Heloo bitches!

Pjuuh!
 
Min fredagskväll blev ju inte så storslagen precis... Slutade jobbet på Donken vid fyra, åkte hem och gjorde min nätrunda, åkte till stan och mötte upp Anna, åkte sedan till Kupolen med Sussi för att fynda lite småsaker och byta klockbatteri och fixa till min guldklocka. Hämtade BT bilen och hämtade Cornelia, tog tempen på Coz-besökare, åkte hem för att hämta mobilen, kom till redaktionen, hann knappt logga in innan C hade gjort klart bilderna. Skjutsade hem henne och plockade upp Mackan och Stina som jag tvingade sitta kvar med mig. Och nu, nu äntligen är jag hemma och har satt min sista punkt. Kanske för evigt... Det käns lite vemodigt men mest skönt, för det var mycket krångel idag. 
 
Redigeringen ringde och sa att en tjej inte hade grönat sina jobb och så roddade jag lite med det innan jag hann börja med mitt... Och nu äntligen har jag larmat och gått hem. Ska lägga mig och läsa innan jag slocknar, vilket lär bli snart... 
Sussi gästade oss!
Nostalgi på hög nivå! Men på den tiden var det mer hopp och kollektiv rörelse än schyssta moves... Tur att man blivit några år äldre och lärt sig svänga till musiken ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0