En fredag att minnas

Fredagen blev en väldigt pressad dag. Fyndade två klänningar på Kupolen och spanade in ett par killerheels som jag blev skapligt sugen på men inte vet när jag ska få användning för de mer än på krogen, och krogenskor har jag ju en hel uppsjö av så en till i samlingen skulle bara vara onödigt. Men ändå. Sen tog jag mitt personbästa på tyngdlyftningen och jag gjorde nog det undermedvetet när jag missade på 37.5 i rycket. Jag vill ju att min tränare Bosse ska vara med och se det först perset sen innan studentresorna!
 
Sen begav vi oss till Farmor och fikade lite, hon hade inte ändrats på 10 år. Samma gamla krutkärring.
När besöket var gjort mötte jag upp Anna för lite kvalitetstid. Det käns som att man blir dubbelt så klok efter en träff med henne.
 
Några timmar senare kilade jag hem och fixade mig och begav mig till förfesten. Som till stor del handlade om onani i duschen och hallonhäckar. Haha. Sen bar det av till Etage. Måste ha varit historiens sämsta utgång.
Blev hotad att bli utkastad av en vakt. Que dafuq!? Ja, ungefär så reagerade jag med. På slutet höll Adam på att slå sönder bilen och vi slog nog rekord i passagerare. 9 fuckingpers fick vi in. Men lämnade aldrig perkeringen i Falun... hehe. men hem kom vi iaf, frammåt morgonen. OCh justja, under det obligatoriska nattkäket på Donken hittades en blodig man i tunneln, det blev fart på alla och det var hemskt att se.
 
 
 
Pause i solen. Pratstund. 
Förfesten kan börja!
Adam E var en uselfotograf... Oskarpt.
... Själutlösaren levererade.
Tjejerna, Lisa, Evelina, Viktoria och jag.
 
 
Söta vickis.
Själv körde jag på rätt sommrig look, spetslinne, ljusa jeans och mega höga klackar som bara fastnade på gräsmattan så foppisarna fick ersätta de under förfesten ;)
SÅ fint med bar rygg! SÅ fin Viktoria!
Påminner om en nostalgismak, men kan inte komma på vilken! Irriterande.
 
Äventyr hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0