jag tror hon försöker hjälpa.... Ännu oklart, hur.
 
Lördag:
Körde min sista biltur på två veckor till Ica och storhandlade med Adam. Jag kan se in i framtiden hur det kommer bli, han kommer vara den förnuftiga som ska köpa det vi behöver medan jag kommer smyga ner chokladkakor och pesto som är bra för själen...
 
Sen brummade vi iväg till Säter för att spela volleyboll och bada. Eller aa, sitta i skuggan och kolla på och sitta under en handduk när jag inte plaskade runt... 
 
Hulkar
Söta Nellie.
Livet på en pinne. Med Wienerbröd. Som jag hade längtat!
 
SÅÅÅ söt! OCh väldigt bra träningsredskap...
 
 
 
Bakissöt.
 
 
 
 
 
 
 
När vi var färdiga med badandet blev det Harry Potter och godsaker!
Senare på natten skjutsade vi in Jansson, Linus och Fredrik. Fredrik blev så kissnödig och hittade ingen potentiell buske att utföra sina behov på så Statoil skylten föll offer för hans golden shower. När han dök in i bilen fnittrade han som om han gjort något riktigt riktogt kul. Haha, söt Näs.
 

Söndags sammanfattning

Soliga dagar seglar förbi...

Har hunnit köra två monsterpass, hunnit dragit på en krogenrunda, sett Matt Corby, jobbat, myst med vänner och klassen, gått en romenad med Rindis och sovit ut sedan vi sist sågs. Jag är lite sjuk så jag har inte hunnit göra allting i den takt jag varit van med... Men jag blir väl frisk snart! Är ledig i en halv vecka och har som mål att vila ut mig och bli frisk. 
 
Kom nyss in från en tvåtimmars promenad med Adam R och innan det köttade jag i två timmar på gymmet. Det gick sådär i rycket men i stöten tog jag mitt pers på 45 kg så jag var nöjd. Tekniken och formen var finemang idag. Och när det ändå gick bra och jag var på topp bakade vi in lite axlar och knäböj som en fin avslutning. Kändes skönt med ett effektivt pass. Vaknade upp i Adams sommarstuga och njöt lite på bryggan innan jag rullade in mot Borlänge. Min fina söndag. 
 
 
Skulle ha publicerats 7/7

Antibiotika

Hann inte uppdatera innan vi stack ut på äventyr i fredags. Men doktorn sa iallafall att jag hade en infektion. De tog en massa prover och stack ner massa rör i halsen och jag har aldrig mått så dåligt. Inte ens när jag spydde konstant, natt som dag i thailand i fyra dagar mådde jag sådär dåligt som jag mådde hos doktorn. De skulle skicka iväg några prover och återkomma när de konstaterat orsak/sjukdom.
 
Sen fick jag med antibiotika och stark hostmedicin som smakar Jäger, Elisabeth gillar Jäger... Haha, men allting har nackdelar. Medicinerna gör så att jag inte får köra bil på två veckor, de är ju rätt tunga och gör mig väldigt påverkad och trött så jag förstår förbudet. Sen får jag inte vara ute i solen på två veckor, vilket känns depprimerande, speciellt nu när jag är ledig så mkt och prognosen visar strålande solar... Men jag är inte missunnsam för det! Då har jag ju en bra anledning till varför jag sover till tre på dagarna och sitta inne och spela sims tills mörkret faller och jag kan gå ut igen.
Bättre att de hittade "något" än ingenting alls. Det firades med brieost när jag kom hem.
 

Lägesrapport

Adam är världens bästa!
I morse visade han ännu en gång att titeln verkligen stämde. Efter 13 timmars sömn kom han in med frukost på sängen, jag hatar att äta frukost i vanliga fall, men Adam tyckte att det var viktigt att få i mig energi så jag orkade ta mig till träningen så han satt där, tålmodig och matade mig innan han begav sig hem för att anta rollen som hemmafru. Haha. Världen finaste Adam.
 
Utöver kärleksförklaringen har det inte hänt så mycket idag. Jobbat lite i driven, livsnjutit med en bok och massa gott och bara vilat mig i form. Jag är inte världens roligaste människa att vara med just nu, för de få timmarna som jag är vaken känner jag mig mest påverkad och superseg och så vill jag aldrig gå ut. Det känns enklast så. Att hålla sig inomhus istället för att motstå frestelsen....
 
 
 

Ollala!

 
 
Hade ingen aning om att självutlösande kameror kunde ta så fina bilder på muskler. Perfekt vinkel, perfekt ljus och perfekt tränade ben. Det tar sig och satan vilken självförtroendeboost!
- Stolt. Tack tyngdlyftningen!
 

Chillar runt lite

Trots att det blev himla sent imorse med sovandet tog jag mig upp tidigt idag för att få en läkartid, men, som alltid placeras man i kö och tvingas vänta i typ en evighet... 
Uppdaterat: De ringde nyss, fick en tid idag som passar perfekt in i mitt pressade tidsschema. Sing Hallelulja! Ska bara till träningen och hejja på de andra och se längtansfullt på de som FÅR träna. Sen ska jag till läkaren. vid tvåtiden ska jag besöka farmor! Senaste gången jag träffade henne var typ när jag gick i mellanstadiet...
Efter farmor så ska jag svira om till festblåsan och dra mig till Adam. Mysig fredag eller vad?

Ja ja ja!

FYND som redan blivit favoriter...

 
Jag har lite svårt att hitta favoriter, alla komponenter och krav måste matchas och uppfyllas, men när jag väl gör det, då är det underbart och en livslång relation är påbörjad (eller ja, tills kläderna går sönder) ...
Idag fann jag två soulmates som kommer hänga med ofta och länge!
 
 
Fynd i stora lass!
 
Har varit ute efter ett mattande lack ett tag och bestämde mig för att slå till på denna! För en tjuga!
En blivande favorit och följeslagare, trumvirvel 125:- från BikBok (supermjuk och helt perfekt) ANNA DU MÅSTE HAFFA EN LIKADAN!
En dröm från Vero Moda... 70% gav mig denna för 90 spänn, måste nog återvända dit imån och köpa mig en svart också... 
 
Supermjuk, 70% fick den för kanske 60 spänn? 
Det här är klädporr på hög nivå... Typ den mjukaste och gosigaste tröjan jag någonsin känt på. En present till Adam från JC.
Trumvirvel... Mina nya fullpoängs-jeans! Har skitsvårt att hitta jeans, är de perfekta i midjan är de alltid för korta i benen eller för utsvängda och slappa... Men dessa, dessa satte alla rätt. 
- Perfekt färg
- Perfekt passform
- Perfekt smidighet (superstretch)
- Perfkt längd (!!!)
- Perfekt low waist
- Perfekta ben, smala stuprör som nästan sitter slickat, men på ett behagligt sätt...
+ Fick till och med en rätt iögonfallande rumpa, vilket inte händer så ofta, bara om jag köper Levi's ID Curve.
 
Och dessa blev mina för det överkomliga priset 175:- från JC... Halva reapriset är inte att leka med.... Blir ruinerad, fast på ett bra sätt.
Såhär ska stuprörsjeans sitta!
Snygga armband från VILA 24:- 
Se så bra de matchar ihop! Har gått runt såhär hela kvällen och intevelat  tagit av mig kläderna... Nu ska jag sova och det är nästan så att de får joina mig under täcket, men njaae, de får nöja sig med att stå på golvet och bli det första jag ser när jag vaknar ;)
 

fynd och kvällsdopp

Det har varit en grym dag! Jobbade först på donken, sen kom mamma och vi shoppade runt på Kupolen. Hittade blivande favoriter och gjorde fynd så mitt fyndardel blev helt till sig.  Sen blev jag kidnappad av Frida, Labolina och Mathias, så vi for till Långsjön och plaskade runt i det kalla vattnet. Inte bra för hostan men för själen. Och nu, äntligen, efter roadtrip med combin så är jag äntligen nerbäddad och mer än redo för John Blund. 
Tog till och med och städade rummet nu på nattkvisten, så nu är golvet synligt och påsarna tar inte upp allt för stor plats. (måste klura ut hur jag ska få in alla nya kläder, men det blir morgondagens huvudvärk).
 Innan jobbet testade jag och MAdde hennes nya superlack, som var självlysande och vist satan var det självlysande! Synd bara att hon inte köpte i alla färger, rosa och blått... Från London!
Mathias ville inte hoppa i...
Labolina, Frida och Mathias.
Man fick ju lov att v'nja fötterna först ;)
Lite kompiskt. Labolina Spång, Spångvägen, i hennes trädgård ;)
Solen var röd när den gick ner idag, synd att jag inte fick en bra bild....
 

Till hunny, en kärleksförklaring

 
 


We stand here today, together as one
You brighten my days just like the sun
When everything around is like stormy weather
We always survive 'cause we're in this together

Whoever said that we could never hold on
Doesn't know I found my star
(Baby, you are my star)
And now I'm happy, I stood up for so long
Baby, this is where our story starts

I can't stop, can't stop this love
No matter what they say, I love you
I can't stop, can't stop, I love you
No matter what they say, I love you


They said this love was the impossible kind
But we were strong enough to fight for this life
I can't stop, can't stop this love
No matter what they say I love you

Now I'm carried away because I've opened arms
You're here to stay, deep in my heart
They said that we couldn't but we did make it work
And nothing could stop us, not even two different worlds

I can't stop, stop
No, I can't stop
I can't stop, stop
No, I can't stop


Ridning, fotografering och kvällsdopp

Tisdagen var fullspäckad till bredden och jag var glad över att jag inte la mig när jag kom hem efter Adam. Då hann jag göra min nätrunda och samidigt packa kläder, träffa Maya och hinna till bussen.
 En fridfull Amanda trixandes med tränset.
 
SÅ söta!
Ritdur genom magisk natur, och sköna vindar och ännu skönare sällskap.
 
Rosa tittar ut över allt saftigt gräs...
Mys.
Ja, jag har ett markerat skrev och en antydan till snopp, men vad gör det när man får göra världens roligaste grej? 
 
Älgen Rosa.
Fototeam!
 
 
 
 
 
 
 
 
Två favoriter, och starka kandidater till headern...
Amanda var nöjd över att de tippat i sand vid hennes sjö. Mjuk, sandlådesand <3
 
 
 
Adam är skeptisk....
... Eller så satt han bara fast.
 
 
 
Brunbrända axlar.
Adam ville hämnas för repan jag orsakade hans mobil så jag fick snabbt lägga undan kameran... 
 
Men jag hade en skönbadstund iaf. Förutom att jag halkade på trappen och slog i smalbenet. Ont..

En måndagskväll i Juli

... Fick vi besök av Frans och Stina. Vi åt grillat, ostbricka och hade pricktävling med gott&blandat. En trevlig kväll med många svala dopp.
 
Killarna diskuterar om vattentemperaturen är hög nog för att fortsätta badandet. 
Näckmodeller: Stina, Frans och Adam
 
Inget stativ= måste vara uppfinningsrik, så jag tog en hög hink, som dessvärre var rätt ostabil, så så fort man gick på bryggan så skakade kameran eller i värsta fall välte den, så jag hann liksom aldrig fram i tid. Bara någon enstaka gång.
Fina gänget!
Min stora last just nu: Brieost. Kan inte få nog!
Brieost i solen, brieost till kvällssnacks, brieost till frukost brieost till allt.
Måste skryta med att min bränna hållt sig länge! Har inte solat så mycket sen jag kom hem från Turkland och ändå är jag fortfarande rätt brun. Najs!
HAAAJ!
Frans fipplar med mobilen och fryser - Stina känner att hon måste störa. ;)
 
 
Att somna till den här vyn och miljön är som balsam för själen.

Livet är fullspäckat!

Kom hem från Adam strax efter 06.00, gick och lade mig och sov i ytterligare fyra timmar innan jag omotiverat gick upp och kokade rabarbersaft och tvättade kläder. Sen fick jag jäkta mig till träningen. Väl där kände jag mig sådär orkelös som man ofta känner sig efter att ha hållt igång i en vecka. Men jag gjorde mitt bästa och fick ut väldigt mycket.  
 
En tidsfråga innan magrutan får placeras i kategorin plural. Hoppas på snart!
Men dock så tror jag inte de kommer från träningen, utan min konstanta hosta. På riktigt alltså.
Doktorn sa att jag skulle köra på en iprenkur och dricka honungsvatten, men jag tror inte att honungsvatten botar en åtta veckorshosta... Nötter.
 
Det gick superbra i rycket. Jag har alltid haft svårt att få stången att gå slickad mot kroppen (den ultimata tekniken, då kan man komma hur långt som helst) men idag var en av våra domare nere och så fick jag världens bästa tips som jag aldrig tänkt på! Efter det gick det superbra! Och går det superbra är jag mer än nöjd.
Efter rycket körde vi lite axelövningar och magövningar och jag lyckades skramla ihop 2 timmar på gymmet. Ingen dålig start på veckan! 
Fräningar! Nippe har förresten varit världskändis. Han är en sån som verkligen levt sitt liv. En sann inspirationskälla!
En målning endast gjord på prickar av en stiftpenna.Vilket jobb va!
Efter träningen åkte vi med en av våra tränare Nippe hem! Satt och fikade och njöt av hans fina vy (som jag såklart glömde ta kort på) Och kelade med hans katt och terroristen (kattungen).
Blicken! Jag sa ju att han var terrorist! 
Söt syster vid Nippes idyll.
 
Fågelbo, rätt över entrén. Najs!
Gjort lite nytta i köket idag: Lasagne och rabarbersaft!
 

Överlycklig

Maddisen kom hem igår med en VS påse fylld med lite saker till mig. Puss på henne ♥
 

Busig

 
http://pleurphoria.tumblr.com/post/51601233660

Maya och Abbe

Under hela låg- och mellanstadiet var hon min bästa vän, min idol och min Maya. Sen tappade vi kontakten och nu 100 år senare så ses vi igen! Hon har ett barn nu, en son som är supersnabb, nyfiken och heter Abbe.
Vi tog en fika innan jag stack och red. Fina Maya och fina Abbe! Och det slår mig att jag saknat henne under alla år vi inte umgåtts. Men nu ska det bli ändring på det. :)
SÅ SÖÖÖT! Jag hoppas jag får agera barnvakt och leka mer med charmtrollet Abbe!

Bra planer

Känner mig överdrivet glad!
Fint väder, ridning och mys med Amanda står på schemat, och som om det inte vore nog så kommer Maya snart på besök! Min fina barndomskompis och hennes son Abbe! Så himla härligt!
 

SÄLJES

Eftersom att det var fel längd på mina gamla Levi's så säljer jag nu de. Det är ju bättre att de kommer tilla nvändning än dammar igen i mitt skåp. 
 
Strl 26/32, så gott som nya, använda en gång.
Nypris: 1000:- säljer mina för 400:- 
maila mig på marialisa_j@hotmail.com om ni är intresserade!
 
 

Måndagsshopping

Har sen tidigare ett par svarta Levi´s men de är lite korta och mer stiffa, så det passade utmärkt att köpa ett till par Levi´s ID curve (favorit jeansen) med mer strech och längd. Den här gången lite överdrivet mkt längd. Men ändå!
Bättre det än för korta...
 
Byxor 250:- JC
Skor 399:- (!!!) från Nilson skor
Sulor 79:- Nilson skor
Nagellack LEA Make up store 60:-

citat

ph: fb

Morgonbesvär

Hola amigoos! 
 

Vaknade av att morgonsolen lös direkt på oss och beslöt mig att gå upp med Adam. Jäkla stugliv alltså. Och igår natt när det blev sådär obarmhärtigt varmt kunde vi inte sova med öppen dörr för att uggelungen i trädet ovanför pep efter sin mamma. Men nu är jag hemma och står mellan valet att läsa min bok och gå och lägga mig... Sängen lockar otroligt mycket men samtidigt kan det vara skönt att vara trött samma tid på dygnet som Adam är det... Knepigt!
 
Är iaf och kollar upp bussförbindelserna till Gustafs. Och saaaatan vad de sparar in på somrarna. Värsta gapet mellan 10.45 och 13.35... Så jag kankse sover en stund och hoppar på hojen ut till Amanda... Men frågan är, orkar jag rida efter två mil?
 

This is fucking asuuuum!

Innan jobbet halkade jag in på JC och fyndade ett par Levi's för 250 spänn!!! halva reapriset <3
Sen fick jag jobba 1.5 timme och fortsätta min shopping. Fyndade ett par skor, ett nagellack, sulor och ett par jeans för mindre än jeansens ordinarie pris... SJUKT! Får visa senare, nu är jag påväg mot stugan! ses!
 

Godmorgon världen!

Sakta men säkert vänder jag tillbaka mitt dygn. :D
Ska jobba idag, men inte förrän kl 15.00 så innan dess hoppas jag att jag får något gjort. Typ sola lite, städa rummet, byta lakan eller skicka in lite reseersättningar och annats skojsigt. Och hämta ut mina skor! Var på Nilson skor och testade en svinsnygg sko men när jag skulle testa båda var den ena spårlöst försvunnen, efter fyra dagar har de äntligen hittat den. På tal om skor, så undrar jag om jag ska slå till på denna:
- Den är ju väldigt fin, men jag är lite skeptisk till passformen och komforten (eftersom att jag inte kan prova den i butik), men jag kan inte låta bli när priset ligger på 199:- Såå, mina kära vänner, ska jag eller ska jag inte? Och vilken färg!?
Wirna TO5876-17 Adia tan
Wirna TO5876-17 Aida
scorett
 

Kvällsaktivitet:

 
Måste vila min hesa röst och svullnade halls med lite glass och skön sommarläsning.

Lördagen

Efter jobbet blev jag upplockad av Adam med destination Stugan. 
 
Bärskörd.
På kvällen fick vi finbesök av Amanda och Fredrik.
 
Sötadam tog sig ett kvällsdopp.
Amanda och jag tillverkade bärspett. 
Sötnosarna
Passade på att rasta Åke i kvällssolen. Uppskattades.
Åke, mitt fina husdjur!
 

Plågsamt

Slog upp ögonen till ett tropiskt klimat och stugvyn. Och Adams fosterställning som nästan puttade ut mig ur sängen, så klart. Käkade lite nere vid bryggan och bättrade på solbrännan innan jag åkte till tyngdlyftningsträningen och agerade support. Marklyften från förra veckan sitter fortfarande i så jag beslöt mig för att vila och titta på ist. När min nytta var gjord åkte jag til redaktionen och skrev lite, sen switchade jag om och åkte till Donken och stod i driven. Gassande sol i en glasbur i fyra timmar, inte okej, speciellt inte när bara ena armen stektes... Det var så plågsamt att se de andra spatsera runt i shorts och luftiga linnen när man själv stod i smart mundering och kokades.
 
När jag var klar på Donken åkte jag till BT igen och skrev klart det sista på min artikel. Gjorde en telefonintervju och satte min sista punkt, kankse någonsin på Borlänge Tidning.. Känns skitsorligt. Men livet går vidare.
Frulle!
Unnade mig en mjölkchokladglass mellan jobben.
 

Baaam!

 
 
Bänkad har jag redan blivit, lite mindre lyckat, men... Innan jag dör ska jag vara med någon som gör en knäböj, med mig på. 

Sugen!

 
Aaah, vill typ ha alla!
Placeringen <3
Sparar det bästa tills sist. SÅ FIN!
http://www.tumblr.com/tagged/love%20tattoo

Klänning

Anonym

Vart kommer den svarta klänningen längst ner ifrån? Supersnygg!!:)


- Du hittar den på Nelly.com eller Solo, den är verkligen ett riktigt kap! Superskönt material och helt normal i storleken. KÖP! :)


Bakifrån: länk

Framifrån:  länk


Heloo bitches!

Pjuuh!
 
Min fredagskväll blev ju inte så storslagen precis... Slutade jobbet på Donken vid fyra, åkte hem och gjorde min nätrunda, åkte till stan och mötte upp Anna, åkte sedan till Kupolen med Sussi för att fynda lite småsaker och byta klockbatteri och fixa till min guldklocka. Hämtade BT bilen och hämtade Cornelia, tog tempen på Coz-besökare, åkte hem för att hämta mobilen, kom till redaktionen, hann knappt logga in innan C hade gjort klart bilderna. Skjutsade hem henne och plockade upp Mackan och Stina som jag tvingade sitta kvar med mig. Och nu, nu äntligen är jag hemma och har satt min sista punkt. Kanske för evigt... Det käns lite vemodigt men mest skönt, för det var mycket krångel idag. 
 
Redigeringen ringde och sa att en tjej inte hade grönat sina jobb och så roddade jag lite med det innan jag hann börja med mitt... Och nu äntligen har jag larmat och gått hem. Ska lägga mig och läsa innan jag slocknar, vilket lär bli snart... 
Sussi gästade oss!
Nostalgi på hög nivå! Men på den tiden var det mer hopp och kollektiv rörelse än schyssta moves... Tur att man blivit några år äldre och lärt sig svänga till musiken ;)
 

Linus 20 år!

 
 
 
 
 
En superbra bartender!
Viktroia spårar- som vanlig...
Adam utnyttjade den fria baren till full...
Lite too muchoo för kim...
Det är kört för Eriksson. Han tuggar och tuggar men kakan försvinner aldrig...
Jag är osynlig, "Adam ser du mig?"
Söt mugg!
Fyllekäk, hur kan allt vara godare efter 00.00?
 
Det blev en fartfylld kväll med femkamp, tipspromenad och mat och dricka i mängder! 
Linus han kan han!

Från ett jobb till ett annat

Fy satan säger jag bara. Trots att jag sover 12 timmar varje natt är min kropp sönderstressad och trött ändå. Skolårets slaggprodukter har fortfarande inte lämnat min kropp. :(
Idag har jag krigat från 11.00 till 23.00 Sicksackat mellan jobben. Gjorde först lite grejer till BT på sportfältet sedan cyklade jag iväg till Donken och rev av ett fyra timmarspass, det var fullt ös från start till stopp, vilket självklart tog på krafterna. Sedan var det bara att byta om och åka och hämta Cornelia och dra sig till Domnarvsvallen och fota invigningen av DC. Nu har jag äntligen skickat in artikeln, min box (som artikeln skrivs i, räknat i tecken) var ett tecken ifrån (typ 852/853 tecken) och det kallar jag proffsigt. Det är satan skitsvårt att skriva i boxar där man måste skriva ett visst antal tecken, inte fem för mycket eller fem för lite... Men nu kan jag pusta ut. 
 
Ska duscha av mig all stress och press och lägga mig i sängen och läsa en bok. Njuta av ensamheten för snart kommer väl Adam;)
 
 
Min snygga fotograf!

Musikfynd

 
 
Har letat länge efter den här låten och äntligen är den funnen! 

Off

Jag är så här nära på att sjukanmäl mig idag *visar ett avstånd mellan tummen och pekfingret'. Allt är bara off, kroppen lider av extrem träningsverk att trappor inte är ett alternativ, kroppen gör också motstånd i form av igensvullnad hals, tungt huvud och konstant rethosta som är värre än den jag haft i fyra veckor... VARFÖR JUST JAAG!?
 
Det är tänkt att jag ska köra dubbla pass idag. Först på BT sen fyra timmar på Donken, sen till BT igen för att bevaka invigningen... Men jag vet inte hur långt jag kommer. har stoppat i mig alla tabletter som kan ha en lindrande effekt på mig men jag vet inte hur bra allt är tillsammans. Vi får vänta och se.. Hehe. Men nu måste jag kila till stopp ett: sportfältet.

Liljan

google
 
Hade en trevlig kväll med syskonen, stina och samir och Adam. Dock var det skitsvårt att hitta bord, yrade säkert runt i en kvart innan vi fann ett halvdant bord för hälften av oss... -godkänd tacos men alldeles för få bort. 
 
Note to self: kom tidigare nästa gång. Typ, häng på låset. Och sätt på dig finare kläder, iaf högklackat...

Blixtförälskad!

Är det något som verkligen kan fånga mitt intresse så är det krämer, tvålar, scrubbar och spaartiklar! Så om ni inte vet vad ni ska köpa i present till mig vid ett senare skede; köp någon väldoftande peeling/scrubb eller kräm! Hade LUSH funnits nära mig hade jag blivit deras främsta stammis. Hade jag ägt en LUSH butik hade det inte funnits så mycket kvar till kunderna ;) Nejdå, skämt å sido!
Jag har iaf blixtförälskat mig i dessa godingar, främst att de har så många positiva effekter, naturliga ingredienser (hurra, godis för huden) och återvinningsbart flaskmaterial! Mitt hjärta bultar ju för återvinning och miljövänliga val. Något som jag inte framfört så mycket... kanske. 
 
Så nu undrar jag om någon av mina underbaringar till kompisar vill beställa hem lite tms med mig? Så slipper frakten kosta lika mycket som en flaska. :D Miljövänligt och ekonomiskt.
Original Source Chocolate & Mint ShowerOriginal Source Super Scrub Daily Scrub Cranberry & Honey
Original Source For Men Lemon & Lime Shower Hair & BodyOriginal Source For Men Spearmint Shower Hair & Body
Original Source Pink Grapefruit ShowerOriginal Source Shea Butter & Honey Shower
Original Source Super Scrub Mint & WalnutOriginal Source Lime Shower
 
Här hittar ni godingarna. Hojta till på luren så går det snabbare! :D
 
 

Biffen talar

Elisabeth gjorde inget bra träningspass nyligen. Hon var ofokuserad och lite mör efter marklyften som satt kvar sen i fredags. Eller egentligen gick det bra, hon hade bara lite oflyt i stöten. Hon var supersugen på ett pers eftersom att det gått för lång tid sedan det sista men ett kilo var väldigt tungt idag... Hon köttade igenom hela kroppen på två timmar och körde en extra lång stretching med Sussi som persade. Så nu mår hon bra och Elisabeth med.
 
Nu ska syskonen strax ut på Liljan för att fira födelsedag, käka tacos och umgås med fina människor. Hejsvejs!
 

Val

Val. Vad vore livet utan alla dess val? Imorse vaknade jag samtidigt som Adam skulle upp och bestämde mig för att kliva upp med honom, sådär random halv sex på morgonen... Efter att han pussat mig hejdå satte jag mig vid datan och gjorde min vardagliga nätrunda. Val. Igår gjorde jag valet att stanna kvar i sängen och sova till två istället. Det känns skönt att man kan vara så flexibel.
 
På tal om val så har Madde gett mig ett ultimatum, "låt mig klippa lugg eller så fixar jag aldrig dig igen". Pendlar  kraftigt mellan att klippa tillbaka luggen och ha snebenan kvar. Ena dagen kan jag vara tvärsäker på att jag vill ha lugg och andra tvärvägra. Det är egentligen ovanligt att se mig i snebena för lugg har jag alltid haft, men jag vet inte om jag vågar klippa tillbaka luggen, har blivit så bekväm av mig. Fast mitt ruffs behöver en förändring, frågan är bara vad?
 
Ska snart börja fixa mig inför ett möte på Borlänge Tidning. Vi ska gå igenom vad som händer under Dalecarlia cup, prata upplägg och scheman. Skönt att man inte alltid behöver stinka hamburgare efter vare arbetspass ;)
 
 
En halvvariant 2011?
 Hellugg. 2010 ?
Snebena 2013
 

Repeat

 
Something in your eyes makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself in your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

It Feels like home to me
It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I come from

It Feels like home to me
It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks down a long dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright cause I have you here with me
And I can almost see through the dark there is light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much

It Feels like home to me
It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I come from

It Feels like home to me
It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I belong
It Feels like I'm all the way back where I belong

En dos sparkle

as palavras nao podem, dizer o que o amor, girl, pode fazer, tattoo - inspiring picture on Favim.com<3
motherfuck3r ◕‿‿◕SHE DROP IT TO THE FLOOR ♡
Tumblrsee this all
TumblrI like ! ♥
cute, fashion, lepillow, vintage - inspiring picture on Favim.comSHE DROP IT TO THE FLOOR ♡
adorable, beauty, blond, braid, brown - inspiring picture on Favim.comInhale The Good Shit. Exhale the Bullshit
VS˙·٠ Tattoo ♥
Pictures Pro-Ana/Mia & Thinspo - Google DocsTwitter / Recent images by @loyoung
martheborge - Jeg kan kontaktes på martheborge@hotmail.noThe ultimate question to life, the universe and...
http://weheartit.com/shoemania?page=1

Morgonstund

'
Bar in lite frulle till syskonen men de grymtade bara och vände sig om. Tur att det var deras födelsedag, då är det förlåtet att kunna göra så.

Love and honor

 ph google
 
Love and Honor är baserad på en sann historia där man får följa en pluton militärer under Vietnam kriget. Dalton och Mickey är bästa vänner och när permissionen kommer blir Dalton dumpad av hans flickvän Jane halvvägs genom tjänstgöringen. Dalton och Mickey bestämmer sig för att åka tillbaka till USA och försöka övertyga Jane om att hon tagit fel beslut. Men när de träffar Jane ser de att livet inte pausats utan gått vidare på egen hand, på vägen att vinna tillbaka Janes hjärta möter de en rad motgångar. De slits mellan kärlek och plikten och i slutändan, är det viktigast att vara lycklig eller tjäna sitt land och göra nytta?
 
Romantisk, spännande och sorlig. Liv och död. Början och slut. Tittaren får följa med på balansgång mellan svek och riktig kärlek. Mellan ren lycka och krossade hjärtan. Filmen var en fullpoängare från början till slut. En riktig Betty-film. Historien är genuin, skådespelarna likaså och allting känns äkta och genomtänkt. Hade funkat fantastiskt som bokform.
Se den! Ni lär inte bli besvikna om ni gillar romantiska filmer med snygga huvudspelare...
 
En blivande favoritfilm.
 
10/10 popcorn.
 
 

Adam och Samir

 
 

Shoppinglista till Madde!

Håller på att titta på lite grejer som jag vill ha från London. Skriver milslång shoppinglista till Madde som lyfter om två dagar... Iiiih! Det här är vad jag vill ha:
 
DÖKÄR i sista tröjan...
 
ph google

Måndag den 17 juni: Promenad med Graal & Rindis

Efter hejdåmötet med ungisarna drog jag med Anna och Adam ut på en skön promenad. 
 
Fina ex-kollegor!
 
 
Jag vet inte, men det ser ut som om Anna försöker stjäla Adams sko... Väldigt odiskret.
Halluu från en glad Betty & Adam R!
Fina fina Graalis!
dat ass
Adam är kittlig till tusen och Anna gillar att utnyttja det ;)
Kittlig var det ja ;)
Totempåle.
 

Måndag den 17 juni: Avskedsfika på BT

 
 
Jordgubbsmuffins med vit choklad och lemoncurd, HIMMELSKA!
Fina Signe och Nattis!
Kajsa och Cornelia.
 
Nora, jag och Adam Rindis!
Fina gänget, det kommer bli tomt på måndagarna. Ingen femma till redaktionsmötena och ingen intervallflex.... But life goes on.

God morgon världen

 
Tog mig nästan halvvägs igenom boken under natten men fick lov att göra en liten pause och sova... När jag vaknade så började jag läsa direkt. Tog mig till frukostbordet där systrarna mumsade på födelsedagsfrulle. För egen del fick det bli lite yohgurt och en skål jordgubbar. 
Nu är de stora och jag äldre. Ska fira de senare i eftermiddag!

Matt Corby, The secret garden show

Händelserik start på lovet. Madde vinner platser på gästlistan till Matt Corby och tvillingarna svävar på moln tills de får träffa Matt och exploderar i lycka. Bättre födelsedagspresent kunde nog inte gå att hitta. Bilder från Maddes kamera.
 
 
 
Madde blir intervjuad av någon Matt Corby kanal och får berätta om sin målning. 
Stolt Henke (som bor i huset vi var till)
Ganska ofattbart att vi hade studentfest hemma hos honom för två veckor sedan...
Lång kö, men vi stod näst först!
Madde typ dör...
Överlycklig syster!
Första parkett
Carl Michael, heelt fantastisk!
 
Jag, Sussi & Linnea
Matt Corby och Karl Michael och Henkes brorsa, på samma bild. Ballt.
Söta Sara
I väntan på uppträdande
 SÖÖÖT!? Tur att Madde alltid är på hugget och fångar de finaste ögonblicken. 
"That was the fucking weirdest thing ever"
Det är tyst och Matt ska precis avsluta en låt då ett förfärligt högt motorljud hörs, denna lilla flytbrygga passerar i slowmotion och Matt bara skrattar åt fenomenet och ser ut som om han inte tror sina ögon.
Efter konserten blev det kattmys. 
Iiiih, sååå söta!

Stolt stipendiat

Jag har många meriter, men efter studenten fick jag lägga till stipendiat också vilket känns så jäkla coolt! Jag, JAG fick stipendium för något jag gjort i tre år, mestadels på egenhand. Men med mycket och många finansiella bidrag från rektorn ;)
 
Det har varit väldigt stressigt och påfrestande många gånger, att få tiden att räcka, att få ihop all matriell och att överhuvudtaget få allting att gå ihop. Men jag har kämpat och fått mycket hjälp från vänner och bland annat Felicia. Det har varit en stor ära att få styrt skolans påhittade Festkommitté (jag grundade den sektionen, woop woop) att få så mycket ansvar. Men det har varit suveränt. Jag har växt som person och lärt mig massor, kanske fått världens bästa utbildning inom event...
 
Här är några av de saker jag anordnat under min skolgång:
 
- Två utsparkar, från scratch
- Tre alla hjärtansdag firande med godis och kärleksbrev som sedan delades ut.
- Halloweenfirande, ett år med utklädnad och två år med godisjakt, riktigt kul att gömma och köpa in godiset
- En föreläsning med Noomi Tedenljung (och en föreläsning med David Lega (mannen utan armar och ben) och en föreläsning med Emerich (en överlevare från koncentrationslägret) men som aldrig blev av pga ekonomin... 
- En Dahlanderfest, som fick lov att ställas in dagen innan pga dålig biljettförsäljning (alla hade fått för sig att man kunde betala på plats)
- Många övernattningar med allt vad det innebär (allt från fiska lärare, inköp av frukost till fixa larm och scheman)
- Semmeltävling
- Julfirande med utdelning av godis och julhälsningar
- Temadagar; Suit up day
- En studentresa till Polen för treorna
 
Puuh, att få lägga till dessa till erfarenheter väger tungt och jag har absolut fått blodad tand för det här med events och roliga aktiviteter. Men hade jag fått göra något annrolunda hade jag valt Festkommittén som projektarbete för allt har tagit mer tid än vad jag först trott. Speciellt resan, hade lätt samlat ihop 100 timmar om man räknar all mailtid, alla möten med rektorn, alla bokningar och pet i schemat. 
 
Men tack Dahlander för allt ni givit mig. Det har varit underbart från start.
 
 
Mina bilder lever sitt egna lilla liv och vänder oväntat på sig ibland... 
 
De andra medaljerna är från Dahlanderklassikern som jag gjorde alla år. 2010-2013 ska det stå.
Mdalj för trean och stenbit för genomförd alla år. Galet!
 

Fynd!

De senaste veckorna har jag spenderat på Kupolen och Faluns gator, upp och ner och in och ut. För många gånger. Det här är lite av resultaten. En massa massa fynd.
 
 • Två korta linnen från Gina. För ynka 59:-
 • Svettband från Stadium 50:-
 • Strumpor från Stadium 50:-/st
 • Trosor från Cubus 29:-
 • Sport BH Stadium100:-
 • T-shirt till Adam MQ 100:-
 • Hårklämmor i roséguld från Glitter 60:-
 • Sportlinne med perfekt passform Stadium 150:- (!!!!!)
Sedan kunde jag inte hålla fingrarna borta från denna skönhet, även fast den tog slut i min storlek och även fast jag fick åka land och rike för att hitta den... Såg den lite försent på Jennys blogg, men med lite envishet och stor dos beslutsamhet hann jag norpa åt mig en innan de tog slut. Helt underbar!
 
 
Mitt fina Adidaslinne med inbygd sport BH som jag kommer använda flitigt! Spring till närmaste Stadium och hoppas att den finns kvar, eller klicka hen en på nätet, den är faktist värd 300:- 

Kvällsmys

Har setat och myst med mina tvillingsyskon som imorgon, eller om tio minuter blir 17 hela år !!!!. Älsklingen kom också förbi en vända efter jobbet och idag har jag inte följt min to-do lista slaviskt, har bara prickat av de roligaste sakerna och lagt dit biblioteksbesök. Så det kan va. Men de tyngre grejerna får jag ta upp imån och fullborda.
Annars då? Ska lägga mig snart och börja på en bok, eller rulla mig i säng. Har ätit alldeles för mycket ost och kex. Men ska jag få tillbaka min skolsömnrutin måste jag börja lägga mig på kvällen, inte på morgonen. 
En nyfunnen kärlek, Nutella, jordgubbar och mjölk. Beroendeframkallande!

Orgasm

 

Dagens skörd:

Har ju berättat att sommarlov alltid börjar efter att man lånat hem en hel trave böcker, och ja, nu är det officiellt, sommarlovet är igång - på riktigt den här gången!
 
Undrar bara vilken bok jag ska börja med...

En randig själ

Eftersom att jag inte gillar när min kalender gapar tom och dagar bara flyger förbi utan innehåll så har jag satt ihop en liten to-do lista till mig själv:
 
 • Städa rummet, byta lakan och eventuellt rensa garderoben
 • Fota alla mina sommarfynd!
 • Publicera lite studentbilder
 • Skicka iväg reseersättningen till FVRM
 • Se på minst tre filmer (eller tre Vad blir det för mat klipp)
 • Ha hemmaspa, fila, peela, klippa, flippa, detoxa
 • Tömma kameran och försöka sortera upp korten
 • Kolla på höstresor (!!!)
 
 Inte okej att jag inte tömt mina minneskort, mitt 16 GB kort har jag allt från Thailandsresa till vinterbilder och vårbilder på...

Godmorgon från oss

Godmorgon!
 
Ingenting börjar bra den här månaden. Först ska jag gå och lägga mig och ser då att Adam brett ut sig över hela sängen och dessutom sover på min kudde, försöker krypa ner men ramlar bara ur sängen så det slutar med att jag får sova på madrassen... I några timmar innan Adam vaknar och tar upp mig i sängen igen. Vaknar upp 12 timmar senare i min ensamhet och känner hostan som cement i halsen. Min nya iPod är död, eller virussmittad. Åt frukost och känner inte smaken av osten... Åh, vilken kanonstart!
Fast det kunde ha varit värre, så jag är nöjd, bara jag får spela lite sims idag...
Godmorgon från oss.
 

Host host

Juli månad, helt sjukt!
Har cyklat till Romme på kvällskvisten med Madde för att möta upp speedoAdam och äta glass, dock hann vi aldrig ens till glasskiosken innan Adam stod i trapphuset... Så vi bikade i lugn och ro till Maxi och köpte lite ost och B&J ist!
Har försökt sova i en timme nu, men orkar inte längre försöka med min hosta som stör oss så jag har gått upp ist för att fortsätta min hostning någon annanstans så Adam kan sova. Snäll flickvän! 
Har varit superaktiv idag så jag borde kunna somna, men det kommer väl snart.
Det hade varit värra att sova ensam för det vet jag inte hur man gör längre... 
 
Kvällsmys med Madde & Adam!

RSS 2.0