Färdigjobbat

Ni vet den där känslan när man längtar efter något och det där något tar upp hela ens tankeverksamhet? Ungefär så kändes det idag den första timmen på Donken. Ville bara hem och läsa upp boken och möjligtvis börja på en ny. Fick så många bittra kunder så jag ställde mig och packeterade kryddpåsar istället innan jag fick hoppa in i en kaotisk drive. Till en början hade jag och Labolina kontroll över kaoset, men när hon lämnade mig så jag både fick dela ut och packetera alla specialbeställningen exploderade kaset. 
 
Nu har jag stressat ner, kommit hem, behandlat mina rabarber och fryst in de och ska strax slänga i mig en halv vattenmelon och lägga mig och sträckläsa tills jag somnar med boken i ansiktet och lampan på. En bra tisdagskväll helt enkelt!
Kom hem till en sagolik himmel, bästa läsmiljön.
Det märks att somaren börjar ta slut för löven börjar gulna och det blir lite jobbigare och kallare att cykla till jobbet vare dag och, men kankse inte ngt dåligt... Så ser man solnedgången vandra tillbaka till synfältet från balkongen. När jag flyttar hemifrån måste jag ha ett läge där jag har minst 270 graders synvinkel på solnedgången och morgon- och kvällssol. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0