Det är inte alltid lätt att ha ett lätt liv

Morgongrubbleri.
 
Påmindes om Kustjägartävlingen när jag loggade in på Facebook. Fick ångest. Blev peppad. Men sen loggade jag in på min schemasida och såg de där två jobbpassen, brännandes. Varför ska mitt simpla liv vara så bångstyrligt?
Nu står jag inför Augustis största dilemma... Antingen åker jag, men då kommer jag hem från Stockholm och sex timmar senare, eller kanske till och med samtidigt, samma dag måste jag vända i dörren och bege mig till Sandhamn.
 
Väl där ska vi tävla i orientering, skytte, löpning, avståndsbedöming och så vidare...  Blir borta i nästan en vecka - missar nästan alla mina tyngdlyftningsträningar (har ju DM att tänka på och måste upp på högre vikter för att kickstarta min tävlingshöst på bästa sätt och samla individuella poäng)
Eller, så åker jag inte alls, jobbar mina åtta timmar, umgås lite med Adam och vänner och tränar på på tyngdlyftningen, sätter något nytt pers och förbereder mig. Hör ni vad som låter roligast?
 
Men det roligaste är inte alltid det enklaste. Jag är så satans sugen på att anmäla mig och ge gärnet med kompisarna men samtidigt kankse jag måste tänka på mina plikter, mot mig själv. Jobbigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0